2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim rota asisi isal yapar ki ondan olmus bence. Atesi dun aksam benim ki de kafasi sicakti falan olctum bir ara 37.1 ilac falan vermedim ustunu serinlettim.huzursuzda degildi gece ara ara kontro ettim gecti ama mesela simdide kafa bana sicak geliyor

Benimk her sabah kakasini yapar ve yaparken 1 saat agliyor ikiniyor kizariyor sabahlari kabus gibi geciyor resmen gazi gectim kakayi bu sekilde yapması her seferinde normalmi ya kabizda degil ama.
Yine iyi her sabah yapıyormuş canım
Benimki haftada bir yapıyor dediğin şekilde oluyor. O kaka gelene kadar da biz perişan oluyoruz

Ya çok güzelmiş ikisi de, yapıları aynı zaten mısır ve muzun önemli olan sağlığa uygun olması çünkü ağzına sokacak diş kaşıyacağız malzemesi falan kaliteli olsun ben bir araştırayım teşekkürler

Ay ne güzel memleketime gidiyorsun anne tarafım komple orada çok severim iyi tatiller iyi eğlenceler
Bebek arabası veya puset için Sineklik götür mutlaka ben geçen hafta oradaydım çok işime yaradı uyurken yatağının üstüne örttüm

Ne zaman aşı oldu canım. Şimdi bacak kollara dokunuyorum soğuk kafa yine ısınmış üstü açık kısa kol zibinla yatırdım. Ateşini ölçtün mü kaç çıkıyor. Burda biri yazmıştı ateş kafa dan geç gidermiş önce vücut soguyomus. Bende ilaç vermedim. Yani ateş aşıdan olsun hastalık olmasın da tabi hiç etki görmese rahat olsa daha iyi tabi

Canım 37,5 üstüne çıkarsa ilaç vermemi tavsiye etti onun dışında vücut sıcaklığı için alnına mendillerinden koydum ıslatıp o da
vücudunu baya sogutmuştu

Kızlar Dr Osman Gönülal kızamıkla ilgili soru soran birine bu şekilde cevap vermiş. Başka bir doktordan da vakalarda artış olduğunu ama salgın boyutunda olmadığını okumuştum.

Evet canim salgın değil fakat vakalarda artış var diyorlar ben de dün atmıştım Dr salgın demek doğru olmaz vaka sayilarinda göç kaynaklı ve aşı karşıtlığı kaynaklı artış var diyordu. Bir de bu kkk aşısı 3 dozdan 2 doza düşürülmüş onun da etkisi varmış. Aman olmasın ya valla çok korkutucu

minseo canım sen klima kullanacaktın ya şöyle bir paylaşım gördüm şimdi
Teşekkür ederim kuzum. Evet İzmir de klimasiz imkansiz canim biz küçükken hep isilik olurduk sıcaktan dünden beri sıcak iyice bastırdı yakında açarız klimalari ben de burda yazan şekilde dikkat edeceğim kontrollü şekilde

Tesekkurler cnm sineklik evet gotureyim
Calpol ve ateş ölçer al mutlaka bi de bebeğe uygun bir sinek kovucu sprey
Tmmdir
Bebisle ilkkez şehir dışına cikacaz umarim rezil olmayiz ahqhqhq

Tmmdir
Bebisle ilkkez şehir dışına cikacaz umarim rezil olmayiz ahqhqhq
Olmazsın olmazsın en gereklileri koy bez vs eksik kalırsa marketlerden alırsınız
Kızçeleeerr bu mama sandalyesi için sabah 8.50 de kapıda bekleyip teyselerle kavga etmeye değer mi bir bakın bakalımmmm
Eğer tepsisi çıkıyorsa düşünebilirsin bence ben de ikea tarzı olanlardan aldım çok abartılı bişi almaya gerek yok bence canim bunlar iş görür

Evet canim kendi yapmali. Bu zaten o karsi konulamaz bir gelisim gorevi. Bizim yapmamis 6 yasinda yemegini yedirmek ya da odevlerini yapmak gibi bir sey...benimki 3 aylik donmuyor tam ...5.aya kadar donebilir sorun yok...

Bizimki de dün gece ateşlendi baya sabah ölçtüm 36,5 düşmüş ama hala vücudu sıcacık yanıyor sanki. Şimdi eczaneye ilaç almaya gidiyorum gelmişken ölçtüreyim bakalım belki bizim cihazda sıkıntı vardır

Dun asi oldu canim 2 ay asisi bu sabah olcmedim hic bakayim bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…