2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Geçici bir süreç olsun da sabrederiz canım ne yapalım sadece sütüm azalırsa diye endişe ediyorum

Ekin de 49 cm doğdu ama boy ölçümlerini tam doğru yapamiyorlar 1-2 cm sapmalar oluyor eve kendisi de dedi o yüzden çok takma canim
Evet doğru diyorsun o da çok büyük etken her doktor aynı ölçmüyor bana özeldeki doktor 66 cm dedi aile hekimi 64 dedi. 66 bana da çok fazla geldi. Deve kuşumu bu canım

Kuzu acaba gece uyurken bir kez mama mı versen kilo aldırıyor baya. Ben gündüz mamayı azalttım ama gece bir kez 120 cc veriyorum hala. Alin de kilo olarak minyon yani ayda 800 gr almış hep boya gidiyor sanırım
Valla canım en son 5 günlükken mama vermiştim şimdi tekrar alır mı ki bilmiyorum. Bi kere sanırım 2 aylıktı aç kaldı zannedip mama vermeyi denemiştim asla içmedi

Gayet iyi anne sütü alanlar bu kadar almayabilir mamanın kalorisi her zaman anne sütüne göre yüksektir.

Bol bol sağ canım ben az sağım yaptım az emdi mastit oldum
Off onu ilk zamanlar yaşamıştım çok zor bi şey. Allah tekrar yaşatmasın Sağım yapayım en iyisi normalde düzenli yapmıyodum arada dışarı vs çıkacaksak yapıyordum. Hem buzlukta sütüm olur hem de süt üretimi yavaşlamaz inşallah tabi

Benimkisi de elini boğazına kadar sokuyot hatta zorluyor biraz daha zorlarsa yumruğunu komple sokacak dudaklarıyla oynuyor dilini dışarıya çıkarıp duruyor yalanır gibi bir de hep tükürüyor

Kızlar bebişler tam dönmeye başladı mı? Başladıysa nezaman başladılar benim kız 3 hafta olacak hala yarım dönüyor. O fotosunu kaldırıyor boynunu çeviriyor ama bacaklarını bir türlü atamıyor daha. Fizyoterapist arkadaşım sen yapma kendi kendine yapsın zorlama dedi zaten bende ellemiyorum. Nezaman rahat vw güvende hissederse o zaman döner dedi şimdi de pusetinde dururken belini kaldırıyor paso

Kizlar 2. Ay asilarinizda ates olmus muydu? Gun boyu atesimiz olmadi ama kafada bir sicaklik var

Bi kere döndü sadece

60 olanlar 50 cm den fazla doğdu canım. Yapısal ve bir şey bu, her ay düzenliyse uzaması hiç takma. Sen ve eşinin boyu nasıl
Bence ölcme ile alakali kesinlikle oglum 50 cm dogmustu 2 gun once doktor 61 cm ölctu bugun Asm de 62 ölctuler. Bazilari olcerken bacagini iyice uzstiyor bazilari ise bebek ayakalarini toplamis halde ölcuyor.

Geldiler mi 4 çocuklu evde bebek uyur mu annen de o şaşkınlıkla gelin demiştir

Sirkeli bezle silip, sonra duru su ile üstünden siliyorum ben

Tamamdır, teşekkürler kızlar

Bi denemek lazım. Bu mamaların saklama süresi be kadar bendeki çöp olmuştur herhalde artık dimi
Canim sen neden mamaya basvuruyorsun ki senin oglunun kilosu iyiydi suan kac bilmiyorum ama her ay boyle.gitmez ki bazi aylar olur oyle bana kalsa mama isine girme bak bir kac gune duzelir eskisi gibi emer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…