2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ahahahha öneri çok iyi keşke bnde uzaaak Cook uzak olsaymisim

zeynep hatice doktora gittiniz mi merak ettim
Evet cnm gittik çocuk nörolojisine. Dr çocuğu ellerinden tutup kaldırırken değil kucağına aldığında yada çocuğun sırtı sizin göğsünüze gelecek şekilde aldığınızda kafasını tutabiliyorsa sorun yok dedi. Nörolojik hiçbir şey yok dedi. Çocuk kardiyolojiyede gittik kalbinde çok küçük bir delik vardı hala var dedi 5 yaşına kadar kapanır dedi 1 yaşında yine kontrole gel dedi. Testlerine de baktılar alerji testlerinin sonuçları çıkmamıştı zaten. Çıkan testlerde sorun yok dedi. Alerji testleri de çıksın öyle Dr yine gidicez. Kilo çok az alıyor aylık 300-400 gr arası alıyor onun için Dr gidicez boyu da 56 cm olmuş. Öyle işte

Allahim bismillah oldu olacak bok yedirsinler çocuğa tam olsun. Cidden insan söylerken bi durup düşünür bunun neresi mantıklı diye
Düşünme yetisini kaybetmişler canım her türlü saçma sapan yöntem var okuma araştırma yok inan bol u bile eskiden uygulasalar şimdi de söylerler.

Evet canım kendini geriye atarak dönüyor tekrar

Ay Bi salak eltide bende var daha bugün taze yaşadım olayı. Kızlar geçen bayram kocasıyla foto çekinmiş benim bebeğimle birlikte asla haberim yok gitmiş bugün profil resmine onu koymuş höst ulan dedim yani verdim veriştirdim. Sen kimisinde benden izinsiz fotoğraf çekilip profiline koyuyorsun ne münasebet benim çocuğumu ben daha yeni koydum yüzü kapalı nazar değiyor diye. Zaten kendisini pek sevmem bide kendinden hepten tiksindirdi. Neymiş nolcak mış bende koymuşum. Sen kimsin dedim ya ben onun annesiyim sen neyisin pardonda dedim. Tamam kaldırıyorum diyor bide küstahça. Asla hazetmem böyle şeylerden herkes haddini bilsin. Çıldırdım ya başım ağrıyor sinirden mideme vurdu

Günaydın. Bizde de hala gaz sıkıntısı var. Özellikle emmesini çok etkiliyor savaşıyor sanki. Nurse harveys colex iyi geldi biraz en azından uzun ağlama krizleri geçti.
selamlar nurse harveys aldım ben de bebişimin gazı için. çok sancılanıp kıvranıyor 20 günlüğüz acaba ne kadar vermeliyim üzerinde yazan kadar versem çok mu olur

Esim kp laf söylüyor adam anlamıyor kv da kızıyor kp ye ama adam yok anlamıyor

Fileyi nasi kullanion anlamadim kiz:) benimki normal tül gibi bi kumaş

Uyku konusuda soyle cnm benimki uyanikken hep mizmiz sanirim yoruluyor artik ondan boyle uzun uyuyor.
Gerçi dogdugundan beri geceleri pek yormadi beni gun icinde saolsun kat be kat karsiligini aliyor:))

Benim ki de 23.00 da uyuyor sabah 6.30 da kalkıyor emziriyorum uyuyor sabah 9.30-10.00 da kalkıyor

@minseo ben uyku düzenimizi buna göre ayarladım canım. Çok güzel düzen oluşuyor başta zorlasa da.
Evet bende buna göre yapmaya çalışıyorum düzeni oluyor gibi oluyor bazen,bazen imkansız…
Oğlum baş parmağını taa damağının arkasına kadar sokuyor sonra midesi bulanıp öğürüyor canım sen düşün bizdeki durumları.. Damakları kaşınıyor galiba ondan yapıyorlar canım.
evet hatta kusuyor bazen

Kızlar aryanın uyku saati dışarı çıktık yemek yemeye en son 18.30 da emzirdim allahtan kendime sabırlar diliyorrum bakalım uyucak mı nolcak

Kızlar bizim ateş 37.8 oldu duş aldirdik calpol verdik bı dustu şimdi yine 37.6 . Menenjit aşısında ateş bu denli olur mu ya

Kızlar bizim ateş 37.8 oldu duş aldirdik calpol verdik bı dustu şimdi yine 37.6 . Menenjit aşısında ateş bu denli olur mu ya
1 yasinda yaptirmistim ates hic olmamisti. Ama senin 4 gun gecti ilk gunler ates olmadi ise simdi de ates olmamasi lazim.Uzerinde bir huzursuzluk var mi

Atak haftalarını nasıl hesaplıyorsunuz kızlar? Kırk hafta üzerinden hesaplanır diyor ama önceki ataklarda o hesap bize hiç uymadı

Oğlum baş parmağını taa damağının arkasına kadar sokuyor sonra midesi bulanıp öğürüyor canım sen düşün bizdeki durumları.. Damakları kaşınıyor galiba ondan yapıyorlar canım.
Ayy bizimki de öyle yapıyor. Bazen çok ittirip kusuyor bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…