Kızlar bebeğinize hiç fucidin krem kullandınız mı? Doktor kolundaki küçük egzemamsı şey için verdi ama, krem hakkında internette bebeklerde kullanmayın diyordelireceğim
Anneanne babaanneye tabi ki sevdiriyorum ben benim tepkim komşunun kızının torunun çocuğu gelip çocuğumu öpmeye kalkıyor ya o zaman deliriyorum işte. işgüzarlik geliyor bana. Ben 1. Derece akrabam harici hiç bir bebeği kucağıma verilmesi teklif edilse dahi almam mesela o konularda çok hassasim ve insanlardan da bu hassasiyeti bekliyorum. Geçen bayram en son 5 yıl önce gördüğüm akrabam olmayan bi kadin Ekini ana kucağında yatarken kucağına almaya kalkti başımdan aşağı kaynar sular boşaldı ne münasebet bana sordun mu ? O çocuğu izinsiz nasıl alırsın? Annemle birbirimize bakakaldik hemen emzircem diye alıp başka odaya geçmiştim eminim kucağında olsa öpmeye de kalkardıKizlar ben de oglumu cok kiskaniyorum. Kimseye vermek istemiyorum. Kizimda da oyleydim. Kizim zaten gitmezdi. Kucagina alan hemen vermek zorunda kalirsdi hatta evimize biri gelince aglardi, farkli yerdeysek ornegin memleketre kaldigimiz odaya kimseyi sokmazdi agla agla... O kadargelin gorun ki Rande cok hakli. Bizim bebegimiz ama onlarinda torunu yegeni vs. sadece bebegimiz icin uygun sartlari saglatmali, saglayana da izin vermeliyiz diye dusunuyorum. Kizimin oglumun bebegi olsa ve bana vermeseler cok uzulurdum. Hem buyuk aile kavrami benim icin onemli. Kizim ozellikle kopyaliyor davranislarimizi, bebegi koruyayim derken kizimin iliskilerine zarar vermek istemiyorum. Elini yikasin yuzunden opmesin elinden opsun sevsin (bunu yazarken bile kiskandim oglumu ama mantikli olmak lazim bence)
Hastalik konusunda da dogrudur ama birazda korku asilaniyor bence. Fenomenlere hic guvenemiyorum. O kadar cok ki cevremde fenomen. Ne yaptiklarini bildigim icin. Mesela kızıma hic maske takmadim. Henuz 3 yasindaydi. Kiyamadim. Ben de pek takmadim. Sukur hic bir sey de olmadi. Allah saglik versin her seyin asirisi zarar. Bir yerden korurken baska yerden zarar vermiyelim insallah.. hepimiz icin ve bebegimiz icin ne iyiyse onu annesi biliyor ve o hayirlica olsun insallah
Süt ürünleri diyeti yapıyorum zaten. Değişen bir şey olmadı. Bir de tahini keseyimAlerjik bebeklerde bu oluyor genelde. Benim oğlumda öyleydi ve kilo alımı azalmıştı, mukuslu kaka ile beraber. Sut ürünleri diyeti yaptım ama geçmedi. Tahin, susam ve fıstık yemeye ara verdim. Emmesi düzeldi, kakası da bayağı düzeldi.
Benim doktor her ay getirme bundan sonra bi sorun olursa gel kilo takibini falan sağlık ocağında yaptirabilirsin boşuna para verme dedi. Ekin de 7 kilo 60 cm olmuş artik 6 ayliklari giyiyoruz 3 ayliklar olmuyorBir de aylik takip konusulmus. Bizim yarin ay donumumuz. Ama kontrole gidemicem. Burdan sonra baska gezmeceler var. Donus oooo... Hastalik olmasin da sorun degil bence kizlar, her ay bi durum yoksa gitmek zorunda degiliz. Kilosu 6.5 kesin vardir. Boyu bence en az 66 oglumun. Zibinlardan belli. Bir hafta once 65ti. Allah a sukur. Hepimizin bebegine saglik versin Rabbim
Hayir ama travazol kullanılıyor bebeklerde o da egzema ve mantar için canimKızlar bebeğinize hiç fucidin krem kullandınız mı? Doktor kolundaki küçük egzemamsı şey için verdi ama, krem hakkında internette bebeklerde kullanmayın diyordelireceğim
Ben bu tam dolu veya boş durumlarına inanmıyorum. Göğüslerimiz çocuğu emzirdiğimiz ay veya yıllar boyu sert olamaz. Bir yerden sonra muhakkak yumuşuyor bu sütün olmadığı anlamına gelmiyor. Nice ebe ve doktorlar söylüyor bunu.Bebeğin tam acıkmasını bekleme emzirmek için o zaman koşar gibi emmiyorlar canım. Emzirmeden önce de göğüs uclarını ovala eğer kendiliğinden çıkıyorsa tam dolu değildir. Tam dolu olduğunda göğüs ucu düz gibi oluyor çocuk tam kavrayamıyor
Evet yapmiyordu canim 10 gun boyunca. Simdi de isal
Kızlar benim kız doktoru duyuncaaaaa yaptı yaaaYaa niye öyle oldu acaba doktor ne dicek bakalım
Canım Ekin nasıl oldu? Yoğunluktan diğer mesajları okuyamadımHayir ama travazol kullanılıyor bebeklerde o da egzema ve mantar için canim
Ya alin in elini ağzına götürme hızı 1 sn falanElinden opuyorlar ya hemen yikiyorsun canim, o yuzden izin veriyoruz zatenherkes neden elden izin veriyor saniyorsun
İyi oldu kuzum ya bugün 10 da uyudu çok şükür bı gün kuduruyor bı gün dinlendiriyor biziCanım Ekin nasıl oldu? Yoğunluktan diğer mesajları okuyamadım
Ayrıca travazol emzirirken de kullanılabilir mi? Benimde ayak parmak aralarım kaşınıyor yara oldu hatta geçen senelerde de olmuştu kullanmıştım ama şimdi bilemedim
Aynısı bende var canım acil dükkana girip almıştım. Ben dışarda tutmuyorum kullandiktan sonra suyun altinda yıkayıp peceteye sarip buzdolabına koyuyorum soğuk soğuk kullanmak daha rahatlatiyor hem. Ama sulu olanlardan da alicam bi tane. Sophie de var bizde onu da yarın bi vereyim bakayım napicakKızlar alin sürekli elini ağzına sokuyor diye şu diş kaşıyıcıyı aldım ama internet yorumlarına bakmamışım çok tozlanıyor falan yazmışlar bunu kullanan var mi memnun değilseniz değiştireyim yarın şu içi su dolu olanlardan alayım
Emziriyorum canım çoğu zaman en yakınlarımın yanında ( annem kardeşim ve yakın birkaç arkadaşım) ilk başlarda içeri gidiyordum daha serttim şimdi oo foraKızlar siz başkasının yanında emzirebiliyor musunuz? Yani ben emzirmiyorum emziremem de zaten. Neyse bugün avm de bebek bakım odasına girdik, tek koltuk var. Bu ne demek, o da tek kişinin kullanımında. Kapıyı kilitledik çocuklarla, bebeğim zaten ilgisi dağıldı memeden çok odayı inceliyor. Tam memeyi tuttu güzel güzel emerken tak tak kapı çalıyor ama ne çalma. Dolu diye sesleniyoruz dışarıdaki adam daha beter kapı kolunu açmaya çalışıyor kapıya vuruyor. Çocuklar da korktu. Son demez mi hanımefendi bura sadece sizin kullanımınıza özel değil hakka giriyorsunuz diyeben şok. Buarada kadın değil adam konuşuyor ve içeriyi ne sanıyor acaba, pisuvarda yanyana işemeye benzetti heralde
Ben biri emzirirken girmem içeri kapı açık dahi olsa, kaldı ki kapı kilitli.
Bende bunun ördeklisi var canım bugün verdim ama çok beceremedi sonra yine ellerini emdi şakır şukurKızlar alin sürekli elini ağzına sokuyor diye şu diş kaşıyıcıyı aldım ama internet yorumlarına bakmamışım çok tozlanıyor falan yazmışlar bunu kullanan var mi memnun değilseniz değiştireyim yarın şu içi su dolu olanlardan alayım
İyi canım sevindim,bizimkinin de uyku saatlerinde gerileme var 12 lerden 11 lere düştü sizin için geç saatler bana erken geliyorİyi oldu kuzum ya bugün 10 da uyudu çok şükür bı gün kuduruyor bı gün dinlendiriyor bizitravazolu çok uzun süre kullanmadığın sürece kendine kullanabilirsin diye biliyorum. Bebeklere de ağır pişik mantar gibi problemlerde veriyor doktorlar. Tabi kortizon olduğu için zaten uzun süre kullanım önerilmiyor
Bence bayılır sophieye ekintos. Bebekler çok seviyor onuAynısı bende var canım acil dükkana girip almıştım. Ben dışarda tutmuyorum kullandiktan sonra suyun altinda yıkayıp peceteye sarip buzdolabına koyuyorum soğuk soğuk kullanmak daha rahatlatiyor hem. Ama sulu olanlardan da alicam bi tane. Sophie de var bizde onu da yarın bi vereyim bakayım napicak
Neymiş bu eller ya bir de iki elini yumruk yapıp aynı anda sokmaya çalışıyor ağzınaEmziriyorum canım çoğu zaman en yakınlarımın yanında ( annem kardeşim ve yakın birkaç arkadaşım) ilk başlarda içeri gidiyordum daha serttim şimdi oo forabilmiyorum doğru mu yapıyorum ama
Bu avm olayında ben de bir iki şeyle karşılaştım mesela ben içerideyken kapıyı kitlemiyorum gelen ya ayakta emziriyor ya da koltugun boşalmasını bekliyor. Bir de geçen gün içeri giricem karı koca alt değiştiriyordu dışarıda bekledim tabi sonra da kokudan giremedim. Ben eşimle girmiyorum o dışarıda bekliyor. O adam cidden terbiyesizmiş neyseki karşılaşmamışsınız daha çok sinirin bozulurdu
Bende bunun ördeklisi var canım bugün verdim ama çok beceremedi sonra yine ellerini emdi şakır şukur
Canım ben bunu kullanmadım ama yola gideceğimiz zaman şu üç bölmeli plastik mama kapları var ya onlara mama koyuyorum termosa da su koyuyorum kaynayıp ılıtılmıs. Kriz anında çok iyi oluyor yolculukta. Hatta o mama kabının linkini ekleyim. Ben olsam Aptamil tercih etmezdim içeriğinde Palm yağı olduğu için hiç önermiyor doktorlarKızlar şu mamadan kullanan var mı 9 saatlik yolculuğa çıkacağız bakalım nasıl olacaknormalde hipp veriyorum ama bu yol için daha pratik geldi bana ama daha önce kullanmadığım için ikilemde kaldım Eki Görüntüle 3264469
Yaa bizimde doktora gidince yapmıştı canım anlıyorlar galibaKızlar benim kız doktoru duyuncaaaaa yaptı yaaaakşamüstü yürüyüşe gittik geldik işe yaradı heralde oh be çok mutlu oldum
Bizi de haberdar edinO zaman ikimiz de soralım bakalım en temizi hangisiyse
Yaa sormaaa aynen öyle cok ballı o ellerBence bayılır sophieye ekintos. Bebekler çok seviyor onu
Neymiş bu eller ya bir de iki elini yumruk yapıp aynı anda sokmaya çalışıyor ağzına
Canım ben bunu kullanmadım ama yola gideceğimiz zaman şu üç bölmeli plastik mama kapları var ya onlara mama koyuyorum termosa da su koyuyorum kaynayıp ılıtılmıs. Kriz anında çok iyi oluyor yolculukta. Hatta o mama kabının linkini ekleyim. Ben olsam Aptamil tercih etmezdim içeriğinde Palm yağı olduğu için hiç önermiyor doktorlarBabyjem Pembe Toz Mama Kabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Oyyy kıyamam ya kuzum benimmmBizi de haberdar edin
Yaa sormaaa aynen öyle cok ballı o ellerBen bugün ellerimi güzelce temizledim sonra karbonatlı suyla parmagımı yıkadım diş etlerini kaşıyayım dedim çok hosuna gitti sonra parmagımı öyle bir emdi vakumlu bir şekilde parmağım incelecek sandım
sonra emzirdim meğersem acıkmış yavrum
2 günde 1 her yikama sonrasi losyonla masaj yapiyorum benBebeklerinize masaj yapiyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?