Canım bizde weewell kulaktan ölçen var memnunum koltuk altı ile aynı ölçüyorGüzel anneler merhabaaDün doktora gittik Alinin yüzünde yaklaşık bir ay kadardır kırmızılık var böyle biraz tahriş olmanın yarattığı bir pullanma ile karışık doktor kortizonlu bir merhem yazdı almadım henüz tereddütte kaldım,hatta doktor kullan geçtiği gibi bırak dedi filan kararsız kaldım Kıyafetlerni yeşil sabun ile yıka dedi hatta bu bebek için satılan deterjanları kullanmayın dedi ama benim kafama takılan şey int süt alerjisi diyerek tarattığımdaki görsel ile benim oğlumun yüzündeki şey aynı,onu da ekleyeceğim şimdi görsel olarak.Doktor böyle bir ihtimalden hiç söz etmedi ve mukuslu kaka tam olarak nasıl birşey bilmediğimden onu da araştırdığımda benzer kaka yapıyor oğlum?Şimdi bu durumda tekrardan doktora gideceğim ptesi test mi filan mı yapmalıyım??
Aşı ile ilgili olarak da; Menenjit aşısını bir yaş dolunca yaptır dedi,rota virüsü aşısı gereksiz rotayı engellemiyor maalesef,bende hocam daha hafif atlatır aşıyla belki dedim şu ana kadar böyle bir şey gözlemlemedim dedi..Ayy bilmiyorum ki kimi dinlesek artık,her doktor ayrı bir görüş bildiriyor
Birde ateş ölçer konusu var ; bende koltuk altı ateş ölçeri var ama bir tane de daha kaliteli bir ürün almak istiyorum,sizin kullanıp beğendiğiniz ateş ölçer markası varsa önerilerinizi bekliyorum.
Menenjit çok önemli rota yapmasanda olur dediAy ben şok ! Rota gereksiz miilk defa bu aşı gereksiz diyen doktor duydum desem
Mukuslu kakayi nasıl tarif edeyim bilemedim ama kaka yaptığında bezi hafif sağ sol yaptığında salladığında böyle parça parça akışkan oluyor. Birde bezi elinde iki tarafını birleştirip açtığında kakalar birbirine yapışıp uzuyor hafif hafif ağdalı gibi. Birde alerjik bebek kakasinda mukusla birlikte köpükte olabiliyor. Bağırsak tepkili . Sadece yanaklarında mi var bahsettiğiniz kızarıklık? Sırt, kaşık, ense , gogus ve özellikle bez bölgesinde de olabiliyor canım.
Alrji polk.gidip dedi testi yaptırabilirsiniz o zaman daha net belli olur alrjenler ona göre de diyet yaparsınız.
Koltuk alti chicco kullaniyorum memnunum
Benim dr menenjiti 7. Ayı gecmesin dedi anlamadım senin dr ne değişik konusmusGüzel anneler merhabaaDün doktora gittik Alinin yüzünde yaklaşık bir ay kadardır kırmızılık var böyle biraz tahriş olmanın yarattığı bir pullanma ile karışık doktor kortizonlu bir merhem yazdı almadım henüz tereddütte kaldım,hatta doktor kullan geçtiği gibi bırak dedi filan kararsız kaldım Kıyafetlerni yeşil sabun ile yıka dedi hatta bu bebek için satılan deterjanları kullanmayın dedi ama benim kafama takılan şey int süt alerjisi diyerek tarattığımdaki görsel ile benim oğlumun yüzündeki şey aynı,onu da ekleyeceğim şimdi görsel olarak.Doktor böyle bir ihtimalden hiç söz etmedi ve mukuslu kaka tam olarak nasıl birşey bilmediğimden onu da araştırdığımda benzer kaka yapıyor oğlum?Şimdi bu durumda tekrardan doktora gideceğim ptesi test mi filan mı yapmalıyım??
Aşı ile ilgili olarak da; Menenjit aşısını bir yaş dolunca yaptır dedi,rota virüsü aşısı gereksiz rotayı engellemiyor maalesef,bende hocam daha hafif atlatır aşıyla belki dedim şu ana kadar böyle bir şey gözlemlemedim dedi..Ayy bilmiyorum ki kimi dinlesek artık,her doktor ayrı bir görüş bildiriyor
Birde ateş ölçer konusu var ; bende koltuk altı ateş ölçeri var ama bir tane de daha kaliteli bir ürün almak istiyorum,sizin kullanıp beğendiğiniz ateş ölçer markası varsa önerilerinizi bekliyorum.
Çok teşekkürler baktım şimdi yorumları baya iyiCanım bizde weewell kulaktan ölçen var memnunum koltuk altı ile aynı ölçüyor
Bende anlamadım kiBenim dr menenjiti 7. Ayı gecmesin dedi anlamadım senin dr ne değişik konusmus
Ay iyi olur menenjit bu aralar sıkıntı zatenBende anlamadım kiyaşını başını almış ve iyi bir doktor diye bahsediliyor buralarda.Biz odadan çıkınca eşimle birbirimize baktık,eşim bu gittiğimiz doktorlar arasında en sıra dışı olanıydı dedi Benim menenjit canımı çok sıkıyor zaten tekrar kesinlikle başka doktordan da görüş alacağım
Ne sürüyor ve ne sebeple sürüyorBu arada kızlar benim kp her seferinde bebisimin agzına bir seyler sürme pesinde kafayı yicem ya bu insanlar niye böyleee yapmayın diyorum sen cahilsin bilmiyorsun diyor cıldırmalıkk
Kız yok bildigin lokum sürüyor ağzına ciğer, bal peynri cıldırıcam alıyorum elinden kv kızıyor ama yokk dinlemiyorNe sürüyor ve ne sebeple sürüyorEmziğine bal çalmak tarzı ritüeller mi
Evet şuan iyi kiloda zaten onda bi problem yok ama böyle devam ederse sıkıntı olacak emmesinin düzelmesi lazım. Umarım düzelir ama atak bitmeden zor görünüyorEkin de 7 kilo neden panik oldun ki sengayet iyi bi kiloda
Off ne biliyim kilo değil benim derdim bu kadar az emmeye nasıl doyuyor bu çocuk onu düşünüyorum. Aç kalsa ağlar diyorum bi yandan. Gerçi bütün ağlamalar birbirine girdi bu atak yüzünden neye ağladığını anlayamaz oldumKız ne maması sen çıldırdın mı daha kaç kilo olsun bu çocuk 7 kilo çok iyi şuan onların ayındaki bebek için. Allah aşkına sal kendini bırak 2-3 gün emmez istahsizdir sonra emer çocuk hasta değil bişi değil gelişimi gayet iyi
Şaka gibi ya cahil olan kendisi küçücük bebegin ağzına ne sürüyor reçel bal felan miBu arada kızlar benim kp her seferinde bebisimin agzına bir seyler sürme pesinde kafayı yicem ya bu insanlar niye böyleee yapmayın diyorum sen cahilsin bilmiyorsun diyor cıldırmalıkk
Düşer canım endişelenme iyi yapmışsın calpol vermekleKızlar hemşire ateş yapmaz demişti ama Yağızın ateşi çıktı şuan. Calpol verdim düşer umarım
Ne yiyorsa iste bos bos konusuyor ası yaptırma diyoe of zorla ağzımı bozdurcakŞaka gibi ya cahil olan kendisi küçücük bebegin ağzına ne sürüyor reçel bal felan mi
Merhaba canım o kadar yoğunum ki yaz sezonu 2 çocuk kıskançlık ablamızın ağlamalarıKızlar selamHEYECANLIYIM yazdı mı buraya hiç bayadır göremiyorum ben mi kaçırdım acaba
Ayy ya şaka gibi gerçekten böylelerini Allah bildiği gibi yapsın oldu olacak karşılıklı yemek yesinler sen tek bırakma ne olur ne olmaz canımNe yiyorsa iste bos bos konusuyor ası yaptırma diyoe of zorla ağzımı bozdurcak
Vallahi ya yok bırakmıyorum onlarla yemiyorum artık gittiğimizde ben sonradan gidip yiyorum korkuyorum ek gıdaya gecince sacmalicak diyeAyy ya şaka gibi gerçekten böylelerini Allah bildiği gibi yapsın oldu olacak karşılıklı yemek yesinler sen tek bırakma ne olur ne olmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?