2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Pijama terlik televizyon Biz evdeyiz valla insanlar özensiz ve pis olduğu için çocuğu tehlikeye atamam evde oturucam kafam rahat bi annemlere geliriz o kadar. İnsanlar geldiğinde bağışıklığı düşük şuan çok insanlarla temas etmesini doktor yasakladi de uzaktan sevsinler. Ben Ekin kucak sevmiyor diyorum istediklerinde

Bilemiyorum deneyimlemedigim için yorum yapamayacağım

Bursa’ya ne zaman gideceksiniz canım? Valla alini babannesigil bir doğduğunda gördü o yüzden el mecbur gidicez ama kimseye vermicem cocugu aşısı yok henüz falan derim artık ama stresi bir ay önceden başladı resmen zaten oldum olası bayram ziyaretlerinden hoşlanmıyorum hiç

Çocuk yeni ortama girince algıları açılıyor, ben kızımda tatile gidemedim mesela. Bebek olduğu için değil alerjik olduğu için. Kucuk olan zaten anne sütü alıyor, yaz sonu güzel bi ege kıyı tatili gezisi planlıyoruz. Her yazı annemlerin yazliğında geçiriyoruz şuanda yazliktayiz iki çocukta he rgecen gün daha da değişiyor. Farkediyorum yani.

Gitmicez canım. Onlar gelecek Ekini görmeye. Eşimin kuzeni kv ile ayni bina da oturuyor küçük çocukları var okula kreşe giden. O yüzden gitmiyoruz aşıları daha yeterli değil riske atmak istemiyorum yani şu dönem olmasa giderdim ama cidden kızamık rota hepsi hortladı korkuyorum

Iyi gitmesine sevindim canim tatilinden bir sey anlamis olursun kafan dagilir. Oglum keyfi vs yerinde beslenemsi falan ama isal gecmedi henuz bugun 2 defa yapti.insallah daha fazla yapmaz doktor 4 5 gune gecer dedi ama icim icimi yiyor. Kafam acabalarla dolu yani

Dimi cok fark ediyor kesinlikle katiliyorum...

Valla çok haklısın en azından yaşlarını doldursalar bir yerlere gitmek gelmek sıkıntı olmaz bu kadar. Alinle anneme geldik burda her gün dışarı çıkartıyorum bebek arabasıyla o kadar seviyor ki eve gelene kadar sessiz sakin mutlu. Aslında farklı ortamlar çok iyi geliyor bebislere ama şu hastalıklar çok tedirgin etti hepimizi

Bayramda gelmeyin kizamik salgini var dedim küstüler:)) umrumda degil valla napim
Benim kv ve annemler bu konuda çok anlayışlı ya. Mesela kv kendi dedi kızım bursaya gelmeyin ufak çocuklar var elleyecekler vs. Engel olamayacaksiniz riske atmayalım dedi. Bunda küsecek ne var ki bebeğin sağlığı önemli olan

Kesinlikle canim insan ne yapacağını şaşırıyor. Bak insanlar biraz bilinçli olsa hiç bir sorun olmaz ama insanlara güven yok. Kucağa almalar,öpmeler, ufak çocuklarına hadi öp kardeşi muhabbetleri. Bizim insanımız kas kafalı maalesef

Ya kızlar bebeğim bir kaç gündür sulu kaka yapıyordu. Ama ateş halsizlik vs olmadığı için takip ettik. Şimdi kakası sarı renkli ve pütürcüksüz. Nasıl anlatsam, erimiş dondurma kıvanımda, böyle cıvık yoğurt gibi. Bu tarz şeyler normal mi? Yaşayan var mı? Korkmalı mıyım?

E birak yüzüstü uyusun sadece kafasini düzelt madem öyle uyursa alışır hem kendini kurtarmaya
Yüzüstü uyumuyor ki normalde yorgunluktan kafayi gömüyor bu sabah da yarisini gömmüs yarisi disarda uyumus kalmis. Yüzüstü uyusa kafasini çevirse o şekil yatiririm ama yok öyle bir şey değil bu neyse bu günler de geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…