2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
İyi aksamlar kizlar, benim kiza carsamba gunu menenjit asisinin ilk dozu yapilmisti,bacaginda asi yapilan yerde sertlik ve kizariklik olustu,kizarlikgi fark etmistim ama dokunmamistim,sertligi yeni fark ettim doktora yazdim ama simdi,bakalim ne diyecek,sizlerinde basina geldi mi

Canim tabi ki benim.icin o kilo ideal anne sutu alan bebekler genelde o civari kilo alir. 1. Ayindaki hizli kiloyu beklemem zsten. Benim derdim bebegim o kakayi yapana kadar neden emme de zorluk cekiyor neden mukus o kadar yogun alerji testini yapmadan kafam rahatlamayacak tabi testte cikar umarim.

Doğru unutmuşum tamamıyla bayram muhabbetini,akıl bile kalmadı bende Ben calpol verdim,verdikten yarım saat sonra emzirebildim

Canım gündüzleri bizde de o durum var daha doğrusu uykusu geldiğinde yapıyor bebek arabasıyla evde gezdiriyorum mayışıyor ancak öyle alıyor
Ben ne kadar doğru oldu bilmiyorum ama calpol verdim,emdi sonrasında uyudu.Yani en azından bağırarak ağlamıyor artık.Ben diş ağrısı diye düşünüyorum artık bu durumu

Kizlar kullandiginiz içeriği temiz bebek mamasi önerir misiniz? Gaz yapip yapmamasi sorun degil, aptamil hariç
Bu arada

Eklentiler

• Screenshot_20230624_211641_Instagram.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 48
Doğru unutmuşum tamamıyla bayram muhabbetini,akıl bile kalmadı bende Ben calpol verdim,verdikten yarım saat sonra emzirebildim
Yaa olmadi ben de arada veririm. Normalde direk ilaca sarilmayi hic sevmem ama boyle emmedigi zaman verecegim. Soyle 5 6 aylik olana kadar bebeklerimiz olsun biz anne babalar yipraniyoruz.Benim ki de kaka yapti emdi.Esimde kostur kostur kakasini yetistirdi 25 dk da yetistirin demislerdi. Doktorumuz kakasini bir daha sonucunu goreyim yinr mukus cikarsa ona gore aklimda bir ilac var dedi ama bilmiyorum bakalim artik

Ben ne kadar doğru oldu bilmiyorum ama calpol verdim,emdi sonrasında uyudu.Yani en azından bağırarak ağlamıyor artık.Ben diş ağrısı diye düşünüyorum artık bu durumu
Arkadaslar 4. Ay atagindan bahsediyorlar senin atak olmasin canim.

Kizlar kullandiginiz içeriği temiz bebek mamasi önerir misiniz? Gaz yapip yapmamasi sorun degil, aptamil hariç
Bu arada
Golden goat en iyisi içerik olarak ama keçi sütlü olduğu için ağır bi tadı var Aptamil den sonra kabul etmeyebilir bi de bence sindirimi zor bir mama. Ondan sonra Sma iyi ben şuan sma optipro kullanıyorum bi sorun yaşamadım canım

120 gün diyor be şaka maka 4 ayımız bitti geçen sene bugün ilk kadın doğum doktor randevusunuz vardı
Ayy ya bende tüp bebek için ilaçlara başlamıştım kaç yumurta olur döllenir mi tutar mı tutmaz mi diye endişeler içerisindeydim. Ama Allahım hediyemi verdi bana

Benimki de bağırarak emiyor birkaç gündür Memeye dönüyor biraz emiyor sonra bir avaz bağırıyor sonra geri dönüyor iki çekiyor yine bağırıyor bu böyle kısır döngü

Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz

Sertlik bizde de oldu canım normalmiş

Uyanıkken sorun yaşıyoruz biz uyurken çok şükür sorun yok ilk baslarda ayakta emiyordu simdi onu da yapmiyor bilemedim ben de o yüzden önce uyku kıvamına getiriyorum

Bilmiyorum ki atak mı bu? Emmek istemeyecek kadar ne yaşıyor bu bebe
Gecen.soyle bir yazi ile karsilasrim bebekeler anne karnindan 3 4 ay erken dogarlar o surecte hem sindirim sistemi hem sinir sistemleri dis dunyada gelisir ve alismaya calisir diye cok dogru yani soyle 3 4 ayi devirmeden bir seyler yerine oturmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…