Bursa’ya ne zaman gideceksiniz canım? Valla alini babannesigil bir doğduğunda gördü o yüzden el mecbur gidicez ama kimseye vermicem cocugu aşısı yok henüz falan derim artık ama stresi bir ay önceden başladı resmen zaten oldum olası bayram ziyaretlerinden hoşlanmıyorum hiç
Bizim baya oluyor arkadaşım bez 5-6 kesin var kakamız. Sulu baya ishaldi. İştahımız iyiydi şükür yedi hep, ateş vs yoktu. Sadece ishal vardıGunde kac defa yapiyor canim benim de gecen hafta gun de 1 2 sulu yapiyordu ama putucukluydu hafta sonu puturcuksiz ve yapma sayisi artti isal oldu şuan isalle ugrasiyorum 2 gun emmekte istemedi. Seninkinin.istahi nasil
Biz buna başladık arkadaşımKizlar demire başlayan var mi? Hangi marka kullaniyorsunuz? Takip ettiğim bir doktor var sidefer ve ocean markayı öneriyor ama sidefer daha iyi sanirim
Bu mesajın beni de rahatlattı canım , bu ara gene hastalık korkusu çok yayıyorlar sosyal medyada, korkudan bu sefer dışarı çıkamıyoruz ama bizimde sosyalleşmeye ihtiyacımız varCanım hiç stres olma, onların da canı ciğeri. Özellikle torunlarını çok sever büyükler. Bebiş de açılır sen de biraz rahatlarsın. Ben onların da bebeğe yakın olmalarının hakkı olduğunu düşünüyorum.
Şuan çok ciddi bir hastalık haberi pompalanıyor, doğrudur veya yanmıştır bilmiyorum ama hastalığın kendisinden daha çok korkutucu oluyor bu haberler. Bak benim 2 çocuğum okullu, bi o kadar da siteden arkadaşlarını her gün kapıya getirirler. Hangi birinden sakınayım şimdi. Bebeklik dönemi öyle bir şey ki kolay kolay hasta olmazlar hele de anne sütü alıyorsa. Hasta olsalar bile çabuk iyileşirler, bağışıklıkları güçlenir.
Bunun için kendinizi strese sokmayın ve kimseyi kırmayın derim canım benim
Canim gecen kizamiktan cocuklar falan oldu yazmislardi oysa ki yabanci uyruklu bir sey eksikliginden ölmus. Ben artik sinir oluyorum yani insanlara.oyle bir korku veriyorlar ki eve kapanalim insanlarla gorusmeyelim.Ortada yine bir seyler donuyorBu mesajın beni de rahatlattı canım , bu ara gene hastalık korkusu çok yayıyorlar sosyal medyada, korkudan bu sefer dışarı çıkamıyoruz ama bizimde sosyalleşmeye ihtiyacımız var
Bu mesajın beni de rahatlattı canım , bu ara gene hastalık korkusu çok yayıyorlar sosyal medyada, korkudan bu sefer dışarı çıkamıyoruz ama bizimde sosyalleşmeye ihtiyacımız var
Alerjik bebeklerde bu oluyor genelde. Benim oğlumda öyleydi ve kilo alımı azalmıştı, mukuslu kaka ile beraber. Sut ürünleri diyeti yaptım ama geçmedi. Tahin, susam ve fıstık yemeye ara verdim. Emmesi düzeldi, kakası da bayağı düzeldi.Benim oğlum gazdan ememiyor kızlar. Ya alttan ya üstten sıkıştırıyor her defasında. İki çekiyor sonra kendini geri itiyor. Tekrar memeye gelmek istiyor sonra yine aynıKısır döngü. Gazını çıkarıp tekrar memeye alayım diyorum bu defa kusuyor. Reflüsü de var. Emme süreci çok sıkıntılı geçiyor baştan beri
Benim gibi olan var mı? Süt ve süt ürünleri diyeti uyguladım ama değişen bir şey olmadı
Aynısı benim oğlum da vardı. Sanırım artık büyüyorlar. Bağırsakları bir düzen oluşturduKızlar ya birşey soracağım Alp normalde 5 6 günde bir kaka yapardı şimdi 5 gündür hergün kaka yapıyor şaştım kaldım normal mi acaba bu durumKakasında Bi anormallik yok kontrol ediyorum. Dünde 3 kere yaptı biraz endişelendim. İshal mi oluyor bu yoksa normal mi
Olabilir canım doğru diyorsun.Aynısı benim oğlum da vardı. Sanırım artık büyüyorlar. Bağırsakları bir düzen oluşturdu
Benim girdiğim emzirme odaları genelde 3-4 tane sandalyeli kimse yoksa kapıyı kilitliyorum, biri varsa da arkamı dönüp emziriyorum. Adamın olaya müdahil olması aşırı saçma gerçekten. Peki sen ne yaptın o densiz herifeKızlar siz başkasının yanında emzirebiliyor musunuz? Yani ben emzirmiyorum emziremem de zaten. Neyse bugün avm de bebek bakım odasına girdik, tek koltuk var. Bu ne demek, o da tek kişinin kullanımında. Kapıyı kilitledik çocuklarla, bebeğim zaten ilgisi dağıldı memeden çok odayı inceliyor. Tam memeyi tuttu güzel güzel emerken tak tak kapı çalıyor ama ne çalma. Dolu diye sesleniyoruz dışarıdaki adam daha beter kapı kolunu açmaya çalışıyor kapıya vuruyor. Çocuklar da korktu. Son demez mi hanımefendi bura sadece sizin kullanımınıza özel değil hakka giriyorsunuz diyeben şok. Buarada kadın değil adam konuşuyor ve içeriyi ne sanıyor acaba, pisuvarda yanyana işemeye benzetti heralde
Ben biri emzirirken girmem içeri kapı açık dahi olsa, kaldı ki kapı kilitli.
Bende kitliyorum canım. Zaten genelde dediğin gibi tek koltuk oluyor nere oturacak gelen tepemize mi. Zaten 10 15 duruluyor içeride abartmış kapıya vurmayıKızlar siz başkasının yanında emzirebiliyor musunuz? Yani ben emzirmiyorum emziremem de zaten. Neyse bugün avm de bebek bakım odasına girdik, tek koltuk var. Bu ne demek, o da tek kişinin kullanımında. Kapıyı kilitledik çocuklarla, bebeğim zaten ilgisi dağıldı memeden çok odayı inceliyor. Tam memeyi tuttu güzel güzel emerken tak tak kapı çalıyor ama ne çalma. Dolu diye sesleniyoruz dışarıdaki adam daha beter kapı kolunu açmaya çalışıyor kapıya vuruyor. Çocuklar da korktu. Son demez mi hanımefendi bura sadece sizin kullanımınıza özel değil hakka giriyorsunuz diyeben şok. Buarada kadın değil adam konuşuyor ve içeriyi ne sanıyor acaba, pisuvarda yanyana işemeye benzetti heralde
Ben biri emzirirken girmem içeri kapı açık dahi olsa, kaldı ki kapı kilitli.
çevremde şöyle birşey gözlemliyorum annesi babası çok dikkat eden insanların çocuğu daha çok hasta oluyor, bazı mikroplara karşı sanırım bağışıklık kazanmak için onları almak lazım, bide bi yerden sonra okula başlayınca çocuklar bu sefer hiç toparlanamıyorlar hep hasta oluyorlar bu seferCanım biz buna alışık olmalıyız aslında, pandemi de neler yaşadık biliyorsunuz nasıl bir korku çemberi vardı etrafımızda. Hastalığı, aşısı.. yıllar sonra çıkıyor kokusu.
Sanırım Darwin’in bir sözü var, her aciz-güçsüz yok olmaya mahkumdur fakat bunu bir tek bebeklerde ispat edemiyorum mihvalinde bir söz. Bunca muhtaç bir varlık doğuyor ve çok şükür ki şu akıp yolunu buluyor. Rabbimiz öyle yaratmış. Yine bebeklikte geçirilen bazı hastalıkların yetişkinlikteki hastalıklara karşı koruduğu hep söylenir. İlahi nizam ne mükemmeldir!
Ben de baby turco üç no kullanıyorum ama resmen beli iz yapıyor üstelik alin max 5600 gr falandır o yüzden emin olamiyorum şimdi bayram indirimlerinden stok yapacaktım da o yüzden sorayım dedim artık sanırım dört beş no almam lazımBen bu bezlerin üzerinde yazan kg aralıklarını bi türlü anlayamadım. Prima Premium Care kullanıyorum. 6kg kızım ve 3 no kullanıyorum. Poşet üzerinde yazana göre 3 noyu 10kg a kadar kullanabilirim. Garip… Çünkü şimdi bile sıkıyor sanki. Cırtları oturtunca birbirinden baya uzakta kalıyorlar.
Ne kadar tatlısın canımCanım hiç stres olma, onların da canı ciğeri. Özellikle torunlarını çok sever büyükler. Bebiş de açılır sen de biraz rahatlarsın. Ben onların da bebeğe yakın olmalarının hakkı olduğunu düşünüyorum.
Şuan çok ciddi bir hastalık haberi pompalanıyor, doğrudur veya yanmıştır bilmiyorum ama hastalığın kendisinden daha çok korkutucu oluyor bu haberler. Bak benim 2 çocuğum okullu, bi o kadar da siteden arkadaşlarını her gün kapıya getirirler. Hangi birinden sakınayım şimdi. Bebeklik dönemi öyle bir şey ki kolay kolay hasta olmazlar hele de anne sütü alıyorsa. Hasta olsalar bile çabuk iyileşirler, bağışıklıkları güçlenir.
Bunun için kendinizi strese sokmayın ve kimseyi kırmayın derim canım benim
Benim girdiğim emzirme odaları genelde 3-4 tane sandalyeli kimse yoksa kapıyı kilitliyorum, biri varsa da arkamı dönüp emziriyorum. Adamın olaya müdahil olması aşırı saçma gerçekten. Peki sen ne yaptın o densiz herife
Bende kitliyorum canım. Zaten genelde dediğin gibi tek koltuk oluyor nere oturacak gelen tepemize mi. Zaten 10 15 duruluyor içeride abartmış kapıya vurmayıBazı insanlar çok densiz oluyor laf anlatılmıyor malesef.
Bu sakınmaktan ziyade henüz bağışıklığı çok düşük olan ve aşısı tam olmayan bebeklerimizi temkinli sosyallestirmek aslinda. Tüm doktorlar aynı şeyleri söylüyorsa çok kulak ardi edilmemesi gerekli bence çünkü günde yüzlerce hasta muayene ediyorlar. Tabi ki hasta olacaklar ama şuan en güçsüz piyon olan bebeklerimizi de hastalığa çok açık ortamlara sokmanın riskli olduğunu düşünüyorum ben. Onlara bir şey olduğunda hapur hupur tükürüklü öpenler bi tarafını kaşırken üzülen biz oluyoruz.çevremde şöyle birşey gözlemliyorum annesi babası çok dikkat eden insanların çocuğu daha çok hasta oluyor, bazı mikroplara karşı sanırım bağışıklık kazanmak için onları almak lazım, bide bi yerden sonra okula başlayınca çocuklar bu sefer hiç toparlanamıyorlar hep hasta oluyorlar bu sefer
Kiz ben pandemi zamani bile maske takmamis bi insanim ama annelikmi yuklendi noldu simdi acayip pimpirikli oldum bana her hastalik bulassin umrumda degilde bebegime bulasmasin modundayim:)çevremde şöyle birşey gözlemliyorum annesi babası çok dikkat eden insanların çocuğu daha çok hasta oluyor, bazı mikroplara karşı sanırım bağışıklık kazanmak için onları almak lazım, bide bi yerden sonra okula başlayınca çocuklar bu sefer hiç toparlanamıyorlar hep hasta oluyorlar bu sefer
Uzun zamandir yapmıyorum ama egzersiz hareketleri yaptiriyorum kollarina bacaklarinaBebeklerinize masaj yapiyormusunuz?
Ben yaptimda az once yag icinde kaldik:)) sonra dus aldirdim simdide bayildi yatiyo ahahahahaUzun zamandir yapmıyorum ama egzersiz hareketleri yaptiriyorum kollarina bacaklarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?