- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
Survivor a katılan evrim gibi Allahım çok zor diye ağlamama az kaldıMerhaba ataklar biz de öyleyiz
Canım kilosu boyu gayet iyi masallah sadece sütünle böyleyse çok iyiLaktoz int. Çıktı relaktaz verdi doktorum, vajinal yapışıklık var biraz takipteyiz6100 62 cm boylu olacakmış ama öyle her ay 1 kilo alan bebeklerden değil mama da kabul etmiyor
D vitamini şart ama diğerlerini bilmiyorum canimD vitaminli içinde a ve c vitaminleri olanı verdi tek d vitaminine gerek yok dedi. İlk kez gittim bu Dr a tam anlamıyla guvenemiyorum bu aylarda bu vitaminlere gerek var mı bilemedim ki. Biraz araştırayım da diğer arkadaşların Dr lari ne verdi acaba
Evet canim kucakta bakinmak istiyorYani derdi uyutulmakla ilgili. Çözümü uyutmamak o zaman. Kendi ne zaman bayilirsa artık. Ekin hanıma uygun taktik de gelistirmissin inşallah uyguladığinda hep ise yarar. E o uyumuş snde yat da dinlen artık
İyi bari doğru vermişim ise yaramasa bn bitmistim zaten ilaç da verdim ne oluyo diye deli olurdum
12 de bayildi 10.30 da uyandikŞuan aynı durumdayız benim sesimden pış pış duyup saçı okşanırsa uyuyor beyefendi ama ben yanindan gittigim an çığlığı basıyor. Bu saat oldu hala uyuyamadım kafayı yemek üzereyim
Evet bu hesapta olur canimCalpolu kilosu mesela 6 kg ya 2 ye boluyoruz 3 ml vermek gerekiyormus onun icinde ölçülü kasigi varya ona gore veriyorum ben
Sabah olunca iyiyiz akşam olunca kötüCanim nasil oldunuz daha iyisinizdir umarim. Zaten zorluk gorunce cocuk fikrinden insan vazgeciyor ama buyuduklerinde rahatlayinca cocuk istegi yine olusuyor
4. Ay atağı 30-35 gün sürüyorAy Allah yardımcın olsun epey de zaman geçmiş niye bitmedi sizin atak
Bu oğlunda da öyle olur inşallah uyku gerilemesi çok zorYa benim buyuk oglumda 4. Ay atagi hic sizin anlattiginiz gibi gecmemisti canim.Normal hatta 4. Aydan itibaren daha rahat etmistim.
Dün instagramda gördüm biri yazmış ki çocukla tatil yapmak demek başka bir lokasyonda çocuk bakmaktır diye
Meme dolu olduğunda başlarda sertleşmeye başlıyor dolu dolu bir his oluyor ama zamanla meme bu duruma alışıyor eskisi gibi sertleşmiyor bunu bir saglikcidan ögrenmistim. Ilk doğduğu zamanlar benim de çok şişiyordu emzirmeyince ağrıyordu ama son 2 aydir öyle bir his yokGöğsümün çok dolu olduğunu nasıl anlarım ki acaba? Çünkü genelde hep yumuşak göğüslerim ve 3 saati geçirmiyorum emzirme konusunda. Evet emerken hep hava yutuyor bir de kendini geri atıp tekrar gelince orda da hava yutuyor. Ama memeye doğru yerleştirdiğimden eminim. Sütüm bazen tazyikli geliyor boğulacakmış gibi arkasından kovalayan varmış gibi içiyor. Aman valla baştan beri böyle. Doğru düzgün keyifle emzirdiğim çok nadir
Off sinir bozucu gerçektenKizlar uykular ciddiyim haram oldu bugün sabaha karşi da yüzüstü gördüm yataktan nasil kalkiyorum görmeniz lazimuyumuş kalmış öyle yüzünün yarisi kipkirmizi olmuş deliricem artik ne zaman düzelmeyi ögrenecek bunlar sesi de çıkmıyor artık aklima ineklere takılan çanlar geldi küçük bir tane bulup takicam, en azindan dönünce ses olur da uyanirim diye
Şey yapsanız battaniyeyi rulo yapip bacaklarinin kollarinin arasindan gecirseniz olmazmi oleKizlar uykular ciddiyim haram oldu bugün sabaha karşi da yüzüstü gördüm yataktan nasil kalkiyorum görmeniz lazimuyumuş kalmış öyle yüzünün yarisi kipkirmizi olmuş deliricem artik ne zaman düzelmeyi ögrenecek bunlar sesi de çıkmıyor artık aklima ineklere takılan çanlar geldi küçük bir tane bulup takicam, en azindan dönünce ses olur da uyanirim diye
Bir hemsireyi izlemiştim de en çok bu aylarda bebek boğulmaları oluyormuş yatağında hicbir şey bulundurmayın diyordu ben de üstünü örtmek haricinde hiçbir şey koymuyorum o yüzdenOff sinir bozucu gerçektenbişey dicem sağına soluna destek koysan dönemese durur mu öyle acaba
Burda hava çok sıcak ya pişer çocukŞey yapsanız battaniyeyi rulo yapip bacaklarinin kollarinin arasindan gecirseniz olmazmi ole
Merhaba canim, senin bebis merak ettim sorayim dedim ki sen yazmissin. Masallah diyeyim harika gidiyor her sey masallah ogluma. Tatilin keyfini cikariyoruz vallahi
Burda hava çok sıcak ya pişer çocukyok ya en mantiklisi hafif ses çıkaran bir şey başka türlü olmayacak kendisi de ağlamiyor ki uyaninca kalkayim. Öyle hareketli ki üstünü örtüyorum ayaklariyla tepine tepine atiyor üstünden her şeyi
Gün içinde sık sık sırt üstü döndürme egzersizi yaptirman gerekiyormuş ki dönmeyi öğrensin Ekin şuan tam dönme yapıyor ama geriye dönmeyi hala tam yapamıyor ben onu öğretiyorum şuan mesela. Bi de döndüğünde hemen müdahale etmemen gerekiyormus o pozisyonda nasıl uyuması gerektiğini öğrenmesi gerekiyormuş. Belki de yüz üstü yatmak istiyor öyle rahat ediyordurBir hemsireyi izlemiştim de en çok bu aylarda bebek boğulmaları oluyormuş yatağında hicbir şey bulundurmayın diyordu ben de üstünü örtmek haricinde hiçbir şey koymuyorum o yüzdenvideoyu bulamiyorum ki bulsam buraya da aticam dikkatli olun diye bazen kendi yatagima aliyorum düşmesin diye arkasina yastik koyuyorum ama yok tam dönüşü sağlayana kadar nefessiz kalmayi göze aliyor youtubeda bir doktoru izledim bilinçli yapmiyorlarmis kendisini düzeltmeyi ögrenene kadar malesef uykusuz kalacaksiniz bir süre diyor sanirim ekin de bu duruma gelince anlayacaksin beni
Bunların çıngırak sesi çok az çıkıyor uyku halinde duymak zor olabilirEki Görüntüle 3264228
Şu resimdekinden alıp yatarken birini koluna ya da ayağına giydirirsen iş görebilir çıngıraklı bileklik&patik diye aratırsan bulursun
Aynisi var bende ama dediği gibi bunlar çok ses çıkarmıyor ama bu gece denicem belki duyarimEki Görüntüle 3264228
Şu resimdekinden alıp yatarken birini koluna ya da ayağına giydirirsen iş görebilir çıngıraklı bileklik&patik diye aratırsan bulursun
Canim o isini bilmiyormus benceD vitamini şart ama diğerlerini bilmiyorum canim
Evet canim kucakta bakinmak istiyor
12 de bayildi 10.30 da uyandik
Evet bu hesapta olur canim
Sabah olunca iyiyiz akşam olunca kötüfikrimin değişmesi için en az 3-4 yıl geçmesi lazim
4. Ay atağı 30-35 gün sürüyor
Bu oğlunda da öyle olur inşallah uyku gerilemesi çok zor
Dün instagramda gördüm biri yazmış ki çocukla tatil yapmak demek başka bir lokasyonda çocuk bakmaktır diye
Ayni videoyu izledim zaten koyduğum yerden direkt dönüyor ağlayana kadar da dokunmuyorum öyle duruyor. Tüm günümüz yüzüstü durmasiyla geçiyor yakinda omuz kaslari çıkarsa şasırmicamGün içinde sık sık sırt üstü döndürme egzersizi yaptirman gerekiyormuş ki dönmeyi öğrensin Ekin şuan tam dönme yapıyor ama geriye dönmeyi hala tam yapamıyor ben onu öğretiyorum şuan mesela. Bi de döndüğünde hemen müdahale etmemen gerekiyormus o pozisyonda nasıl uyuması gerektiğini öğrenmesi gerekiyormuş. Belki de yüz üstü yatmak istiyor öyle rahat ediyordur
Opera indirdim ben hic reklam yok sende indirKizlar ben bu reklamlardan biktim ya biseye tıklıyorum yanlışlıkla yazdığım her şey sıfırlanıyor siteden soğudum artik
E birak yüzüstü uyusun sadece kafasini düzelt madem öyle uyursa alışır hem kendini kurtarmayaAyni videoyu izledim zaten koyduğum yerden direkt dönüyor ağlayana kadar da dokunmuyorum öyle duruyor. Tüm günümüz yüzüstü durmasiyla geçiyor yakinda omuz kaslari çıkarsa şasırmicambu videoyu izledigimden beri ben düzeltiyorum o dönüyor yani ben de çabaliyorum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?