2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar biraz önce bebeği tam uyuttum göğsümdeydi ani hapşurma sesinden irkildi çok korktu çok ağladı bir şey olur mu çok kötü oldum o kadar ağladı ki
Canim korkma bir sey olmaz da devamli boyle.seylere maruz kalirsa uzerlerinde kaliyor cok sicriyorlar falan. Ama sizin evde 2. Cocuk yok cok maruz kalmaz oyle ani seslere

Ya kolundakinin alerji olmadığı anlaşılınca cildiyeye götürdük. O da fucidin verdi. Ben de biraz tırstım açıkcası internette okuyunca
Canım dr verdiyse bi bildiği vardır sen kullan bence fayda edince bırakırsın minik bir bölge zaten ağır pisiklerde falan antibiyotikli kremler kullaniliyor mesela
Kizlar biz 2. Ay asimizi anca bugun olabildik. Benim gariban oglum koldakine hic aglamadi sol.bacaktakine agladi optum sustuKiyamiyorum ya hic kuzuma
Oyy yerim onu inşallah ağrısı çok olmaz canım sen yine de calpol ver
Kızlar biraz önce bebeği tam uyuttum göğsümdeydi ani hapşurma sesinden irkildi çok korktu çok ağladı bir şey olur mu çok kötü oldum o kadar ağladı ki
Ben de geçen gün şarjlı süpürgeyi elimden düşürdüm Ekin korkup ağladı Bişey olmaz canım merak etme böyle böyle adapte olacaklar hayata uykusunda birden irkilmistir

Biz de sürekli bunu yaşıyoruz emzirirken hemen ağzından çıkarıyorum boğazına kaçar diye korkma ama bnce bişey olmaz uyumuş ya anı sese öyle tepki vermis büyüdükçe alisacaklar

Kizlar biz 2. Ay asimizi anca bugun olabildik. Benim gariban oglum koldakine hic aglamadi sol.bacaktakine agladi optum sustuKiyamiyorum ya hic kuzuma
Geçmiş olsun kuzuya niye öyle geç oldu aşı mi yoktu ? bnimki hepsine agliyo ya canı çok tatlı geçen menenjitte çok ağladı susturmaya çalıştım bn oy oy dedikçe daha çok ağladı eşim alıp sırtını kendine çevirdi şak sustu bn galiba bacağına degiyodum

Kizlar bebegim nerdeyse 3 aylik oldu mamayla besleniyor sut de sagip veriyorum ciktigi kadar. Dogum kilosu 3.770 di suan 6.300 sizce kilo alimi iyi mi yani sadece anne sutu alan bebislerle ayni mi. Kullandigim mamayi kilo alimi yapmiyo diye birakanlar oldugu icin iyi mi kilo alimi merak ettim. Golden goat keci sutlu mamayi kullaniyorum

Ben sma kullanıyordum kilo güzel aldırıyordu. Kilosu da gayet iyi maşallah kuzuya

Ateşi düzeldi ama başına vurdu kuzu huysuzluk mevcut
Cok geçmiş olsun canım
Çok haklısın, benim de oğullarımın çocuklarını sevdirmeseler çok üzülürdüm.
Sağlık ocağında takip yaptırıyor çoğu arkadaşım, ben özel aşı falan olduğu için her ay gidiyorum

Canım ben ahşap bambu diş kaşıyıcılarından aldım.
Annem bebek bakıyor canım, hep bundan kullanmışlar. Benmari usulü ısıtıyor veriyordu

Tesekkur ederim bu mamanin icerigi digerlerine gore daha iyi diye bunu kullaniyoruz ama sanki kilo alimi az gibi gelmeye basladi bana da
Kaç kilo alıyor ayda alt sınır 500 olarak görüyor bizim doktor

Ancak bu tarihe actilar canim. Benim ki gariban ya cabuk kaniyor

Bende nezleyken bi hapsirmistim uykusundan uyanmisti:))
Kıyamam kuzuya
Kıyamam ekintosuma ne azından hepimiz yaşıyoruz rahatladım canım anne olmak her saniye tetikte olmak demek demek ki
Biz de sürekli bunu yaşıyoruz emzirirken hemen ağzından çıkarıyorum boğazına kaçar diye korkma ama bnce bişey olmaz uyumuş ya anı sese öyle tepki vermis büyüdükçe alisacaklar
Öyle oldu sanırım canım ben de sarıldım hemen sakinleştirmeye çalıştım uyudu zaten kuzu
Canım ben ahşap bambu diş kaşıyıcılarından aldım.

Annem bebek bakıyor canım, hep bundan kullanmışlar. Benmari usulü ısıtıyor veriyordu
Memnun musun canım o diş kaşıyıcıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…