Ooyy yaaa demek ki bu aşıların 2.leri bebeklerimizi zorlıcak kolayca atlatsın hepsi inşallahAteşi düzeldi ama başına vurdu kuzu huysuzluk mevcut
Ben de aldim içi su dolu olanlardan ama çocumun agzins sığmıyorKızlar alin sürekli elini ağzına sokuyor diye şu diş kaşıyıcıyı aldım ama internet yorumlarına bakmamışım çok tozlanıyor falan yazmışlar bunu kullanan var mi memnun değilseniz değiştireyim yarın şu içi su dolu olanlardan alayım
Bu mamayi brn de almak istedim ama arkasinda 10 dk kaynatin mi ne yaziyordu. Ne anladim bu işten dışarda kullanamayacaksam dedim biraktimKızlar şu mamadan kullanan var mı 9 saatlik yolculuğa çıkacağız bakalım nasıl olacaknormalde hipp veriyorum ama bu yol için daha pratik geldi bana ama daha önce kullanmadığım için ikilemde kaldım Eki Görüntüle 3264469
Kuzum ben aldım beğenmedim gerçekren aşırı tozlanıyor bende oioi alıcam o güzelmişKızlar alin sürekli elini ağzına sokuyor diye şu diş kaşıyıcıyı aldım ama internet yorumlarına bakmamışım çok tozlanıyor falan yazmışlar bunu kullanan var mi memnun değilseniz değiştireyim yarın şu içi su dolu olanlardan alayım
valla ben palm yağsız aptamil kullanıyorum ama biterse burda satilan aptamillerden almicam içeriği kötüCanım ben bunu kullanmadım ama yola gideceğimiz zaman şu üç bölmeli plastik mama kapları var ya onlara mama koyuyorum termosa da su koyuyorum kaynayıp ılıtılmıs. Kriz anında çok iyi oluyor yolculukta. Hatta o mama kabının linkini ekleyim. Ben olsam Aptamil tercih etmezdim içeriğinde Palm yağı olduğu için hiç önermiyor doktorlarBabyjem Pembe Toz Mama Kabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hepsiburada da o markada yüzde 25 indirim var alacaksan haberin olsunKuzum ben aldım beğenmedim gerçekren aşırı tozlanıyor bende oioi alıcam o güzelmiş
Teşekkür ederim canımBence bayılır sophieye ekintos. Bebekler çok seviyor onu
Neymiş bu eller ya bir de iki elini yumruk yapıp aynı anda sokmaya çalışıyor ağzına
Canım ben bunu kullanmadım ama yola gideceğimiz zaman şu üç bölmeli plastik mama
kapları var ya onlara mama koyuyorum termosa da su koyuyorum kaynayıp ılıtılmıs. Kriz anında çok iyi oluyor yolculukta. Hatta o mama kabının linkini ekleyim. Ben olsam Aptamil tercih etmezdim içeriğinde Palm yağı olduğu için hiç önermiyor doktorlarBabyjem Pembe Toz Mama Kabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Teşekkür ederim canım aslında termos zaten olacak yanımda en iyisi dediğin gibi yapayım yediği mamadan devam edeyimBence bayılır sophieye ekintos. Bebekler çok seviyor onu
Neymiş bu eller ya bir de iki elini yumruk yapıp aynı anda sokmaya çalışıyor ağzına
Canım ben bunu kullanmadım ama yola gideceğimiz zaman şu üç bölmeli plastik mama kapları var ya onlara mama koyuyorum termosa da su koyuyorum kaynayıp ılıtılmıs. Kriz anında çok iyi oluyor yolculukta. Hatta o mama kabının linkini ekleyim. Ben olsam Aptamil tercih etmezdim içeriğinde Palm yağı olduğu için hiç önermiyor doktorlarBabyjem Pembe Toz Mama Kabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Termosa su alacagim zaten bende biberonu suya koyar ısıtırım diye düşündümBu mamayi brn de almak istedim ama arkasinda 10 dk kaynatin mi ne yaziyordu. Ne anladim bu işten dışarda kullanamayacaksam dedim biraktimyanina kaynatilmis su ve mama al ayni şey bence
Aynen çok fark ediyor gerçekten. 2.5 haftayı gecik burrdayiz kızın hareket , tavir ve sözleri çok değişti gerçekten. Oğlan da aynı şekilde. Gün içinde yüzüstü aktivitesini çimende yapıyor minnosDimi cok fark ediyor kesinlikle katiliyorum...
E bizim hep öyle.. ben hiç bilmem oğlanın kakasinda putur olsun vücut hepsini sindiriyor demekYa kızlar bebeğim bir kaç gündür sulu kaka yapıyordu. Ama ateş halsizlik vs olmadığı için takip ettik. Şimdi kakası sarı renkli ve pütürcüksüz. Nasıl anlatsam, erimiş dondurma kıvanımda, böyle cıvık yoğurt gibi. Bu tarz şeyler normal mi? Yaşayan var mı? Korkmalı mıyım?
Biz daha başlamadık ama kızımda alinox kullanmıştım bu seferde içerik değişimi olmadıysa alinox kullanırım. Demir seçerken dikkat etmek gerekiyor bazı markalar diş boyayabiliyor ve dış curugune sebep olabiliyor yani dişleri çıktığında.Kizlar demire başlayan var mi? Hangi marka kullaniyorsunuz? Takip ettiğim bir doktor var sidefer ve ocean markayı öneriyor ama sidefer daha iyi sanirim
Hepsini denemiş biri olarak kendi yaptıklarımı kısaca anlatayım.Kizlar ek gida donemi kapya biberden haftalik bebek salcasi yapiyodum. Simdi yaz ayindayiz guzel bibilerler vsrken yapip hazirda bulundurmak istiyorum da tuzsuzda yapacagimiz icin acaba yapip buzluğa atsak buzluk işi de sagliksiz olur. Ya da kapya biberleri buzluga atacsgiz kiş ayi icin onlari cikarip yapsak ayni sey mi olur bilemedim simdi fikri olan bana fikir verse sevinirim
Kızımda eşimden bile kıskanıyordum desemArkadaslar ben napicam ya kimse sevsin opsun koklasin istemiyorum bitek esimle ben sevelim istiyorum ablamlar kaynana annem babam fln kimseyi istemiyorum. Ben normalde cocuk isteyen biri bile degildim biliomusunuz plansiz bi gebelikti bebek dogunca atarim kaynanamin kucagina diodum simdi cameradan sevmeleri bile batiyor gecermi ya bu durum lutfen gecsin:)
Kızım doğduğundan beri herkese defalarca söyleye söyleye tartisa tartisa ezberlettim. Bebeklerin eli yüzü dokunulmaz öpülmez diye. Benim eşim yüzlerine dokunup opmuyor en başta. Sevmiyor mu çok seviyor kafasını öpüyor yada omzunu. Kızda alıştı annecim seni öpebilir miyim diyorum izin verirse direk kafasini uzatıyorElinden opuyorlar ya hemen yikiyorsun canim, o yuzden izin veriyoruz zatenherkes neden elden izin veriyor saniyorsun
Hastanede yenidoganken ilk bundan verdiler bize. Kullandık ve pratikti. Çalkalayıp biberona koyduk, sıcak su altında istediğimiz ısıya getirip vermistikKızlar şu mamadan kullanan var mı 9 saatlik yolculuğa çıkacağız bakalım nasıl olacaknormalde hipp veriyorum ama bu yol için daha pratik geldi bana ama daha önce kullanmadığım için ikilemde kaldım Eki Görüntüle 3264469
Biz daha başlamadık ama kızımda alinox kullanmıştım bu seferde içerik değişimi olmadıysa alinox kullanırım. Demir seçerken dikkat etmek gerekiyor bazı markalar diş boyayabiliyor ve dış curugune sebep olabiliyor yani dişleri çıktığında.
En mantiklisi bence bana aşırı gereksiz gelmişti kaynatma olayi olmasa süper olurdu amaTermosa su alacagim zaten bende biberonu suya koyar ısıtırım diye düşündümama kendi mamasından devam edeceğim anlaşıldı
Ayy sağol arkadaşımHepsiburada da o markada yüzde 25 indirim var alacaksan haberin olsun
Fucidin antibiyotikli krem değil mi, ben öyle biliyorum
Ya kolundakinin alerji olmadığı anlaşılınca cildiyeye götürdük. O da fucidin verdi. Ben de biraz tırstım açıkcası internette okuyuncaHayir ama travazol kullanılıyor bebeklerde o da egzema ve mantar için canim
Ay bizim pütürlü olunca kaka arkadaşım böyle dondurma eriği kıvamıyla ilk defa karşılaştım. Vallahi annelik delilik işi ya, hele ki tecrübesiz annelikAynen çok fark ediyor gerçekten. 2.5 haftayı gecik burrdayiz kızın hareket , tavir ve sözleri çok değişti gerçekten. Oğlan da aynı şekilde. Gün içinde yüzüstü aktivitesini çimende yapıyor minnos
E bizim hep öyle.. ben hiç bilmem oğlanın kakasinda putur olsun vücut hepsini sindiriyor demekön sütü fazla alınca kaka kivami ve rengi değişiyor sulu oluyor canım. Bizim rengi direk bal kabağı...
Biz daha başlamadık ama kızımda alinox kullanmıştım bu seferde içerik değişimi olmadıysa alinox kullanırım. Demir seçerken dikkat etmek gerekiyor bazı markalar diş boyayabiliyor ve dış curugune sebep olabiliyor yani dişleri çıktığında.
Hepsini denemiş biri olarak kendi yaptıklarımı kısaca anlatayım.
1. Kapyaları güzelce yıkayıp kesip buharda pişirdim, kabuklarından ayırıp blendirdan geçirdim buz kalıplarına koyup buzluğa attım çok pratik çorba başı 1 küp şeklinde kullandım.
2. Güzelce yıkadım kesip buzluğa attım. İhtiyaç anında çıkartıp buharda pişirip kullandım.
3. Klasik biber salçasıni tutsuz yaptım konserveledim. Pisirdim kaplarini ayıkladim,ezip tepsiye koydum içine biraz zeytinyağı fırınladim . sıcak sıcak küçük kavanozlara attım vakumladim. Kucuk kavanoz olma sebebi tuzsuz olduğu için açtıktan sonra çabuk bozuluyor.
Kızımda eşimden bile kıskanıyordum desemsimdi çocukları en azından annem ve eşimle paylasabiliyorum ikisinden biri alsın da kafa dinleyeyim azcık diyorum
Kızım doğduğundan beri herkese defalarca söyleye söyleye tartisa tartisa ezberlettim. Bebeklerin eli yüzü dokunulmaz öpülmez diye. Benim eşim yüzlerine dokunup opmuyor en başta. Sevmiyor mu çok seviyor kafasını öpüyor yada omzunu. Kızda alıştı annecim seni öpebilir miyim diyorum izin verirse direk kafasini uzatıyor
Hastanede yenidoganken ilk bundan verdiler bize. Kullandık ve pratikti. Çalkalayıp biberona koyduk, sıcak su altında istediğimiz ısıya getirip vermistik
Canim gorselini bana.ozelden cekip atar misin ben de atayim karsilastiralimYa kolundakinin alerji olmadığı anlaşılınca cildiyeye götürdük. O da fucidin verdi. Ben de biraz tırstım açıkcası internette okuyunca
Ay bizim pütürlü olunca kaka arkadaşım böyle dondurma eriği kıvamıyla ilk defa karşılaştım. Vallahi annelik delilik işi ya, hele ki tecrübesiz annelik
Alin in de ağzına sığmadı maalesefBen de aldim içi su dolu olanlardan ama çocumun agzins sığmıyorağzina sokmaya çalisiyor ama büyük geliyor sanirim
Yaa ondan da alalım bakalım canım. Keşke en baştan buraya sorsaydımKuzum ben aldım beğenmedim gerçekren aşırı tozlanıyor bende oioi alıcam o güzelmiş
Sma da Palm yağı yokmuş bebiş bakabilirsin onavalla ben palm yağsız aptamil kullanıyorum ama biterse burda satilan aptamillerden almicam içeriği kötü
Ne kadar süre sonra diyetin faydasını gördün acaba?Alerjik bebeklerde bu oluyor genelde. Benim oğlumda öyleydi ve kilo alımı azalmıştı, mukuslu kaka ile beraber. Sut ürünleri diyeti yaptım ama geçmedi. Tahin, susam ve fıstık yemeye ara verdim. Emmesi düzeldi, kakası da bayağı düzeldi.
Öyle yapicam sma da yokmuş bir bitsin. Annem bi de kilolu bebekler icin 1 kg aptamil getirmiş allahim kaldi oyle ya bir de diyor aklin o mamada kalmasin diye aldimAlin in de ağzına sığmadı maalesef
Yaa ondan da alalım bakalım canım. Keşke en baştan buraya sorsaydım
Sma da Palm yağı yokmuş bebiş bakabilirsin ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?