2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
D vitamini şart ama diğerlerini bilmiyorum canim
Yani derdi uyutulmakla ilgili. Çözümü uyutmamak o zaman. Kendi ne zaman bayilirsa artık. Ekin hanıma uygun taktik de gelistirmissin inşallah uyguladığinda hep ise yarar. E o uyumuş snde yat da dinlen artık
Evet canim kucakta bakinmak istiyor
İyi bari doğru vermişim ise yaramasa bn bitmistim zaten ilaç da verdim ne oluyo diye deli olurdum
Şuan aynı durumdayız benim sesimden pış pış duyup saçı okşanırsa uyuyor beyefendi ama ben yanindan gittigim an çığlığı basıyor. Bu saat oldu hala uyuyamadım kafayı yemek üzereyim
12 de bayildi 10.30 da uyandik
Calpolu kilosu mesela 6 kg ya 2 ye boluyoruz 3 ml vermek gerekiyormus onun icinde ölçülü kasigi varya ona gore veriyorum ben
Evet bu hesapta olur canim
Canim nasil oldunuz daha iyisinizdir umarim. Zaten zorluk gorunce cocuk fikrinden insan vazgeciyor ama buyuduklerinde rahatlayinca cocuk istegi yine olusuyor
Sabah olunca iyiyiz akşam olunca kötü fikrimin değişmesi için en az 3-4 yıl geçmesi lazim
Ay Allah yardımcın olsun epey de zaman geçmiş niye bitmedi sizin atak
4. Ay atağı 30-35 gün sürüyor
Ya benim buyuk oglumda 4. Ay atagi hic sizin anlattiginiz gibi gecmemisti canim.Normal hatta 4. Aydan itibaren daha rahat etmistim.
Bu oğlunda da öyle olur inşallah uyku gerilemesi çok zor
pcfl tatil nasil bebekle nasil gidiyorsesin cikmiyor her konuda tatildesin
Dün instagramda gördüm biri yazmış ki çocukla tatil yapmak demek başka bir lokasyonda çocuk bakmaktır diye

Meme dolu olduğunda başlarda sertleşmeye başlıyor dolu dolu bir his oluyor ama zamanla meme bu duruma alışıyor eskisi gibi sertleşmiyor bunu bir saglikcidan ögrenmistim. Ilk doğduğu zamanlar benim de çok şişiyordu emzirmeyince ağrıyordu ama son 2 aydir öyle bir his yok

Kizlar uykular ciddiyim haram oldu bugün sabaha karşi da yüzüstü gördüm yataktan nasil kalkiyorum görmeniz lazim uyumuş kalmış öyle yüzünün yarisi kipkirmizi olmuş deliricem artik ne zaman düzelmeyi ögrenecek bunlar sesi de çıkmıyor artık aklima ineklere takılan çanlar geldi küçük bir tane bulup takicam, en azindan dönünce ses olur da uyanirim diye

Off sinir bozucu gerçekten bişey dicem sağına soluna destek koysan dönemese durur mu öyle acaba

Şey yapsanız battaniyeyi rulo yapip bacaklarinin kollarinin arasindan gecirseniz olmazmi ole

Off sinir bozucu gerçekten bişey dicem sağına soluna destek koysan dönemese durur mu öyle acaba
Bir hemsireyi izlemiştim de en çok bu aylarda bebek boğulmaları oluyormuş yatağında hicbir şey bulundurmayın diyordu ben de üstünü örtmek haricinde hiçbir şey koymuyorum o yüzden videoyu bulamiyorum ki bulsam buraya da aticam dikkatli olun diye bazen kendi yatagima aliyorum düşmesin diye arkasina yastik koyuyorum ama yok tam dönüşü sağlayana kadar nefessiz kalmayi göze aliyor youtubeda bir doktoru izledim bilinçli yapmiyorlarmis kendisini düzeltmeyi ögrenene kadar malesef uykusuz kalacaksiniz bir süre diyor sanirim ekin de bu duruma gelince anlayacaksin beni

Şey yapsanız battaniyeyi rulo yapip bacaklarinin kollarinin arasindan gecirseniz olmazmi ole
Burda hava çok sıcak ya pişer çocuk yok ya en mantiklisi hafif ses çıkaran bir şey başka türlü olmayacak kendisi de ağlamiyor ki uyaninca kalkayim. Öyle hareketli ki üstünü örtüyorum ayaklariyla tepine tepine atiyor üstünden her şeyi

pcfl tatil nasil bebekle nasil gidiyorsesin cikmiyor her konuda tatildesin
Merhaba canim, senin bebis merak ettim sorayim dedim ki sen yazmissin. Masallah diyeyim harika gidiyor her sey masallah ogluma. Tatilin keyfini cikariyoruz vallahi oglum buyudukce keyifli oluyor mutlu bir bebek bence Ya da Ben zorluga alistim normallik bana cok iyi geldi sanki bu daha dogru bir tespit burasi muhafazakar otel oldugu icin her seyi bebeklilere gore dizayn etmisler o yuzden cok rahat..

Şu resimdekinden alıp yatarken birini koluna ya da ayağına giydirirsen iş görebilir çıngıraklı bileklik&patik diye aratırsan bulursun

Gün içinde sık sık sırt üstü döndürme egzersizi yaptirman gerekiyormuş ki dönmeyi öğrensin Ekin şuan tam dönme yapıyor ama geriye dönmeyi hala tam yapamıyor ben onu öğretiyorum şuan mesela. Bi de döndüğünde hemen müdahale etmemen gerekiyormus o pozisyonda nasıl uyuması gerektiğini öğrenmesi gerekiyormuş. Belki de yüz üstü yatmak istiyor öyle rahat ediyordur

Canim o isini bilmiyormus bence ilk cocukta ben de oyle saniyordum ve hic bir yere gitmedim. Suan cok pismanim. O sekilde bebek buyutmek daha zor. Bu sekilde stress atiyorsun ve bebekte ortami gorunce esneklesiyor. Ornegin arabada durmazdi suan uyuyor bile masallah. Isin ustatlari Rheaa ve Rande daha iyi bilir. Bana gore bu konularda en becerikli ve deneyimli kisiler onlar

Ayni videoyu izledim zaten koyduğum yerden direkt dönüyor ağlayana kadar da dokunmuyorum öyle duruyor. Tüm günümüz yüzüstü durmasiyla geçiyor yakinda omuz kaslari çıkarsa şasırmicam bu videoyu izledigimden beri ben düzeltiyorum o dönüyor yani ben de çabaliyorum inan

Kızlar bayramda ne yapacaksınız biz aile ziyareti yapıcaz ama bana yavaş yavaş anksiyete perileri geliyor şu salgın muhabbeti falan da çok tedirgin ediyor nasil bir yol izleyebiliriz insanlar geldiğinde? Bizim gideceğimiz yer bahçede durmaya uygun acaba çocuğu bahçede mi tutsam uyanık olduğunda

E birak yüzüstü uyusun sadece kafasini düzelt madem öyle uyursa alışır hem kendini kurtarmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…