2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sonra tersleyince sen kötü oluyorsun valla hiicc umrumda değil direkt cocugu gördükleri an öpmeyin dicem ne düşünürlerse düşünsünler

Gunde kac defa yapiyor canim benim de gecen hafta gun de 1 2 sulu yapiyordu ama putucukluydu hafta sonu puturcuksiz ve yapma sayisi artti isal oldu şuan isalle ugrasiyorum 2 gun emmekte istemedi. Seninkinin.istahi nasil

Kizlar Yigit artik 2 gundur arkamdan agliyor cok hosuma gidiyor Doktor da muayene ederken cok hareketli gelisimi cok guzel dedi kollarindan tuttu kaldirdi oturdu kafasini da dik tuttu zsten dogdu dogali yerinden kalkmaya calisiyor sanirim bir hareketli cocugum daha olacak digeri cok hareketli hareketli cocukta zor.

Massalah benimkinin kafasi sabit durmuyor ya kucagimda ya mesela kafasi ileri geri gidip geliyor tasiyamiyor sanki:)))

Kizlar demire başlayan var mi? Hangi marka kullaniyorsunuz? Takip ettiğim bir doktor var sidefer ve ocean markayı öneriyor ama sidefer daha iyi sanirim

Kizlar demire başlayan var mi? Hangi marka kullaniyorsunuz? Takip ettiğim bir doktor var sidefer ve ocean markayı öneriyor ama sidefer daha iyi sanirim
Oceanda pancar şekeri varmış ben de newvit iyi diye duydum ayın beşinde kontrol var sorcam doktora

Oceanda pancar şekeri varmış ben de newvit iyi diye duydum ayın beşinde kontrol var sorcam doktora
Aa onu da ilk defa duydum ben de ayin 4unde götürücem 4 aylik oluyor ya başlayacaklar sanirim belki önceden alirim demiştim

Massalah benimkinin kafasi sabit durmuyor ya kucagimda ya mesela kafasi ileri geri gidip geliyor tasiyamiyor sanki:)))
Canim ona daha var mesela benimki de dik tutuyor ama cok uzun sure tutamzlar illa ki ileri geri gitmemesi icin dikkat ediyorum ama bir gun bir gundur mesela bir iki gunde cok sey degisiyor tam 3 aylik olsunlar daha rahat tutacaklar

Merhaba kizlar yazmayali epey oldu,en son kiz hastaydi cok sukur toparladik,bugun ozel asisi vardi yaptirdik,ne olmus oyle fiyatlar uc dort katina cikmis resmen.Neyse artik bebislerimiz saglikli olsunlarda gerisi hallolur.

Kizlar ek gida donemi kapya biberden haftalik bebek salcasi yapiyodum. Simdi yaz ayindayiz guzel bibilerler vsrken yapip hazirda bulundurmak istiyorum da tuzsuzda yapacagimiz icin acaba yapip buzluğa atsak buzluk işi de sagliksiz olur. Ya da kapya biberleri buzluga atacsgiz kiş ayi icin onlari cikarip yapsak ayni sey mi olur bilemedim simdi fikri olan bana fikir verse sevinirim

Defne her gün 2-3defa yapardı ilk üç ayında.
Geçen hafta çarşamba günü rota ve nimenrix aşı oldu ertesi günü çok fazla bir ishal şekilde yaptı ve o günden beri kaka yapmıyor az önce doktoru aradım alttan ve üstten çok güzel gaz çıkartıyor emmesi de güzel yarın bir gel dedi
Aynen ben de seninle ayniydim canim sonra da isal oldu diye agaldim durdum
Ben de öyle iyiyim canım şu aralar sizinde yapmıyor muydu kaka

Evet yapmiyordu canim 10 gun boyunca. Simdi de isal

Yaa niye öyle oldu acaba doktor ne dicek bakalım

Kızlar bebiş kaç kiloyken 5 no beze geçiliyor?
Ben bu bezlerin üzerinde yazan kg aralıklarını bi türlü anlayamadım. Prima Premium Care kullanıyorum. 6kg kızım ve 3 no kullanıyorum. Poşet üzerinde yazana göre 3 noyu 10kg a kadar kullanabilirim. Garip… Çünkü şimdi bile sıkıyor sanki. Cırtları oturtunca birbirinden baya uzakta kalıyorlar.

3 çocukla 3 saat avmde kalıp eve gelen ana bunu beğendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…