Kortizonlu krem ben 2 gün kullandım sabah akşam sürdüm geçti daha da çıkmadı ilk 1,5 aylıkken çıkmıştı. Anında geçti zaten. Sürekli kullanmadığın için bşr zararı yok aksine 1 aydır varmış bak bazen daha uzun sürüyor bazen yayılıyor git gide önüne geçmek için kullanmak yararlı oluyor. Zaten doktorlar zararlı olsa onu yazıp tercih etmezlerdi. Diyorum ya sürekli kullanılan bişey değil. Egzama dediler süt alerjisi dediler bir sürü şey dedler. Ama egzama çıktı sanırım süt alerjisi olsa tekrarlardı tekrarlamadı. Doktor cildi hassas ve beyaz tenli çocuklarda çok sık görüyoruz demişti. Çok geçmiş olsunGüzel anneler merhabaaDün doktora gittik Alinin yüzünde yaklaşık bir ay kadardır kırmızılık var böyle biraz tahriş olmanın yarattığı bir pullanma ile karışık doktor kortizonlu bir merhem yazdı almadım henüz tereddütte kaldım,hatta doktor kullan geçtiği gibi bırak dedi filan kararsız kaldım Kıyafetlerni yeşil sabun ile yıka dedi hatta bu bebek için satılan deterjanları kullanmayın dedi ama benim kafama takılan şey int süt alerjisi diyerek tarattığımdaki görsel ile benim oğlumun yüzündeki şey aynı,onu da ekleyeceğim şimdi görsel olarak.Doktor böyle bir ihtimalden hiç söz etmedi ve mukuslu kaka tam olarak nasıl birşey bilmediğimden onu da araştırdığımda benzer kaka yapıyor oğlum?Şimdi bu durumda tekrardan doktora gideceğim ptesi test mi filan mı yapmalıyım??
Aşı ile ilgili olarak da; Menenjit aşısını bir yaş dolunca yaptır dedi,rota virüsü aşısı gereksiz rotayı engellemiyor maalesef,bende hocam daha hafif atlatır aşıyla belki dedim şu ana kadar böyle bir şey gözlemlemedim dedi..Ayy bilmiyorum ki kimi dinlesek artık,her doktor ayrı bir görüş bildiriyor
Birde ateş ölçer konusu var ; bende koltuk altı ateş ölçeri var ama bir tane de daha kaliteli bir ürün almak istiyorum,sizin kullanıp beğendiğiniz ateş ölçer markası varsa önerilerinizi bekliyorum.
Yarım dediğim fotoğraftaki gibi yoksa senin dediğin gibi yayılıyor basen kıpırdamıuor diye kuyuya vuran balina gibi duruyorBizimki de henüz dönmedi ve dönmeye de niyeti yok gibiBizde yarım dönme olayı dahi yok,deniz yıldızı gibi takılıyor
Sağol canım aşıdan kaynaklı oldu sanırım. Eczanede de aynı çıktı ama vücudu niye bu kadar sıcak anlamadım normalde dediğin gibi ben de vücut sıcaklığını biliyorum bu kadar sıcak olmaz tuhaf geldiHadi ya geçmiş olsun ya derece den ziyade bn cocugun vücut sıcaklığını biliyorum bı anormallik olduğu belli sıcak çocuk. Yine olcup not alıyorum tabi
Ekinle Alya aynı gidiyorlar maşallah kuzularıma benim. Dediğin gibi 7 kilo çok çok iyi hatta normalin üstünde kilosu neden kimse memnun değil anlamadım biz bide emzirmiyorux ama sadece emzirmeyle gayet iyi kilosu canımEkin de 7 kilo neden panik oldun ki sengayet iyi bi kiloda
Dimi ya doymazsa ağlar zaten herhalde bi şekilde belli eder kendime boşuna evham yapıyorum işteMaşallah kuzucuğunacnm seninkisi doymasa o kdar kilolu olmaz ben sadece mama verdiğim halde 7 kg seninkisi de normalinden daha kilolu o yüzden doyuyordur merak etme
Benim doktorumda en geç 6. Ayına kadar yaptırmalısın demişti hatta bir arkadaşıma da aynısını kendi doktoru söylemiş. Bende ağır bir aşı olduğundan 5,5 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum canım.Benim dr menenjiti 7. Ayı gecmesin dedi anlamadım senin dr ne değişik konusmus
Bende aynı şeyi yaşıyorum. Bu kadar emmeyle doymazsın deyip zorla vermeye çalışıyorumDimi ya doymazsa ağlar zaten herhalde bi şekilde belli eder kendime boşuna evham yapıyorum işte
Gece serin oluyor ince uzun kollu giydiriyorum çünkü üzerini hep açıyor ve incecik çarşaf örtüyoruz.sabaha karşı ayaz olur insanın üstüne kar düşer derler ben bile öğleye sarılıyorum sabaha karşı canım. Havalar tam öyle yanmadım hava olmadı henüz dışarısı öyle olabilir ama evler öyle olmuyor. . Birde değişiyor günü gününü tutmuyor. Biraz daha ısınmasını bekliyorum havaların canım kısa kollu yatırmak içinİstanbul da yasayan kızlar bebisleri nasıl giydirip yatırıyorsunuz
Kp nasıl sana sen cahilsin bilmiyorsun diyebilir? Bu nasıl üslup neden bu kadar taviz verilmiş ben de bunu anlamış değilim. Benim annem benimle böyle konuşamaz kp ile hep ölçülüyümdür. Bence öyle davranmasından ziyade seninle de nasıl konuşacağını söylemelisin. Özellikle çocukların yanında. Çünkü bebeğin yanında sürekli böyle konuşmaya devam edecek. Zaten o üslubu düzeltirse sana karşı eminim o saatten sonra da ağzına bişey sürmeye çekinecektir. Önce senden çekinmesi lazım cnmBu arada kızlar benim kp her seferinde bebisimin agzına bir seyler sürme pesinde kafayı yicem ya bu insanlar niye böyleee yapmayın diyorum sen cahilsin bilmiyorsun diyor cıldırmalıkk
Geçmiş olsun canım sıkıntı etme aşıların yaptığı ateşten korkmayın diyorlar geçici ve çok yüksek ateş yapmaz. Huzursuz olurlarmış daha çokKızlar hemşire ateş yapmaz demişti ama Yağızın ateşi çıktı şuan. Calpol verdim düşer umarım
Sen çok taviz vermişsin bebeğin herşeyine karışıyor buna tenzzül edebiliyor. Üzüldüm bu duruma gerçekten de. Çünkü bu böyle devam eder cnm. Aşı konusunda da bir örnek vereyim burdan bir arkadaşına ablası da aşılarını yaptırmamıştı. Çocuğu menenjit oldu yoğun hastalandı ve hastanede yattı uzunca bir süre. Kimdi bilmiyorum ama aşıların önemi çok büyük canımNe yiyorsa iste bos bos konusuyor ası yaptırma diyoe of zorla ağzımı bozdurcak
Kuzum ben gündüzleri ipli zıbın zıbın altına tayt çorap. Gündüz uykularında kısa kollu zıbın tayt üstünü örtmüyorum hiç ev çok sıcakx Geceleriİstanbul da yasayan kızlar bebisleri nasıl giydirip yatırıyorsunuz
hocam bnde bundan alıcam galiba beğenisi güzellKızçeleeerr bu mama sandalyesi için sabah 8.50 de kapıda bekleyip teyselerle kavga etmeye değer mi bir bakın bakalımmmm
Valla gecede iyi uyuyor o zaman gündüzde canım daha ne istiyorsun, maşallah kuzucuğa9da yatiyor 6 da kalkiyor arada bi kere uyaniyor
Maşallah prensesimeOyun halisina düz bırakıp çamaşır atmaya gitmiştim
Hey maşallah bilmem Bana 66 çok abartmış gib geldi tamam boyu uzun farkediyormuş ama birisi 64 deyince makul olanı seçtim bendeNeden canim olabilir oglum en az 66 suan. Ki benimki 3 aylik. Zaten 55 cm dogdu. 11 12 cm uzamistir 3 ayda
Bekliyorum işte dönerse döner dönmezse de yapacak bişi yok canımEvet canim kendi yapmali. Bu zaten o karsi konulamaz bir gelisim gorevi. Bizim yapmamis 6 yasinda yemegini yedirmek ya da odevlerini yapmak gibi bir sey...benimki 3 aylik donmuyor tam ...5.aya kadar donebilir sorun yok...
Çok geçmiş olsun cnmtez zamanda iyileşir inşallahKızlar oğlum bugün hasta oldu.. Sadece öksürük var şuan doktor ciğerlere henüz inmemiş diye damla verdi. Eğer 10 güne geçmezse buhar desteği sağlayalım dedi. Buhar makinesi kullanan var mı aranızda hangi markayı önerirsiniz?
Bencede hiç zorlama demekki bizimkilerin tabiatında yokBenim oğlum da sadece yüz üstü yatırınca dönüyor yüz üstü yatmayı sevmediği için. Bir yerden tutunup attırıveriyo kendini. Ama sırt üstü yatırınca dönmüyor hala. Senin bebeğin gibi yana dönüp kalıyor. Sevmiyor çocuğum ne yapayım ben de zorlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?