2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Anneanne babaanneye tabi ki sevdiriyorum ben benim tepkim komşunun kızının torunun çocuğu gelip çocuğumu öpmeye kalkıyor ya o zaman deliriyorum işte. işgüzarlik geliyor bana. Ben 1. Derece akrabam harici hiç bir bebeği kucağıma verilmesi teklif edilse dahi almam mesela o konularda çok hassasim ve insanlardan da bu hassasiyeti bekliyorum. Geçen bayram en son 5 yıl önce gördüğüm akrabam olmayan bi kadin Ekini ana kucağında yatarken kucağına almaya kalkti başımdan aşağı kaynar sular boşaldı ne münasebet bana sordun mu ? O çocuğu izinsiz nasıl alırsın? Annemle birbirimize bakakaldik hemen emzircem diye alıp başka odaya geçmiştim eminim kucağında olsa öpmeye de kalkardı o günden sonra anladım ki insanlarla başa çıkılmaz benim kendi annem kv dem daha Ekini yanağından öpmüyor kiyamiyorlar ama dış kapinin mandallarinda hiç acıma yok

Süt ürünleri diyeti yapıyorum zaten. Değişen bir şey olmadı. Bir de tahini keseyim

Benim doktor her ay getirme bundan sonra bi sorun olursa gel kilo takibini falan sağlık ocağında yaptirabilirsin boşuna para verme dedi. Ekin de 7 kilo 60 cm olmuş artik 6 ayliklari giyiyoruz 3 ayliklar olmuyor

Ben bu tam dolu veya boş durumlarına inanmıyorum. Göğüslerimiz çocuğu emzirdiğimiz ay veya yıllar boyu sert olamaz. Bir yerden sonra muhakkak yumuşuyor bu sütün olmadığı anlamına gelmiyor. Nice ebe ve doktorlar söylüyor bunu.
Bebeğim gazlı bir bebek o yüzden zaten emme problemi var. Üstüne bir de sık emzirirsem gazdan hiç kurtulamayız

Hayir ama travazol kullanılıyor bebeklerde o da egzema ve mantar için canim
Canım Ekin nasıl oldu? Yoğunluktan diğer mesajları okuyamadım
Ayrıca travazol emzirirken de kullanılabilir mi? Benimde ayak parmak aralarım kaşınıyor yara oldu hatta geçen senelerde de olmuştu kullanmıştım ama şimdi bilemedim

Elinden opuyorlar ya hemen yikiyorsun canim, o yuzden izin veriyoruz zaten herkes neden elden izin veriyor saniyorsun
Ya alin in elini ağzına götürme hızı 1 sn falan geçen günlerde eşimin babaannesi çocuğun elini öptü ıslak mendili getirene kadar alin bütün elini ağzına soktu sonra ben krize gir

Kızlar alin sürekli elini ağzına sokuyor diye şu diş kaşıyıcıyı aldım ama internet yorumlarına bakmamışım çok tozlanıyor falan yazmışlar bunu kullanan var mi memnun değilseniz değiştireyim yarın şu içi su dolu olanlardan alayım

Eklentiler

• image.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 50
İyi oldu kuzum ya bugün 10 da uyudu çok şükür bı gün kuduruyor bı gün dinlendiriyor bizi travazolu çok uzun süre kullanmadığın sürece kendine kullanabilirsin diye biliyorum. Bebeklere de ağır pişik mantar gibi problemlerde veriyor doktorlar. Tabi kortizon olduğu için zaten uzun süre kullanım önerilmiyor

Aynısı bende var canım acil dükkana girip almıştım. Ben dışarda tutmuyorum kullandiktan sonra suyun altinda yıkayıp peceteye sarip buzdolabına koyuyorum soğuk soğuk kullanmak daha rahatlatiyor hem. Ama sulu olanlardan da alicam bi tane. Sophie de var bizde onu da yarın bi vereyim bakayım napicak

Emziriyorum canım çoğu zaman en yakınlarımın yanında ( annem kardeşim ve yakın birkaç arkadaşım) ilk başlarda içeri gidiyordum daha serttim şimdi oo fora bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama
Bu avm olayında ben de bir iki şeyle karşılaştım mesela ben içerideyken kapıyı kitlemiyorum gelen ya ayakta emziriyor ya da koltugun boşalmasını bekliyor. Bir de geçen gün içeri giricem karı koca alt değiştiriyordu dışarıda bekledim tabi sonra da kokudan giremedim. Ben eşimle girmiyorum o dışarıda bekliyor. O adam cidden terbiyesizmiş neyseki karşılaşmamışsınız daha çok sinirin bozulurdu
Bende bunun ördeklisi var canım bugün verdim ama çok beceremedi sonra yine ellerini emdi şakır şukur

Kızlar şu mamadan kullanan var mı 9 saatlik yolculuğa çıkacağız bakalım nasıl olacak normalde hipp veriyorum ama bu yol için daha pratik geldi bana ama daha önce kullanmadığım için ikilemde kaldım

İyi canım sevindim,bizimkinin de uyku saatlerinde gerileme var 12 lerden 11 lere düştü sizin için geç saatler bana erken geliyor
Tamam o zaman süreyim bi rahatlayım bende yaa teşekkür ederim

Bence bayılır sophieye ekintos. Bebekler çok seviyor onu
Neymiş bu eller ya bir de iki elini yumruk yapıp aynı anda sokmaya çalışıyor ağzına
Canım ben bunu kullanmadım ama yola gideceğimiz zaman şu üç bölmeli plastik mama kapları var ya onlara mama koyuyorum termosa da su koyuyorum kaynayıp ılıtılmıs. Kriz anında çok iyi oluyor yolculukta. Hatta o mama kabının linkini ekleyim. Ben olsam Aptamil tercih etmezdim içeriğinde Palm yağı olduğu için hiç önermiyor doktorlar Babyjem Pembe Toz Mama Kabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

O zaman ikimiz de soralım bakalım en temizi hangisiyse
Bizi de haberdar edin
Yaa sormaaa aynen öyle cok ballı o ellerBen bugün ellerimi güzelce temizledim sonra karbonatlı suyla parmagımı yıkadım diş etlerini kaşıyayım dedim çok hosuna gitti sonra parmagımı öyle bir emdi vakumlu bir şekilde parmağım incelecek sandım
sonra emzirdim meğersem acıkmış yavrum

Oyyy kıyamam ya kuzum benimmm o kadar kuvvetli emdikleri belli ama gerçekten elini ağzından bi çıkarıyor kıpkırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…