Teşekkür ederim canımValla iyi fikirmiş
Evet canım bu
Eksi hanene yazılıyor bilesssiiinyeniden merhabaaa
doğurup kayıplara karışanlar kervanına katılmak zorunda kalan lavender geri döndühala bakıcı bulamadık ve memleketteyiz artık bayramdan sonra dönüş yapacağız ne denk gelirse çünkü evimi çok özledim düzensiz kaldık böyle. çociklerim henüz dönmüyor sizlerde durum nasıl anca bacak diretiyorlar yan yan sanırım bişeylere geç kalıyorum bu hengamede. gündüz uykuları kısaldı ve ben nasıl oyalasam diye çırpınmaktan bittim.
dün 4. ay aşılarımızı olduk. kızamık salgınından korkuyorum
bir de aşırı sıcak şehirlerde yaşayan annelerden bebeklerin giyimi konusunda ve klima konusunda fikir / yardım rica ediyorum. şu an hala serince olan bi şehirdeyiz ama evimizin olduğu yer çok sıcak çocuklar termal şoka uğrayacaklar. nasıl adapte edeceğim korkuyorum. ve klima açan arkadaşlar var mı yoksa kapı pencere açık stil mi gidiyorsunuz ?
teşekkürler,
xoxo lavender
Ekin de 1 saatten fazla uyumuyor sanırım gündüz uykusu az geliyor o yüzden 4 tane yapmadan akşam uykusuna gecmiyor. Gece geç yatiyor 10 gibi o yüzden gündüz de geç uyanıyor 4. Uyku 18.30 sonrasına sarkıyor. Yarin sabah 8 de uyandiricam bakalim gece uykusunu öne alacak miCanım Alya mama yiyip yarım saat oyalandıkyan sonra hep uyku istiyor günde 4/5 defa uyutuyorum en uzun 15/20!dk uyuyor. Sürekli beni uyut der gibi mızmızlan yapıyor canım. Gece de 21:30 ve 22:00 arası yatıyorum 4:30/5 e kadar uyuyor uyandığında mama veriyorum yarım saat sonra yine uyuyor ama 8:30 a kdar 2 defa mızmızlanıyor yine. Mama veriyorum Uyanmasın diye pış pış yapıyorum göbeğine öyle uyutuyorum canım.
Evet canımSma mama kullanan arkadaşlarım şundan mi kullanıyorsunuz acaba Eki Görüntüle 3265147
Maalesef ev tek cephe o da akşam güneşi full aliyo her odadan mutfak dahil en ılık yer banyo27 derece baya sıcakmış sizin ev canım ondan kaynaklı olabilir yakın zamanda aşı olmadıysanız
İstanbul da yaşıyoruz ama evimiz aşırı sıcak kısa kol zıbın bazen ince pantolon şort evi pencereyle serinletiyoruz daha doğrusu serinletemiyoruzyeniden merhabaaa
doğurup kayıplara karışanlar kervanına katılmak zorunda kalan lavender geri döndühala bakıcı bulamadık ve memleketteyiz artık bayramdan sonra dönüş yapacağız ne denk gelirse çünkü evimi çok özledim düzensiz kaldık böyle. çociklerim henüz dönmüyor sizlerde durum nasıl anca bacak diretiyorlar yan yan sanırım bişeylere geç kalıyorum bu hengamede. gündüz uykuları kısaldı ve ben nasıl oyalasam diye çırpınmaktan bittim.
dün 4. ay aşılarımızı olduk. kızamık salgınından korkuyorum
bir de aşırı sıcak şehirlerde yaşayan annelerden bebeklerin giyimi konusunda ve klima konusunda fikir / yardım rica ediyorum. şu an hala serince olan bi şehirdeyiz ama evimizin olduğu yer çok sıcak çocuklar termal şoka uğrayacaklar. nasıl adapte edeceğim korkuyorum. ve klima açan arkadaşlar var mı yoksa kapı pencere açık stil mi gidiyorsunuz ?
teşekkürler,
xoxo lavender
Hiç vaktim olmuyor kiiKizlar siz tv izliyor musunuz? Ben açmıyorum ama dayanamiyorum alismisim youtubedan bir seyler izlemeye ama actigim anda direkt tvye bakiyorbilgisayardan izlemek de bir yere kadar dayanamiyorum artik
Ben de diyorum bir uyusa da şunu şunu yapicam her gün o hayalle akşam oluyor ama o uyuyana kadar benim ondan önce uykum geliyor yaHiç vaktim olmuyor kiiama eşim açınca Ekin de direk kafayı çeviriyor ben de kapattırıyorum hemen dizi/film izlemeyi özledim valla. Gece Ekin uyuyunca kendimi balkona atiyorum oksijen iyi geliyor
Canım ben izlemiyorum ama ters çevirsen yine de bakar mi acaba?Kizlar siz tv izliyor musunuz? Ben açmıyorum ama dayanamiyorum alismisim youtubedan bir seyler izlemeye ama actigim anda direkt tvye bakiyorbilgisayardan izlemek de bir yere kadar dayanamiyorum artik
Gamer mısınBen de diyorum bir uyusa da şunu şunu yapicam her gün o hayalle akşam oluyor ama o uyuyana kadar benim ondan önce uykum geliyor yaeskiden sürekli online oyun oynardim bilgisayar başında ah ahh ne günlerdi bir an önce büyüse de annesiyle beraber oyun oynasa
Bakiyo ya önüne yastiktan set yapiyoruz yine de buluyor bir yolunuCanım ben izlemiyorum ama ters çevirsen yine de bakar mi acaba?
Çekirge gibi dönüyorlarCanım ben izlemiyorum ama ters çevirsen yine de bakar mi acaba?
Bn daha ilginç ne duyabilirim diyorum çocuk salya akitiyo diye ne dediler siz de bı sasirin. Dayısının giyip çıkarttığı çorabı dudak kenarına surecekmisim kaynanam hem soyluyo hem de kızma diyo su eski nesil yeni nesle yanlış bildiklerini aktarmadan gitmeyecekler heralde. Çorap lan çorap ayakkabıya giriyo bı ton mikrop biz nelerden sakiniyoruz kalkmış çorap diyolar bide şu veriyon dimi diyo dedim nee anne sütü zaten su. Amann çocuğu kesinlikle yalnız birakmamam lazım . Bı de eltim diyo ben calismasaydim bakardım sn calisirdin he canım heDüşünmek yerine tavrini koymalisin bence. Kim olursa olsun o senin bebeğin istemediğin hiçbir şeyi yapamazlar. Küserlerse küssünler benim hiç umrumda olmazdi, bebegimden daha değerli değiller. Kibar dille yaziyorum benim istediklerimi yapmayacaklarsa defolup gitsinler faydadan çok zararlari var içimden daha başka şekilde gitsinler dedim ama sinir oluyorum böyle insanlara yabenim oglumu da tuzlu suyla yikayin dedi eşimin annesi yapan yapsin ama bana saçma geliyor ne münasebet cocuk benim cocugum yapmam dedim hey allahim sanki sana yapmislar da terlemiyorsun da kendi cocuguma yapicam dedim geçen de göğsünü sıkın ilerde gögsü agrimasin dedi ne alaka ya allahim sabir ver hayatta yapmam herkes kendi aklini kendine kullansin mümkünse benim istemedigim seyi cocuguma yaparlarsa orayi yakarim
Benimki hep açık bakmak istiyo hep çeviriyorum imkansız yerde de siyah ekranlı radyo açıyorum komple sessizlik bni strese sokuyoKizlar siz tv izliyor musunuz? Ben açmıyorum ama dayanamiyorum alismisim youtubedan bir seyler izlemeye ama actigim anda direkt tvye bakiyorbilgisayardan izlemek de bir yere kadar dayanamiyorum artik
Evet babasi dayisi amcasi herkes oyuncuGamer mısınne oynuyorsun ben de sabahlara kadar dizi izlerdim netflixte en son k-drama lara sarmıştım burnumda tütüyor
Genelde üç defa ama tam daldığı gece uykusu oluyor.Gece uykusuna da saat 9.30 gibi geçiyor.Gündüz uykusu çok hafif ve mızmız şeklinde,uyanık olduğu zamanlarda da huysuz,gece uykusuna geçene kadar benim şekil bu oluyorKızlar bebisleriniz günde kaç uyku yapiyor Ekin 3 uyku yapıyordu ama atağa girdiğinden beri 4 uyku yapıp gece uykusuna geçiyor
Allahim daha saçma ne duyabilirim dedikçe daha saçmasini duyuyorumBn daha ilginç ne duyabilirim diyorum çocuk salya akitiyo diye ne dediler siz de bı sasirin. Dayısının giyip çıkarttığı çorabı dudak kenarına surecekmisim kaynanam hem soyluyo hem de kızma diyo su eski nesil yeni nesle yanlış bildiklerini aktarmadan gitmeyecekler heralde. Çorap lan çorap ayakkabıya giriyo bı ton mikrop biz nelerden sakiniyoruz kalkmış çorap diyolar bide şu veriyon dimi diyo dedim nee anne sütü zaten su. Amann çocuğu kesinlikle yalnız birakmamam lazım . Bı de eltim diyo ben calismasaydim bakardım sn calisirdin he canım he
Allahim bismillah oldu olacak bok yedirsinler çocuğa tam olsun. Cidden insan söylerken bi durup düşünür bunun neresi mantıklı diyeBn daha ilginç ne duyabilirim diyorum çocuk salya akitiyo diye ne dediler siz de bı sasirin. Dayısının giyip çıkarttığı çorabı dudak kenarına surecekmisim kaynanam hem soyluyo hem de kızma diyo su eski nesil yeni nesle yanlış bildiklerini aktarmadan gitmeyecekler heralde. Çorap lan çorap ayakkabıya giriyo bı ton mikrop biz nelerden sakiniyoruz kalkmış çorap diyolar bide şu veriyon dimi diyo dedim nee anne sütü zaten su. Amann çocuğu kesinlikle yalnız birakmamam lazım . Bı de eltim diyo ben calismasaydim bakardım sn calisirdin he canım he
Yok tv açmıyoruz,eskiden müzikleri açardım ama tv ye bakmaya başladığını anladığımda müziği bile açmıyorum artık tv den.Gece bazen film vs izliyoruz eşimle halimiz kalırsaKizlar siz tv izliyor musunuz? Ben açmıyorum ama dayanamiyorum alismisim youtubedan bir seyler izlemeye ama actigim anda direkt tvye bakiyorbilgisayardan izlemek de bir yere kadar dayanamiyorum artik
Bizim toplum kadar var midir ki pipi ile meme ile ugrasan insanDüşünmek yerine tavrini koymalisin bence. Kim olursa olsun o senin bebeğin istemediğin hiçbir şeyi yapamazlar. Küserlerse küssünler benim hiç umrumda olmazdi, bebegimden daha değerli değiller. Kibar dille yaziyorum benim istediklerimi yapmayacaklarsa defolup gitsinler faydadan çok zararlari var içimden daha başka şekilde gitsinler dedim ama sinir oluyorum böyle insanlara yabenim oglumu da tuzlu suyla yikayin dedi eşimin annesi yapan yapsin ama bana saçma geliyor ne münasebet cocuk benim cocugum yapmam dedim hey allahim sanki sana yapmislar da terlemiyorsun da kendi cocuguma yapicam dedim geçen de göğsünü sıkın ilerde gögsü agrimasin dedi ne alaka ya allahim sabir ver hayatta yapmam herkes kendi aklini kendine kullansin mümkünse benim istemedigim seyi cocuguma yaparlarsa orayi yakarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?