2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim bu bahsettiğin durum hormonal lohusalik 1 yıl sürüyormuş. Sonra düzelir merak etme şuan çok korumacı ve duygusalsın o yüzden böyle duygular yaşanabiliyor

Sende haklısın canım ama dengeyi kurmak lazım aşılarının tamamlanması çünkü uzun bir süre , tabi ki sevmeyeni bilmeyene hassasiyetini temizliğini bilmediğine vermemek lazım

Canım ilk çocukta oyuncakları kaynatmak mı dersi tabağı çatalını yediği içtiği giydiği derken ne özenirdim. 2. de oyuncak yere mi düştü al yavrum oyna bir şey olmaz moduna geçtim. Annelik bir evrim gibi, ne dediğimi 2. 3. olduğunda anlarsınız. Çok steril bir ortama hiç ihtiyaçları yok hepimiz gibi

Anne sütü alıyor canım. Yaa öyle mi?
Bebeğin tam acıkmasını bekleme emzirmek için o zaman koşar gibi emmiyorlar canım. Emzirmeden önce de göğüs uclarını ovala eğer kendiliğinden çıkıyorsa tam dolu değildir. Tam dolu olduğunda göğüs ucu düz gibi oluyor çocuk tam kavrayamıyor

Haklısın canım bazıları çok anlayışsız

Annelik zaten yapmam dediğim şeyleri yapmakmış ama biz senin gibi 2 - 3 zor be canım olmaz bizden hamilelik doğum fln zor şeylermiş yemez benim toto

Kızlar gün içinde bebişlerniz kaç kere emziriyosunuz osmancım gönülalcım 8-10 diyor ama uyku saatlerni de onun dediğğn gibi düzenlersen eğer o sayı tutmaz ki bide acıkma süreleri gerçekten uzadı sizde durumlar nasıl

Ateşi düzeldi ama başına vurdu kuzu huysuzluk mevcut
Çok geçmiş olsun canım tabii atakla da birleşince huysuzluk tavan yaptı galiba. Bebeklerin çok ağladıkları zamanlarda sırtı karnına gelecek şekilde yan veya çapraz tutarak kucağında hafif hafif sallarsan sakinleşiyorlarmış canım. Ben çok ağlayıp uyumadığı zamanlarda deniyorum işe yarıyor mayışıyor baya.

Deniyim canım sağol babam bakıyor şimdi ben dinleniyorum salincakta sallıyor Ekini o da elini kafasinin altına almış yayılıyor

Kizlar ben de oglumu cok kiskaniyorum. Kimseye vermek istemiyorum. Kizimda da oyleydim. Kizim zaten gitmezdi. Kucagina alan hemen vermek zorunda kalirsdi hatta evimize biri gelince aglardi, farkli yerdeysek ornegin memleketre kaldigimiz odaya kimseyi sokmazdi agla agla... O kadar gelin gorun ki Rande cok hakli. Bizim bebegimiz ama onlarinda torunu yegeni vs. sadece bebegimiz icin uygun sartlari saglatmali, saglayana da izin vermeliyiz diye dusunuyorum. Kizimin oglumun bebegi olsa ve bana vermeseler cok uzulurdum. Hem buyuk aile kavrami benim icin onemli. Kizim ozellikle kopyaliyor davranislarimizi, bebegi koruyayim derken kizimin iliskilerine zarar vermek istemiyorum. Elini yikasin yuzunden opmesin elinden opsun sevsin (bunu yazarken bile kiskandim oglumu ama mantikli olmak lazim bence)

Hastalik konusunda da dogrudur ama birazda korku asilaniyor bence. Fenomenlere hic guvenemiyorum. O kadar cok ki cevremde fenomen. Ne yaptiklarini bildigim icin. Mesela kızıma hic maske takmadim. Henuz 3 yasindaydi. Kiyamadim. Ben de pek takmadim. Sukur hic bir sey de olmadi. Allah saglik versin her seyin asirisi zarar. Bir yerden korurken baska yerden zarar vermiyelim insallah.. hepimiz icin ve bebegimiz icin ne iyiyse onu annesi biliyor ve o hayirlica olsun insallah

Son düzenleme:
Elinden opmesin ya ellerini agizlarina goturuyorlar:)))

minseo gecmis olsun canim. Yeni gordum. Neyseki iyilesmis kızınGebeyken yazmistim, beni en zorlayan hastaliklari diye. Caresizlik ve onlarin aci cekmesi elimden bir seyin gelmemesi... Hayatimin en buyuk acisi... Cok zor.

Tek cocuk olunca inan cocuga sariyorsun. Cocugun alanina giriyordum o kaygi Ile. Simdi kızıma alan acildi oglumla ilgilenirken... Ben doktoraya da bu yuzden baslamistim. Allah im hayirlisini hayirli zamanda versin Sana

Bir de aylik takip konusulmus. Bizim yarin ay donumumuz. Ama kontrole gidemicem. Burdan sonra baska gezmeceler var. Donus oooo... Hastalik olmasin da sorun degil bence kizlar, her ay bi durum yoksa gitmek zorunda degiliz. Kilosu 6.5 kesin vardir. Boyu bence en az 66 oglumun. Zibinlardan belli. Bir hafta once 65ti. Allah a sukur. Hepimizin bebegine saglik versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…