2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim ki de 23.00 da uyuyor sabah 6.30 da kalkıyor emziriyorum uyuyor sabah 9.30-10.00 da kalkıyor
Benimkisi de 23:00 dan sonra uyusa 6/6:30 gibi kalkıyor ama gözleri kan çanağına dönüyor o kadar saat durduğu zaman. 21 da başlıyor uykulu halleri en fazla 21:30 a kdar oyalıyoruz sonra uyuyor 04:30/5 e kadar hepsinin alıştıoı bir düzen oluyor sonra gerçekten de yeter ki uyusunlar olsun ben büyüm kızımda 8 ayına kadar uyumuyordum diyebilirim gece gündüz uyumazdı kolikti ve doktor bana bazı bebekler hem kolik hemde huzursuz huysuz oluyor seninkisi de maaş böyle bir bebek zamanla düzelir demişti düzeldi ondan sonra 8.aydan sonra akşam 10 da yattıysa aralıksız 8/9 a kadar uyuyordu

Niye kanlı oluyor ki benim ki açmıyor emmeye kalkınca

1 yasinda yaptirmistim ates hic olmamisti. Ama senin 4 gun gecti ilk gunler ates olmadi ise simdi de ates olmamasi lazim.Uzerinde bir huzursuzluk var mi
Yani ilk günün gecesi 37.1 e çıkmıştı şimdiki 37.8 e kadar geldi. Serinlediyse iyi gülücükler saciyoruz ama sicakladiginda al kucağına gezdir diyo resmen çok da huzursuzluğu yok sabah 2 kere çok sonrası da 3-4 kere az kaka yaptı

36.4 e düştü uyudu şimdi inşallah daha çıkmaz
Bu gece de nöbetteyim korkuttu bu ateş beni.

Kızlar bizim ateş 37.8 oldu duş aldirdik calpol verdik bı dustu şimdi yine 37.6 . Menenjit aşısında ateş bu denli olur mu ya
Laf aramizda ben artik 37 yi gorunce ates demiyorum resmen. Kiz baya üst derecelere alıştırdı bizi Olur canım ben 39 u görmüştüm kziimda menenjitte. Biraz bünye meselesi. Endişe etme, aşı ateşi elbet inecek bir kaç gün sürebilir ama 36.5 lara inerse tekrar çıkmıyor genelde. Vücut şuan savaş halinde

Anlamadığım kendi cocuguna da her seyi yaptırdı
Yani pes diyorum, vanim istemediğin bir şey olduğunda söyleyeceksin bu açık ve net. Benim kp de biraz cinsi bozuklardan. Uyardığım halde yaptığı davranışları oldu bende ayağımı kestim her hafta giderdik o kızdığım zamanlarda 1 ay ayak basmadim. Hep tavırliyim. Canıma tak etti yani mesela gideriz bana nasılsın der, ben sen nasılsın bile demem o derece düşün zamanında hep alttan aldım, kendi bildiğini okudu ben yaparım moduna girdi şimdi hiç muhatap bile olmuyorum kıymete bindik. Kıza bisey verirken soruyor. Eskilerin lafı var ya Laf ile uslanmayanı etmeli tekbir , tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Bir şekilde çocuğumu korumam lazım. İnan başka kimse umurumda değil
Fileyi nasi kullanion anlamadim kiz:) benimki normal tül gibi bi kumaş
Benimkinde içinde köpük boncuklardan var 4 parmak kalınlığında hemen hemen sevibebeden almıştım. Valla yazlikta hayat kurtardı her gün hemennona yatırıp yıkıyorum.
Uyku konusuda soyle cnm benimki uyanikken hep mizmiz sanirim yoruluyor artik ondan boyle uzun uyuyor.
Gerçi dogdugundan beri geceleri pek yormadi beni gun icinde saolsun kat be kat karsiligini aliyor:))
Valla benimki de öyle. Gündüz uyumuyor ki çocuk yarım saat olursa şanslıyım hep kucak hep disarsi olsun. Gece de kaç kez kalkıyorum belli değil ki hatırlamıyorum bile çocuğu yatağına yatırıp yanımda ağzında memeyle cooook bulduğum oldu
Laftan anlamıyorsa o geldiğinde çocuğu odadan çıkarma canım ya da onlara gittiğinizde git bir odaya çıkma. Gerçi laftan anlamayan bundan hiç anlamaz ya neyse allah sana sabır versin canım.
Bazı insanlar cidden çok sinir bozucu....

36.4 e düştü uyudu şimdi inşallah daha çıkmaz
Bu gece de nöbetteyim korkuttu bu ateş beni.
Canim evimiz çok sıcak demişsin. Bizim dr çok sıcakta kalirsa vücut ateş yapar demişti acaba öyle bir şey mi? Klima varsa hafif açın bi serinlesin ev

Akşam üstü klima açıyoruz çünkü evim aşırı sıcak oluyor. Havaya üflemesini ayarlıyorum, 22 23 derecede kolunu kontrol ediyorum üşüdü mü diye

İstanbul da yaşıyoruz ama evimiz aşırı sıcak kısa kol zıbın bazen ince pantolon şort evi pencereyle serinletiyoruz daha doğrusu serinletemiyoruz
ah burayı hiç bırakasım yok aslında . daha dün gibi gebe kalmaya çalışmalarım , gebelikte yaşadığım ama olumlu ama olumsuz her şey , sizlerin destekleyen umut dolu mesajları
fekat bu canavarlar beni bir tık yordu efenim
bizim yatak odası + salonda klima var. ben klimaya çok alıştırmak istemiyorum çünkü bi balkona çıksalar yine termal şok. biraz iklime alışmaları lazım. gündüz belki klima açıp akşam da kapatıp bez + şu iç atlet gibi olan kollar bacaklar fora tulumlardan giydirip öyle mi yatırsam diye düşünüyorum pişikten de korkuyorum ama havaya adapte olamamalarından da korkuyorum… ya da sıcaktan ikisinin de ciyakladığını düşünüce tansiyonum 4-2 ye düşüyor gerçi ben şimdi planlarım düşünürüm taşınırım ama yine bebeklerimin istediği yola gelirim kafama vuraaa vura getirirler yola

Benim bebem de aynı ne gündüz ne gece uykusu ataksız zamanlarimiz bile ataklı 4.ay uyku gerilemesi bizde nasıl olur merak ediyorum daha ne kadar geriye düşebiliriz

Ben kullanıyorum benimki de öyle marka hatırlamıyorum evde değilim ama beyaz bi cihazdı

Ben bebeğin altını değişirken bile kimsenin olmadığı bir alan seçiyorum.
Kesinlikle ben de
Gündüz 2 saat mi uyanık kalması gerekiyor sadece
Yok kiz gece uykusuna geçmeden önce 2 saat uyanık kalmaliymis
Tamam canim yapayim bunu
Kızlar nebulizatör kullanan var mı? Hangi markayı kullanıyorsunuz?
Geçmiş olsun canim üsüttü mü ki Bebeler hasta olmasin ya Ben direct nexus kullanıyorum memnunum portatif olması çok kullanışlı
minseo ben uyku düzenimizi buna göre ayarladım canım. Çok güzel düzen oluşuyor başta zorlasa da.
Ben de buna benzer biseyleri yapicam yarin bakalim erken kaldiricam

Kızlar çetesi nasıl rahat edecekse öyle olacak annesi

Benim bebem de aynı ne gündüz ne gece uykusu ataksız zamanlarimiz bile ataklı 4.ay uyku gerilemesi bizde nasıl olur merak ediyorum daha ne kadar geriye düşebiliriz
Heh iste biz. Ne kadar dağa gerileyebilir hiç bilmiyorum. Atak haftalarina giriş yaptık, az önce uygulamaya baktım 32 gün kaldı diyor söyle bir uyusam ve 32 gün gecseee uykular gazlar kakalar düzene girse... Ay ne mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…