2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ona da şükür benimkisi yanlışlıkla bile dönmedi. Popoyu beli kaldırıyor başını çeviriyor iyicene döneceği yöne ama ayağını atamıyor daha döneceği tarafa
Benim oğlum aynı
3. Ay kontrolünde benim oğlum 1 ayda 300 gram almıştı, saat başı emzirdim hafta sonraki tartı kontrolüne kadar 170 gram almış oldu. Benim ki daha dönmüyor ya sadece yan duruyor poposunu kaldıramadı daha
7100 gr şuan doktor da normal şuan dedi aslında ama bilemedim canım sıkılıyor emmeyince doymuyor mu acaba diye düşünüyorum. Biraz gözlemleyeceğim bakalım duruma göre hareket ederim
Emmedigi zaman ağlıyor mu peki?
Maşallah canım, senin kız manken gibi olacak demek ki. Kilo her zaman sağlık demek değil zaten. Gelişiminde sıkıntı olsa boyu da uzamazdı

Canim.havalarda sicak bebeklerin vucut isilari yuksek oluyor

Isırmadan durabiliyor musun
Isırmaya kıyamıyorum ama bacaklarini sömürerek öpüyorum
Daha erken kuzum anca yavaş yavaş şuan en kullanislilar parmağa gecirilenler

Kızlar bebisleriniz günde kaç uyku yapiyor Ekin 3 uyku yapıyordu ama atağa girdiğinden beri 4 uyku yapıp gece uykusuna geçiyor

Kizlar migrosta molfix pure soft indirimdeydi 250den 200e düşmüştü haberiniz olsun. Taşınmasam ben stoklayacaktim ama 1 paket aldim yine de

27 derece baya sıcakmış sizin ev canım ondan kaynaklı olabilir yakın zamanda aşı olmadıysanız

İşin ilginç tarafı da o sanki saatlerce emzirmesem hiç acıkmayacak gibi. İştahı azaldı sanki eskiden aç kalınca kıyameti koparırdı. Bugün mesela hastaneye gittik usg çekilecekti. Sabah 8.30da emzirdim. Bi daha hastanede koşturmaktan anca 12de emzirebildim o saate kadar hiç mızırdanmadı bile. Sanki hala vermesem istemeyecek. saatlerce aç kalmış gibi memeye saldırmadı da öyle

Of evet bunları düsünmekten uyuyamıyorum
Düşünmek yerine tavrini koymalisin bence. Kim olursa olsun o senin bebeğin istemediğin hiçbir şeyi yapamazlar. Küserlerse küssünler benim hiç umrumda olmazdi, bebegimden daha değerli değiller. Kibar dille yaziyorum benim istediklerimi yapmayacaklarsa defolup gitsinler faydadan çok zararlari var içimden daha başka şekilde gitsinler dedim ama sinir oluyorum böyle insanlara ya benim oglumu da tuzlu suyla yikayin dedi eşimin annesi yapan yapsin ama bana saçma geliyor ne münasebet cocuk benim cocugum yapmam dedim hey allahim sanki sana yapmislar da terlemiyorsun da kendi cocuguma yapicam dedim geçen de göğsünü sıkın ilerde gögsü agrimasin dedi ne alaka ya allahim sabir ver hayatta yapmam herkes kendi aklini kendine kullansin mümkünse benim istemedigim seyi cocuguma yaparlarsa orayi yakarim

yeniden merhabaaa

doğurup kayıplara karışanlar kervanına katılmak zorunda kalan lavender geri döndü hala bakıcı bulamadık ve memleketteyiz artık bayramdan sonra dönüş yapacağız ne denk gelirse çünkü evimi çok özledim düzensiz kaldık böyle. çociklerim henüz dönmüyor sizlerde durum nasıl anca bacak diretiyorlar yan yan sanırım bişeylere geç kalıyorum bu hengamede. gündüz uykuları kısaldı ve ben nasıl oyalasam diye çırpınmaktan bittim.
dün 4. ay aşılarımızı olduk. kızamık salgınından korkuyorum
bir de aşırı sıcak şehirlerde yaşayan annelerden bebeklerin giyimi konusunda ve klima konusunda fikir / yardım rica ediyorum. şu an hala serince olan bi şehirdeyiz ama evimizin olduğu yer çok sıcak çocuklar termal şoka uğrayacaklar. nasıl adapte edeceğim korkuyorum. ve klima açan arkadaşlar var mı yoksa kapı pencere açık stil mi gidiyorsunuz ?

teşekkürler,

xoxo lavender

Kızlar bebisleriniz günde kaç uyku yapiyor Ekin 3 uyku yapıyordu ama atağa girdiğinden beri 4 uyku yapıp gece uykusuna geçiyor
Canım Alya mama yiyip yarım saat oyalandıkyan sonra hep uyku istiyor günde 4/5 defa uyutuyorum en uzun 15/20!dk uyuyor. Sürekli beni uyut der gibi mızmızlan yapıyor canım. Gece de 21:30 ve 22:00 arası yatıyorum 4:30/5 e kadar uyuyor uyandığında mama veriyorum yarım saat sonra yine uyuyor ama 8:30 a kdar 2 defa mızmızlanıyor yine. Mama veriyorum Uyanmasın diye pış pış yapıyorum göbeğine öyle uyutuyorum canım.

Hani derler ya sütün yağlı ve doyurucu diye olabilir mi ya da atak döneminde olduğu içindir

Akşam üstü klima açıyoruz çünkü evim aşırı sıcak oluyor. Havaya üflemesini ayarlıyorum, 22 23 derecede kolunu kontrol ediyorum üşüdü mü diye

Bırakmıyprum hatta görüsmemeye calısıyorum
Öff delirmelik ya söylüyorum kızıyorum anlamıyor
Eşinin çok sert bir dille uyarması lazım. Ufacık bebeği hastanelik etmeye yemin etmiş alerji olacak bir şey olacak ne değişik insanlar var ya
Canımm konustu adam dinlemiyooııo
Konustuk anlattık yokk kv bile cıldırdı bagırdı kac kere adam anlamıyor nato mermer ya
Askım taviz vermiyorum muhabbetim yoktur bunlar kardesleriyle hepsi aynı kafa dinlemezler kimseyi at gözlükleri var esimde konautu kac kere kızdı kaynım va adam umursamıyor
Maalesef bazı insanlara ne dersen de yapacagını yapıyor ben de mesafe koyacağım cünkü konusarak anlaşabileceğim biri değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…