2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bebişlerinizde dil emme olayı var mı? Cuk cuk cuk dilini evirip çevirip emiyor ya tok olsa da yapıyor bunu. Sizin bebişlerde var mı böyle bir durum. Ya elini boğazına kadar sokuyor ya da dilini emiyor gibi yapıyor

Kızlar 4 ay kontrolüne gittik bugün biraz canım sıkıldı. Yağız sadece 300 gr almış. 3. Ay kontrolünün üstünden tam 1 ay geçmedi ama yine de az almış dedi doktor. Normalde en az 600 gr almasını bekleriz dedi. Saat 2de emzirmiştim hastaneye gitmeden önce 6da eve geldik emzirdim ama yok önce biraz emdi sonra ağladı kendini atmaya çalışıyor memeyi bi tutuyor bi bırakıyor şap şap oynuyor. Yürüyerek emzirmeyi denedim olmadı yine aynı. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Bi öneriniz var mı?

Doktora soyledin mi emmek istemedigini canim.Ne zamandir emmek istemiyor arada oluyor canim.oyle canini sikma bir yero agriyor olabilir ufak karin agrisi bile emmemesine neden olur.Hem 4 ay olmasina 1 hafta var birazda o zaman alsa ilk 1 2 aydaki kilo alimi olmuyor gittikce azaliyor. Emzik tutuyorsa emme pozisyonunda emzigi ver sakinlesince yavasca emzigi cek memeyi ver ben.oyle yapiyorum

Evet canım söyledim sen yine sık sık emzir dedi. Bu 4.ay atağına girdiğimizden beri böyle. Emzik tutuyor dediğini bi deneyeyim bakalım. Normalde haftasına göre hep fazlaydı kilosu o yüzden dengelendi şuan ama tabi böyle devam ederse sıkıntı olur diye de korkuyorum

Kızlar annemdeyim ben şimdi alini görmeye geleceklerdi tanıdık birileri iki gelini ve dört torunuyla gelmek istemiş annem de akşam gelin o zaman demiş alin in uyuyacagını düşünerek kan beynime sıçradı. Yani üç buçuk aylık bebeğin yanına dört çocukla gelmezsin ya aradım sen ve eşiniz gelsin şu an aşıları tam değil dedim rahatladım insanlar illa ki uyarılmayı bekliyor

Korkma canim oyle.olmaz her zaman. Mecbur yiyecek sadece emenlerin baska yolu yok Yagiz hep emdi yine emmeye devam eder.Hem ek gidaya da az kaldi 5. Ayda tadimliklar 6. Ayda da ek gida ondan az almaya baslasada ek gidada acigi kapatir.Bir de kabul etmezse israrci olma iyice nefret ediyorlar.oyle zamanlarda ben uzerine gitmiyorum

Isır gitsin kız ay ben de çok hırçın seviyorum sanırım, dişlerimi sıkıyorum arada kaçıyor o dişler
Kollarindan ziyade bacaklari iştahımı kabartıyor
Canim atak dönemlerinde red oluyormuş biraz sabret illa ki emecektir uykuluyken falan emzirmeye çalış belki iştahı yoktur bu ara üzülme bi ay da eksik kilo aliversin bisicik olmaz
Ne dedi peki

Çocuklar grip olduğunda bile dışarı çıkartmıyoruz biz dedi bu yalan bu arada olabilir bebeğin aşıları tam değil şu an anlayışla karşılayacağını umuyorum dedim

Evet haklısın canım doktor da sık sık emzir diyor da çocuk istemeyince ne yapayım.. Az önce güzel emdi hayret ama şimdi de uyumuyor Bugün aşı olduk bi de ondan da olabilir huysuzluğu üstünde iyice. Neyse ya sabır diyorum

Bu atak ne zaman bitecek benim şarjım %1 kaldı da

Kızlar oyun halısı aldıysanız hangi marka aldınız şu ikisi arasında kaldım kullanan var mı?

Eklentiler

• IMG_8171.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_8170.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 49
Bende öyleyim o yüzden şaşırıyorum ablası olmadan hiç tatile gitmedim sadece yurt dışına gitmek zorunda kaldım onsuz o da 4 gün sağolsun anneme bırakmıştım. O zaman pasaport işlemeleri yetişmezdi kızımın. Ondan sonra dediğin gibi hiç bırakmadım zaten çalışıyordum kırk yılda bi tatil yapıyordum için sızlardı bıraksaydım

Yani valla ben de onu anlamiyorum sik sik emzir demeleriniemmeyen, tok olan cocuk nasil.sik sik emsin anca cok obur olacak. Tabi aşi da huzursuz etmistir. Benim ki de asi oldu bu gece nobetteyim

Yani valla ben de onu anlamiyorum sik sik emzir demeleriniemmeyen, tok olan cocuk nasil.sik sik emsin anca cok obur olacak. Tabi aşi da huzursuz etmistir. Benim ki de asi oldu bu gece nobetteyim
Off sorma şimdi daldı uyanmasın diye dua ediyorum Ateş yapmaz ama huzursuzluk yapabilir dedi hemşire. Atağın üstüne bu hiç olmadı

Ben de emziremem örtüyle bile rahat edemiyorum niyeyse haklısın valla

Kızlar benim oğlumun boyu kısa sanki sizin bebeklerinize göre şuan 4 buçuk aylık ama boyu 58 cm 48 cm doğmuştu. Burada 60ları falan görünce aklıma takıldı şimdi. Yine kafama takacak bir şey buldum
Canım üzme kendini benimkinin de boyu uzun kilosu düşük
Canım bizimde kilo alımı yavaş gidiyor iştahlı emsin istiyorum sık emzir gündüz iki gece ğç saati geçirme dedi. Ayrıca vita sanol verdi yardımcı olur iştahına dedi istersen bir araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…