Bn calpol verdim sanırım ağrısı da oldu ateş yine 37.1 e yükseldiCanım 37,5 üstüne çıkarsa ilaç vermemi tavsiye etti onun dışında vücut sıcaklığı için alnına mendillerinden koydum ıslatıp o da
vücudunu baya sogutmuştu
Hadi ya geçmiş olsun ya derece den ziyade bn cocugun vücut sıcaklığını biliyorum bı anormallik olduğu belli sıcak çocuk. Yine olcup not alıyorum tabiBizimki de dün gece ateşlendi baya sabah ölçtüm 36,5 düşmüş ama hala vücudu sıcacık yanıyor sanki. Şimdi eczaneye ilaç almaya gidiyorum gelmişken ölçtüreyim bakalım belki bizim cihazda sıkıntı vardır
Dun asi oldu canim 2 ay asisi bu sabah olcmedim hic bakayim bir
Aman çıkmasın ateş yaSunrseee canim baktim 36.7
Bende arife günü gideceğim Kuşadasına simdiden hazırladım valiziKizlar yarin yazliga gidicem bayramda da orda kalcam valiz hazirlayayim dedim 2 saat sürdü ve hala bitmedi gidecegimiz yer yalova. Denize falan girecekler ama ben girmicem marmara denizi sonucta:) sizce olmazsa olmaz ne götürebilirim neye ihtiyacim olabilir en fazla?
Ya fiyat çok iyi değil mi bence denemeye değerKızçeleeerr bu mama sandalyesi için sabah 8.50 de kapıda bekleyip teyselerle kavga etmeye değer mi bir bakın bakalımmmm
Kakasi nasil sivi mi canim. Osman gonulala biri sormustu az once gordum. Rota sari ve sulu kaka yapar cok kotu kokar diye ama uzun sure degil yazan 15 gundur demisAman çıkmasın ateş yaBiz sali günü olduk bugün 4.gun ki o gün de ateş olmuştu. Şimdi 3. Kakasını yapiyo ishal mi oldu. Aşı etkisimi diyelim başka bişey mıdır ya
Ben ilk zamanları için yumuşak uçlu olanlardan aldım pipetliyi ileriki aylarda kullanır diye düşünüyorumKızlar bu ikisinin arasında çok fark var mi sizce ikisinin de yorumları çok iyi
Munchkin bir kaç ürününü kullanıyorum.Kızlar bu ikisinin arasında çok fark var mi sizce ikisinin de yorumları çok iyi
Şimdi yaptigi sulu az kakaydi kötü de kokuyo sabahkiler kötü kokulu ama bildiğimiz kakaydi bnde takip edeyim topigin Dr ünüKakasi nasil sivi mi canim. Osman gonulala biri sormustu az once gordum. Rota sari ve sulu kaka yapar cok kotu kokar diye ama uzun sure degil yazan 15 gundur demis
Neden tepsisi cıkıyorsa canım? Ben hiç bilmiyorum böyle oturtması mı zor olurOlmazsın olmazsınen gereklileri koy bez vs eksik kalırsa marketlerden alırsınız
Eğer tepsisi çıkıyorsa düşünebilirsin benceben de ikea tarzı olanlardan aldım çok abartılı bişi almaya gerek yok bence canim bunlar iş görür
Maşallah ona yaaa anası yerinde durmayacak herhalde seninkisi benimkisi biraz ağır göt olacak benceÜçüncü ayına girdiği gün oyun halısına koydum fotoğraf çekecektim sırt üstünden yüz üstüne geçti o günden beri fıldır fıldır dönüyorheralde bu kadar harekete et tutmuyor benim kız
Evet canım gerçekten de çok beğendim çocuk halısı bile olur odasınaHamur markasinin urunleri cok guzel oluyor cok guzelmis
Wellgro Pretty 3in1 Çalışma Masalı Mama Sandalyesi Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol canım bana bundan hediye geldi memnuniyet yüksekmiş bir bakabilirsinKızlar bime gelen mama sandalyesine bakayım dedim hb dan falan bu ikiye ayrılabilen masayı buldum 500 TL bunu mu alsam acaba diğeri de gerçekten çok ucuzmuş ya ailedeki herkese sabah sıraya sokuyorum
Ekim kuşum yaaa yerim ben onu olsun annesi en azından seninkisi tam dönmüş. Bu arada benim büyük kızım ne döndü ne emekledi direk 8 aylıkken tutunarak yürümeye başladı 11 aylıkken de desteksiz yürümeye başladı. Hayır benim çocuklarım neden böyleHahahahah bizim hayalleri siyah poşete koysunlar o zaman
Ekin de ellerini öyle sokuyor yaama diş kaşıyıcılarini o kadar sokmuyor temkinli yaklaşıyor
Boy tamamen genetik ben hiç takilmiyorum ona ya
Tam dönüyor ama geriye dönemiyor canin. Dönme olayi 6 aya kadar zamani varmış Alya da döner yakında girişimlere başlamış
Maşallah kuzucuğuna7100 gr şuan doktor da normal şuan dedi aslında ama bilemedim canım sıkılıyor emmeyince doymuyor mu acaba diye düşünüyorum. Biraz gözlemleyeceğim bakalım duruma göre hareket ederim
Benim oğlum da sadece yüz üstü yatırınca dönüyor yüz üstü yatmayı sevmediği için. Bir yerden tutunup attırıveriyo kendini. Ama sırt üstü yatırınca dönmüyor hala. Senin bebeğin gibi yana dönüp kalıyorEkim kuşum yaaa yerim ben onu olsun annesi en azından seninkisi tam dönmüş. Bu arada benim büyük kızım ne döndü ne emekledi direk 8 aylıkken tutunarak yürümeye başladı 11 aylıkken de desteksiz yürümeye başladı. Hayır benim çocuklarım neden böyleyuvarlanın emekleyin. 4,5 aylık oldu 3 haftadır aynı pozisyon sadece yan çeviriyor kendisini o poposunu bir türlü atamıyor yana doğru ha gayret attırayımdiyorım siz ellemeyin kendi kendine çabalasın yoksa incitirmişiz diyorlar bende ellemiyorum zaten fe sevmiyor yerde olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?