2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Oyun halisina düz bırakıp çamaşır atmaya gitmiştim
Oyy maşallahhhh kelebeğe yaaa çok büyüdüler nasıl gidiyor arkadaşım tartı da fark gördün mü? Ya ben de sağlıklı beslendim 1 hafta hemen farketti. Dün annemlerde kaldım annem bir sürü yedirdi bana ve sütüm inanılmaz çok. Kesinlikle yemeyle alakası var kızlar yaa ben ek gıdaya kdar diyet yapmamaya kesinlikle karsr verdim. Ek gıdadan sonra öğlene kadar filtre kahve +aralıklı oruç ekimde de çalışma ve spora geri dönünce veriirim bu işin hocası bemim neden kendime bu kadar stres yaptım bilmiyorum sanırım ilk sefa bu kadar kilo aldığım için

Yaa sizinle aynı gün doğum yapmıştık o yüzden çok merak ettm çok kolay gelsin gerçekten 2 çocuklaaaa ooyyy çok şükür iyiyseniz çok sevindim

Etmez miii artık daha fazla zayiflama yorumlarini almaya başladım reformer+trx çok farkettirdi tabi beslenmeme de dikkat ediyorum şeker gluten yok başladığım göbeğim ile suanki göbeğim arasinda dağlar kadar fark var

Bence de canım çok kilo da iyi değil gelişimine uygunsa yeterli bence

Her çocuk farklı işte canım kimi emeklemez kimi dönmez canları nasıl isterse

Kızlar İstanbul için yazılmış ama Ankarada yaşayan anneler bebişlere ne giydiriyorsunuz? Bizim bayramlıklar kısa kol + şort. İnşallah yine sel yağmur çamur olmaz
Ben gündüz kısa kol şort akşam yatarken ince pijama yada tulum çorap giymeyi hiç sevmiyor giydirmiyorum üstüne ince bile birşey ortsem atıyor ayaklarıyla

Ben de hiç zorlamak istemiyorum aslında ama doktor sık sık emzir dedi çocuk memeden iyice soğuyacak O tartıyı usulca ulaşamayacağın bir yere kaldır canım

Geçmiş olsun canım sıkıntı etme aşıların yaptığı ateşten korkmayın diyorlar geçici ve çok yüksek ateş yapmaz. Huzursuz olurlarmış daha çok
Evet hemşire de ateş yapmaz dediği için hiç beklemiyodum şaşırdım biraz canım. Geçti çok şükür

B beyzosh kızlar temassız ile ölçüyorsaniz arka arkaya ölçünce doğru ölcmüyormus çok sık ölçmeyin bilginiz olsun doğru veri vermeyebilir
Yok canım bende 2 tane koltuk altı klasik ateş ölçer var onlarla ölçtüm. Eczacı kulaktan dijitalle ölçtü hepsi aynı çıktı ama vücudu niye bu kadar sıcak hala çözemedim. Belki aşıların bi etkisidir

Bu oyuncak nasıl sesler çıkarıyor canım, benim oğlum çok seviyor sesli oyuncakları

Evet doğru diyorsun o da çok büyük etken her doktor aynı ölçmüyor bana özeldeki doktor 66 cm dedi aile hekimi 64 dedi. 66 bana da çok fazla geldi. Deve kuşumu bu canım
Ama senin ve büyük kızının boyu da uzundu yanlış hatırlamıyorsam, siz anne ve kızları manken

Ben de bundan aldım ama benim oğlum pek kullanamadı,zaten henüz yeterli bir tutuş kabiliyeti de yok.Geçen burnuna sokmaya çalışıyordu Belki beşinci aya doğru daha kullanışlı olur böyle kendiliğinden kullanabilecekleri şeyler,öncesi için senin şu parmaklık baya mantıklı gibi. Ya da şimdilik en makulü kendi parmakları

B beyzosh kızlar temassız ile ölçüyorsaniz arka arkaya ölçünce doğru ölcmüyormus çok sık ölçmeyin bilginiz olsun doğru veri vermeyebilir
2 tane koltuk altı var onlarla ölçtüm canım 15-30 dk arayla ölçtüm hep
B beyzosh bizde şuan tam tersi şimdi hala 37.1 vücut iyi baş sıcak anlamadım ateş değil o zaman ev çok sıcak nerdeyse 27 derece . Ne ateş yaptı anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…