Yani memeyi suan cok red etmiyor Sali gununden beri baya guzel emdi bugun gevsetmis. ama mesela gecen hafta saatlerce ac kaldi. Benim sikintim boyle 2 haftadir basladi. Bilmiyorum ya kesin bir sey soylense hani derdi ne bilinse bu kucuk bebeklerin ilk aylari cok zor.doktorlar bile tam anlayamiyor neleri oldugunu. Pazartesi yaparlar mi ki alerji testi her yerde de yok biz universite hastanesine bayram sonrasi goturecegiz.Canım bizimkinde de yaklaşık bir haftadır meme içmek istememe gibi bir durum var,kendini parçalıyor resmen ama ben dişe bağladım.Bizde de mukuslu kaka var ama öyle her kakasında değil ve çok abartılı bir mukus da değil.Bende ptesi doktora götüreceğim alerji testi için içim rahat olsun diye.
Canim biliyorum ama bu stres vs meselesi degil neden kakasi o kadar mukuslu ve sivik senin mukuslu degilmis canim sana ozelden atmistim bazen onun daha sivisini yapiyor. Bazen duzelecek deyip ustune gitmiyorum ama boyle nereye kadar anlamiuorum doktoru bekliyorum bakalim bir daha kaka.tahlili alacakArkadaşım biz seninle konuşmuştuk, bak bizim doktorlar huzursuzluk, ateş, kusma vs olmadıklar arada ishal olabilir diyorlar. Benim oğluşun kakası şuan dondurma eriği şeklinde. Sıvı değil, mukuslu da değil, sindirilmiş gibi. Maflor kullanmaya başladım 2 gündür veriyorum ama o da gaz sancısı yapmaya başladı benim oğluşabiraz daha takip edip biogaia ya geçebilirim. Şuan için korkma lütfen, alerjik vs birşey olmayadabilir. Sen kendine sıkıntı yaptıkça bebeğine de yansır, düzelecek inşallah de kendi kendine, iyi olacak oğluşum de. Doktorla konuşunca için ferahlar inşallah ama ben alerji çıkacağını sanmıyorum. Mevsimsel bile olabilir ki, şuan salgın var diyorlar. Herşeyini kaynatıyorum ama ister istemez banyo suyundan bile birşey alabilir inşallah düzelecek içini ferah tut
Bu atak berbat bir şey. Çığlık ata ata ağlıyor çocuk uyku öncesi ve uykudan uyandıktan sonra. Lütfen erken bitsinKızlar inşallah benim de öyledir doğum tarihine göre atağın bitmesine 1 hafta kalmış hadi inşallah yaaa
Moral vermek diyince de sen beee
Çok sevindim canim yaaa iyi gelsin dee nasıl iyileşti o zaman gözünle gördüğüne mi inanacaksin ona mi demek ki kendisi yanlış tedavi vermiş bunu kabul etmiyor da fayda eden kremi suçluyor
Ekin de öyle ne anliyorsa oyuncağı görünce gülücükler atmaya başlıyor
Canım mukuslu kaka bazen alerji değil de mesela emerken ön süt alımı fazla olduğu zamanda oluyormuşKizlsar canim cok sikkin ya Yigit in isali gecmiyor gunde 3 ve sivik.mukuslu artik alerji oldugunu dusunuyorum. Diyeti yapiyorum ama tam olarak neye alerjisi var onu da bilmiyorum tamam sut urunu yumurta neredeyse 1 haftadir kestim ama ya bakliyatlara varsa randevu aldik 19 temmuza birilerini araya koyduk bayram sonrasina kaldi. Karni agriyinca o kakayi yapana kadar rahat ememiyor. Bir kac gunde uzuntuden eridim. Emzirirken sanki ogluma zehir veriyorum gibi hissediyorum ne yapacagimi şasirdim.
Insallah oyledir canim.Canım mukuslu kaka bazen alerji değil de mesela emerken ön süt alımı fazla olduğu zamanda oluyormuş
Canım bu süt alerjisi denilen anne sütüne değil annenin yediği inek sütü ve ürünlerine karşı hassasiyet oluyor bebişlerde o sebeple anne süt ve süt ürünlerini kesiyorAlla alaa noluyo Kiz bole herkese nerdeyse emziremedigime sevinecem neymis boyle bu süt alerjisi valla bende ilkkez burda duydum anne sütüne bile alerjik olunabiliyorsa yandik valla nasi buyucek bu bebeler
Canım 3 çok normal bide cıvıklığı değişken oluyor benim kininde mesela bi bakıyorum çok sıvı kaka aa ishal bu diyorum ertesi gün geçmiş oluyor bizim yediğimiz de etkiliyor, bide bebeğimin sesi çıkmıyor diyorsun ya aslında bi sıkıntısı olmadığını gösteriyor o sıkıntısı hastalığı olsa emin ol durmaz çok ağlar öyle düşün bence Allah’ın izniyle bebişinin birşeyi yok3 defa yapiyor 3 yapmasi normal ama canim baya mukus ve sivik. Fotolarini cektim.doktora gosterdim hatta. Yani o kadar.mukus neden olsun kaka tahlili yapildi temiz cikti. Rabbim hic bir bebegin cani yanmasin oyle masum bakinca icim aciyor nedenini bilsem ona gore cozum olsa o da yok suanlik alerji testini beklemekten baska carem yok. Simdi yine goturup kaka tahlili yapacagim. Aglayan bir bebek de degil sesi de cok cikmiyor arada karni agriyinca biraz agliyor susuyor emzik vs verip kucaklayinca
Bana da özelden atar mısın canım ben bebekle tuvalet iletişimi uyguluyorum o sebep her tür kakasının çıkışına kıvamına sıklığına hakimimCanim biliyorum ama bu stres vs meselesi degil neden kakasi o kadar mukuslu ve sivik senin mukuslu degilmis canim sana ozelden atmistim bazen onun daha sivisini yapiyor. Bazen duzelecek deyip ustune gitmiyorum ama boyle nereye kadar anlamiuorum doktoru bekliyorum bakalim bir daha kaka.tahlili alacak
Canim benimki gecen pazartesi gece bile 3 defa kaka yapti gunduz de 3 4 yapmisti karni gur gur bariz isal yemedi de yine aglamadi niye oyle canimi tatli degil. Az once doktordan coktim kaka tahlili alacak. 4 gunde 100 grm almis aslinda kotu de almamis boyle olmasina ragmen.doktor fena almamia dedi gunluk 30 grma takmislar kafayi oysako 20 25 grm normal diyen.doktor cokCanım 3 çok normal bide cıvıklığı değişken oluyor benim kininde mesela bi bakıyorum çok sıvı kaka aa ishal bu diyorum ertesi gün geçmiş oluyor bizim yediğimiz de etkiliyor, bide bebeğimin sesi çıkmıyor diyorsun ya aslında bi sıkıntısı olmadığını gösteriyor o sıkıntısı hastalığı olsa emin ol durmaz çok ağlar öyle düşün bence Allah’ın izniyle bebişinin birşeyi yok
Atarim canim. Baya gurultulu yapiyorBana da özelden atar mısın canım ben bebekle tuvalet iletişimi uyguluyorum o sebep her tür kakasının çıkışına kıvamına sıklığına hakimim
Ah canım inşallah ilk günler çok kötü oluyor ağlaya ağlaya uykuya geçiyorlar ama sonra ağlama bitiyor fakat uykuya dalamama devam ediyor beraberinde huysuzlukBu atak berbat bir şey. Çığlık ata ata ağlıyor çocuk uyku öncesi ve uykudan uyandıktan sonra. Lütfen erken bitsin
Canım kilo alımıda gayet iyi bence ya daha nolacak her bebek nasıl aynı gram kilo alsın bazı doktorlar kilo işini abartıyorCanim benimki gecen pazartesi gece bile 3 defa kaka yapti gunduz de 3 4 yapmisti karni gur gur bariz isal yemedi de yine aglamadi niye oyle canimi tatli degil. Az once doktordan coktim kaka tahlili alacak. 4 gunde 100 grm almis aslinda kotu de almamis boyle olmasina ragmen.doktor fena almamia dedi gunluk 30 grma takmislar kafayi oysako 20 25 grm normal diyen.doktor cok
Biz de bayram sonrasına randevu aldık alerji testi için. Aynı şekilde memeye tepki bizde de var ama bizim en baştan beri böyleydi. Üç haftaya yakın süt ürünleri diyeti yaptım ama değişen bir şey olmadı. Başka bir şeye alerjisi olabilir diye test yapılsın istiyoruz.Yani memeyi suan cok red etmiyor Sali gununden beri baya guzel emdi bugun gevsetmis. ama mesela gecen hafta saatlerce ac kaldi. Benim sikintim boyle 2 haftadir basladi. Bilmiyorum ya kesin bir sey soylense hani derdi ne bilinse bu kucuk bebeklerin ilk aylari cok zor.doktorlar bile tam anlayamiyor neleri oldugunu. Pazartesi yaparlar mi ki alerji testi her yerde de yok biz universite hastanesine bayram sonrasi goturecegiz.
Başlardaki gibi hızla kilo almasını bekleyemeyiz artık. Sağlıklı olsunlar da kilosu biraz geride olsun ayrıca ne olacak kiCanim benimki gecen pazartesi gece bile 3 defa kaka yapti gunduz de 3 4 yapmisti karni gur gur bariz isal yemedi de yine aglamadi niye oyle canimi tatli degil. Az once doktordan coktim kaka tahlili alacak. 4 gunde 100 grm almis aslinda kotu de almamis boyle olmasina ragmen.doktor fena almamia dedi gunluk 30 grma takmislar kafayi oysako 20 25 grm normal diyen.doktor cok
Canım gündüzleri bizde de o durum var daha doğrusu uykusu geldiğinde yapıyor bebek arabasıyla evde gezdiriyorum mayışıyor ancak öyle alıyorKızlar oğlum meme emmek istemiyor ya,nasıl desem bir haftadır yaklaşık sanki süt değil de zehir gibi kendini memeden atmaya çalışıyor.İlk etapta birkaç saniye emiyor sonra acı çeker gibi ağlıyorUykuluyken içiyor ama gündüzleri almıyor.Ee aç kalıyordur bu şimdi Bizimkisi meme reddi değil bence,dişleri yüzünden huysuzluk gibi geldi bana. Çok üzülüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum
Hadi inşallah hayırlı haberler ve sonuçlarla gelirsin arkadaşım, kesin haber ver olur mu? Alerji değildir inşallah içini ferah tutCanim biliyorum ama bu stres vs meselesi degil neden kakasi o kadar mukuslu ve sivik senin mukuslu degilmis canim sana ozelden atmistim bazen onun daha sivisini yapiyor. Bazen duzelecek deyip ustune gitmiyorum ama boyle nereye kadar anlamiuorum doktoru bekliyorum bakalim bir daha kaka.tahlili alacak
Ben de tam 5 gün sonra miniğimi öğrenmiştim120 gün diyor beşaka maka 4 ayımız bitti geçen sene bugün ilk kadın doğum doktor randevusunuz vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?