Bilmiyorum ki umarım ataktan falandır geçicidirHani derler ya sütün yağlı ve doyurucu diye olabilir mi ya da atak döneminde olduğu içindir
Ahahahha öneri çok iyiAllahim daha saçma ne duyabilirim dedikçe daha saçmasini duyuyorumyani sinir bozucu ama artik gülüyorum bu ülkenin iq seviyesinin düşük olmasina neden sasiriyoruz ki atam bir de diyordu türk milleti zekidir diye sanirim bu konuda biraz yanilmis bazen diyorum allahtan herkesten uzagim kimse gelip gidemiyor sinir bozucu komsular haric onlardan da kurtuluyorum artik alsin corabi kendi agzina tikasin hic cikartmasin nefessiz kalirsa da endiselenmesin devam etsin agzinda tutmaya beyaz isigi görene kadar devam et anne deseydin
Evet cnm gittik çocuk nörolojisine. Dr çocuğu ellerinden tutup kaldırırken değil kucağına aldığında yada çocuğun sırtı sizin göğsünüze gelecek şekilde aldığınızda kafasını tutabiliyorsa sorun yok dedi. Nörolojik hiçbir şey yok dedi. Çocuk kardiyolojiyede gittik kalbinde çok küçük bir delik vardı hala var dedi 5 yaşına kadar kapanır dedi 1 yaşında yine kontrole gel dedi. Testlerine de baktılar alerji testlerinin sonuçları çıkmamıştı zaten. Çıkan testlerde sorun yok dedi. Alerji testleri de çıksın öyle Dr yine gidicez. Kilo çok az alıyor aylık 300-400 gr arası alıyor onun için Dr gidicez boyu da 56 cm olmuş. Öyle iştezeynep hatice doktora gittiniz mi merak ettim
Düşünme yetisini kaybetmişler canım her türlü saçma sapan yöntem var okuma araştırma yok inan bol u bile eskiden uygulasalar şimdi de söylerler.Allahim bismillah oldu olacak bok yedirsinler çocuğa tam olsun. Cidden insan söylerken bi durup düşünür bunun neresi mantıklı diye
Sorma pipini yerim cukunu yerim yapışmış dillerine. Allah tan bu konuda eşim de katı kesinlikle öyle konuşmalara izin vermiyo.Bizim toplum kadar var midir ki pipi ile meme ile ugrasan insan
Evet canım kendini geriye atarak dönüyor tekrarCanim ben en çok şunu kullanıyorum kendim parmağıma gecirip kasiyorum onun dışında aceleyle wee baby almıştım ama ne kadar işe yarıyor bilemiyorumEki Görüntüle 3265018
Eşinin çok sert bir dille uyarması lazım. Ufacık bebeği hastanelik etmeye yemin etmiş alerji olacak bir şey olacak ne değişik insanlar var ya
Sen şuan sabret illaki emecek sen hep aynı iştahla mi yemek yiyorsun bi süreç şuan bu toparlar merak etme içine sinmiyorsa sütünü sağ kaşık biberon ile vermeye çalış
Çok geçmiş olsun hangi aşısını oldu 2. Doz karma mi şimdi nasıl canım
Girmişsiniz muhtemelen kolay gelsin canım
Çok komiklerpeki geri dönmeyi yapabiliyor mu canim ?
Aaa çok tatlısınızkayıplara karıştın arada bir hi de kız
Canım dediğin kaşıyıcı biliyorum tasarimi çok kullanışlı ama ithal bir ürün olduğu için biraz pahalı. Bak bu kaşıyıcı ayni tasarim kullanilan materyali falan sağlıklı ama yerli üretim olduğu için daha uygun fiyatlıEki Görüntüle 3265022
Ay Bi salak eltide bende var daha bugün taze yaşadım olayı. Kızlar geçen bayram kocasıyla foto çekinmiş benim bebeğimle birlikte asla haberim yok gitmiş bugün profil resmine onu koymuş höst ulan dedim yani verdim veriştirdim. Sen kimisinde benden izinsiz fotoğraf çekilip profiline koyuyorsun ne münasebet benim çocuğumu ben daha yeni koydum yüzü kapalı nazar değiyor diye. Zaten kendisini pek sevmem bide kendinden hepten tiksindirdi. Neymiş nolcak mış bende koymuşum. Sen kimsin dedim ya ben onun annesiyim sen neyisin pardonda dedim. Tamam kaldırıyorum diyor bide küstahça. Asla hazetmem böyle şeylerden herkes haddini bilsin. Çıldırdım ya başım ağrıyor sinirden mideme vurduBn daha ilginç ne duyabilirim diyorum çocuk salya akitiyo diye ne dediler siz de bı sasirin. Dayısının giyip çıkarttığı çorabı dudak kenarına surecekmisim kaynanam hem soyluyo hem de kızma diyo su eski nesil yeni nesle yanlış bildiklerini aktarmadan gitmeyecekler heralde. Çorap lan çorap ayakkabıya giriyo bı ton mikrop biz nelerden sakiniyoruz kalkmış çorap diyolar bide şu veriyon dimi diyo dedim nee anne sütü zaten su. Amann çocuğu kesinlikle yalnız birakmamam lazım . Bı de eltim diyo ben calismasaydim bakardım sn calisirdin he canım he
selamlar nurse harveys aldım ben de bebişimin gazı için. çok sancılanıp kıvranıyorGünaydın. Bizde de hala gaz sıkıntısı var. Özellikle emmesini çok etkiliyor savaşıyor sanki. Nurse harveys colex iyi geldi biraz en azından uzun ağlama krizleri geçti.
Anlamadığım kendi cocuguna da her seyi yaptırdıKendi çocuklarına yaptirmasinlar çok bilenler
Esim kp laf söylüyor adam anlamıyor kv da kızıyor kp ye ama adam yok anlamıyorValla ben uyuyamayacağıma onlar uyuyamasın diyorum her şeyi söylüyorum canım. Kv doğmadan önce tuzlayalım diye tutturdu kavga çıkardım en son ikna edemeyince benim çocuğuma benim onaylamadığım hiçbir şey yapılmayacak diye sınırı çizdim o kavgada şimdi benim yanımda hiçbir şey diyemiyor. İstemediğim bir şey yapmayı teklif ettiginde hayır demem yetiyor şuan. Ama bir kere yalnız bıraktım ben oğlumla kvyi. Hemen ağzına salata suyuyla çorba sürmüş parmağıyla bunu da bana gülerek anlattı. Çocuğun sağlığıyla oynamayı gülerek anlatıyorsun diye rezil ettim eşimin yanında. Yeniden bir kavga çıktı ve bir daha asla yalnız bırakmayacağım canım. Sen de söylemelisin her şeyi bırak sen üzülecegine onlar üzülsün. Hastayken evime gelmek istedi kabul etmedim. Böyle çok örnek var sen susmaya devam edersen o istediği her şeyi yapar. Eşin de annesini savunuyorsa ona da laf söylemekten çekinme. Şuan bizim için en önemli şey bebeklerimiz. Başka kimse benim umrumda değil valla.
Fileyi nasi kullanion anlamadim kiz:) benimki normal tül gibi bi kumaşBal 1 yaş altı bebeklerde o kadar ağır hasarlar veriyor ki. Allah korusun
Ya sabırr çekiyor inan resmen...
Kendi çocuklarına yaptirmasinlar çok bilenler.
Artık büyüdüler anne nasıl giyinirse o şekilde giyinebilirler demisti bana 3.ayda doktor. Üşür diye korkma dedi.
Bu da çok ilgilerini cekiyor. Hele hele kelime söylemeye başladıklarında sesi kaydetme tuşuna basıyorum sonra kendi sesini duyunca şaşırıyordu
Hey masalllahhh nazar değmesin canımvarmi tarifi bu uykusunun
Calpol, ates ölçer , sinek kovucu, güneş kremi, şampuan nemlendirici , yazlik-baharlik kıyafet. Oyuncak, şapka , tırnak makası, ben yanıma küvet filesini aldım. Duş alırken yere koyup üzerine yatırıp yıkıyorum çok rahat oluyor.
Canım bir avuç karanfili hafif ezdir , kavanozda üzerine gelecek kadar zeyti yağı koyup dolaba koydum 1 gece beklesin ertesi gün silikon diş fırçasıyla yağından biraz alip dişlerini kaşı. Çok rahatlatıyor. 1 aya kadar dolapta bekletip kullanabilirsin
Uyku konusuda soyle cnm benimki uyanikken hep mizmiz sanirim yoruluyor artik ondan boyle uzun uyuyor.Bal 1 yaş altı bebeklerde o kadar ağır hasarlar veriyor ki. Allah korusun
Ya sabırr çekiyor inan resmen...
Kendi çocuklarına yaptirmasinlar çok bilenler.
Artık büyüdüler anne nasıl giyinirse o şekilde giyinebilirler demisti bana 3.ayda doktor. Üşür diye korkma dedi.
Bu da çok ilgilerini cekiyor. Hele hele kelime söylemeye başladıklarında sesi kaydetme tuşuna basıyorum sonra kendi sesini duyunca şaşırıyordu
Hey masalllahhh nazar değmesin canımvarmi tarifi bu uykusunun
Calpol, ates ölçer , sinek kovucu, güneş kremi, şampuan nemlendirici , yazlik-baharlik kıyafet. Oyuncak, şapka , tırnak makası, ben yanıma küvet filesini aldım. Duş alırken yere koyup üzerine yatırıp yıkıyorum çok rahat oluyor.
Canım bir avuç karanfili hafif ezdir , kavanozda üzerine gelecek kadar zeyti yağı koyup dolaba koydum 1 gece beklesin ertesi gün silikon diş fırçasıyla yağından biraz alip dişlerini kaşı. Çok rahatlatıyor. 1 aya kadar dolapta bekletip kullanabilirsin
Benim ki de 23.00 da uyuyor sabah 6.30 da kalkıyor emziriyorum uyuyor sabah 9.30-10.00 da kalkıyorBen Dokunmuyorum ya gece uykusuna saat 9:00’dan sonra uykusu gelmeye başlıyor zaten akşam dokuzdan sonra oyalaya oyalaya 9:30 10:00 buluyor zaten canım. Daha da erken yatırmak istemiyorum açıkçası sabah erken kalkmasın diye ama gündüz uykusuna benim bir çözüm bulmam lazım çok kısa ve parça parça bunu başaran arkadaşlar nasıl başarıyor çok merak ediyorum
Evet bende buna göre yapmaya çalışıyorum düzeni oluyor gibi oluyor bazen,bazen imkansız…@minseo ben uyku düzenimizi buna göre ayarladım canım. Çok güzel düzen oluşuyor başta zorlasa da.
evet hatta kusuyor bazenOğlum baş parmağını taa damağının arkasına kadar sokuyor sonra midesi bulanıp öğürüyor canım sen düşün bizdeki durumları.. Damakları kaşınıyor galiba ondan yapıyorlar canım.
1 yasinda yaptirmistim ates hic olmamisti. Ama senin 4 gun gecti ilk gunler ates olmadi ise simdi de ates olmamasi lazim.Uzerinde bir huzursuzluk var miKızlar bizim ateş 37.8 oldu duş aldirdik calpol verdik bı dustu şimdi yine 37.6 . Menenjit aşısında ateş bu denli olur mu ya
Laftan anlamıyorsa o geldiğinde çocuğu odadan çıkarma canım ya da onlara gittiğinizde git bir odaya çıkma. Gerçi laftan anlamayan bundan hiç anlamaz ya neyse allah sana sabır versin canım.Esim kp laf söylüyor adam anlamıyor kv da kızıyor kp ye ama adam yok anlamıyor
Ayy bizimki de öyle yapıyor. Bazen çok ittirip kusuyor bideOğlum baş parmağını taa damağının arkasına kadar sokuyor sonra midesi bulanıp öğürüyor canım sen düşün bizdeki durumları.. Damakları kaşınıyor galiba ondan yapıyorlar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?