2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Teşekkür ederim canım bakacağım
Yaa süpersin maşallah bende saat başına geçeyim bu arada sık emzirmekten mi ne artık yine hıçkırık başladı bayadır yoktu zaten kilo alımı azaldı şimdi yeniden topluyoruz belki de
Yaaa aklıma xoxo gossio girl geldi süpersin
Bu arada bizde aynı sıcaklarda bunalıyoruz istanbul sıcakladı baya,zıbınla geziyoruz evde hem bacaklar açık cok hoşuma gidiyor
Altı aya kadar normal diyorlar bakma bizim kız aceleci baya dönmelere kendini itmelere başladı

Bnim ilk ya düşmezse diye tedirgindim. Aşı ateşi mi başka bişey mi onu anlamadim işte aşının ilk gecesi az bı ateş oldu sonra bı durum olmadı bugün 4.gun ateş başladı
Canim evimiz çok sıcak demişsin. Bizim dr çok sıcakta kalirsa vücut ateş yapar demişti acaba öyle bir şey mi? Klima varsa hafif açın bi serinlesin ev
Klima yok cam açıyoruz ama yok fayda etmiyo . Bnde öyle düşündüm ama 37.8 de ortam sıcaklığından olmaz heralde dedim

Kizlar benim oglum sanirim annesine acidi bakti bu kadin beni uyutamiyor bari ben kendi kendimi uyutayim dedi kac gündür koyduğum yere yan dönüp parmagini emcükleyerek kendi uyuyor, benim kucagimda emerek uyurdu önceden şimdi onu yapinca ağlamaya basliyor. Bazen oyun halisina koyuyorum bi bakiyorum kendi kendine yan dönüp uyumuş

Eklentiler

• 20230623_232014.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 68
arwengsd Benim buyuk oglumda boyle parmakla uyurduNasil tatli uyuyorMinik oglum da neredeyse dogdu dogali besiginde emzigini veriyorum etrafina baka baka kendi kendine uyuyor kucakta durup uyumayi sevmiyor
Ben de küçükken kendi kendime uyurmuşum annem hep öyle anlatirdi bazi şeyler genetik demek ki anlamadim ama ben bu işi çok sevdim evet ya kucagima aliyorum, salliyorum, emziriyorum, mama veriyorum hiç istemiyor bunlari aglamaya basliyor ama böyle koyunca hemen kendisi uyuyor ay hep böyle devam etsin mükemmel bir şey

Ben de
Tartı aldım ve sürekli yeteri kadar emmiş olamaz diye zorluyorum..

Klima yok cam açıyoruz ama yok fayda etmiyo . Bnde öyle düşündüm ama 37.8 de ortam sıcaklığından olmaz heralde dedim
Yok canim ortam sıcaklığı çok olunca bebek ateslenir dedi doktor bilimsel bi aciklamasini yapmıştı ama unuttum doğrusum her gün banyo ettir ve klima doğru şekilde açık olsun serin olsun ev dedi
arwengsd Benim buyuk oglumda boyle parmakla uyurduNasil tatli uyuyorMinik oglum da neredeyse dogdu dogali besiginde emzigini veriyorum etrafina baka baka kendi kendine uyuyor kucakta durup uyumayi sevmiyor
Kendi kendine uyuyan bebek ben Ekin de uykusu gelince yatağını istiyor atak haftasi uykuya zor daliyor diye anakucaginda sallıyorum ağlıyor yatağına yatırınca susuyor pış pış diyorum öyle dalıyor uykuya. İnşallah hep böyle gider

Laktoz intoleransını konuştunuz mu? Biz de de var gaz problemi laktoz intoleransı drdi doktor
açıkçası henüz doktora gitmedik bu sebeple. herkes olur normal diyor. bir gün çok kötü geçiyor devamındaki 2-3 gün bir tık daha iyi. kalça çıkığı kontrolü için gittiğimde soracaktım, bu şurubu ablam önermişti ama ne kadar kullandığını hatırlamıyor

Gercekten öyle diğer türlü anlayacak kafada değil sinir bozucu

selamlar nurse harveys aldım ben de bebişimin gazı için. çok sancılanıp kıvranıyor 20 günlüğüz acaba ne kadar vermeliyim üzerinde yazan kadar versem çok mu olur
Sanırım bir ay civarı başlamıştım ben de. Küçük olduğu için günde üç kez 1 ml verdim hep. Çok ağlar kıvranırsa 4. Kez verdim. Üzerinde yazan ölçü çok fazla bence

Anladım canım o da olabilir bilmiyorum ya şimdi yine 38 den düşürdüm ateşi

Evet Ekin i de hatirliyorum yatakciydi

Sanırım bir ay civarı başlamıştım ben de. Küçük olduğu için günde üç kez 1 ml verdim hep. Çok ağlar kıvranırsa 4. Kez verdim. Üzerinde yazan ölçü çok fazla bence
bana da çok fazla geldi yenidoğan için bir defa verdim onun etkisi mi çocuğum yorgun. mu düştü uyudu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…