2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Pazartesi kontrolu var cok tesekkur ederim cok detayli yazmissin. Sizin kac gunde gecti peki.
Canım o zaman 2 gün sonra falan düzeldi. Sonra 2 günde bir yapmaya başladı sonra günde 2 defa yapmaya başladı bazen 3 ama doktor normal dedi. Şuan bile günde 2 defa yapıyo ne çok Katı ne çok sıvı ikisinin aradı gibi bişey. Normal karşılıyor doktor yeşile dönmedikçe sıkıntı yok

Bayramdan sonra ayın 4unde doktor kontrolü ve sağlık ocağı aşıları var. Yine bir müddet orda kalır sonra yine kaçarım diyorum
Çocukları bırakıp tatile gitmek mi? Kız benn kızı anneme bırakıp marketten başka yere gitmişliğim yok oda max yarım saattir ve bir elini geçmez. Mumkun degil yani benim için. Tuvalete ve duşa beraber girdiğim bebelerimle tatile de beraber giderim Anca beraber kanca beraber. Başka türlüsü benim için mümkün değil. Yapana saygı durayım tabi orası da ayrı.

Vallahi Ekin'e ilk golden goat almıştım ben de çocuk catlayacakti

Henüz uzun süreli bırakmak için çok küçükler He bi 6-7 yaşına gelirler anne siz gidin ben ananemde kalıcam gelmek istemiyorum der o zaman okey ama diğer türlü uzun süreli ben de birakamam aklım kalır huzursuzken de tatilim zehir olur

Ay inşallah güzel sindirdiği içindir arkadaşım, doktora sordum maflor plus ya da biogaia dedi. Maflor aldım bakalım zararsız bağırsak florası düzenlensin diye kullanacağım
Evet arkadaşım akşamları sürüyorum sadece 1 kere kullan günde dedi. İnşallah kolundaki egzeması da geçer oğluşumun

Kızlar ben de şu ahşap diş kaşıyıcılardan almak istiyorum ama bunların temizliği nasıl yapılır hiç fikrim yok

Bizimde sivasta yazlik var tabi yazlik denemezde koye ev yaptirmisti annemler sivasin neresinden:))

Kızlar benim oğlumun boyu kısa sanki sizin bebeklerinize göre şuan 4 buçuk aylık ama boyu 58 cm 48 cm doğmuştu. Burada 60ları falan görünce aklıma takıldı şimdi. Yine kafama takacak bir şey buldum
Ekin de 49 cm doğdu ama boy ölçümlerini tam doğru yapamiyorlar 1-2 cm sapmalar oluyor eve kendisi de dedi o yüzden çok takma canim

Vallahi Ekin'e ilk golden goat almıştım ben de çocuk catlayacakti
Demekki doğru olma ihtimali var canım.
O zaman da birakamam herhalde bilemiyorum

Ben bile sıçradım öyle bir hapşırdı
Yerim seni tontik kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…