2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Hızını alamayıp iki elini sokuyor
Benim oğlumda 3. Ay kontrolünde 300 gram almıştı, meme reddi vardı o sebeple oldu sanırım. 1 hafta sık emzir haftaya bakalım dedi , emince düzelmişti. 4. Ay atağı bayağı zor sanırım, senin atakla alakalı zamanla düzelir inşallah

Kızlar benim oğlumun boyu kısa sanki sizin bebeklerinize göre şuan 4 buçuk aylık ama boyu 58 cm 48 cm doğmuştu. Burada 60ları falan görünce aklıma takıldı şimdi. Yine kafama takacak bir şey buldum
60 olanlar 50 cm den fazla doğdu canım. Yapısal ve bir şey bu, her ay düzenliyse uzaması hiç takma. Sen ve eşinin boyu nasıl

Bence genel bi sorun bu aylarda bizim kız gerçi öyle her ay 1 kilo alan bebiş değil 650-750 gibi alıyordu öksürüyor diye götürdüğümüzde 10 günde 100 gr aldığını öğrendik memeyle oynamalar az emmeler bizde de var bakalım toplamda kaç gr alacak 4. Ayda canımızı sıkmayalım napalım artık

Çocuklar grip olduğunda bile dışarı çıkartmıyoruz biz dedi bu yalan bu arada olabilir bebeğin aşıları tam değil şu an anlayışla karşılayacağını umuyorum dedim
Hahahah çok iyi demişsin kız 1 çocukta değil 4 çocuk
Bu atak ne zaman bitecek benim şarjım %1 kaldı da
Ben her gün acaba bugün biter mi diye uyanıyorum ama bitmiyor
Kızlar oyun halısı aldıysanız hangi marka aldınız şu ikisi arasında kaldım kullanan var mı?
İlk eklediğin var bende canim memnunum ben

Geçer canım Allah’ın izniyle. Kullandığım için biliyorum hatta ondan sonra daha hiç olmadı canım. Seninde öyle olur inşallah. Geçmiş olsun arkadaşım

O zaman da 502 gibi yapışıyorlar. Ben henüz “anne az gidin tatile ben anneannemlerde kalacağım” diyen çocuk ne duydum ne de gördüm. Bir ara işyerine gelmek için yapışıyordu.

Kızlar ben de şu ahşap diş kaşıyıcılardan almak istiyorum ama bunların temizliği nasıl yapılır hiç fikrim yok Eki Görüntüle 3264764
Bende istiyorum bunlardan bir arkadaşım aldı kaynatmış dediki dağıldı yok oldu resmen dedi. Yüzen kaynar suya koyma cnm ılık suda yıkayabilirisn ben emzik ve biberon yıkama deterjanı vsr onlarla yıkarım aldığımda. Çok güzeller ama ya

Yani valla ben de onu anlamiyorum sik sik emzir demeleriniemmeyen, tok olan cocuk nasil.sik sik emsin anca cok obur olacak. Tabi aşi da huzursuz etmistir. Benim ki de asi oldu bu gece nobetteyim
3 ay aşılarını mı oldu? Gerçi 3. Ayda çok aşı yok ama

Bi bakayım canım bana başka bir öneride bulunmadı sadece sık sık emzir dedi de çocuk istemeyince zorla veremiyorsun işte

Evet canım umarım ataktandır ve düzelir meme reddi olacak ya da böyle az emdiği için sütüm azalacak diye korkuyorum. Bi süre sağım yapsam iyi olacak

Bi bakayım canım bana başka bir öneride bulunmadı sadece sık sık emzir dedi de çocuk istemeyince zorla veremiyorsun işte
Kuzu acaba gece uyurken bir kez mama mı versen kilo aldırıyor baya. Ben gündüz mamayı azalttım ama gece bir kez 120 cc veriyorum hala. Alin de kilo olarak minyon yani ayda 800 gr almış hep boya gidiyor sanırım

Kızlar benim oğlumun boyu kısa sanki sizin bebeklerinize göre şuan 4 buçuk aylık ama boyu 58 cm 48 cm doğmuştu. Burada 60ları falan görünce aklıma takıldı şimdi. Yine kafama takacak bir şey buldum
Canım her bebek değişiyor benimkisi de 4,5 aylık 49 cm doğdu şuan 64 cm ama anne karnında da uzun boylu olacak diyordu doktor. Benim boyum 175 eşimin 178. Büyük kızımda uzun gidiyordu şimdi de yaşıtlarından uzun. Sonradan da uzayan oluyor hiç stres yapma. Ben 1,5 kg doğmuşum çok ufak tefekmişim kardeşim de 2 kg doğmuş el kadardınıx herkes korkuyordu kucağına almaya fedi annem. Orta okulda bile en kısalar arasındaydım. Ama lisede uzadım herkesi geçtim. Ben bebeklerin boyunu çok önemsemiyorum açıkçası. Benimle aynı hafta doğum yapan arkadaşımın bebeği de 59 cm
. Gayet ölçüleri ve gelişimi normal olması gerekende demiş doktor. Bana önde gidiyor dedi. Sen kimseyle kıyaslama bebeşiini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…