2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yani memeyi suan cok red etmiyor Sali gununden beri baya guzel emdi bugun gevsetmis. ama mesela gecen hafta saatlerce ac kaldi. Benim sikintim boyle 2 haftadir basladi. Bilmiyorum ya kesin bir sey soylense hani derdi ne bilinse bu kucuk bebeklerin ilk aylari cok zor.doktorlar bile tam anlayamiyor neleri oldugunu. Pazartesi yaparlar mi ki alerji testi her yerde de yok biz universite hastanesine bayram sonrasi goturecegiz.

Canim biliyorum ama bu stres vs meselesi degil neden kakasi o kadar mukuslu ve sivik senin mukuslu degilmis canim sana ozelden atmistim bazen onun daha sivisini yapiyor. Bazen duzelecek deyip ustune gitmiyorum ama boyle nereye kadar anlamiuorum doktoru bekliyorum bakalim bir daha kaka.tahlili alacak

Bu atak berbat bir şey. Çığlık ata ata ağlıyor çocuk uyku öncesi ve uykudan uyandıktan sonra. Lütfen erken bitsin

Canım mukuslu kaka bazen alerji değil de mesela emerken ön süt alımı fazla olduğu zamanda oluyormuş

Alla alaa noluyo Kiz bole herkese nerdeyse emziremedigime sevinecem neymis boyle bu süt alerjisi valla bende ilkkez burda duydum anne sütüne bile alerjik olunabiliyorsa yandik valla nasi buyucek bu bebeler
Canım bu süt alerjisi denilen anne sütüne değil annenin yediği inek sütü ve ürünlerine karşı hassasiyet oluyor bebişlerde o sebeple anne süt ve süt ürünlerini kesiyor

Canım 3 çok normal bide cıvıklığı değişken oluyor benim kininde mesela bi bakıyorum çok sıvı kaka aa ishal bu diyorum ertesi gün geçmiş oluyor bizim yediğimiz de etkiliyor, bide bebeğimin sesi çıkmıyor diyorsun ya aslında bi sıkıntısı olmadığını gösteriyor o sıkıntısı hastalığı olsa emin ol durmaz çok ağlar öyle düşün bence Allah’ın izniyle bebişinin birşeyi yok

Bana da özelden atar mısın canım ben bebekle tuvalet iletişimi uyguluyorum o sebep her tür kakasının çıkışına kıvamına sıklığına hakimim

Canim benimki gecen pazartesi gece bile 3 defa kaka yapti gunduz de 3 4 yapmisti karni gur gur bariz isal yemedi de yine aglamadi niye oyle canimi tatli degil. Az once doktordan coktim kaka tahlili alacak. 4 gunde 100 grm almis aslinda kotu de almamis boyle olmasina ragmen.doktor fena almamia dedi gunluk 30 grma takmislar kafayi oysako 20 25 grm normal diyen.doktor cok

Bu atak berbat bir şey. Çığlık ata ata ağlıyor çocuk uyku öncesi ve uykudan uyandıktan sonra. Lütfen erken bitsin
Ah canım inşallah ilk günler çok kötü oluyor ağlaya ağlaya uykuya geçiyorlar ama sonra ağlama bitiyor fakat uykuya dalamama devam ediyor beraberinde huysuzluk

Canım kilo alımıda gayet iyi bence ya daha nolacak her bebek nasıl aynı gram kilo alsın bazı doktorlar kilo işini abartıyor

Biz de bayram sonrasına randevu aldık alerji testi için. Aynı şekilde memeye tepki bizde de var ama bizim en baştan beri böyleydi. Üç haftaya yakın süt ürünleri diyeti yaptım ama değişen bir şey olmadı. Başka bir şeye alerjisi olabilir diye test yapılsın istiyoruz.
Küçücükler onları o şekilde görmek çok can yakıyor seni çok iyi anlıyorum

Başlardaki gibi hızla kilo almasını bekleyemeyiz artık. Sağlıklı olsunlar da kilosu biraz geride olsun ayrıca ne olacak ki Her dört günde 100 gr demek aylık 750-800 gr demek çok çok iyi sıkma canını

Canım gündüzleri bizde de o durum var daha doğrusu uykusu geldiğinde yapıyor bebek arabasıyla evde gezdiriyorum mayışıyor ancak öyle alıyor

Hadi inşallah hayırlı haberler ve sonuçlarla gelirsin arkadaşım, kesin haber ver olur mu? Alerji değildir inşallah içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…