Pijama terlik televizyonKızlar bayramda ne yapacaksınız biz aile ziyareti yapıcaz ama bana yavaş yavaş anksiyete perileri geliyor şu salgın muhabbeti falan da çok tedirgin ediyor nasil bir yol izleyebiliriz insanlar geldiğinde? Bizim gideceğimiz yer bahçede durmaya uygun acaba çocuğu bahçede mi tutsam uyanık olduğunda
Öyle yapayim bari sinir geldiOpera indirdim ben hic reklam yok sende indir
Bilemiyorum deneyimlemedigim için yorum yapamayacağımCanim o isini bilmiyormus benceilk cocukta ben de oyle saniyordum ve hic bir yere gitmedim. Suan cok pismanim. O sekilde bebek buyutmek daha zor. Bu sekilde stress atiyorsun ve bebekte ortami gorunce esneklesiyor. Ornegin arabada durmazdi suan uyuyor bile masallah. Isin ustatlari Rheaa ve @Rande daha iyi bilir. Bana gore bu konularda en becerikli ve deneyimli kisiler onlar
Bursa’ya ne zaman gideceksiniz canım? Valla alini babannesigil bir doğduğunda gördü o yüzden el mecbur gidicez ama kimseye vermicem cocugu aşısı yok henüz falan derim artık ama stresi bir ay önceden başladı resmen zaten oldum olası bayram ziyaretlerinden hoşlanmıyorum hiçPijama terlik televizyonBiz evdeyiz valla insanlar özensiz ve pis olduğu için çocuğu tehlikeye atamam evde oturucam kafam rahat bi annemlere geliriz o kadar. İnsanlar geldiğinde bağışıklığı düşük şuan çok insanlarla temas etmesini doktor yasakladi de uzaktan sevsinler. Ben Ekin kucak sevmiyor diyorum istediklerinde
Çocuk yeni ortama girince algıları açılıyor, ben kızımda tatile gidemedim mesela. Bebek olduğu için değil alerjik olduğu için. Kucuk olan zaten anne sütü alıyor, yaz sonu güzel bi ege kıyı tatili gezisi planlıyoruz. Her yazı annemlerin yazliğında geçiriyoruz şuanda yazliktayiz iki çocukta he rgecen gün daha da değişiyor. Farkediyorum yani.Canim o isini bilmiyormus benceilk cocukta ben de oyle saniyordum ve hic bir yere gitmedim. Suan cok pismanim. O sekilde bebek buyutmek daha zor. Bu sekilde stress atiyorsun ve bebekte ortami gorunce esneklesiyor. Ornegin arabada durmazdi suan uyuyor bile masallah. Isin ustatlari Rheaa ve @Rande daha iyi bilir. Bana gore bu konularda en becerikli ve deneyimli kisiler onlar
Gitmicez canım. Onlar gelecek Ekini görmeye. Eşimin kuzeni kv ile ayni bina da oturuyor küçük çocukları var okula kreşe giden. O yüzden gitmiyoruz aşıları daha yeterli değil riske atmak istemiyorum yani şu dönem olmasa giderdim ama cidden kızamık rota hepsi hortladı korkuyorumBursa’ya ne zaman gideceksiniz canım? Valla alini babannesigil bir doğduğunda gördü o yüzden el mecbur gidicez ama kimseye vermicem cocugu aşısı yok henüz falan derim artık ama stresi bir ay önceden başladı resmen zaten oldum olası bayram ziyaretlerinden hoşlanmıyorum hiç
Iyi gitmesine sevindim canim tatilinden bir sey anlamis olursun kafan dagilir. Oglum keyfi vs yerinde beslenemsi falan ama isal gecmedi henuz bugun 2 defa yapti.insallah daha fazla yapmaz doktor 4 5 gune gecer dedi ama icim icimi yiyor. Kafam acabalarla dolu yaniMerhaba canim, senin bebis merak ettim sorayim dedim ki sen yazmissin. Masallah diyeyim harika gidiyor her sey masallah ogluma. Tatilin keyfini cikariyoruz vallahioglum buyudukce keyifli oluyor mutlu bir bebek bence Ya da Ben zorluga alistim normallik bana cok iyi geldi sanki bu daha dogru bir tespit burasi muhafazakar otel oldugu icin her seyi bebeklilere gore dizayn etmisler o yuzden cok rahat..
Dimi cok fark ediyor kesinlikle katiliyorum...Çocuk yeni ortama girince algıları açılıyor, ben kızımda tatile gidemedim mesela. Bebek olduğu için değil alerjik olduğu için. Kucuk olan zaten anne sütü alıyor, yaz sonu güzel bi ege kıyı tatili gezisi planlıyoruz. Her yazı annemlerin yazliğında geçiriyoruz şuanda yazliktayiz iki çocukta he rgecen gün daha da değişiyor. Farkediyorum yani.
Valla çok haklısın en azından yaşlarını doldursalar bir yerlere gitmek gelmek sıkıntı olmaz bu kadar. Alinle anneme geldik burda her gün dışarı çıkartıyorum bebek arabasıyla o kadar seviyor ki eve gelene kadar sessiz sakin mutlu. Aslında farklı ortamlar çok iyi geliyor bebislere ama şu hastalıklar çok tedirgin etti hepimiziGitmicez canım. Onlar gelecek Ekini görmeye. Eşimin kuzeni kv ile ayni bina da oturuyor küçük çocukları var okula kreşe giden. O yüzden gitmiyoruz aşıları daha yeterli değil riske atmak istemiyorum yani şu dönem olmasa giderdim ama cidden kızamık rota hepsi hortladı korkuyorum
Benim kv ve annemler bu konuda çok anlayışlı ya. Mesela kv kendi dedi kızım bursaya gelmeyin ufak çocuklar var elleyecekler vs. Engel olamayacaksiniz riske atmayalım dedi. Bunda küsecek ne var ki bebeğin sağlığı önemli olanBayramda gelmeyin kizamik salgini var dedim küstüler:)) umrumda degil valla napim
Yani dun doktor.rota olsa tahlilde cikar demisti ama yine de beni dusundurdu rota mi oldu acaba diyeDün rota virüs konuşmuştuk doktorun bu paylaşımını mutlaka okuyun kızlar
Kesinlikle canim insan ne yapacağını şaşırıyor. Bak insanlar biraz bilinçli olsa hiç bir sorun olmaz ama insanlara güven yok. Kucağa almalar,öpmeler, ufak çocuklarına hadi öp kardeşi muhabbetleri. Bizim insanımız kas kafalı maalesefValla çok haklısın en azından yaşlarını doldursalar bir yerlere gitmek gelmek sıkıntı olmaz bu kadar. Alinle anneme geldik burda her gün dışarı çıkartıyorum bebek arabasıyla o kadar seviyor ki eve gelene kadar sessiz sakin mutlu. Aslında farklı ortamlar çok iyi geliyor bebislere ama şu hastalıklar çok tedirgin etti hepimizi
Ay yok kuzum ya öyle olsa ateş de olur ki aşısı daha tam değil rota olsa daha ağır bir tablo olurduYani dun doktor.rota olsa tahlilde cikar demisti ama yine de beni dusundurdu rota mi oldu acaba diye
Evet canim doktor da soyledi ates ve kusma olurdu halsizlik olurdi hastaneye yatmak zorunda kalirdiAy yok kuzum ya öyle olsa ateş de olur ki aşısı daha tam değil rota olsa daha ağır bir tablo olurdu
İşe yararsa bize de söylersen çok güzel olurAynisi var bende ama dediği gibi bunlar çok ses çıkarmıyor ama bu gece denicem belki duyarim
Yüzüstü uyumuyor ki normalde yorgunluktan kafayi gömüyor bu sabah da yarisini gömmüs yarisi disarda uyumus kalmis. Yüzüstü uyusa kafasini çevirse o şekil yatiririm ama yok öyle bir şey değil bu neyse bu günler de geçerE birak yüzüstü uyusun sadece kafasini düzelt madem öyle uyursa alışır hem kendini kurtarmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?