2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Şöyle bir tablo var instagramda 18.00 den sonraya uyku kalmaması gerekiyormus bak bizim kalıyor atak öncesi 8 de uyuyordu gece uykusunu şimdi 8 de bi 45 dk uyuyup 10 da gece uykusu yapiyor onu öne çekeceğim yarin erken kaldıracağım biraz bakalım ise yarayacak mi saat 10-11 ler onlar için çok geç saatler ben calisirken 9.30 da uyuyordum

Eklentiler

• IMG_20230623_165517.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20230623_165501.webp
    23 KB · Görüntüleme: 78
Akılları fikirleri orada çünkü içlerindeki bastırılmışlıklar yüzünden
Kesinlikle sapiklik bence. Ya surekli danisan goren bir arkadasim var. Inan pcfl gelenleri %80i cocuklukta anne, baba, amca ya da dayi Vs tarafindan istismar edilmis dedi... Korkutmak gibi olmasin ama cidden sapik dolu! Kimin oldugunu ds anlayamayiz. Kimseye guvenipte birakmam zaten...

Evet bunu görmüştüm,hatta gördükten sonra uyku saatini 9.30 a kadar düşürdüm normalde 12 filandı uyumaya başlaması ama bir aydır geçtik erken saatlere.Ben normalde 2-3 arası uyuyordum maalesef hala da öyle,çalışma şekli ile ilgili bi sorun benimkisi ama artık benimde normale geçmem gerekiyor.Gün içerisinde bitik bir hayalet gibiyim,bugün itibarıyla da mesai başladı bakalım nası olacakkkk

Ben Dokunmuyorum ya gece uykusuna saat 9:00’dan sonra uykusu gelmeye başlıyor zaten akşam dokuzdan sonra oyalaya oyalaya 9:30 10:00 buluyor zaten canım. Daha da erken yatırmak istemiyorum açıkçası sabah erken kalkmasın diye ama gündüz uykusuna benim bir çözüm bulmam lazım çok kısa ve parça parça bunu başaran arkadaşlar nasıl başarıyor çok merak ediyorum

Gündüz 2 saat mi uyanık kalması gerekiyor sadece

Of evet bunları düsünmekten uyuyamıyorum
Valla ben uyuyamayacağıma onlar uyuyamasın diyorum her şeyi söylüyorum canım. Kv doğmadan önce tuzlayalım diye tutturdu kavga çıkardım en son ikna edemeyince benim çocuğuma benim onaylamadığım hiçbir şey yapılmayacak diye sınırı çizdim o kavgada şimdi benim yanımda hiçbir şey diyemiyor. İstemediğim bir şey yapmayı teklif ettiginde hayır demem yetiyor şuan. Ama bir kere yalnız bıraktım ben oğlumla kvyi. Hemen ağzına salata suyuyla çorba sürmüş parmağıyla bunu da bana gülerek anlattı. Çocuğun sağlığıyla oynamayı gülerek anlatıyorsun diye rezil ettim eşimin yanında. Yeniden bir kavga çıktı ve bir daha asla yalnız bırakmayacağım canım. Sen de söylemelisin her şeyi bırak sen üzülecegine onlar üzülsün. Hastayken evime gelmek istedi kabul etmedim. Böyle çok örnek var sen susmaya devam edersen o istediği her şeyi yapar. Eşin de annesini savunuyorsa ona da laf söylemekten çekinme. Şuan bizim için en önemli şey bebeklerimiz. Başka kimse benim umrumda değil valla.

Ne sürüyor ve ne sebeple sürüyor Emziğine bal çalmak tarzı ritüeller mi
Bal 1 yaş altı bebeklerde o kadar ağır hasarlar veriyor ki. Allah korusun
Şaka gibi ya cahil olan kendisi küçücük bebegin ağzına ne sürüyor reçel bal felan mi
Ya sabırr çekiyor inan resmen...
Ne yiyorsa iste bos bos konusuyor ası yaptırma diyoe of zorla ağzımı bozdurcak
Kendi çocuklarına yaptirmasinlar çok bilenler.
Artık büyüdüler anne nasıl giyinirse o şekilde giyinebilirler demisti bana 3.ayda doktor. Üşür diye korkma dedi.
Bu da çok ilgilerini cekiyor. Hele hele kelime söylemeye başladıklarında sesi kaydetme tuşuna basıyorum sonra kendi sesini duyunca şaşırıyordu
9da yatiyor 6 da kalkiyor arada bi kere uyaniyor
Hey masalllahhh nazar değmesin canım varmi tarifi bu uykusunun
Calpol, ates ölçer , sinek kovucu, güneş kremi, şampuan nemlendirici , yazlik-baharlik kıyafet. Oyuncak, şapka , tırnak makası, ben yanıma küvet filesini aldım. Duş alırken yere koyup üzerine yatırıp yıkıyorum çok rahat oluyor.

Canim ben en çok şunu kullanıyorum kendim parmağıma gecirip kasiyorum onun dışında aceleyle wee baby almıştım ama ne kadar işe yarıyor bilemiyorumEki Görüntüle 3265018
Canım bir avuç karanfili hafif ezdir , kavanozda üzerine gelecek kadar zeyti yağı koyup dolaba koydum 1 gece beklesin ertesi gün silikon diş fırçasıyla yağından biraz alip dişlerini kaşı. Çok rahatlatıyor. 1 aya kadar dolapta bekletip kullanabilirsin

Kızlar bebisleriniz günde kaç uyku yapiyor Ekin 3 uyku yapıyordu ama atağa girdiğinden beri 4 uyku yapıp gece uykusuna geçiyor
Benimkinin düzenli uyku saatleri oluştu son 1 aydır nazar değmesin. Sabah 7de kalkıyor ya da 6 buçukta 8 buçukta geri uyuyor 10 gibi geri kalkıyor. İlk uykudan sonra 1 buçuk saat aralıklarla uyutuyorum canım 5e kadar bazen 1 saat uyuyor bazen 40 45 dakika. Bu düzen oluştuktan sonra gün içinde daha sakinleşmeye başladı. Çok ağlardı gündüz eskiden şimdi sakınız maşallah.

Kızlar bebisleriniz günde kaç uyku yapiyor Ekin 3 uyku yapıyordu ama atağa girdiğinden beri 4 uyku yapıp gece uykusuna geçiyor
Genelde 3 defa uyuyor bazen akşamüstü yürüyüşe çıkıyoruz o zaman 15 20 dk şekerleme yapiyor atak ilk 3 4 gün etkiledi bizi sanırım şu an pek bir şey yok görünürde eski düzen devam

Bu baş parmak emmesi beni biraz dumur etti ya. Emzik tuttuğu halde neden böyle bişey yapsın ki
Oğlum baş parmağını taa damağının arkasına kadar sokuyor sonra midesi bulanıp öğürüyor canım sen düşün bizdeki durumları.. Damakları kaşınıyor galiba ondan yapıyorlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…