2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ultrason kağıdındaki tarihe göre hesaplaniyor canim bizim 7 martti kizim 16 Şubat'ta doğdu ben 7 marti baz alıyorum ataklar 40 hafta üzerinden hesaplaniyormus
Tatile giderken bunu gormeyeydim iyiydi:)))

Eklentiler

• Screenshot_20230624_100636_Opera.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar bebeğimin saçları çok fazl dökülüyor ya çok moralim bozuluyor. Normal yazıyor internette ama baya canım sıkılıyor
Canim kafana takip bir de onun icin uzulme zsten yeterince her seylerine uzuluyoruzHerkesin ki dokuliyor ben seviniyorum dokuluyor diye daha guzeli cikiyor. Kendi asil rengi olan saclar cikiyor

Bu oyuncak nasıl sesler çıkarıyor canım, benim oğlum çok seviyor sesli oyuncakları
Sesli ve ışıklı canım, müzikle beraber 40 çeşit seslendirme var içinde, dans şarkılarıymış, göbeğim kırmızı olduğunda bana birşey söyle diyor ve söylediğin şeyi kendisi kaydedip müzikle beraber söylüyor mesala

Surekli beynimde "haydi dans edelim şarkı soyleyelim" nakaratı dönüyor

O bize uymuyor ya şaşkınım bu konuda
Bize de canım ama aşağı yukarı fikir veriyor mesela 4. Ay atağı ordaki tarihe göre 1 hafta erken başladı bizde
Kızlar bebeğimin saçları çok fazl dökülüyor ya çok moralim bozuluyor. Normal yazıyor internette ama baya canım sıkılıyor
Ekinin de dökülüyor canim yatağı hep saç yerine yenileri çıkacak kel kalmazlar üzülme
Tatile giderken bunu gormeyeydim iyiydi:)))
Alllaaaah kolay gelsin

Bizim de haftaya başlıyor tatile gidince ama ben seviniyorum bakacak çok kişi var ablamlar annem ablamın çocuklar en azından ataklar orda bitsin istiyorum
Çocuğun sana yapışması dışında sorun yok tabi inşallah durur onlarda canım gündüz dinlen en azından gece zor oluyor uykuya geçerken seni istiyor

Atak haftalarını nasıl hesaplıyorsunuz kızlar? Kırk hafta üzerinden hesaplanır diyor ama önceki ataklarda o hesap bize hiç uymadı
Benimki doğum tarihini ile tam uyumlu. 40 haftayla uyum sağlamıyor
Doğum saçları dökülüp yerine alttan yeni saç gelecek

Çocuğun sana yapışması dışında sorun yok tabi inşallah durur onlarda canım gündüz dinlen en azından gece zor oluyor uykuya geçerken seni istiyor
Başından beri hep annem vardı 2 gündür yok çarşamba kavuşuyoruz inşallah ama şu 2 günde ben bittim tek başına bakan hatta 2 bebeğe tek başına bakan canım anneler madalyalık

Bizimde döküldü canım yatağa banyo süngerine hatta çok komik döküldü önler gitti arka gitti tam orta dökülmedi baya uzun hatta bağlamalık ama simdi yeni saçları geldi üzülecek şey arama kendine atakları düşün

Çok tatlı bu ya bu ayki alınacaklar listemde var

Teşekkürler perşembe günü alerji doktoruna gittik hamazinc iyi geldi dedim Adamcağız kabul etmiyor kortizonlu kremin fayda etmediğine Çinko içerikli krem hiç fayda etmez falan dedi sonra eşim aile hekimimizle görüştüğünde söylemiş oda o zaman oradaki yara mantar herhalde demiş çünkü kortizon mantarı azdırır demiş çok şükür bayağı toparladık hafif boynunda kızarıklık kaldı onada tekrar sürdüm Çinko içerikli kremlerden travazolde gerekirse sürerim. Ben bu tıp camiasının hiç anlamıyorum her doktor ayrı bir eğitim veren tıp fakültesi okuyor sanki
bana da çok fazla geldi yenidoğan için bir defa verdim onun etkisi mi çocuğum yorgun. mu düştü uyudu valla
Bizim doktorumuz da vermişti günde üç defa altı damla şeklinde veriyorduk hatta hala aynı şekilde veriyorum huzursuz olduklarında
Benim de kızlardan biri nerdeyse kel kaldı üst tarafta üçtel saçı var uzun, geri kalanlar yarısı dökülmüş yarısı azıcık çıkmış saçma bir hal aldı eşimde tutturdu tamamen keselim düzgünce uzasın diye ben de kıyamıyorum tüm kel kalmasını istemiyorum
Hangi oyuncakmış o, ben kaçırdım ve çok merak ettim tekrar paylaşabilir misin

Kızlar benim kızçeler 11 Şubat‘ta doğdu ben biraz bol giydirmeyi seviyorum o yüzden şu an 6 9 aylık giydiriyorum birde tabii kurutmada bir miktar çekiyor, kış alışverişinide yapmak istiyorum sizce kaç aylık almalıyım

9-12 12-18 al canım kalıbına göre kıyafetin

Bu oyuncaktı canım

Eklentiler

• 20230623_091745.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 53
Benimki doğum tarihini ile tam uyumlu. 40 haftayla uyum sağlamıyor

Doğum saçları dökülüp yerine alttan yeni saç gelecek
Evet işte benim de aynen öyle
Kızlar inşallah benim de öyledir doğum tarihine göre atağın bitmesine 1 hafta kalmış hadi inşallah yaaa
Moral vermek diyince de sen beee
Çok sevindim canim yaaa iyi gelsin de e nasıl iyileşti o zaman gözünle gördüğüne mi inanacaksin ona mi demek ki kendisi yanlış tedavi vermiş bunu kabul etmiyor da fayda eden kremi suçluyor
Evet bende çok sıkıldım özellikle sabah uyandığında çok gülüyor bu oyuncağa ve sabah sabah hiç çekilmiyor o ses
Ekin de öyle ne anliyorsa oyuncağı görünce gülücükler atmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…