Tatile giderken bunu gormeyeydim iyiydi:)))Ultrason kağıdındaki tarihe göre hesaplaniyor canim bizim 7 martti kizim 16 Şubat'ta doğdu ben 7 marti baz alıyorum ataklar 40 hafta üzerinden hesaplaniyormus
Canim kafana takip bir de onun icin uzulme zsten yeterince her seylerine uzuluyoruzKızlar bebeğimin saçları çok fazl dökülüyor ya çok moralim bozuluyor. Normal yazıyor internette amabaya canım sıkılıyor
Sesli ve ışıklı canım, müzikle beraber 40 çeşit seslendirme var içinde, dans şarkılarıymış, göbeğim kırmızı olduğunda bana birşey söyle diyor ve söylediğin şeyi kendisi kaydedip müzikle beraber söylüyor mesalaBu oyuncak nasıl sesler çıkarıyor canım, benim oğlum çok seviyor sesli oyuncakları
Bizim de haftaya başlıyor tatile gidince ama ben seviniyorum bakacak çok kişi var ablamlar annem ablamın çocuklar en azından ataklar orda bitsin istiyorumTatile giderken bunu gormeyeydim iyiydi:)))
Surekli beynimde "haydi dans edelim şarkı soyleyelim" nakaratı dönüyorSesli ve ışıklı canım, müzikle beraber 40 çeşit seslendirme var içinde, dans şarkılarıymış, göbeğim kırmızı olduğunda bana birşey söyle diyor ve söylediğin şeyi kendisi kaydedip müzikle beraber söylüyor mesala
Bize de canım ama aşağı yukarı fikir veriyor mesela 4. Ay atağı ordaki tarihe göre 1 hafta erken başladı bizdeO bize uymuyor ya şaşkınım bu konuda
Ekinin de dökülüyor canim yatağı hep saç yerine yenileri çıkacak kel kalmazlar üzülmeKızlar bebeğimin saçları çok fazl dökülüyor ya çok moralim bozuluyor. Normal yazıyor internette amabaya canım sıkılıyor
Alllaaaah kolay gelsinTatile giderken bunu gormeyeydim iyiydi:)))
Çocuğun sana yapışması dışında sorun yok tabiBizim de haftaya başlıyor tatile gidince ama ben seviniyorum bakacak çok kişi var ablamlar annem ablamın çocuklar en azından ataklar orda bitsin istiyorum
Benim de 'haydiii bir öpücük bana bir öpücük yollaaaa muaaah"Surekli beynimde "haydi dans edelim şarkı soyleyelim" nakaratı dönüyor
Benimki doğum tarihini ile tam uyumlu. 40 haftayla uyum sağlamıyorAtak haftalarını nasıl hesaplıyorsunuz kızlar? Kırk hafta üzerinden hesaplanır diyor ama önceki ataklarda o hesap bize hiç uymadı
Doğum saçları dökülüp yerine alttan yeni saç gelecekKızlar bebeğimin saçları çok fazl dökülüyor ya çok moralim bozuluyor. Normal yazıyor internette amabaya canım sıkılıyor
Başından beri hep annem vardı 2 gündür yok çarşamba kavuşuyoruz inşallah ama şu 2 günde ben bittimÇocuğun sana yapışması dışında sorun yok tabiinşallah durur onlarda canım gündüz dinlen en azından gece zor oluyor uykuya geçerken seni istiyor
Bizimde döküldü canım yatağa banyo süngerine hatta çok komik döküldü önler gitti arka gitti tam orta dökülmedi baya uzun hatta bağlamalıkKızlar bebeğimin saçları çok fazl dökülüyor ya çok moralim bozuluyor. Normal yazıyor internette amabaya canım sıkılıyor
Çok tatlı bu ya bu ayki alınacaklar listemde varSesli ve ışıklı canım, müzikle beraber 40 çeşit seslendirme var içinde, dans şarkılarıymış, göbeğim kırmızı olduğunda bana birşey söyle diyor ve söylediğin şeyi kendisi kaydedip müzikle beraber söylüyor mesala
TeşekkürlerÇok şükür canım yaİnşallah tamamen iyileşir aklında olsun çinko içerikli kremler bu tarz durumlarda çok fayda sağlıyor evde 2-3 paket yedekli bulundur mutlaka böyle bir sorununuz varsa. Fito krem de sürebilirsin ekstra cilt dokusunu hızlı toparlar. Travazol kullandin mi bilmiyorum ama oda ağır egzema,mantara çok iyi geliyor bunlari karistirarak kullanabilirsin çok hızlı sonuç verir
Bizim doktorumuz da vermişti günde üç defa altı damla şeklinde veriyorduk hatta hala aynı şekilde veriyorum huzursuz olduklarındabana da çok fazla geldi yenidoğan içinbir defa verdim onun etkisi mi çocuğum yorgun. mu düştü uyudu valla
Benim de kızlardan biri nerdeyse kel kaldı üst tarafta üçtel saçı var uzun, geri kalanlar yarısı dökülmüş yarısı azıcık çıkmış saçma bir hal aldı eşimde tutturdu tamamen keselim düzgünce uzasın diye ben de kıyamıyorum tüm kel kalmasını istemiyorumKızlar bebeğimin saçları çok fazl dökülüyor ya çok moralim bozuluyor. Normal yazıyor internette amabaya canım sıkılıyor
Hangi oyuncakmış o, ben kaçırdım ve çok merak ettim tekrar paylaşabilir misinSesli ve ışıklı canım, müzikle beraber 40 çeşit seslendirme var içinde, dans şarkılarıymış, göbeğim kırmızı olduğunda bana birşey söyle diyor ve söylediğin şeyi kendisi kaydedip müzikle beraber söylüyor mesala
Evet bende çok sıkıldımSurekli beynimde "haydi dans edelim şarkı soyleyelim" nakaratı dönüyor
9-12 12-18 al canım kalıbına göre kıyafetinKızlar benim kızçeler 11 Şubat‘ta doğdu ben biraz bol giydirmeyi seviyorum o yüzden şu an 6 9 aylık giydiriyorum birde tabii kurutmada bir miktar çekiyor, kış alışverişinide yapmak istiyorum sizce kaç aylık almalıyım
Aslında 9 yada 12 aylık yazıyordu üzerinde ama bence 3 ay sonra kullanılabilen oyuncaklardan, al canım kesinlikle pişman olmazsınÇok tatlı bu ya bu ayki alınacaklar listemde var
Bu oyuncaktı canımTeşekkürlerperşembe günü alerji doktoruna gittik hamazinc iyi geldi dedim Adamcağız kabul etmiyor kortizonlu kremin fayda etmediğine Çinko içerikli krem hiç fayda etmez falan dedi sonra eşim aile hekimimizle görüştüğünde söylemiş oda o zaman oradaki yara mantar herhalde demiş çünkü kortizon mantarı azdırır demiş çok şükür bayağı toparladık hafif boynunda kızarıklık kaldı onada tekrar sürdüm Çinko içerikli kremlerden travazolde gerekirse sürerim. Ben bu tıp camiasının hiç anlamıyorum her doktor ayrı bir eğitim veren tıp fakültesi okuyor sanki
Bizim doktorumuz da vermişti günde üç defa altı damla şeklinde veriyorduk hatta hala aynı şekilde veriyorum huzursuz olduklarında
Benim de kızlardan biri nerdeyse kel kaldı üst tarafta üçtel saçı var uzun, geri kalanlar yarısı dökülmüş yarısı azıcık çıkmış saçma bir hal aldı eşimde tutturdu tamamen keselim düzgünce uzasın diye ben de kıyamıyorum tüm kel kalmasını istemiyorum
Hangi oyuncakmış o, ben kaçırdım ve çok merak ettim tekrar paylaşabilir misin
Evet işte benim de aynen öyleBenimki doğum tarihini ile tam uyumlu. 40 haftayla uyum sağlamıyor
Benimki doğum tarihini ile tam uyumlu. 40 haftayla uyum sağlamıyor
Doğum saçları dökülüp yerine alttan yeni saç gelecek
Kızlar inşallah benim de öyledir doğum tarihine göre atağın bitmesine 1 hafta kalmış hadi inşallah yaaaEvet işte benim de aynen öyle
Moral vermek diyince de sen beeeBizimde döküldü canım yatağa banyo süngerine hatta çok komik döküldü önler gitti arka gitti tam orta dökülmedi baya uzun hatta bağlamalıkama simdi yeni saçları geldi üzülecek şey arama kendine atakları düşün
Çok sevindim canim yaaa iyi gelsin deTeşekkürlerperşembe günü alerji doktoruna gittik hamazinc iyi geldi dedim Adamcağız kabul etmiyor kortizonlu kremin fayda etmediğine Çinko içerikli krem hiç fayda etmez falan dedi sonra eşim aile hekimimizle görüştüğünde söylemiş oda o zaman oradaki yara mantar herhalde demiş çünkü kortizon mantarı azdırır demiş çok şükür bayağı toparladık hafif boynunda kızarıklık kaldı onada tekrar sürdüm Çinko içerikli kremlerden travazolde gerekirse sürerim. Ben bu tıp camiasının hiç anlamıyorum her doktor ayrı bir eğitim veren tıp fakültesi okuyor sanki
Ekin de öyle ne anliyorsa oyuncağı görünce gülücükler atmaya başlıyorEvet bende çok sıkıldımözellikle sabah uyandığında çok gülüyor bu oyuncağa ve sabah sabah hiç çekilmiyor o ses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?