Anne gibi anneÖyle yapicam sma da yokmuş bir bitsin. Annem bi de kilolu bebekler icin 1 kg aptamil getirmiş allahim kaldi oyle ya bir de diyor aklin o mamada kalmasin diye aldim
Canim korkma bir sey olmaz da devamli boyle.seylere maruz kalirsa uzerlerinde kaliyor cok sicriyorlar falan. Ama sizin evde 2. Cocuk yok cok maruz kalmaz oyle ani seslereKızlar biraz önce bebeği tam uyuttum göğsümdeydi ani hapşurma sesinden irkildi çok korktu çok ağladı bir şey olur mu çok kötü oldum o kadar ağladı ki
Aynen canım annemlerdeyim dayısı hapşırdı ben de o korktu diye korktumCanim korkma bir sey olmaz da devamli boyle.seylere maruz kalirsa uzerlerinde kaliyor cok sicriyorlar falan. Ama sizin evde 2. Cocuk yok cok maruz kalmaz oyle ani seslere
Bende nezleyken bi hapsirmistim uykusundan uyanmisti:))Kızlar biraz önce bebeği tam uyuttum göğsümdeydi ani hapşurma sesinden irkildi çok korktu çok ağladı bir şey olur mu çok kötü oldum o kadar ağladı ki
Canım dr verdiyse bi bildiği vardır sen kullan bence fayda edince bırakırsın minik bir bölge zatenYa kolundakinin alerji olmadığı anlaşılınca cildiyeye götürdük. O da fucidin verdi. Ben de biraz tırstım açıkcası internette okuyunca
Oyy yerim onu inşallah ağrısı çok olmaz canım sen yine de calpol verKizlar biz 2. Ay asimizi anca bugun olabildik. Benim gariban oglum koldakine hic aglamadi sol.bacaktakine agladi optum sustuKiyamiyorum ya hic kuzuma
Ben de geçen gün şarjlı süpürgeyi elimden düşürdüm Ekin korkup ağladıKızlar biraz önce bebeği tam uyuttum göğsümdeydi ani hapşurma sesinden irkildi çok korktu çok ağladı bir şey olur mu çok kötü oldum o kadar ağladı ki
Biz de sürekli bunu yaşıyoruz emzirirken hemen ağzından çıkarıyorum boğazına kaçar diyeKızlar biraz önce bebeği tam uyuttum göğsümdeydi ani hapşurma sesinden irkildi çok korktu çok ağladı bir şey olur mu çok kötü oldum o kadar ağladı ki
Geçmiş olsun kuzuyaKizlar biz 2. Ay asimizi anca bugun olabildik. Benim gariban oglum koldakine hic aglamadi sol.bacaktakine agladi optum sustuKiyamiyorum ya hic kuzuma
2 haftayı geçtiNe kadar süre sonra diyetin faydasını gördün acaba?
Ben sma kullanıyordum kilo güzel aldırıyordu. Kilosu da gayet iyi maşallah kuzuyaKizlar bebegim nerdeyse 3 aylik oldu mamayla besleniyor sut de sagip veriyorum ciktigi kadar. Dogum kilosu 3.770 di suan 6.300 sizce kilo alimi iyi mi yani sadece anne sutu alan bebislerle ayni mi. Kullandigim mamayi kilo alimi yapmiyo diye birakanlar oldugu icin iyi mi kilo alimi merak ettim. Golden goat keci sutlu mamayi kullaniyorum
Cok geçmiş olsun canımAteşi düzeldi ama başına vurdu kuzu huysuzluk mevcut
Çok haklısın, benim de oğullarımın çocuklarını sevdirmeseler çok üzülürdüm.Kizlar ben de oglumu cok kiskaniyorum. Kimseye vermek istemiyorum. Kizimda da oyleydim. Kizim zaten gitmezdi. Kucagina alan hemen vermek zorunda kalirsdi hatta evimize biri gelince aglardi, farkli yerdeysek ornegin memleketre kaldigimiz odaya kimseyi sokmazdi agla agla... O kadargelin gorun ki @Rande cok hakli. Bizim bebegimiz ama onlarinda torunu yegeni vs. sadece bebegimiz icin uygun sartlari saglatmali, saglayana da izin vermeliyiz diye dusunuyorum. Kizimin oglumun bebegi olsa ve bana vermeseler cok uzulurdum. Hem buyuk aile kavrami benim icin onemli. Kizim ozellikle kopyaliyor davranislarimizi, bebegi koruyayim derken kizimin iliskilerine zarar vermek istemiyorum. Elini yikasin yuzunden opmesin elinden opsun sevsin (bunu yazarken bile kiskandim oglumu ama mantikli olmak lazim bence)
Hastalik konusunda da dogrudur ama birazda korku asilaniyor bence. Fenomenlere hic guvenemiyorum. O kadar cok ki cevremde fenomen. Ne yaptiklarini bildigim icin. Mesela kızıma hic maske takmadim. Henuz 3 yasindaydi. Kiyamadim. Ben de pek takmadim. Sukur hic bir sey de olmadi. Allah saglik versin her seyin asirisi zarar. Bir yerden korurken baska yerden zarar vermiyelim insallah.. hepimiz icin ve bebegimiz icin ne iyiyse onu annesi biliyor ve o hayirlica olsun insallah
Sağlık ocağında takip yaptırıyor çoğu arkadaşım, ben özel aşı falan olduğu için her ay gidiyorumBir de aylik takip konusulmus. Bizim yarin ay donumumuz. Ama kontrole gidemicem. Burdan sonra baska gezmeceler var. Donus oooo... Hastalik olmasin da sorun degil bence kizlar, her ay bi durum yoksa gitmek zorunda degiliz. Kilosu 6.5 kesin vardir. Boyu bence en az 66 oglumun. Zibinlardan belli. Bir hafta once 65ti. Allah a sukur. Hepimizin bebegine saglik versin Rabbim
Tesekkur ederim bu mamanin icerigi digerlerine gore daha iyi diye bunu kullaniyoruz ama sanki kilo alimi az gibi gelmeye basladi bana daBen sma kullanıyordum kilo güzel aldırıyordu. Kilosu da gayet iyi maşallah kuzuya
Canım ben ahşap bambu diş kaşıyıcılarından aldım.Kızlar alin sürekli elini ağzına sokuyor diye şu diş kaşıyıcıyı aldım ama internet yorumlarına bakmamışım çok tozlanıyor falan yazmışlar bunu kullanan var mi memnun değilseniz değiştireyim yarın şu içi su dolu olanlardan alayım
Annem bebek bakıyor canım, hep bundan kullanmışlar. Benmari usulü ısıtıyor veriyorduKızlar şu mamadan kullanan var mı 9 saatlik yolculuğa çıkacağız bakalım nasıl olacaknormalde hipp veriyorum ama bu yol için daha pratik geldi bana ama daha önce kullanmadığım için ikilemde kaldım Eki Görüntüle 3264469
Kaç kilo alıyor ayda alt sınır 500 olarak görüyor bizim doktorTesekkur ederim bu mamanin icerigi digerlerine gore daha iyi diye bunu kullaniyoruz ama sanki kilo alimi az gibi gelmeye basladi bana da
Bende sma kullaniyorum kilo alimi baya iyi 2900 dogdu 5.5 falan suandaTesekkur ederim bu mamanin icerigi digerlerine gore daha iyi diye bunu kullaniyoruz ama sanki kilo alimi az gibi gelmeye basladi bana da
Ancak bu tarihe actilar canim. Benim ki gariban ya cabuk kaniyorGeçmiş olsun kuzuyaniye öyle geç oldu aşı mi yoktu ? bnimki hepsine agliyo ya canı çok tatlı geçen menenjitte çok ağladı susturmaya çalıştım bn oy oy dedikçe daha çok ağladı eşim alıp sırtını kendine çevirdi şak sustu bn galiba bacağına degiyodum
Oyy yerler gariban bebeyiAncak bu tarihe actilar canim. Benim ki gariban ya cabuk kaniyor
Kıyamam kuzuyaBende nezleyken bi hapsirmistim uykusundan uyanmisti:))
Kıyamam ekintosumaCanım dr verdiyse bi bildiği vardır sen kullan bence fayda edince bırakırsın minik bir bölge zatenağır pisiklerde falan antibiyotikli kremler kullaniliyor mesela
Oyy yerim onu inşallah ağrısı çok olmaz canım sen yine de calpol ver
Ben de geçen gün şarjlı süpürgeyi elimden düşürdüm Ekin korkup ağladıBişey olmaz canım merak etme böyle böyle adapte olacaklar hayata uykusunda birden irkilmistir
Öyle oldu sanırım canım ben de sarıldım hemen sakinleştirmeye çalıştım uyudu zaten kuzuBiz de sürekli bunu yaşıyoruz emzirirken hemen ağzından çıkarıyorum boğazına kaçar diyekorkma ama bnce bişey olmaz uyumuş ya anı sese öyle tepki vermis büyüdükçe alisacaklar
Memnun musun canım o diş kaşıyıcıdanCanım ben ahşap bambu diş kaşıyıcılarından aldım.
Annem bebek bakıyor canım, hep bundan kullanmışlar. Benmari usulü ısıtıyor veriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?