2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kortizonlu krem ben 2 gün kullandım sabah akşam sürdüm geçti daha da çıkmadı ilk 1,5 aylıkken çıkmıştı. Anında geçti zaten. Sürekli kullanmadığın için bşr zararı yok aksine 1 aydır varmış bak bazen daha uzun sürüyor bazen yayılıyor git gide önüne geçmek için kullanmak yararlı oluyor. Zaten doktorlar zararlı olsa onu yazıp tercih etmezlerdi. Diyorum ya sürekli kullanılan bişey değil. Egzama dediler süt alerjisi dediler bir sürü şey dedler. Ama egzama çıktı sanırım süt alerjisi olsa tekrarlardı tekrarlamadı. Doktor cildi hassas ve beyaz tenli çocuklarda çok sık görüyoruz demişti. Çok geçmiş olsun

Bizimki de henüz dönmedi ve dönmeye de niyeti yok gibi Bizde yarım dönme olayı dahi yok,deniz yıldızı gibi takılıyor
Yarım dediğim fotoğraftaki gibi yoksa senin dediğin gibi yayılıyor basen kıpırdamıuor diye kuyuya vuran balina gibi duruyor

Eklentiler

• 2E90BF97-C88B-46EF-92B3-CA94AA0F6EDC.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 64
Hadi ya geçmiş olsun ya derece den ziyade bn cocugun vücut sıcaklığını biliyorum bı anormallik olduğu belli sıcak çocuk. Yine olcup not alıyorum tabi
Sağol canım aşıdan kaynaklı oldu sanırım. Eczanede de aynı çıktı ama vücudu niye bu kadar sıcak anlamadım normalde dediğin gibi ben de vücut sıcaklığını biliyorum bu kadar sıcak olmaz tuhaf geldi

Ekin de 7 kilo neden panik oldun ki sen gayet iyi bi kiloda
Ekinle Alya aynı gidiyorlar maşallah kuzularıma benim. Dediğin gibi 7 kilo çok çok iyi hatta normalin üstünde kilosu neden kimse memnun değil anlamadım biz bide emzirmiyorux ama sadece emzirmeyle gayet iyi kilosu canım

Maşallah kuzucuğuna cnm seninkisi doymasa o kdar kilolu olmaz ben sadece mama verdiğim halde 7 kg seninkisi de normalinden daha kilolu o yüzden doyuyordur merak etme
Dimi ya doymazsa ağlar zaten herhalde bi şekilde belli eder kendime boşuna evham yapıyorum işte

Benim dr menenjiti 7. Ayı gecmesin dedi anlamadım senin dr ne değişik konusmus
Benim doktorumda en geç 6. Ayına kadar yaptırmalısın demişti hatta bir arkadaşıma da aynısını kendi doktoru söylemiş. Bende ağır bir aşı olduğundan 5,5 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum canım.

Dimi ya doymazsa ağlar zaten herhalde bi şekilde belli eder kendime boşuna evham yapıyorum işte
Bende aynı şeyi yaşıyorum. Bu kadar emmeyle doymazsın deyip zorla vermeye çalışıyorum Gittikçe daha az emmeye başlıyor ve sanki kavga ediyor. Ağzına alıp bırakıyor sert bir şekilde. Ona özel tartı aldık. Dayanamayıp her banyo öncesi tartıp , not ediyorum. Fakat kimseye tavsiye etmem. Endişeyi ikiye katlıyor.

İstanbul da yasayan kızlar bebisleri nasıl giydirip yatırıyorsunuz
Gece serin oluyor ince uzun kollu giydiriyorum çünkü üzerini hep açıyor ve incecik çarşaf örtüyoruz.sabaha karşı ayaz olur insanın üstüne kar düşer derler ben bile öğleye sarılıyorum sabaha karşı canım. Havalar tam öyle yanmadım hava olmadı henüz dışarısı öyle olabilir ama evler öyle olmuyor. . Birde değişiyor günü gününü tutmuyor. Biraz daha ısınmasını bekliyorum havaların canım kısa kollu yatırmak için

Bu arada kızlar benim kp her seferinde bebisimin agzına bir seyler sürme pesinde kafayı yicem ya bu insanlar niye böyleee yapmayın diyorum sen cahilsin bilmiyorsun diyor cıldırmalıkk
Kp nasıl sana sen cahilsin bilmiyorsun diyebilir? Bu nasıl üslup neden bu kadar taviz verilmiş ben de bunu anlamış değilim. Benim annem benimle böyle konuşamaz kp ile hep ölçülüyümdür. Bence öyle davranmasından ziyade seninle de nasıl konuşacağını söylemelisin. Özellikle çocukların yanında. Çünkü bebeğin yanında sürekli böyle konuşmaya devam edecek. Zaten o üslubu düzeltirse sana karşı eminim o saatten sonra da ağzına bişey sürmeye çekinecektir. Önce senden çekinmesi lazım cnm

Kızlar hemşire ateş yapmaz demişti ama Yağızın ateşi çıktı şuan. Calpol verdim düşer umarım
Geçmiş olsun canım sıkıntı etme aşıların yaptığı ateşten korkmayın diyorlar geçici ve çok yüksek ateş yapmaz. Huzursuz olurlarmış daha çok

Kızlar İstanbul için yazılmış ama Ankarada yaşayan anneler bebişlere ne giydiriyorsunuz? Bizim bayramlıklar kısa kol + şort. İnşallah yine sel yağmur çamur olmaz

Ne yiyorsa iste bos bos konusuyor ası yaptırma diyoe of zorla ağzımı bozdurcak
Sen çok taviz vermişsin bebeğin herşeyine karışıyor buna tenzzül edebiliyor. Üzüldüm bu duruma gerçekten de. Çünkü bu böyle devam eder cnm. Aşı konusunda da bir örnek vereyim burdan bir arkadaşına ablası da aşılarını yaptırmamıştı. Çocuğu menenjit oldu yoğun hastalandı ve hastanede yattı uzunca bir süre. Kimdi bilmiyorum ama aşıların önemi çok büyük canım

İstanbul da yasayan kızlar bebisleri nasıl giydirip yatırıyorsunuz
Kuzum ben gündüzleri ipli zıbın zıbın altına tayt çorap. Gündüz uykularında kısa kollu zıbın tayt üstünü örtmüyorum hiç ev çok sıcakx Geceleri
de ipli zızbın tayt çorap 1 tog müslin uyku tulumu. Gece serin oluyor tukumun içine bi kere kısa kollu zıbın giydirdim hemen isilik oldu boynu. Ama müslin uyku tulumları harika bişeymiş yaa.
Kızçeleeerr bu mama sandalyesi için sabah 8.50 de kapıda bekleyip teyselerle kavga etmeye değer mi bir bakın bakalımmmm
hocam bnde bundan alıcam galiba beğenisi güzell

Kızzlar Arya hanımlarla ilk kavgamızı ettik ben emziği uyucağı zaman verdim hep şimdi de veriyorum emziği koyuyorum yerine (önceden yerine koyardım kendi uyurdum şimdi atak haftamdayım canım öpmiyim ayağına benle fiziksel ve göz teması olmadan uyumuyor..) neyseeeee emziği atıyor bu arkadaş baş parmağını ağzını sokup emiyor ve ben bu kızın popişini ısırırım valla korkarım alışkanlık yapmasından yaaaa tecrübeli
Annelermiz var mı önerilee veya sizin minnoşlarda yapıyor mu kızlar normal mi ya elini emmesi tamam ama baş parmak ben ne alaka yani

Neden canim olabilir oglum en az 66 suan. Ki benimki 3 aylik. Zaten 55 cm dogdu. 11 12 cm uzamistir 3 ayda
Hey maşallah bilmem Bana 66 çok abartmış gib geldi tamam boyu uzun farkediyormuş ama birisi 64 deyince makul olanı seçtim bende

Evet canim kendi yapmali. Bu zaten o karsi konulamaz bir gelisim gorevi. Bizim yapmamis 6 yasinda yemegini yedirmek ya da odevlerini yapmak gibi bir sey...benimki 3 aylik donmuyor tam ...5.aya kadar donebilir sorun yok...
Bekliyorum işte dönerse döner dönmezse de yapacak bişi yok canım

Çok geçmiş olsun cnmtez zamanda iyileşir inşallah

Bencede hiç zorlama demekki bizimkilerin tabiatında yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…