Şöyle bir tablo var instagramda 18.00 den sonraya uyku kalmaması gerekiyormus bak bizim kalıyor atak öncesi 8 de uyuyordu gece uykusunu şimdi 8 de bi 45 dk uyuyup 10 da gece uykusu yapiyor onu öne çekeceğim yarin erken kaldıracağım biraz bakalım ise yarayacak mi saat 10-11 ler onlar için çok geç saatler ben calisirken 9.30 da uyuyordumGenelde üç defa ama tam daldığı gece uykusu oluyor.Gece uykusuna da saat 9.30 gibi geçiyor.Gündüz uykusu çok hafif ve mızmız şeklinde,uyanık olduğu zamanlarda da huysuz,gece uykusuna geçene kadar benim şekil bu oluyorAtak bizi çok sarstı
Akılları fikirleri orada çünkü içlerindeki bastırılmışlıklar yüzündenBizim toplum kadar var midir ki pipi ile meme ile ugrasan insan
Kesinlikle sapiklik bence. Ya surekli danisan goren bir arkadasim var. Inan pcfl gelenleri %80i cocuklukta anne, baba, amca ya da dayi Vs tarafindan istismar edilmis dedi... Korkutmak gibi olmasin ama cidden sapik dolu! Kimin oldugunu ds anlayamayiz. Kimseye guvenipte birakmam zaten...Akılları fikirleri orada çünkü içlerindeki bastırılmışlıklar yüzünden
Evet bunu görmüştüm,hatta gördükten sonra uyku saatini 9.30 a kadar düşürdümŞöyle bir tablo var instagramda 18.00 den sonraya uyku kalmaması gerekiyormus bak bizim kalıyor atak öncesi 8 de uyuyordu gece uykusunu şimdi 8 de bi 45 dk uyuyup 10 da gece uykusu yapiyor onu öne çekeceğim yarin erken kaldıracağım biraz bakalım ise yarayacak mi saat 10-11 ler onlar için çok geç saatler ben calisirken 9.30 da uyuyordum
Akılları fikirleri orada çünkü içlerindeki bastırılmışlıklar yüzünden
Ben bebeğin altını değişirken bile kimsenin olmadığı bir alan seçiyorum.Bizim toplum kadar var midir ki pipi ile meme ile ugrasan insan
Bizim tek derdimiz bunlar çünküBizim toplum kadar var midir ki pipi ile meme ile ugrasan insan
Evet cnmSma mama kullanan arkadaşlarım şundan mi kullanıyorsunuz acaba Eki Görüntüle 3265147
Ben izliyom ya evde de kimse yok napcam aksama kadar kafayi yerimKizlar siz tv izliyor musunuz? Ben açmıyorum ama dayanamiyorum alismisim youtubedan bir seyler izlemeye ama actigim anda direkt tvye bakiyorbilgisayardan izlemek de bir yere kadar dayanamiyorum artik
Ben Dokunmuyorum ya gece uykusuna saat 9:00’dan sonra uykusu gelmeye başlıyor zaten akşam dokuzdan sonra oyalaya oyalaya 9:30 10:00 buluyor zaten canım. Daha da erken yatırmak istemiyorum açıkçası sabah erken kalkmasın diye ama gündüz uykusuna benim bir çözüm bulmam lazım çok kısa ve parça parça bunu başaran arkadaşlar nasıl başarıyor çok merak ediyorumEkin de 1 saatten fazla uyumuyor sanırım gündüz uykusu az geliyor o yüzden 4 tane yapmadan akşam uykusuna gecmiyor. Gece geç yatiyor 10 gibi o yüzden gündüz de geç uyanıyor 4. Uyku 18.30 sonrasına sarkıyor. Yarin sabah 8 de uyandiricam bakalim gece uykusunu öne alacak mi
Gündüz 2 saat mi uyanık kalması gerekiyor sadeceŞöyle bir tablo var instagramda 18.00 den sonraya uyku kalmaması gerekiyormus bak bizim kalıyor atak öncesi 8 de uyuyordu gece uykusunu şimdi 8 de bi 45 dk uyuyup 10 da gece uykusu yapiyor onu öne çekeceğim yarin erken kaldıracağım biraz bakalım ise yarayacak mi saat 10-11 ler onlar için çok geç saatler ben calisirken 9.30 da uyuyordum
Valla ben uyuyamayacağıma onlar uyuyamasın diyorum her şeyi söylüyorum canım. Kv doğmadan önce tuzlayalım diye tutturdu kavga çıkardım en son ikna edemeyince benim çocuğuma benim onaylamadığım hiçbir şey yapılmayacak diye sınırı çizdim o kavgada şimdi benim yanımda hiçbir şey diyemiyor. İstemediğim bir şey yapmayı teklif ettiginde hayır demem yetiyor şuan. Ama bir kere yalnız bıraktım ben oğlumla kvyi. Hemen ağzına salata suyuyla çorba sürmüş parmağıyla bunu da bana gülerek anlattı. Çocuğun sağlığıyla oynamayı gülerek anlatıyorsun diye rezil ettim eşimin yanında. Yeniden bir kavga çıktı ve bir daha asla yalnız bırakmayacağım canım. Sen de söylemelisin her şeyi bırak sen üzülecegine onlar üzülsün. Hastayken evime gelmek istedi kabul etmedim. Böyle çok örnek var sen susmaya devam edersen o istediği her şeyi yapar. Eşin de annesini savunuyorsa ona da laf söylemekten çekinme. Şuan bizim için en önemli şey bebeklerimiz. Başka kimse benim umrumda değil valla.Of evet bunları düsünmekten uyuyamıyorum
Bal 1 yaş altı bebeklerde o kadar ağır hasarlar veriyor ki. Allah korusunNe sürüyor ve ne sebeple sürüyorEmziğine bal çalmak tarzı ritüeller mi
Ya sabırr çekiyor inan resmen...Şaka gibi ya cahil olan kendisi küçücük bebegin ağzına ne sürüyor reçel bal felan mi
Kendi çocuklarına yaptirmasinlar çok bilenler.Ne yiyorsa iste bos bos konusuyor ası yaptırma diyoe of zorla ağzımı bozdurcak
Artık büyüdüler anne nasıl giyinirse o şekilde giyinebilirler demisti bana 3.ayda doktor. Üşür diye korkma dedi.Canım ben anneme geldim İstanbul’a askılı badi üstüne ince tulum giydiriyorum çünkü üstünü çok açıyor. Anneme kalsa çocuğa yelek giydirecek. Ben soyuyorum o giydiriyor. Hayat çok zorkuzum biraz hasta oldu ama anneannesinden bulaştı ama onu da kabul etmiyor. Ben geziyorum diye çocuk gezerken üşüttü diyor. Dışarı çıkarken kısa kollu tayt giydiriyorum bi bakmışım annem battaniyeye sarmış çocuğu
Bu da çok ilgilerini cekiyor. Hele hele kelime söylemeye başladıklarında sesi kaydetme tuşuna basıyorum sonra kendi sesini duyunca şaşırıyorduYeni yeni ben önümü görmeye başladım canımnasilsin, nasil gidiyor, Ekin nasıl?
Ekinin oyuncagini kıskanmıştim ya aldım ama aynısı degil Aryana çok seviyor, teşekkürler
Eki Görüntüle 3264998
Hey masalllahhh nazar değmesin canım9da yatiyor 6 da kalkiyor arada bi kere uyaniyor
Calpol, ates ölçer , sinek kovucu, güneş kremi, şampuan nemlendirici , yazlik-baharlik kıyafet. Oyuncak, şapka , tırnak makası, ben yanıma küvet filesini aldım. Duş alırken yere koyup üzerine yatırıp yıkıyorum çok rahat oluyor.Kizlar yarin yazliga gidicem bayramda da orda kalcam valiz hazirlayayim dedim 2 saat sürdü ve hala bitmedi gidecegimiz yer yalova. Denize falan girecekler ama ben girmicem marmara denizi sonucta:) sizce olmazsa olmaz ne götürebilirim neye ihtiyacim olabilir en fazla?
Canım bir avuç karanfili hafif ezdir , kavanozda üzerine gelecek kadar zeyti yağı koyup dolaba koydum 1 gece beklesin ertesi gün silikon diş fırçasıyla yağından biraz alip dişlerini kaşı. Çok rahatlatıyor. 1 aya kadar dolapta bekletip kullanabilirsinCanim ben en çok şunu kullanıyorum kendim parmağıma gecirip kasiyorum onun dışında aceleyle wee baby almıştım ama ne kadar işe yarıyor bilemiyorumEki Görüntüle 3265018
Benimkinin düzenli uyku saatleri oluştu son 1 aydır nazar değmesin. Sabah 7de kalkıyor ya da 6 buçukta 8 buçukta geri uyuyor 10 gibi geri kalkıyor. İlk uykudan sonra 1 buçuk saat aralıklarla uyutuyorum canım 5e kadar bazen 1 saat uyuyor bazen 40 45 dakika. Bu düzen oluştuktan sonra gün içinde daha sakinleşmeye başladı. Çok ağlardı gündüz eskiden şimdi sakınız maşallah.Kızlar bebisleriniz günde kaç uyku yapiyor Ekin 3 uyku yapıyordu ama atağa girdiğinden beri 4 uyku yapıp gece uykusuna geçiyor
Genelde 3 defa uyuyor bazen akşamüstü yürüyüşe çıkıyoruz o zaman 15 20 dk şekerleme yapiyor atak ilk 3 4 gün etkiledi bizi sanırım şu an pek bir şey yok görünürde eski düzen devamKızlar bebisleriniz günde kaç uyku yapiyor Ekin 3 uyku yapıyordu ama atağa girdiğinden beri 4 uyku yapıp gece uykusuna geçiyor
Oğlum baş parmağını taa damağının arkasına kadar sokuyor sonra midesi bulanıp öğürüyor canım sen düşün bizdeki durumları.. Damakları kaşınıyor galiba ondan yapıyorlar canım.Bu baş parmak emmesi beni biraz dumur etti ya. Emzik tuttuğu halde neden böyle bişey yapsın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?