Hızını alamayıp iki elini sokuyorKızlar bebişlerinizde dil emme olayı var mı? Cuk cuk cuk dilini evirip çevirip emiyor ya tok olsa da yapıyor bunu. Sizin bebişlerde var mı böyle bir durum. Ya elini boğazına kadar sokuyor ya da dilini emiyor gibi yapıyor
Benim oğlumda 3. Ay kontrolünde 300 gram almıştı, meme reddi vardı o sebeple oldu sanırım. 1 hafta sık emzir haftaya bakalım dedi , emince düzelmişti. 4. Ay atağı bayağı zor sanırım, senin atakla alakalı zamanla düzelir inşallahKızlar 4 ay kontrolüne gittik bugün biraz canım sıkıldı. Yağız sadece 300 gr almış. 3. Ay kontrolünün üstünden tam 1 ay geçmedi ama yine de az almış dedi doktor. Normalde en az 600 gr almasını bekleriz dedi. Saat 2de emzirmiştim hastaneye gitmeden önce 6da eve geldik emzirdim ama yok önce biraz emdi sonra ağladı kendini atmaya çalışıyor memeyi bi tutuyor bi bırakıyor şap şap oynuyor. Yürüyerek emzirmeyi denedim olmadı yine aynı. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Bi öneriniz var mı?
60 olanlar 50 cm den fazla doğdu canım. Yapısal ve bir şey bu, her ay düzenliyse uzaması hiç takma. Sen ve eşinin boyu nasılKızlar benim oğlumun boyu kısa sanki sizin bebeklerinize göre şuan 4 buçuk aylık ama boyu 58 cm 48 cm doğmuştu. Burada 60ları falan görünce aklıma takıldı şimdi. Yine kafama takacak bir şey buldum
Çok geçmiş olsun canımAteşi düzeldi ama başına vurdu kuzu huysuzluk mevcut
Bence genel bi sorun bu aylarda bizim kız gerçi öyle her ay 1 kilo alan bebiş değil 650-750 gibi alıyordu öksürüyor diye götürdüğümüzde 10 günde 100 gr aldığını öğrendik memeyle oynamalar az emmeler bizde de var bakalım toplamda kaç gr alacak 4. Ayda canımızı sıkmayalım napalım artıkKızlar 4 ay kontrolüne gittik bugün biraz canım sıkıldı. Yağız sadece 300 gr almış. 3. Ay kontrolünün üstünden tam 1 ay geçmedi ama yine de az almış dedi doktor. Normalde en az 600 gr almasını bekleriz dedi. Saat 2de emzirmiştim hastaneye gitmeden önce 6da eve geldik emzirdim ama yok önce biraz emdi sonra ağladı kendini atmaya çalışıyor memeyi bi tutuyor bi bırakıyor şap şap oynuyor. Yürüyerek emzirmeyi denedim olmadı yine aynı. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Bi öneriniz var mı?
Hahahah çok iyi demişsin kız 1 çocukta değil 4 çocukÇocuklar grip olduğunda bile dışarı çıkartmıyoruz biz dedi bu yalan bu aradaolabilir bebeğin aşıları tam değil şu an anlayışla karşılayacağını umuyorum dedim
Ben her gün acaba bugün biter mi diye uyanıyorum ama bitmiyorBu atak ne zaman bitecek benim şarjım %1 kaldı da
İlk eklediğin var bende canim memnunum benKızlar oyun halısı aldıysanız hangi marka aldınız şu ikisi arasında kaldım kullanan var mı?
Onu aldım ben de sonra odasında da kullanırım güzel olurHahahah çok iyi demişsin kız 1 çocukta değil 4 çocuk
Ben her gün acaba bugün biter mi diye uyanıyorum ama bitmiyor
İlk eklediğin var bende canim memnunum ben
Geçer canım Allah’ın izniyle. Kullandığım için biliyorum hatta ondan sonra daha hiç olmadı canım. Seninde öyle olur inşallah. Geçmiş olsun arkadaşımAy inşallah güzel sindirdiği içindir arkadaşım, doktora sordum maflor plus ya da biogaia dedi. Maflor aldım bakalımzararsız bağırsak florası düzenlensin diye kullanacağım
Evet arkadaşım akşamları sürüyorum sadece1 kere kullan günde dedi. İnşallah kolundaki egzeması da geçer oğluşumun
Kangalından ama köy içi yani merkeze 1,5 saatte arabayla gidiyorsunBizimde sivasta yazlik var tabi yazlik denemezde koye ev yaptirmisti annemler sivasin neresinden:))
Evet canim biz bütün gün üstündeyiz çok kullanışlı bişiOnu aldım ben de sonra odasında da kullanırım güzel olur
O zaman çocuğun sıçrayıp ağlaması da çok normalBen bile sıçradım öyle bir hapşırdı
O zaman da 502 gibi yapışıyorlar. Ben henüz “anne az gidin tatile ben anneannemlerde kalacağım” diyen çocuk ne duydum ne de gördüm. Bir ara işyerine gelmek için yapışıyordu.Henüz uzun süreli bırakmak için çok küçüklerHe bi 6-7 yaşına gelirler anne siz gidin ben ananemde kalıcam gelmek istemiyorum der o zaman okey ama diğer türlü uzun süreli ben de birakamam aklım kalır huzursuzken de tatilim zehir olur
Yaaa onun o tospik ayaklarını yerim ben maşallah süphanallah yavrumaKizlar bebisle tatil ayri guzel. Denize ayagini soktuk. Gormeniz lazimdi, nasil mutlu oldu nasil...
Bende istiyorum bunlardan bir arkadaşım aldı kaynatmış dediki dağıldı yok oldu resmen dedi. Yüzen kaynar suya koyma cnm ılık suda yıkayabilirisn ben emzik ve biberon yıkama deterjanı vsr onlarla yıkarım aldığımda. Çok güzeller ama yaKızlar ben de şu ahşap diş kaşıyıcılardan almak istiyorum ama bunların temizliği nasıl yapılır hiç fikrim yokEki Görüntüle 3264764
3 ay aşılarını mı oldu? Gerçi 3. Ayda çok aşı yok amaYani valla ben de onu anlamiyorum sik sik emzir demeleriniemmeyen, tok olan cocuk nasil.sik sik emsin anca cok obur olacak. Tabi aşi da huzursuz etmistir. Benim ki de asi oldu bu gece nobetteyim
Uykuda emdiğine denk geliyorumKızlar bebişlerinizde dil emme olayı var mı? Cuk cuk cuk dilini evirip çevirip emiyor ya tok olsa da yapıyor bunu. Sizin bebişlerde var mı böyle bir durum. Ya elini boğazına kadar sokuyor ya da dilini emiyor gibi yapıyor
Ben veremiyorum daha böyle ağzına komple girecek şeyleri Alya bunun kafasını komple sokar ağzına
Bi bakayım canım bana başka bir öneride bulunmadı sadece sık sık emzir dedi de çocuk istemeyince zorla veremiyorsun işteCanım üzme kendini benimkinin de boyu uzun kilosu düşük
Canım bizimde kilo alımı yavaş gidiyor iştahlı emsin istiyorum sık emzir gündüz iki gece ğç saati geçirme dedi. Ayrıca vita sanol verdi yardımcı olur iştahına dedi istersen bir araştır
Evet canım umarım ataktandır ve düzelir meme reddi olacak ya da böyle az emdiği için sütüm azalacak diye korkuyorum. Bi süre sağım yapsam iyi olacakHızını alamayıp iki elini sokuyor
Benim oğlumda 3. Ay kontrolünde 300 gram almıştı, meme reddi vardı o sebeple oldu sanırım. 1 hafta sık emzir haftaya bakalım dedi , emince düzelmişti. 4. Ay atağı bayağı zor sanırım, senin atakla alakalı zamanla düzelir inşallah
Kuzu acaba gece uyurken bir kez mama mı versen kilo aldırıyor baya. Ben gündüz mamayı azalttım ama gece bir kez 120 cc veriyorum hala. Alin de kilo olarak minyon yani ayda 800 gr almış hep boya gidiyor sanırımBi bakayım canım bana başka bir öneride bulunmadı sadece sık sık emzir dedi de çocuk istemeyince zorla veremiyorsun işte
Canım her bebek değişiyor benimkisi de 4,5 aylık 49 cm doğdu şuan 64 cm ama anne karnında da uzun boylu olacak diyordu doktor. Benim boyum 175 eşimin 178. Büyük kızımda uzun gidiyordu şimdi de yaşıtlarından uzun. Sonradan da uzayan oluyor hiç stres yapma. Ben 1,5 kg doğmuşum çok ufak tefekmişim kardeşim de 2 kg doğmuş el kadardınıx herkes korkuyordu kucağına almaya fedi annem. Orta okulda bile en kısalar arasındaydım. Ama lisede uzadım herkesi geçtim. Ben bebeklerin boyunu çok önemsemiyorum açıkçası. Benimle aynı hafta doğum yapan arkadaşımın bebeği de 59 cmKızlar benim oğlumun boyu kısa sanki sizin bebeklerinize göre şuan 4 buçuk aylık ama boyu 58 cm 48 cm doğmuştu. Burada 60ları falan görünce aklıma takıldı şimdi. Yine kafama takacak bir şey buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?