Canim rota asisi isal yapar ki ondan olmus bence. Atesi dun aksam benim ki de kafasi sicakti falan olctum bir ara 37.1 ilac falan vermedim ustunu serinlettim.huzursuzda degildi gece ara ara kontro ettim gecti ama mesela simdide kafa bana sicak geliyorŞimdi emzirdim uyuyor. 37 yken vücutta sıcaktı baya. Normal ısısıni olcuyorum arada hep en yüksek 36.5 çıkıyodu şimdi vücut sıcak derece de yükselince normal gelmedi. Alnı da hafif serinledi şimdi inşallah çıkmaz daha . Ya geçen 6 gün kaka yapmadı sonra dut yedim sanırım ondan dolayı 1gun once yaptı dun yapmadı bugün de daha sabah 2 kere yapınca ishal +ateş mi olacak dedim.
Yine iyi her sabah yapıyormuş canımBenimk her sabah kakasini yapar ve yaparken 1 saat agliyor ikiniyor kizariyor sabahlari kabus gibi geciyor resmen gazi gectim kakayi bu sekilde yapması her seferinde normalmi ya kabizda degil ama.
Ya çok güzelmiş ikisi de, yapıları aynı zaten mısır ve muzunCanim ben en çok şunu kullanıyorum kendim parmağıma gecirip kasiyorum onun dışında aceleyle wee baby almıştım ama ne kadar işe yarıyor bilemiyorumEki Görüntüle 3265018
Eşinin çok sert bir dille uyarması lazım. Ufacık bebeği hastanelik etmeye yemin etmiş alerji olacak bir şey olacak ne değişik insanlar var ya
Sen şuan sabret illaki emecek sen hep aynı iştahla mi yemek yiyorsun bi süreç şuan bu toparlar merak etme içine sinmiyorsa sütünü sağ kaşık biberon ile vermeye çalış
Çok geçmiş olsun hangi aşısını oldu 2. Doz karma mi şimdi nasıl canım
Girmişsiniz muhtemelen kolay gelsin canım
Çok komiklerpeki geri dönmeyi yapabiliyor mu canim ?
Aaa çok tatlısınızkayıplara karıştın arada bir hi de kız
Canım dediğin kaşıyıcı biliyorum tasarimi çok kullanışlı ama ithal bir ürün olduğu için biraz pahalı. Bak bu kaşıyıcı ayni tasarim kullanilan materyali falan sağlıklı ama yerli üretim olduğu için daha uygun fiyatlı
Eki Görüntüle 3265022
Ay ne güzel memleketime gidiyorsunKizlar yarin yazliga gidicem bayramda da orda kalcam valiz hazirlayayim dedim 2 saat sürdü ve hala bitmedi gidecegimiz yer yalova. Denize falan girecekler ama ben girmicem marmara denizi sonucta:) sizce olmazsa olmaz ne götürebilirim neye ihtiyacim olabilir en fazla?
Ne zaman aşı oldu canım. Şimdi bacak kollara dokunuyorum soğuk kafa yine ısınmış üstü açık kısa kol zibinla yatırdım. Ateşini ölçtün mü kaç çıkıyor. Burda biri yazmıştı ateş kafa dan geç gidermiş önce vücut soguyomus. Bende ilaç vermedim. Yani ateş aşıdan olsun hastalık olmasın da tabi hiç etki görmese rahat olsa daha iyi tabiCanim rota asisi isal yapar ki ondan olmus bence. Atesi dun aksam benim ki de kafasi sicakti falan olctum bir ara 37.1 ilac falan vermedim ustunu serinlettim.huzursuzda degildi gece ara ara kontro ettim gecti ama mesela simdide kafa bana sicak geliyor
Canım 37,5 üstüne çıkarsa ilaç vermemi tavsiye etti onun dışında vücut sıcaklığı için alnına mendillerinden koydum ıslatıp o daNe zaman aşı oldu canım. Şimdi bacak kollara dokunuyorum soğuk kafa yine ısınmış üstü açık kısa kol zibinla yatırdım. Ateşini ölçtün mü kaç çıkıyor. Burda biri yazmıştı ateş kafa dan geç gidermiş önce vücut soguyomus. Bende ilaç vermedim. Yani ateş aşıdan olsun hastalık olmasın da tabi hiç etki görmese rahat olsa daha iyi tabi
Evet canim salgın değil fakat vakalarda artış var diyorlar ben de dün atmıştım Dr salgın demek doğru olmaz vaka sayilarinda göç kaynaklı ve aşı karşıtlığı kaynaklı artış var diyordu. Bir de bu kkk aşısı 3 dozdan 2 doza düşürülmüş onun da etkisi varmış. Aman olmasın ya valla çok korkutucuEki Görüntüle 3265048
Kızlar Dr Osman Gönülal kızamıkla ilgili soru soran birine bu şekilde cevap vermiş. Başka bir doktordan da vakalarda artış olduğunu ama salgın boyutunda olmadığını okumuştum.
Cookk tesekkur ederizYaaa onun o tospik ayaklarını yerim ben maşallah süphanallah yavruma
Teşekkür ederim kuzum. Evet İzmir de klimasiz imkansiz canim biz küçükken hep isilik olurduk sıcaktanminseo canım sen klima kullanacaktın ya şöyle bir paylaşım gördüm şimdi
Tesekkurler cnm sineklik evet gotureyimAy ne güzel memleketime gidiyorsunanne tarafım komple orada çok severim iyi tatiller iyi eğlenceler
Bebek arabası veya puset için Sineklik götür mutlaka ben geçen hafta oradaydım çok işime yaradı uyurken yatağının üstüne örttüm
TmmdirCalpol ve ateş ölçer al mutlaka bi de bebeğe uygun bir sinek kovucu sprey
Neden canim olabilir oglum en az 66 suan. Ki benimki 3 aylik. Zaten 55 cm dogdu. 11 12 cm uzamistir 3 aydaEvet doğru diyorsun o da çok büyük etken her doktor aynı ölçmüyor bana özeldeki doktor 66 cm dedi aile hekimi 64 dedi. 66 bana da çok fazla geldi. Deve kuşumu bu canım
Olmazsın olmazsınTmmdir
Bebisle ilkkez şehir dışına cikacaz umarim rezil olmayiz ahqhqhq
Eğer tepsisi çıkıyorsa düşünebilirsin benceKızçeleeerr bu mama sandalyesi için sabah 8.50 de kapıda bekleyip teyselerle kavga etmeye değer mi bir bakın bakalımmmm
Evet canim kendi yapmali. Bu zaten o karsi konulamaz bir gelisim gorevi. Bizim yapmamis 6 yasinda yemegini yedirmek ya da odevlerini yapmak gibi bir sey...benimki 3 aylik donmuyor tam ...5.aya kadar donebilir sorun yok...Kızlar bebişler tam dönmeye başladı mı? Başladıysa nezaman başladılar benim kız 3 hafta olacak hala yarım dönüyor. O fotosunu kaldırıyor boynunu çeviriyor ama bacaklarını bir türlü atamıyor daha. Fizyoterapist arkadaşım sen yapma kendi kendine yapsın zorlama dedi zaten bende ellemiyorum. Nezaman rahat vw güvende hissederse o zaman döner dedi şimdi de pusetinde dururken belini kaldırıyor paso
Bizimki de dün gece ateşlendi baya sabah ölçtüm 36,5 düşmüş ama hala vücudu sıcacık yanıyor sanki. Şimdi eczaneye ilaç almaya gidiyorum gelmişken ölçtüreyim bakalım belki bizim cihazda sıkıntı vardırŞimdi emzirdim uyuyor. 37 yken vücutta sıcaktı baya. Normal ısısıni olcuyorum arada hep en yüksek 36.5 çıkıyodu şimdi vücut sıcak derece de yükselince normal gelmedi. Alnı da hafif serinledi şimdi inşallah çıkmaz daha . Ya geçen 6 gün kaka yapmadı sonra dut yedim sanırım ondan dolayı 1gun once yaptı dun yapmadı bugün de daha sabah 2 kere yapınca ishal +ateş mi olacak dedim.
Fiyati baya uygunKızçeleeerr bu mama sandalyesi için sabah 8.50 de kapıda bekleyip teyselerle kavga etmeye değer mi bir bakın bakalımmmm
Dun asi oldu canim 2 ay asisi bu sabah olcmedim hic bakayim birNe zaman aşı oldu canım. Şimdi bacak kollara dokunuyorum soğuk kafa yine ısınmış üstü açık kısa kol zibinla yatırdım. Ateşini ölçtün mü kaç çıkıyor. Burda biri yazmıştı ateş kafa dan geç gidermiş önce vücut soguyomus. Bende ilaç vermedim. Yani ateş aşıdan olsun hastalık olmasın da tabi hiç etki görmese rahat olsa daha iyi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?