2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım bizde weewell kulaktan ölçen var memnunum koltuk altı ile aynı ölçüyor

Menenjit çok önemli rota yapmasanda olur dedi Mukuslu kaka görsellerine baktım tarif ettiğiniz şeyle aynı.Bizde bu durumda mukuslu kaka da var.Sadece yüzünde(iki yanağında) var kızarıklıklar bazen çok belirgin bazen daha az.Ben en iyisi başka bir doktora daha göstereyim Aliyi.Ateş ölçer önerisi için

Benim dr menenjiti 7. Ayı gecmesin dedi anlamadım senin dr ne değişik konusmus

Benim dr menenjiti 7. Ayı gecmesin dedi anlamadım senin dr ne değişik konusmus
Bende anlamadım ki yaşını başını almış ve iyi bir doktor diye bahsediliyor buralarda.Biz odadan çıkınca eşimle birbirimize baktık,eşim bu gittiğimiz doktorlar arasında en sıra dışı olanıydı dedi Benim menenjit canımı çok sıkıyor zaten tekrar kesinlikle başka doktordan da görüş alacağım

Ay iyi olur menenjit bu aralar sıkıntı zaten

Bu arada kızlar benim kp her seferinde bebisimin agzına bir seyler sürme pesinde kafayı yicem ya bu insanlar niye böyleee yapmayın diyorum sen cahilsin bilmiyorsun diyor cıldırmalıkk
Ne sürüyor ve ne sebeple sürüyor Emziğine bal çalmak tarzı ritüeller mi

Off ne biliyim kilo değil benim derdim bu kadar az emmeye nasıl doyuyor bu çocuk onu düşünüyorum. Aç kalsa ağlar diyorum bi yandan. Gerçi bütün ağlamalar birbirine girdi bu atak yüzünden neye ağladığını anlayamaz oldum

Bu arada kızlar benim kp her seferinde bebisimin agzına bir seyler sürme pesinde kafayı yicem ya bu insanlar niye böyleee yapmayın diyorum sen cahilsin bilmiyorsun diyor cıldırmalıkk
Şaka gibi ya cahil olan kendisi küçücük bebegin ağzına ne sürüyor reçel bal felan mi

Kızlar selam HEYECANLIYIM yazdı mı buraya hiç bayadır göremiyorum ben mi kaçırdım acaba
Merhaba canım o kadar yoğunum ki yaz sezonu 2 çocuk kıskançlık ablamızın ağlamaları bolca düğün koşturmaca bayram telaşı derken hiç bir şeye yetişemiyorum maalesef sürekli aklıma geliyorsunuz kızlar ne yaptın acaba diye ama çok yorucu fırsat bulamadım sizi de endişelendirdim galiba sağlığımız yerinde çok şükür alışacağız bir şekilde inşallah siz nasılsınız nasıl gidiyor

Ayy ya şaka gibi gerçekten böylelerini Allah bildiği gibi yapsın oldu olacak karşılıklı yemek yesinler sen tek bırakma ne olur ne olmaz canım
Vallahi ya yok bırakmıyorum onlarla yemiyorum artık gittiğimizde ben sonradan gidip yiyorum korkuyorum ek gıdaya gecince sacmalicak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…