2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Eksi hanene yazılıyor bilesssiiin
Geçmiş olsun 4. Ay atağı uyku gerilemesi başladı mi ? Klima için ben izmirde yasiyorum ve klimasiz egede yaz geçirmek imkansiz biliyorsun sen de. Bizim doktor çok sıcağa kesinlikle maruz kalmayacak ateslenir dedi. Klima filtreleri temizlendikten sonra açılacak havaya bakacak şekilde direk üstüne gelmeyecek çok soğuk olmayacak ideal ısıda ne terleten ne üşüten ayarlayacaksin dedi. Cam açsan da dal kıpırdamıyor işkence gibi bir şey olur çocuklara benim klimam salonda orayı açıp kapıları açtığımda serinlik diğer odalara da dağılıyor yatak odasinda gece uyurken de direk klimaya maruz kalmamış olur böylece
Ekin de 1 saatten fazla uyumuyor sanırım gündüz uykusu az geliyor o yüzden 4 tane yapmadan akşam uykusuna gecmiyor. Gece geç yatiyor 10 gibi o yüzden gündüz de geç uyanıyor 4. Uyku 18.30 sonrasına sarkıyor. Yarin sabah 8 de uyandiricam bakalim gece uykusunu öne alacak mi

Kizlar siz tv izliyor musunuz? Ben açmıyorum ama dayanamiyorum alismisim youtubedan bir seyler izlemeye ama actigim anda direkt tvye bakiyor bilgisayardan izlemek de bir yere kadar dayanamiyorum artik

27 derece baya sıcakmış sizin ev canım ondan kaynaklı olabilir yakın zamanda aşı olmadıysanız
Maalesef ev tek cephe o da akşam güneşi full aliyo her odadan mutfak dahil en ılık yer banyo salı günü aşı olmuştuk onunla birlikte sıcak da etkili çok yukselmesin de

İstanbul da yaşıyoruz ama evimiz aşırı sıcak kısa kol zıbın bazen ince pantolon şort evi pencereyle serinletiyoruz daha doğrusu serinletemiyoruz

Kizlar siz tv izliyor musunuz? Ben açmıyorum ama dayanamiyorum alismisim youtubedan bir seyler izlemeye ama actigim anda direkt tvye bakiyor bilgisayardan izlemek de bir yere kadar dayanamiyorum artik
Hiç vaktim olmuyor kii ama eşim açınca Ekin de direk kafayı çeviriyor ben de kapattırıyorum hemen dizi/film izlemeyi özledim valla. Gece Ekin uyuyunca kendimi balkona atiyorum oksijen iyi geliyor

Hiç vaktim olmuyor kii ama eşim açınca Ekin de direk kafayı çeviriyor ben de kapattırıyorum hemen dizi/film izlemeyi özledim valla. Gece Ekin uyuyunca kendimi balkona atiyorum oksijen iyi geliyor
Ben de diyorum bir uyusa da şunu şunu yapicam her gün o hayalle akşam oluyor ama o uyuyana kadar benim ondan önce uykum geliyor ya eskiden sürekli online oyun oynardim bilgisayar başında ah ahh ne günlerdi bir an önce büyüse de annesiyle beraber oyun oynasa

Canım ben izlemiyorum ama ters çevirsen yine de bakar mi acaba?

Gamer mısın ne oynuyorsun ben de sabahlara kadar dizi izlerdim netflixte en son k-drama lara sarmıştım burnumda tütüyor

Bn daha ilginç ne duyabilirim diyorum çocuk salya akitiyo diye ne dediler siz de bı sasirin. Dayısının giyip çıkarttığı çorabı dudak kenarına surecekmisim kaynanam hem soyluyo hem de kızma diyo su eski nesil yeni nesle yanlış bildiklerini aktarmadan gitmeyecekler heralde. Çorap lan çorap ayakkabıya giriyo bı ton mikrop biz nelerden sakiniyoruz kalkmış çorap diyolar bide şu veriyon dimi diyo dedim nee anne sütü zaten su. Amann çocuğu kesinlikle yalnız birakmamam lazım . Bı de eltim diyo ben calismasaydim bakardım sn calisirdin he canım he

Benimki hep açık bakmak istiyo hep çeviriyorum imkansız yerde de siyah ekranlı radyo açıyorum komple sessizlik bni strese sokuyo

Gamer mısın ne oynuyorsun ben de sabahlara kadar dizi izlerdim netflixte en son k-drama lara sarmıştım burnumda tütüyor
Evet babasi dayisi amcasi herkes oyuncu hatta erkek kardeşim bize 3 laptop lazim bana enisteme bi de kuzeye diyor 2 tane daha doğur da 5 kisi takim kuralim 2 kisi eksik diyor lol oynuyorum ben bu arada ama babasi her seyi oynuyor hatta okuma okuyanlar işsiz kaliyor sen e sporcu ol diyor eskiden biz de ne izlerdik esim de diyor cocugu uyut gel netflixte bir seyler izleyelim ama nerdeee bir an önce uyusa da ben de uyusam diyorum

Kızlar bebisleriniz günde kaç uyku yapiyor Ekin 3 uyku yapıyordu ama atağa girdiğinden beri 4 uyku yapıp gece uykusuna geçiyor
Genelde üç defa ama tam daldığı gece uykusu oluyor.Gece uykusuna da saat 9.30 gibi geçiyor.Gündüz uykusu çok hafif ve mızmız şeklinde,uyanık olduğu zamanlarda da huysuz,gece uykusuna geçene kadar benim şekil bu oluyor Atak bizi çok sarstı

Allahim daha saçma ne duyabilirim dedikçe daha saçmasini duyuyorum yani sinir bozucu ama artik gülüyorum bu ülkenin iq seviyesinin düşük olmasina neden sasiriyoruz ki atam bir de diyordu türk milleti zekidir diye sanirim bu konuda biraz yanilmis bazen diyorum allahtan herkesten uzagim kimse gelip gidemiyor sinir bozucu komsular haric onlardan da kurtuluyorum artik alsin corabi kendi agzina tikasin hic cikartmasin nefessiz kalirsa da endiselenmesin devam etsin agzinda tutmaya beyaz isigi görene kadar devam et anne deseydin

Allahim bismillah oldu olacak bok yedirsinler çocuğa tam olsun. Cidden insan söylerken bi durup düşünür bunun neresi mantıklı diye

Yok tv açmıyoruz,eskiden müzikleri açardım ama tv ye bakmaya başladığını anladığımda müziği bile açmıyorum artık tv den.Gece bazen film vs izliyoruz eşimle halimiz kalırsa

Bizim toplum kadar var midir ki pipi ile meme ile ugrasan insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…