Canim senin ki iyi dogmus ve normalde.mama alanlar baya kilo aliyorlar sanirim senin mama cok fazla aldirmiyor ama cok fazlasi da iyi degil zsten kilosu da guzel senin bebeginin. Kilo aldirmasindan cok iceriginin temiz olusuna bak sen.Kizlar bebegim nerdeyse 3 aylik oldu mamayla besleniyor sut de sagip veriyorum ciktigi kadar. Dogum kilosu 3.770 di suan 6.300 sizce kilo alimi iyi mi yani sadece anne sutu alan bebislerle ayni mi. Kullandigim mamayi kilo alimi yapmiyo diye birakanlar oldugu icin iyi mi kilo alimi merak ettim. Golden goat keci sutlu mamayi kullaniyorum
Kilo alımı iyi canım benim kızım da 3650 doğdu sadece anne sütü ile 3. Ayda 6220 idi kilosuKizlar bebegim nerdeyse 3 aylik oldu mamayla besleniyor sut de sagip veriyorum ciktigi kadar. Dogum kilosu 3.770 di suan 6.300 sizce kilo alimi iyi mi yani sadece anne sutu alan bebislerle ayni mi. Kullandigim mamayi kilo alimi yapmiyo diye birakanlar oldugu icin iyi mi kilo alimi merak ettim. Golden goat keci sutlu mamayi kullaniyorum
Evet canımKıyamam kuzuya
Kıyamam ekintosumane azından hepimiz yaşıyoruz rahatladım canım anne olmak her saniye tetikte olmak demek demek ki
Öyle oldu sanırım canım ben de sarıldım hemen sakinleştirmeye çalıştım uyudu zaten kuzu
Memnun musun canım o diş kaşıyıcıdan
Çok sağol canım zaten anne sütü de alıyor sadece 1 kez yolda vericem daha pratik geldi banaCanım ben ahşap bambu diş kaşıyıcılarından aldım.
Annem bebek bakıyor canım, hep bundan kullanmışlar. Benmari usulü ısıtıyor veriyordu
Dişler çıktıktan sonra sadece fırçayla temizleme, 2 yaşından sonra dis macunu kullanabilirsin demisti doktorunuz bizde öyle yaptık. Demir de alinox kullandik hiç diste boyama çürük yapmadi.Diş çıkar çıkmaz takip ettiğim doktor bunu öneriyordu demirden kaynakli diş rengi degişimi için de faydali diyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum ama yine de alicam ne olur ne olmaz. Of ne çok şey var ya müge anli'nin dediği gibi çocuk yapmak dertsiz başına dert almak
Oooo oğlan uyuyor Kız bazen bir çığlık atıyor bizde konser başlıyorKızlar biraz önce bebeği tam uyuttum göğsümdeydi ani hapşurma sesinden irkildi çok korktu çok ağladı bir şey olur mu çok kötü oldum o kadar ağladı ki
Benim oğlum 3.ay kontrolünde 7.600 grm çıktı. Doğduğu ilk hafta sadece mama takviyesi yapmıştık sonra hiç kullanmadık mamaKizlar bebegim nerdeyse 3 aylik oldu mamayla besleniyor sut de sagip veriyorum ciktigi kadar. Dogum kilosu 3.770 di suan 6.300 sizce kilo alimi iyi mi yani sadece anne sutu alan bebislerle ayni mi. Kullandigim mamayi kilo alimi yapmiyo diye birakanlar oldugu icin iyi mi kilo alimi merak ettim. Golden goat keci sutlu mamayi kullaniyorum
Evet canım ishal olmuştu ama doktor ilaç falan vermedi. Çok küçüktü o zaman. Süt sağıp verdim sık sık mama verdim. Ama ben ishal olmuştum galiba sütümden geçmişti o da olmuştu. Sonrasında düzeldi. Ama kusma ve ateş yoksa sıkıntı etme demişti doktor. İstersen yine de kendi doktorunla görüş cnm. İyi mi bebiş cnmLeedong canim bir.ara senin kizin isal mi olmustu yanlis mi hatirliyorum nasil gecmisti acaba
Tüm içtiğini güzel sindirmis işte annesi o yüzden pütursuzAy bizim pütürlü olunca kaka arkadaşım böyle dondurma eriği kıvamıyla ilk defa karşılaştım. Vallahi annelik delilik işi ya, hele ki tecrübesiz annelik
Oynar canım. Kapanana kadar o şekilde oluyor.Kızlar bıngıldak sürekli oynar mı yahu ? Elimi koyduğumda sürekli hareket halinde. Endişelenmeli miyim?
Sma optipro kullaniyorum çok memnunum kızımın gelişimi çok güzelKizlar bebegim nerdeyse 3 aylik oldu mamayla besleniyor sut de sagip veriyorum ciktigi kadar. Dogum kilosu 3.770 di suan 6.300 sizce kilo alimi iyi mi yani sadece anne sutu alan bebislerle ayni mi. Kullandigim mamayi kilo alimi yapmiyo diye birakanlar oldugu icin iyi mi kilo alimi merak ettim. Golden goat keci sutlu mamayi kullaniyorum
Kendi doktorumla gorustum canim. Peki kakasi mukuslu muydu ne kadar surede gecti isali. Kusma ve ates yok biz de. Suan kakasi sivik ve mukuslu ama yapma sayisi azaldi 3 e dustuEvet canım ishal olmuştu ama doktor ilaç falan vermedi. Çok küçüktü o zaman. Süt sağıp verdim sık sık mama verdim. Ama ben ishal olmuştum galiba sütümden geçmişti o da olmuştu. Sonrasında düzeldi. Ama kusma ve ateş yoksa sıkıntı etme demişti doktor. İstersen yine de kendi doktorunla görüş cnm. İyi mi bebiş cnm
Ben kullandım canım 1 aylık falandı vücudumda ve yüzünde kırmızılıklar oluştu döküntü gibi doktor egzama dedi fucidin verdi sabah sürdüm gece yatarken sürdüm kayboldu hemen etki etti sonra da bıraktım. Zararlı olacağını düşünmüyorum yoksa doktor vermezdi herhalde canım. Ve sürekli kullanmıyoruz 1 en fazla 2Kızlar bebeğinize hiç fucidin krem kullandınız mı? Doktor kolundaki küçük egzemamsı şey için verdi ama, krem hakkında internette bebeklerde kullanmayın diyordelireceğim
Ben tası tarağı topladım anamın evine yazlığa kaçtımRheaa kız sen nerelerdesin bende giremiyorum girdiğimde de seni göremiyorum. Bebişlerin nasıl canım. Tosunpaşa napıyor
Mukusluydu bir de doktor çocuklar sıvı yapabilir günde 7/8 defa yapması lazım ishal olması için. Mukuslu olan bebeklerde sadece hastalıkta olmuyor bazen çocuklar kusmuğunu, tükürüğünü burnunu fizyolojik serumla temizledğimizde o mukusu yutuyrosa ishal gibi gözükür dedi. Hatta günde kaç defa yapıyor 7/8 defa oluyor mu dedi bende evet dedim o zaman 6/7 defa yapmıştı ama 3/4 defa yaptığı da olmuştı doktor ona normal demişti. Bence seninkisi de normal. Yine de doktorunla görüş emin olmak istersenKendi doktorumla gorustum canim. Peki kakasi mukuslu muydu ne kadar surede gecti isali. Kusma ve ates yok biz de. Suan kakasi sivik ve mukuslu ama yapma sayisi azaldi 3 e dustu
Ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama doğum yaptığımda fakültede, yenidogan doktorlariyla mama hakkında konuşurken sormuştum keçi sütlü mamalar daha iyi değil mi diye , anne sütüne yakın diye çok oneriyorlar ama alakası yok sindirimi inek sütünden daha zor demisti hekim. Ben önermiyorum dmisti.Kizlar bebegim nerdeyse 3 aylik oldu mamayla besleniyor sut de sagip veriyorum ciktigi kadar. Dogum kilosu 3.770 di suan 6.300 sizce kilo alimi iyi mi yani sadece anne sutu alan bebislerle ayni mi. Kullandigim mamayi kilo alimi yapmiyo diye birakanlar oldugu icin iyi mi kilo alimi merak ettim. Golden goat keci sutlu mamayi kullaniyorum
Olsun bayramdan sonra dönersin yineBen tası tarağı topladım anamın evine yazlığa kaçtımvalla rahatım burda Kız sıkılınca salıyorum bahçeye çimene , oglani da anneme veriyorum bende kapı önünde oturuyorum kahvemi iciyorum koşturup duruyor kiz onu izliyorum . Yavrum tosunum da ablayı izlerken yoruluyor. Deniz sahil duş park bahçe derken valla günün nasıl geçtiğini anlamıyorum hiç. Buraya da çok sık giremiyorum bu aralar. Bayramda döneceğiz koca evine o zaman nasıl yapacağım çocuklarla hiç bilmiyorum sabah aksam disarda olmaya alıştılar. Minik bile odada otururken ağlıyor bahçeye cikinca çıt yok bakinmaktan kendinden geçiyor
Sen nasılsın çocuklar nasıl minnak iyi mi
Kortizonlu krem canımFucidin antibiyotikli krem değil mi, ben öyle biliyorum
Pazartesi kontrolu var cok tesekkur ederim cok detayli yazmissin. Sizin kac gunde gecti peki.Mukusluydu bir de doktor çocuklar sıvı yapabilir günde 7/8 defa yapması lazım ishal olması için. Mukuslu olan bebeklerde sadece hastalıkta olmuyor bazen çocuklar kusmuğunu, tükürüğünü burnunu fizyolojik serumla temizledğimizde o mukusu yutuyrosa ishal gibi gözükür dedi. Hatta günde kaç defa yapıyor 7/8 defa oluyor mu dedi bende evet dedim o zaman 6/7 defa yapmıştı ama 3/4 defa yaptığı da olmuştı doktor ona normal demişti. Bence seninkisi de normal. Yine de doktorunla görüş emin olmak istersen
O nasıl bir hapşırmak öyle ki çocuk o kdar korkup sıçramış demek:) korkma canım sıkıntı olmaz. O derin uykuya dalmışyıt o yüzden sıçramıştır bazen de uykuları ansızın bu seslerden bölündüğü için ağlıyorlar. Ani seslerden biz bile korkuyoruz ne yapsın el kadar bebe kıyamam ben yavrum yaKızlar biraz önce bebeği tam uyuttum göğsümdeydi ani hapşurma sesinden irkildi çok korktu çok ağladı bir şey olur mu çok kötü oldum o kadar ağladı ki
3 aylık bebeğin kilosu gayet iyi bende benimkisi 4 ay 10 günlükken 2.karma aşısında ölçtüler 7 kg boyu fa 64cm. Her bebekte değişiyor. Ve bana kilosu 6 aylık gibi dedi. Gayet iyi gelişimi var dedi. Bence çok çok iyi hatta normalin bile üstünde bence maşallahKizlar bebegim nerdeyse 3 aylik oldu mamayla besleniyor sut de sagip veriyorum ciktigi kadar. Dogum kilosu 3.770 di suan 6.300 sizce kilo alimi iyi mi yani sadece anne sutu alan bebislerle ayni mi. Kullandigim mamayi kilo alimi yapmiyo diye birakanlar oldugu icin iyi mi kilo alimi merak ettim. Golden goat keci sutlu mamayi kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?