Benimkisi tutuyor ama ağzına büyük geliyo büyük almışım göründüğü gibi durmuyorBu arada zombi nine diş kaşıyıcıyı çözdü
Canım o zaman 2 gün sonra falan düzeldi. Sonra 2 günde bir yapmaya başladı sonra günde 2 defa yapmaya başladı bazen 3 ama doktor normal dedi. Şuan bile günde 2 defa yapıyo ne çok Katı ne çok sıvı ikisinin aradı gibi bişey. Normal karşılıyor doktor yeşile dönmedikçe sıkıntı yokPazartesi kontrolu var cok tesekkur ederim cok detayli yazmissin. Sizin kac gunde gecti peki.
Bayramdan sonra ayın 4unde doktor kontrolü ve sağlık ocağı aşıları var. Yine bir müddet orda kalır sonra yine kaçarım diyorumOlsun bayramdan sonra dönersin yinebenim bu yaz gideceğim biz yazlık yok maalesef sattık napıcam bilmiyorum şimdi. Eşimin işlerinden dolayı da çok uzun süreli gidemiyoruz bir yere. Ancak gökçeadaya ya da Marmara adasına kaçıp dururuz. Bir de bebek olduğundan sakin yerleri isiyorum biraz büyüyene kadar en azından. Sen şanslısın benim annnemlerib yazlığı yok var ama köyde Sivas’ta orda da ne deniz var ne göl. Çöl gibi anasını satayım bakkal bile yok haftanın 2 günü kamyon marketler var onlar geliyor ahahaha çağ süper yaş devri orada offf çok özendim sana. Havuza da sokmak istemiyorum özellikle doktor kız çocuklarını havuza sürekli sokmayın onlar hemen enfeksiyonun kapıyor demişti. Asya öyleydi havuza girerdi 2 gğn sonra idrar yoku enf.ateş kusma hep yaşadım.
Bebekle her yerelde gidemiyorum ablası da tatilde artık o da sıkılıyor evde. Sosyal medyaya bakıyorum arkadaşlarım çocuklarını ailelerine bakıcılarına bırakıp kız kız tatile gidiyorlar. Düşünmedim değil ama aklım kalır ben kıyamam
Vallahi Ekin'e ilk golden goat almıştım ben de çocuk catlayacaktiNe kadar doğru bilmiyorum tabi ama doğum yaptığımda fakültede, yenidogan doktorlariyla mama hakkında konuşurken sormuştum keçi sütlü mamalar daha iyi değil mi diye , anne sütüne yakın diye çok oneriyorlar ama alakası yok sindirimi inek sütünden daha zor demisti hekim. Ben önermiyorum dmisti.
Bugün başladım inşallah bizde de işe yarar2 haftayı geçti
Henüz uzun süreli bırakmak için çok küçüklerOlsun bayramdan sonra dönersin yinebenim bu yaz gideceğim biz yazlık yok maalesef sattık napıcam bilmiyorum şimdi. Eşimin işlerinden dolayı da çok uzun süreli gidemiyoruz bir yere. Ancak gökçeadaya ya da Marmara adasına kaçıp dururuz. Bir de bebek olduğundan sakin yerleri isiyorum biraz büyüyene kadar en azından. Sen şanslısın benim annnemlerib yazlığı yok var ama köyde Sivas’ta orda da ne deniz var ne göl. Çöl gibi anasını satayım bakkal bile yok haftanın 2 günü kamyon marketler var onlar geliyor ahahaha çağ süper yaş devri orada offf çok özendim sana. Havuza da sokmak istemiyorum özellikle doktor kız çocuklarını havuza sürekli sokmayın onlar hemen enfeksiyonun kapıyor demişti. Asya öyleydi havuza girerdi 2 gğn sonra idrar yoku enf.ateş kusma hep yaşadım.
Bebekle her yerelde gidemiyorum ablası da tatilde artık o da sıkılıyor evde. Sosyal medyaya bakıyorum arkadaşlarım çocuklarını ailelerine bakıcılarına bırakıp kız kız tatile gidiyorlar. Düşünmedim değil ama aklım kalır ben kıyamam
Ay inşallah güzel sindirdiği içindir arkadaşım, doktora sordum maflor plus ya da biogaia dedi. Maflor aldım bakalımTüm içtiğini güzel sindirmis işte annesi o yüzden pütursuz
Ek gıdaya geçince daha iyi anlıyorsun, sindiremedigi besinler yediği gibi çıkıyorbenim kız 3 yaşına gelecek hala mısır i sindiremiyor mesela
Oynar canım. Kapanana kadar o şekilde oluyor.
Evet arkadaşım akşamları sürüyorum sadeceBen kullandım canım 1 aylık falandı vücudumda ve yüzünde kırmızılıklar oluştu döküntü gibi doktor egzama dedi fucidin verdi sabah sürdüm gece yatarken sürdüm kayboldu hemen etki etti sonra da bıraktım. Zararlı olacağını düşünmüyorum yoksa doktor vermezdi herhalde canım. Ve sürekli kullanmıyoruz 1 en fazla 2
Bizimde sivasta yazlik var tabi yazlik denemezde koye ev yaptirmisti annemler sivasin neresinden:))Olsun bayramdan sonra dönersin yinebenim bu yaz gideceğim biz yazlık yok maalesef sattık napıcam bilmiyorum şimdi. Eşimin işlerinden dolayı da çok uzun süreli gidemiyoruz bir yere. Ancak gökçeadaya ya da Marmara adasına kaçıp dururuz. Bir de bebek olduğundan sakin yerleri isiyorum biraz büyüyene kadar en azından. Sen şanslısın benim annnemlerib yazlığı yok var ama köyde Sivas’ta orda da ne deniz var ne göl. Çöl gibi anasını satayım bakkal bile yok haftanın 2 günü kamyon marketler var onlar geliyor ahahaha çağ süper yaş devri orada offf çok özendim sana. Havuza da sokmak istemiyorum özellikle doktor kız çocuklarını havuza sürekli sokmayın onlar hemen enfeksiyonun kapıyor demişti. Asya öyleydi havuza girerdi 2 gğn sonra idrar yoku enf.ateş kusma hep yaşadım.
Maşallah o kollara. Isırıyor musun hiç? Ben bazen ısırmak istiyorum ama kıyamıyorum valla
Ekin de 49 cm doğdu ama boy ölçümlerini tam doğru yapamiyorlar 1-2 cm sapmalar oluyor eve kendisi de dedi o yüzden çok takma canimKızlar benim oğlumun boyu kısa sanki sizin bebeklerinize göre şuan 4 buçuk aylık ama boyu 58 cm 48 cm doğmuştu. Burada 60ları falan görünce aklıma takıldı şimdi. Yine kafama takacak bir şey buldum
Yok hiç denemedim ama ısırasım geliyorMaşallah o kollara. Isırıyor musun hiç? Ben bazen ısırmak istiyorum ama kıyamıyorum valla
Demekki doğru olma ihtimali var canım.Vallahi Ekin'e ilk golden goat almıştım ben de çocuk catlayacakti
O zaman da birakamam herhalde bilemiyorumHenüz uzun süreli bırakmak için çok küçüklerHe bi 6-7 yaşına gelirler anne siz gidin ben ananemde kalıcam gelmek istemiyorum der o zaman okey ama diğer türlü uzun süreli ben de birakamam aklım kalır huzursuzken de tatilim zehir olur
Ben bile sıçradım öyle bir hapşırdıO nasıl bir hapşırmak öyle ki çocuk o kdar korkup sıçramış demek:) korkma canım sıkıntı olmaz. O derin uykuya dalmışyıt o yüzden sıçramıştır bazen de uykuları ansızın bu seslerden bölündüğü için ağlıyorlar. Ani seslerden biz bile korkuyoruz ne yapsın el kadar bebe kıyamam ben yavrum ya
Yerim seni tontik kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?