- 29 Temmuz 2022
- 1.127
- 2.630
- 83
- 33
Teşekkür ederim canım bakacağımWellgro Pretty 3in1 Çalışma Masalı Mama Sandalyesi Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol canım bana bundan hediye geldi memnuniyet yüksekmiş bir bakabilirsin
Yaa süpersin maşallah bende saat başına geçeyimBenim oğlum aynı
3. Ay kontrolünde benim oğlum 1 ayda 300 gram almıştı, saat başı emzirdim hafta sonraki tartı kontrolüne kadar 170 gram almış oldu. Benim ki daha dönmüyor ya sadece yan duruyor poposunu kaldıramadı daha
Emmedigi zaman ağlıyor mu peki?
Maşallah canım, senin kız manken gibi olacak demek ki. Kilo her zaman sağlık demek değil zaten. Gelişiminde sıkıntı olsa boyu da uzamazdı
Yaaa aklıma xoxo gossio girl geldi süpersinyeniden merhabaaa
doğurup kayıplara karışanlar kervanına katılmak zorunda kalan lavender geri döndühala bakıcı bulamadık ve memleketteyiz artık bayramdan sonra dönüş yapacağız ne denk gelirse çünkü evimi çok özledim düzensiz kaldık böyle. çociklerim henüz dönmüyor sizlerde durum nasıl anca bacak diretiyorlar yan yan sanırım bişeylere geç kalıyorum bu hengamede. gündüz uykuları kısaldı ve ben nasıl oyalasam diye çırpınmaktan bittim.
dün 4. ay aşılarımızı olduk. kızamık salgınından korkuyorum
bir de aşırı sıcak şehirlerde yaşayan annelerden bebeklerin giyimi konusunda ve klima konusunda fikir / yardım rica ediyorum. şu an hala serince olan bi şehirdeyiz ama evimizin olduğu yer çok sıcak çocuklar termal şoka uğrayacaklar. nasıl adapte edeceğim korkuyorum. ve klima açan arkadaşlar var mı yoksa kapı pencere açık stil mi gidiyorsunuz ?
teşekkürler,
xoxo lavender
Bnim ilk ya düşmezse diye tedirgindim. Aşı ateşi mi başka bişey mi onu anlamadim işte aşının ilk gecesi az bı ateş oldu sonra bı durum olmadı bugün 4.gun ateş başladıLaf aramizda ben artik 37 yi gorunce ates demiyorum resmen. Kiz baya üst derecelere alıştırdı biziOlur canım ben 39 u görmüştüm kziimda menenjitte. Biraz bünye meselesi. Endişe etme, aşı ateşi elbet inecek bir kaç gün sürebilir ama 36.5 lara inerse tekrar çıkmıyor genelde. Vücut şuan savaş halinde
Klima yok cam açıyoruz ama yok fayda etmiyo . Bnde öyle düşündüm ama 37.8 de ortam sıcaklığından olmaz heralde dedimCanim evimiz çok sıcak demişsin. Bizim dr çok sıcakta kalirsa vücut ateş yapar demişti acaba öyle bir şey mi? Klima varsa hafif açın bi serinlesin ev
Ben de küçükken kendi kendime uyurmuşum annem hep öyle anlatirdi bazi şeyler genetik demek ki anlamadim ama ben bu işi çok sevdimarwengsd Benim buyuk oglumda boyle parmakla uyurdu Nasil tatli uyuyor Minik oglum da neredeyse dogdu dogali besiginde emzigini veriyorum etrafina baka baka kendi kendine uyuyor kucakta durup uyumayi sevmiyor
Ben deBende aynı şeyi yaşıyorum. Bu kadar emmeyle doymazsın deyip zorla vermeye çalışıyorumGittikçe daha az emmeye başlıyor ve sanki kavga ediyor. Ağzına alıp bırakıyor sert bir şekilde. Ona özel tartı aldık. Dayanamayıp her banyo öncesi tartıp , not ediyorum. Fakat kimseye tavsiye etmem. Endişeyi ikiye katlıyor.
Bizimki 7 de uyanıyo 8 de yatıyo 10 da kalkıyor sonra öğleden sonra uyuyorminseo ben uyku düzenimizi buna göre ayarladım canım. Çok güzel düzen oluşuyor başta zorlasa da.
Laktoz intoleransını konuştunuz mu? Biz de de var gaz problemi laktoz intoleransı drdi doktorselamlar nurse harveys aldım ben de bebişimin gazı için. çok sancılanıp kıvranıyor20 günlüğüz acaba ne kadar vermeliyim üzerinde yazan kadar versem çok mu olur
Yok canim ortam sıcaklığı çok olunca bebek ateslenir dedi doktor bilimsel bi aciklamasini yapmıştı ama unuttum doğrusum her gün banyo ettir ve klima doğru şekilde açık olsun serin olsun ev dediKlima yok cam açıyoruz ama yok fayda etmiyo . Bnde öyle düşündüm ama 37.8 de ortam sıcaklığından olmaz heralde dedim
Kizlar benim oglum sanirim annesine acidi bakti bu kadin beni uyutamiyor bari ben kendi kendimi uyutayim dedikac gündür koyduğum yere yan dönüp parmagini emcükleyerek kendi uyuyor, benim kucagimda emerek uyurdu önceden şimdi onu yapinca ağlamaya basliyor. Bazen oyun halisina koyuyorum bi bakiyorum kendi kendine yan dönüp uyumuş
Kendi kendine uyuyan bebekarwengsd Benim buyuk oglumda boyle parmakla uyurdu Nasil tatli uyuyor Minik oglum da neredeyse dogdu dogali besiginde emzigini veriyorum etrafina baka baka kendi kendine uyuyor kucakta durup uyumayi sevmiyor
açıkçası henüz doktora gitmedik bu sebeple. herkes olur normal diyor. bir gün çok kötü geçiyor devamındaki 2-3 gün bir tık daha iyi. kalça çıkığı kontrolü için gittiğimde soracaktım, bu şurubu ablam önermişti ama ne kadar kullandığını hatırlamıyorLaktoz intoleransını konuştunuz mu? Biz de de var gaz problemi laktoz intoleransı drdi doktor
Gercekten öyle diğer türlü anlayacak kafada değil sinir bozucuYani pes diyorum, vanim istemediğin bir şey olduğunda söyleyeceksin bu açık ve net. Benim kp de biraz cinsi bozuklardan. Uyardığım halde yaptığı davranışları oldu bende ayağımı kestimher hafta giderdik o kızdığım zamanlarda 1 ay ayak basmadim. Hep tavırliyim. Canıma tak etti yani mesela gideriz bana nasılsın der, ben sen nasılsın bile demem o derece düşün zamanında hep alttan aldım, kendi bildiğini okudu ben yaparım moduna girdi şimdi hiç muhatap bile olmuyorum kıymete bindik. Kıza bisey verirken soruyor. Eskilerin lafı var ya Laf ile uslanmayanı etmeli tekbir , tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Bir şekilde çocuğumu korumam lazım. İnan başka kimse umurumda değil
Sanırım bir ay civarı başlamıştım ben de. Küçük olduğu için günde üç kez 1 ml verdim hep. Çok ağlar kıvranırsa 4. Kez verdim. Üzerinde yazan ölçü çok fazla benceselamlar nurse harveys aldım ben de bebişimin gazı için. çok sancılanıp kıvranıyor20 günlüğüz acaba ne kadar vermeliyim üzerinde yazan kadar versem çok mu olur
Anladım canım o da olabilir bilmiyorum ya şimdi yine 38 den düşürdüm ateşiYok canim ortam sıcaklığı çok olunca bebek ateslenir dedi doktor bilimsel bi aciklamasini yapmıştı ama unuttum doğrusum her gün banyo ettir ve klima doğru şekilde açık olsun serin olsun ev dedi
Kendi kendine uyuyan bebekben Ekin de uykusu gelince yatağını istiyor atak haftasi uykuya zor daliyor diye anakucaginda sallıyorum ağlıyor yatağına yatırınca susuyor pış pış diyorum öyle dalıyor uykuya. İnşallah hep böyle gider
Evet Ekin i de hatirliyorum yatakciydiYok canim ortam sıcaklığı çok olunca bebek ateslenir dedi doktor bilimsel bi aciklamasini yapmıştı ama unuttum doğrusum her gün banyo ettir ve klima doğru şekilde açık olsun serin olsun ev dedi
Kendi kendine uyuyan bebekben Ekin de uykusu gelince yatağını istiyor atak haftasi uykuya zor daliyor diye anakucaginda sallıyorum ağlıyor yatağına yatırınca susuyor pış pış diyorum öyle dalıyor uykuya. İnşallah hep böyle gider
Yani kırk hafta üzerinden hesaplamadın sen de öyle mi? Nette öyle bir ibare yok direkt doğum tarihini baz alıyoBenim kiz da 36+6 da doğdu netteki hesaba göre ataklar hep 4-5 gün erken geldi bize canım
bana da çok fazla geldi yenidoğan içinSanırım bir ay civarı başlamıştım ben de. Küçük olduğu için günde üç kez 1 ml verdim hep. Çok ağlar kıvranırsa 4. Kez verdim. Üzerinde yazan ölçü çok fazla bence
Ultrason kağıdındaki tarihe göre hesaplaniyor canim bizim 7 martti kizim 16 Şubat'ta doğdu ben 7 marti baz alıyorum ataklar 40 hafta üzerinden hesaplaniyormusYani kırk hafta üzerinden hesaplamadın sen de öyle mi? Nette öyle bir ibare yok direkt doğum tarihini baz alıyo
O bize uymuyor ya şaşkınım bu konudaUltrason kağıdındaki tarihe göre hesaplaniyor canim bizim 7 martti kizim 16 Şubat'ta doğdu ben 7 marti baz alıyorum ataklar 40 hafta üzerinden hesaplaniyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?