Oyy maşallahhhh kelebeğe yaaaOyun halisina düz bırakıp çamaşır atmaya gitmiştim
Mamajoo biberon mantığı ben sevmedimKızlar bu ikisinin arasında çok fark var mi sizce ikisinin de yorumları çok iyi
Temizliği daha kolay oluyor canimNeden tepsisi cıkıyorsa canım? Ben hiç bilmiyorum böyle oturtması mı zor olur
Şimdi okudum düzeltiyorum tekrar mesajı çıkartılabilir ön tepsi diyor
Yaa sizinle aynı gün doğum yapmıştık o yüzden çok merak ettmMerhaba canım o kadar yoğunum ki yaz sezonu 2 çocuk kıskançlık ablamızın ağlamalarıbolca düğün koşturmaca bayram telaşı derken hiç bir şeye yetişemiyorum maalesef sürekli aklıma geliyorsunuz kızlar ne yaptın acaba diye ama çok yorucu fırsat bulamadım sizi de endişelendirdim galiba sağlığımız yerinde çok şükür alışacağız bir şekilde inşallah siz nasılsınız nasıl gidiyor
Etmez miii artık daha fazla zayiflama yorumlarini almaya başladımOyy maşallahhhh kelebeğe yaaaçok büyüdüler nasıl gidiyor arkadaşım tartı da fark gördün mü? Ya ben de sağlıklı beslendim 1 hafta hemen farketti. Dün annemlerde kaldım annem bir sürü yedirdi bana ve sütüm inanılmaz çok. Kesinlikle yemeyle alakası var kızlar yaa ben ek gıdaya kdar diyet yapmamaya kesinlikle karsr verdim. Ek gıdadan sonra öğlene kadar filtre kahve +aralıklı oruç ekimde de çalışma ve spora geri dönünce veriirim bu işin hocası bemim neden kendime bu kadar stres yaptım bilmiyorum sanırım ilk sefa bu kadar kilo aldığım için
Bence de canım çok kilo da iyi değil gelişimine uygunsa yeterli benceEkinle Alya aynı gidiyorlar maşallah kuzularıma benim. Dediğin gibi 7 kilo çok çok iyi hatta normalin üstünde kilosu neden kimse memnun değil anlamadım biz bide emzirmiyorux ama sadece emzirmeyle gayet iyi kilosu canım
Her çocuk farklı işte canım kimi emeklemez kimi dönmez canları nasıl isterseEkim kuşum yaaa yerim ben onu olsun annesi en azından seninkisi tam dönmüş. Bu arada benim büyük kızım ne döndü ne emekledi direk 8 aylıkken tutunarak yürümeye başladı 11 aylıkken de desteksiz yürümeye başladı. Hayır benim çocuklarım neden böyleyuvarlanın emekleyin. 4,5 aylık oldu 3 haftadır aynı pozisyon sadece yan çeviriyor kendisini o poposunu bir türlü atamıyor yana doğru ha gayret attırayımdiyorım siz ellemeyin kendi kendine çabalasın yoksa incitirmişiz diyorlar bende ellemiyorum zaten fe sevmiyor yerde olmayı
Kızlar bime gelen mama sandalyesine bakayım dedim hb dan falan bu ikiye ayrılabilen masayı buldum 500 TL bunu mu alsam acaba diğeri de gerçekten çok ucuzmuş ya ailedeki herkese sabah sıraya sokuyorum
Sunrseee canim baktim 36.7
B beyzosh kızlar temassız ile ölçüyorsaniz arka arkaya ölçünce doğru ölcmüyormus çok sık ölçmeyin bilginiz olsun doğru veri vermeyebilirHadi ya geçmiş olsun ya derece den ziyade bn cocugun vücut sıcaklığını biliyorum bı anormallik olduğu belli sıcak çocuk. Yine olcup not alıyorum tabi
Ben gündüz kısa kol şort akşam yatarken ince pijama yada tulum çorap giymeyi hiç sevmiyor giydirmiyorum üstüne ince bile birşey ortsem atıyor ayaklarıylaKızlar İstanbul için yazılmış ama Ankarada yaşayan anneler bebişlere ne giydiriyorsunuz? Bizim bayramlıklar kısa kol + şort. İnşallah yine sel yağmur çamur olmaz
Masallah kizina,.manken gibi hos hatun olacakHey maşallah bilmem Bana 66 çok abartmış gib geldi tamam boyu uzun farkediyormuş ama birisi 64 deyince makul olanı seçtim bende
Ben de hiç zorlamak istemiyorum aslında ama doktor sık sık emzir dedi çocuk memeden iyice soğuyacakBende aynı şeyi yaşıyorum. Bu kadar emmeyle doymazsın deyip zorla vermeye çalışıyorumGittikçe daha az emmeye başlıyor ve sanki kavga ediyor. Ağzına alıp bırakıyor sert bir şekilde. Ona özel tartı aldık. Dayanamayıp her banyo öncesi tartıp , not ediyorum. Fakat kimseye tavsiye etmem. Endişeyi ikiye katlıyor.
Evet hemşire de ateş yapmaz dediği için hiç beklemiyodum şaşırdım biraz canım. Geçti çok şükürGeçmiş olsun canım sıkıntı etme aşıların yaptığı ateşten korkmayın diyorlar geçici ve çok yüksek ateş yapmaz. Huzursuz olurlarmış daha çok
Yok canım bende 2 tane koltuk altı klasik ateş ölçer var onlarla ölçtüm. Eczacı kulaktan dijitalle ölçtü hepsi aynı çıktı ama vücudu niye bu kadar sıcak hala çözemedim. Belki aşıların bi etkisidir
Kesinlikle öyle canımBence de canım çok kilo da iyi değil gelişimine uygunsa yeterli bence
Bu oyuncak nasıl sesler çıkarıyor canım, benim oğlum çok seviyor sesli oyuncaklarıYeni yeni ben önümü görmeye başladım canımnasilsin, nasil gidiyor, Ekin nasıl?
Ekinin oyuncagini kıskanmıştim ya aldım ama aynısı degil Aryana çok seviyor, teşekkürler
Eki Görüntüle 3264998
Isırmadan durabiliyor musunOyun halisina düz bırakıp çamaşır atmaya gitmiştim
Ama senin ve büyük kızının boyu da uzundu yanlış hatırlamıyorsam, siz anne ve kızları mankenEvet doğru diyorsun o da çok büyük etken her doktor aynı ölçmüyor bana özeldeki doktor 66 cm dedi aile hekimi 64 dedi. 66 bana da çok fazla geldi. Deve kuşumu bu canım
Ben de bundan aldım ama benim oğlum pek kullanamadı,zaten henüz yeterli bir tutuş kabiliyeti de yok.Geçen burnuna sokmaya çalışıyorduCanım dediğin kaşıyıcı biliyorum tasarimi çok kullanışlı ama ithal bir ürün olduğu için biraz pahalı. Bak bu kaşıyıcı ayni tasarim kullanilan materyali falan sağlıklı ama yerli üretim olduğu için daha uygun fiyatlı
2 tane koltuk altı var onlarla ölçtüm canım 15-30 dk arayla ölçtüm hepSağol canım aşıdan kaynaklı oldu sanırım. Eczanede de aynı çıktı ama vücudu niye bu kadar sıcak anlamadım normalde dediğin gibi ben de vücut sıcaklığını biliyorum bu kadar sıcak olmaz tuhaf geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?