Tamam haber veririm mutlakaİşe yararsa bize de söylersen çok güzel olur
Sonra tersleyince sen kötü oluyorsun valla hiicc umrumda değil direkt cocugu gördükleri an öpmeyin dicem ne düşünürlerse düşünsünlerKesinlikle canim insan ne yapacağını şaşırıyor. Bak insanlar biraz bilinçli olsa hiç bir sorun olmaz ama insanlara güven yok. Kucağa almalar,öpmeler, ufak çocuklarına hadi öp kardeşi muhabbetleri. Bizim insanımız kas kafalı maalesef
Gunde kac defa yapiyor canim benim de gecen hafta gun de 1 2 sulu yapiyordu ama putucukluydu hafta sonu puturcuksiz ve yapma sayisi artti isal oldu şuan isalle ugrasiyorum 2 gun emmekte istemedi. Seninkinin.istahi nasilYa kızlar bebeğim bir kaç gündür sulu kaka yapıyordu. Ama ateş halsizlik vs olmadığı için takip ettik. Şimdi kakası sarı renkli ve pütürcüksüz. Nasıl anlatsam, erimiş dondurma kıvanımda, böyle cıvık yoğurt gibi. Bu tarz şeyler normal mi? Yaşayan var mı? Korkmalı mıyım?
Massalah benimkinin kafasi sabit durmuyor ya kucagimda ya mesela kafasi ileri geri gidip geliyor tasiyamiyor sanki:)))Kizlar Yigit artik 2 gundur arkamdan agliyor cok hosuma gidiyorDoktor da muayene ederken cok hareketli gelisimi cok guzel dedi kollarindan tuttu kaldirdi oturdu kafasini da dik tuttu zsten dogdu dogali yerinden kalkmaya calisiyor sanirim bir hareketli cocugum daha olacak digeri cok hareketli hareketli cocukta zor.
Oceanda pancar şekeri varmış ben de newvit iyi diye duydum ayın beşinde kontrol var sorcam doktoraKizlar demire başlayan var mi? Hangi marka kullaniyorsunuz? Takip ettiğim bir doktor var sidefer ve ocean markayı öneriyor ama sidefer daha iyi sanirim
Aa onu da ilk defa duydumOceanda pancar şekeri varmış ben de newvit iyi diye duydum ayın beşinde kontrol var sorcam doktora
O zaman ikimiz de soralım bakalım en temizi hangisiyseAa onu da ilk defa duydumben de ayin 4unde götürücem 4 aylik oluyor ya başlayacaklar sanirim belki önceden alirim demiştim
Canim ona daha var mesela benimki de dik tutuyor ama cok uzun sure tutamzlar illa ki ileri geri gitmemesi icin dikkat ediyorum ama bir gun bir gundur mesela bir iki gunde cok sey degisiyor tam 3 aylik olsunlar daha rahat tutacaklarMassalah benimkinin kafasi sabit durmuyor ya kucagimda ya mesela kafasi ileri geri gidip geliyor tasiyamiyor sanki:)))
Defne her gün 2-3defa yapardı ilk üç ayında.Kızlar ya birşey soracağım Alp normalde 5 6 günde bir kaka yapardı şimdi 5 gündür hergün kaka yapıyor şaştım kaldım normal mi acaba bu durumKakasında Bi anormallik yok kontrol ediyorum. Dünde 3 kere yaptı biraz endişelendim. İshal mi oluyor bu yoksa normal mi
Ben de öyle iyiyim canım şu aralar sizinde yapmıyor muydu kakaAynen ben de seninle ayniydim canim sonra da isal oldu diye agaldim durdum
Evet yapmiyordu canim 10 gun boyunca. Simdi de isalDefne her gün 2-3defa yapardı ilk üç ayında.
Geçen hafta çarşamba günü rota ve nimenrix aşı oldu ertesi günü çok fazla bir ishal şekilde yaptı ve o günden beri kaka yapmıyor az önce doktoru aradım alttan ve üstten çok güzel gaz çıkartıyor emmesi de güzel yarın bir gel dedi
Ben de öyle iyiyim canım şu aralar sizinde yapmıyor muydu kaka
Yaa niye öyle oldu acaba doktor ne dicek bakalımDefne her gün 2-3defa yapardı ilk üç ayında.
Geçen hafta çarşamba günü rota ve nimenrix aşı oldu ertesi günü çok fazla bir ishal şekilde yaptı ve o günden beri kaka yapmıyor az önce doktoru aradım alttan ve üstten çok güzel gaz çıkartıyor emmesi de güzel yarın bir gel dedi
Ben de öyle iyiyim canım şu aralar sizinde yapmıyor muydu kaka
Ben bu bezlerin üzerinde yazan kg aralıklarını bi türlü anlayamadım. Prima Premium Care kullanıyorum. 6kg kızım ve 3 no kullanıyorum. Poşet üzerinde yazana göre 3 noyu 10kg a kadar kullanabilirim. Garip… Çünkü şimdi bile sıkıyor sanki. Cırtları oturtunca birbirinden baya uzakta kalıyorlar.Kızlar bebiş kaç kiloyken 5 no beze geçiliyor?
Bunu kullaniyoruz bizKizlar demire başlayan var mi? Hangi marka kullaniyorsunuz? Takip ettiğim bir doktor var sidefer ve ocean markayı öneriyor ama sidefer daha iyi sanirim
Canim o isini bilmiyormus benceilk cocukta ben de oyle saniyordum ve hic bir yere gitmedim. Suan cok pismanim. O sekilde bebek buyutmek daha zor. Bu sekilde stress atiyorsun ve bebekte ortami gorunce esneklesiyor. Ornegin arabada durmazdi suan uyuyor bile masallah. Isin ustatlari Rheaa ve Rande daha iyi bilir. Bana gore bu konularda en becerikli ve deneyimli kisiler onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?