2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bizim doktorumuz da vermişti günde üç defa altı damla şeklinde veriyorduk hatta hala aynı şekilde veriyorum huzursuz olduklarında
yaklaşık 1 ml e denk geliyordur değil mi? inşallah fazla vermiyorumdur

Ben gündüz kısa kol şort akşam yatarken ince pijama yada tulum çorap giymeyi hiç sevmiyor giydirmiyorum üstüne ince bile birşey ortsem atıyor ayaklarıyla

Canim kafana takip bir de onun icin uzulme zsten yeterince her seylerine uzuluyoruzHerkesin ki dokuliyor ben seviniyorum dokuluyor diye daha guzeli cikiyor. Kendi asil rengi olan saclar cikiyor

Benimki doğum tarihini ile tam uyumlu. 40 haftayla uyum sağlamıyor

Doğum saçları dökülüp yerine alttan yeni saç gelecek

Ay vallahi kızlar annelik tam bir delilikmiş o kadar dökülünce bin tane şey düşündüm valla değerlerimi düştü vs vs çok sağolun kızlar

Kizlsar canim cok sikkin ya Yigit in isali gecmiyor gunde 3 ve sivik.mukuslu artik alerji oldugunu dusunuyorum. Diyeti yapiyorum ama tam olarak neye alerjisi var onu da bilmiyorum tamam sut urunu yumurta neredeyse 1 haftadir kestim ama ya bakliyatlara varsa randevu aldik 19 temmuza birilerini araya koyduk bayram sonrasina kaldi. Karni agriyinca o kakayi yapana kadar rahat ememiyor. Bir kac gunde uzuntuden eridim. Emzirirken sanki ogluma zehir veriyorum gibi hissediyorum ne yapacagimi şasirdim.

Canim diyetler 2 haftada etki ediyormuş dur bakalım inşallah bir kaç güne düzelecektir belki de. Tabi test yaptırmanız da çok iyi olur bu alerji işi biraz derin deniz. Peki emmesi beslenmesi nasıl canim o düzene girdi mi ? bir de maflor harici gaz için bir şey kullaniyor musun sen?

Canım belki de mikrop aldı atamadı herneyse olabilir üzülme lütfen artık o kadar çok bebeğin alerjisi var ki heralde sağlıksız yediğimiz için senin elinde değil ki Buda , bide emin misin belki çok kaka yapıyor benim ki de öyle hep öyleydi kaka sayısı fazla

Kızlar bende bugün kakasının köpüklü olduğunu farkettim inşallah bizde de alerji çıkmaz direk tedirgin oldum

Kızlar bende bugün kakasının köpüklü olduğunu farkettim inşallah bizde de alerji çıkmaz direk tedirgin oldum
Alla alaa noluyo Kiz bole herkese nerdeyse emziremedigime sevinecem neymis boyle bu süt alerjisi valla bende ilkkez burda duydum anne sütüne bile alerjik olunabiliyorsa yandik valla nasi buyucek bu bebeler

Emmesi kac gundur baya iyiydi 2 saatte bir ama bazen bakiyorum emmek.istemiyor bugun oglen emmek.istemedi kakayi yapti sonra aradan 1 kac saat gecince emdi ona baktikca cok uzuluyorum. 6 da doktora tekrar goturecegim olmadi alerji.mamasi falan mi yazsin diyorum ama kesin alerji mi onu da bilmiuorum da neden isal gecmesin. Tekrar kaka tahlili yapilacak

3 defa yapiyor 3 yapmasi normal ama canim baya mukus ve sivik. Fotolarini cektim.doktora gosterdim hatta. Yani o kadar.mukus neden olsun kaka tahlili yapildi temiz cikti. Rabbim hic bir bebegin cani yanmasin oyle masum bakinca icim aciyor nedenini bilsem ona gore cozum olsa o da yok suanlik alerji testini beklemekten baska carem yok. Simdi yine goturup kaka tahlili yapacagim. Aglayan bir bebek de degil sesi de cok cikmiyor arada karni agriyinca biraz agliyor susuyor emzik vs verip kucaklayinca

Kızlar oğlum meme emmek istemiyor ya,nasıl desem bir haftadır yaklaşık sanki süt değil de zehir gibi kendini memeden atmaya çalışıyor.İlk etapta birkaç saniye emiyor sonra acı çeker gibi ağlıyorUykuluyken içiyor ama gündüzleri almıyor.Ee aç kalıyordur bu şimdiBizimkisi meme reddi değil bence,dişleri yüzünden huysuzluk gibi geldi bana. Çok üzülüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum

Canım bizimkinde de yaklaşık bir haftadır meme içmek istememe gibi bir durum var,kendini parçalıyor resmen ama ben dişe bağladım.Bizde de mukuslu kaka var ama öyle her kakasında değil ve çok abartılı bir mukus da değil.Bende ptesi doktora götüreceğim alerji testi için içim rahat olsun diye.

Arkadaşım biz seninle konuşmuştuk, bak bizim doktorlar huzursuzluk, ateş, kusma vs olmadıklar arada ishal olabilir diyorlar. Benim oğluşun kakası şuan dondurma eriği şeklinde. Sıvı değil, mukuslu da değil, sindirilmiş gibi. Maflor kullanmaya başladım 2 gündür veriyorum ama o da gaz sancısı yapmaya başladı benim oğluşa biraz daha takip edip biogaia ya geçebilirim. Şuan için korkma lütfen, alerjik vs birşey olmayadabilir. Sen kendine sıkıntı yaptıkça bebeğine de yansır, düzelecek inşallah de kendi kendine, iyi olacak oğluşum de. Doktorla konuşunca için ferahlar inşallah ama ben alerji çıkacağını sanmıyorum. Mevsimsel bile olabilir ki, şuan salgın var diyorlar. Herşeyini kaynatıyorum ama ister istemez banyo suyundan bile birşey alabilir inşallah düzelecek içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…