Geçici bir süreç olsun da sabrederiz canım ne yapalım sadece sütüm azalırsa diye endişe ediyorumBence genel bi sorun bu aylarda bizim kız gerçi öyle her ay 1 kilo alan bebiş değil 650-750 gibi alıyordu öksürüyor diye götürdüğümüzde 10 günde 100 gr aldığını öğrendik memeyle oynamalar az emmeler bizde de var bakalım toplamda kaç gr alacak 4. Ayda canımızı sıkmayalım napalım artık
Bol bol sağ canım ben az sağım yaptım az emdi mastit oldumGeçici bir süreç olsun da sabrederiz canım ne yapalım sadece sütüm azalırsa diye endişe ediyorum
Evet doğru diyorsun o da çok büyük etken her doktor aynı ölçmüyor bana özeldeki doktor 66 cm dedi aile hekimi 64 dedi. 66 bana da çok fazla geldi. Deve kuşumu bu canımEkin de 49 cm doğdu ama boy ölçümlerini tam doğru yapamiyorlar 1-2 cm sapmalar oluyor eve kendisi de dedi o yüzden çok takma canim
Valla canım en son 5 günlükken mama vermiştim şimdi tekrar alır mı ki bilmiyorum. Bi kere sanırım 2 aylıktı aç kaldı zannedip mama vermeyi denemiştim asla içmediKuzu acaba gece uyurken bir kez mama mı versen kilo aldırıyor baya. Ben gündüz mamayı azalttım ama gece bir kez 120 cc veriyorum hala. Alin de kilo olarak minyon yani ayda 800 gr almış hep boya gidiyor sanırım
Gayet iyi anne sütü alanlar bu kadar almayabilir mamanın kalorisi her zaman anne sütüne göre yüksektir.Kizlar bebegim nerdeyse 3 aylik oldu mamayla besleniyor sut de sagip veriyorum ciktigi kadar. Dogum kilosu 3.770 di suan 6.300 sizce kilo alimi iyi mi yani sadece anne sutu alan bebislerle ayni mi. Kullandigim mamayi kilo alimi yapmiyo diye birakanlar oldugu icin iyi mi kilo alimi merak ettim. Golden goat keci sutlu mamayi kullaniyorum
Uyurken içer mi acabaValla canım en son 5 günlükken mama vermiştim şimdi tekrar alır mı ki bilmiyorum. Bi kere sanırım 2 aylıktı aç kaldı zannedip mama vermeyi denemiştim asla içmedi
Woouuuww benimkisi gündüz toplasan yarım saat 45 dk uyuyor. Gece iyi ama gündüz beni çok yoruyor. Gece uykusu basıl bebişin cnmOglen 1 den 5 e kadar uyudu simdi basliyo benim maraton:) aksam 10 a kadar delirmeceler.
He he heEvet doğru diyorsun o da çok büyük etken her doktor aynı ölçmüyor bana özeldeki doktor 66 cm dedi aile hekimi 64 dedi. 66 bana da çok fazla geldi. Deve kuşumu bu canım
Off onu ilk zamanlar yaşamıştım çok zor bi şey. Allah tekrar yaşatmasınBol bol sağ canım ben az sağım yaptım az emdi mastit oldum
Benimkisi de elini boğazına kadar sokuyot hatta zorluyor biraz daha zorlarsa yumruğunu komple sokacakKızlar bebişlerinizde dil emme olayı var mı? Cuk cuk cuk dilini evirip çevirip emiyor ya tok olsa da yapıyor bunu. Sizin bebişlerde var mı böyle bir durum. Ya elini boğazına kadar sokuyor ya da dilini emiyor gibi yapıyor
Bi denemek lazım. Bu mamaların saklama süresi be kadar bendeki çöp olmuştur herhalde artık dimiUyurken içer mi acaba
Açıldıktan sonra 1 ay diye biliyorum sana bir masraf çıktı bebişBi denemek lazım. Bu mamaların saklama süresi be kadar bendeki çöp olmuştur herhalde artık dimi
Bi kere döndü sadeceKızlar bebişler tam dönmeye başladı mı? Başladıysa nezaman başladılar benim kız 3 hafta olacak hala yarım dönüyor. O fotosunu kaldırıyor boynunu çeviriyor ama bacaklarını bir türlü atamıyor daha. Fizyoterapist arkadaşım sen yapma kendi kendine yapsın zorlama dedi zaten bende ellemiyorum. Nezaman rahat vw güvende hissederse o zaman döner dedi şimdi de pusetinde dururken belini kaldırıyor paso
Bence ölcme ile alakali kesinlikle oglum 50 cm dogmustu 2 gun once doktor 61 cm ölctu bugun Asm de 62 ölctuler. Bazilari olcerken bacagini iyice uzstiyor bazilari ise bebek ayakalarini toplamis halde ölcuyor.60 olanlar 50 cm den fazla doğdu canım. Yapısal ve bir şey bu, her ay düzenliyse uzaması hiç takma. Sen ve eşinin boyu nasıl
Yok canim 2 ay asisi 3. Aya 4 gun kala3 ay aşılarını mı oldu? Gerçi 3. Ayda çok aşı yok ama
Geldiler miKızlar annemdeyim ben şimdi alini görmeye geleceklerdi tanıdık birileri iki gelini ve dört torunuyla gelmek istemiş annem de akşam gelin o zaman demiş alin in uyuyacagını düşünerek kan beynime sıçradı. Yani üç buçuk aylık bebeğin yanına dört çocukla gelmezsin yaaradım sen ve eşiniz gelsin şu an aşıları tam değil dedim rahatladım insanlar illa ki uyarılmayı bekliyor
Sirkeli bezle silip, sonra duru su ile üstünden siliyorum ben
Tamamdır, teşekkürler kızlarBende istiyorum bunlardan bir arkadaşım aldı kaynatmış dediki dağıldı yok oldu resmen dedi. Yüzen kaynar suya koyma cnm ılık suda yıkayabilirisn ben emzik ve biberon yıkama deterjanı vsr onlarla yıkarım aldığımda. Çok güzeller ama ya
Canim sen neden mamaya basvuruyorsun ki senin oglunun kilosu iyiydi suan kac bilmiyorum ama her ay boyle.gitmez ki bazi aylar olur oyle bana kalsa mama isine girme bak bir kac gune duzelir eskisi gibi emer.Bi denemek lazım. Bu mamaların saklama süresi be kadar bendeki çöp olmuştur herhalde artık dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?