2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben de aldim içi su dolu olanlardan ama çocumun agzins sığmıyor ağzina sokmaya çalisiyor ama büyük geliyor sanirim

Bu mamayi brn de almak istedim ama arkasinda 10 dk kaynatin mi ne yaziyordu. Ne anladim bu işten dışarda kullanamayacaksam dedim biraktim yanina kaynatilmis su ve mama al ayni şey bence

Kuzum ben aldım beğenmedim gerçekren aşırı tozlanıyor bende oioi alıcam o güzelmiş

valla ben palm yağsız aptamil kullanıyorum ama biterse burda satilan aptamillerden almicam içeriği kötü

Teşekkür ederim canım Teşekkür ederim canım aslında termos zaten olacak yanımda en iyisi dediğin gibi yapayım yediği mamadan devam edeyim

Bu mamayi brn de almak istedim ama arkasinda 10 dk kaynatin mi ne yaziyordu. Ne anladim bu işten dışarda kullanamayacaksam dedim biraktim yanina kaynatilmis su ve mama al ayni şey bence
Termosa su alacagim zaten bende biberonu suya koyar ısıtırım diye düşündüm ama kendi mamasından devam edeceğim anlaşıldı

Dimi cok fark ediyor kesinlikle katiliyorum...
Aynen çok fark ediyor gerçekten. 2.5 haftayı gecik burrdayiz kızın hareket , tavir ve sözleri çok değişti gerçekten. Oğlan da aynı şekilde. Gün içinde yüzüstü aktivitesini çimende yapıyor minnos
E bizim hep öyle.. ben hiç bilmem oğlanın kakasinda putur olsun vücut hepsini sindiriyor demek ön sütü fazla alınca kaka kivami ve rengi değişiyor sulu oluyor canım. Bizim rengi direk bal kabağı...
Kizlar demire başlayan var mi? Hangi marka kullaniyorsunuz? Takip ettiğim bir doktor var sidefer ve ocean markayı öneriyor ama sidefer daha iyi sanirim
Biz daha başlamadık ama kızımda alinox kullanmıştım bu seferde içerik değişimi olmadıysa alinox kullanırım. Demir seçerken dikkat etmek gerekiyor bazı markalar diş boyayabiliyor ve dış curugune sebep olabiliyor yani dişleri çıktığında.
Hepsini denemiş biri olarak kendi yaptıklarımı kısaca anlatayım.
1. Kapyaları güzelce yıkayıp kesip buharda pişirdim, kabuklarından ayırıp blendirdan geçirdim buz kalıplarına koyup buzluğa attım çok pratik çorba başı 1 küp şeklinde kullandım.
2. Güzelce yıkadım kesip buzluğa attım. İhtiyaç anında çıkartıp buharda pişirip kullandım.
3. Klasik biber salçasıni tutsuz yaptım konserveledim. Pisirdim kaplarini ayıkladim,ezip tepsiye koydum içine biraz zeytinyağı fırınladim . sıcak sıcak küçük kavanozlara attım vakumladim. Kucuk kavanoz olma sebebi tuzsuz olduğu için açtıktan sonra çabuk bozuluyor.
Kızımda eşimden bile kıskanıyordum desem simdi çocukları en azından annem ve eşimle paylasabiliyorum ikisinden biri alsın da kafa dinleyeyim azcık diyorum
Elinden opuyorlar ya hemen yikiyorsun canim, o yuzden izin veriyoruz zaten herkes neden elden izin veriyor saniyorsun
Kızım doğduğundan beri herkese defalarca söyleye söyleye tartisa tartisa ezberlettim. Bebeklerin eli yüzü dokunulmaz öpülmez diye. Benim eşim yüzlerine dokunup opmuyor en başta. Sevmiyor mu çok seviyor kafasını öpüyor yada omzunu. Kızda alıştı annecim seni öpebilir miyim diyorum izin verirse direk kafasini uzatıyor
Hastanede yenidoganken ilk bundan verdiler bize. Kullandık ve pratikti. Çalkalayıp biberona koyduk, sıcak su altında istediğimiz ısıya getirip vermistik

Diş çıkar çıkmaz takip ettiğim doktor bunu öneriyordu demirden kaynakli diş rengi degişimi için de faydali diyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum ama yine de alicam ne olur ne olmaz. Of ne çok şey var ya müge anli'nin dediği gibi çocuk yapmak dertsiz başına dert almak

Eklentiler

• Screenshot_20230622_012738_Trendyol.webp
    9 KB · Görüntüleme: 42
Termosa su alacagim zaten bende biberonu suya koyar ısıtırım diye düşündüm ama kendi mamasından devam edeceğim anlaşıldı
En mantiklisi bence bana aşırı gereksiz gelmişti kaynatma olayi olmasa süper olurdu ama

Fucidin antibiyotikli krem değil mi, ben öyle biliyorum

Hayir ama travazol kullanılıyor bebeklerde o da egzema ve mantar için canim
Ya kolundakinin alerji olmadığı anlaşılınca cildiyeye götürdük. O da fucidin verdi. Ben de biraz tırstım açıkcası internette okuyunca
Ay bizim pütürlü olunca kaka arkadaşım böyle dondurma eriği kıvamıyla ilk defa karşılaştım. Vallahi annelik delilik işi ya, hele ki tecrübesiz annelik

Canim gorselini bana.ozelden cekip atar misin ben de atayim karsilastiralimBenim ki de bahsettigin sekle donustu de eskiden putur vardi acaba oglum duzeldi mi artik diyorum. Gunde 3 yapiyor artik suan sizin gunde kac

Ben de aldim içi su dolu olanlardan ama çocumun agzins sığmıyor ağzina sokmaya çalisiyor ama büyük geliyor sanirim
Alin in de ağzına sığmadı maalesef
Kuzum ben aldım beğenmedim gerçekren aşırı tozlanıyor bende oioi alıcam o güzelmiş
Yaa ondan da alalım bakalım canım. Keşke en baştan buraya sorsaydım
valla ben palm yağsız aptamil kullanıyorum ama biterse burda satilan aptamillerden almicam içeriği kötü
Sma da Palm yağı yokmuş bebiş bakabilirsin ona

Ne kadar süre sonra diyetin faydasını gördün acaba?

Alin in de ağzına sığmadı maalesef

Yaa ondan da alalım bakalım canım. Keşke en baştan buraya sorsaydım

Sma da Palm yağı yokmuş bebiş bakabilirsin ona
Öyle yapicam sma da yokmuş bir bitsin. Annem bi de kilolu bebekler icin 1 kg aptamil getirmiş allahim kaldi oyle ya bir de diyor aklin o mamada kalmasin diye aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…