2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Hadi ya geçmiş olsun ya derece den ziyade bn cocugun vücut sıcaklığını biliyorum bı anormallik olduğu belli sıcak çocuk. Yine olcup not alıyorum tabi

Bende arife günü gideceğim Kuşadasına simdiden hazırladım valizi 1 ay kalacağız. Ateş ölçer puset sinekligi burun aspiratörü serum fizyolojik akşamları serin olur hırka tirnak makasi herşeyi koydum

Aman çıkmasın ateş ya Biz sali günü olduk bugün 4.gun ki o gün de ateş olmuştu. Şimdi 3. Kakasını yapiyo ishal mi oldu. Aşı etkisimi diyelim başka bişey mıdır ya
Kakasi nasil sivi mi canim. Osman gonulala biri sormustu az once gordum. Rota sari ve sulu kaka yapar cok kotu kokar diye ama uzun sure degil yazan 15 gundur demis

Kızlar bu ikisinin arasında çok fark var mi sizce ikisinin de yorumları çok iyi

Eklentiler

• IMG_8178.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_8174.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 67
Kakasi nasil sivi mi canim. Osman gonulala biri sormustu az once gordum. Rota sari ve sulu kaka yapar cok kotu kokar diye ama uzun sure degil yazan 15 gundur demis
Şimdi yaptigi sulu az kakaydi kötü de kokuyo sabahkiler kötü kokulu ama bildiğimiz kakaydi bnde takip edeyim topigin Dr ünü

Neden tepsisi cıkıyorsa canım? Ben hiç bilmiyorum böyle oturtması mı zor olur
Şimdi okudum düzeltiyorum tekrar mesajı çıkartılabilir ön tepsi diyor

Kızlar bime gelen mama sandalyesine bakayım dedim hb dan falan bu ikiye ayrılabilen masayı buldum 500 TL bunu mu alsam acaba diğeri de gerçekten çok ucuzmuş ya ailedeki herkese sabah sıraya sokuyorum

Eklentiler

• IMG_9612.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 66
Maşallah ona yaaa anası yerinde durmayacak herhalde seninkisi benimkisi biraz ağır göt olacak bence

Ekim kuşum yaaa yerim ben onu olsun annesi en azından seninkisi tam dönmüş. Bu arada benim büyük kızım ne döndü ne emekledi direk 8 aylıkken tutunarak yürümeye başladı 11 aylıkken de desteksiz yürümeye başladı. Hayır benim çocuklarım neden böyle yuvarlanın emekleyin. 4,5 aylık oldu 3 haftadır aynı pozisyon sadece yan çeviriyor kendisini o poposunu bir türlü atamıyor yana doğru ha gayret attırayımdiyorım siz ellemeyin kendi kendine çabalasın yoksa incitirmişiz diyorlar bende ellemiyorum zaten fe sevmiyor yerde olmayı

7100 gr şuan doktor da normal şuan dedi aslında ama bilemedim canım sıkılıyor emmeyince doymuyor mu acaba diye düşünüyorum. Biraz gözlemleyeceğim bakalım duruma göre hareket ederim
Maşallah kuzucuğuna cnm seninkisi doymasa o kdar kilolu olmaz ben sadece mama verdiğim halde 7 kg seninkisi de normalinden daha kilolu o yüzden doyuyordur merak etme

Kızlar oğlum bugün hasta oldu.. Sadece öksürük var şuan doktor ciğerlere henüz inmemiş diye damla verdi. Eğer 10 güne geçmezse buhar desteği sağlayalım dedi. Buhar makinesi kullanan var mı aranızda hangi markayı önerirsiniz?

Benim oğlum da sadece yüz üstü yatırınca dönüyor yüz üstü yatmayı sevmediği için. Bir yerden tutunup attırıveriyo kendini. Ama sırt üstü yatırınca dönmüyor hala. Senin bebeğin gibi yana dönüp kalıyor . Sevmiyor çocuğum ne yapayım ben de zorlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…