Canim tabi ki benim.icin o kilo ideal anne sutu alan bebekler genelde o civari kilo alir. 1. Ayindaki hizli kiloyu beklemem zsten. Benim derdim bebegim o kakayi yapana kadar neden emme de zorluk cekiyor neden mukus o kadar yogun alerji testini yapmadan kafam rahatlamayacak tabi testte cikar umarim.Başlardaki gibi hızla kilo almasını bekleyemeyiz artık. Sağlıklı olsunlar da kilosu biraz geride olsun ayrıca ne olacak kiHer dört günde 100 gr demek aylık 750-800 gr demek çok çok iyi sıkma canını
Doğru unutmuşum tamamıyla bayram muhabbetini,akıl bile kalmadı bendeYani memeyi suan cok red etmiyor Sali gununden beri baya guzel emdi bugun gevsetmis. ama mesela gecen hafta saatlerce ac kaldi. Benim sikintim boyle 2 haftadir basladi. Bilmiyorum ya kesin bir sey soylense hani derdi ne bilinse bu kucuk bebeklerin ilk aylari cok zor.doktorlar bile tam anlayamiyor neleri oldugunu. Pazartesi yaparlar mi ki alerji testi her yerde de yok biz universite hastanesine bayram sonrasi goturecegiz.
Ben ne kadar doğru oldu bilmiyorum ama calpol verdim,emdi sonrasında uyudu.Yani en azından bağırarak ağlamıyor artık.Ben diş ağrısı diye düşünüyorum artık bu durumuCanım gündüzleri bizde de o durum var daha doğrusu uykusu geldiğinde yapıyor bebek arabasıyla evde gezdiriyorum mayışıyor ancak öyle alıyor
Yaa olmadi ben de arada veririm. Normalde direk ilaca sarilmayi hic sevmem ama boyle emmedigi zaman verecegim. Soyle 5 6 aylik olana kadar bebeklerimiz olsun biz anne babalar yipraniyoruz.Benim ki de kaka yapti emdi.Esimde kostur kostur kakasini yetistirdi 25 dk da yetistirin demislerdi. Doktorumuz kakasini bir daha sonucunu goreyim yinr mukus cikarsa ona gore aklimda bir ilac var dedi ama bilmiyorum bakalim artikDoğru unutmuşum tamamıyla bayram muhabbetini,akıl bile kalmadı bendeBen calpol verdim,verdikten yarım saat sonra emzirebildim
Sma opti proKizlar kullandiginiz içeriği temiz bebek mamasi önerir misiniz? Gaz yapip yapmamasi sorun degil, aptamil hariç
Bu arada
Arkadaslar 4. Ay atagindan bahsediyorlar senin atak olmasin canim.Ben ne kadar doğru oldu bilmiyorum ama calpol verdim,emdi sonrasında uyudu.Yani en azından bağırarak ağlamıyor artık.Ben diş ağrısı diye düşünüyorum artık bu durumu
Golden goat en iyisi içerik olarak ama keçi sütlü olduğu için ağır bi tadı var Aptamil den sonra kabul etmeyebilir bi de bence sindirimi zor bir mama. Ondan sonra Sma iyi ben şuan sma optipro kullanıyorum bi sorun yaşamadım canımKizlar kullandiginiz içeriği temiz bebek mamasi önerir misiniz? Gaz yapip yapmamasi sorun degil, aptamil hariç
Bu arada
4. Ay atağı?Ben ne kadar doğru oldu bilmiyorum ama calpol verdim,emdi sonrasında uyudu.Yani en azından bağırarak ağlamıyor artık.Ben diş ağrısı diye düşünüyorum artık bu durumu
Ayy ya bende tüp bebek için ilaçlara başlamıştım kaç yumurta olur döllenir mi tutar mı tutmaz mi diye endişeler içerisindeydim. Ama Allahım hediyemi verdi bana120 gün diyor beşaka maka 4 ayımız bitti geçen sene bugün ilk kadın doğum doktor randevusunuz vardı
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruzCanim tabi ki benim.icin o kilo ideal anne sutu alan bebekler genelde o civari kilo alir. 1. Ayindaki hizli kiloyu beklemem zsten. Benim derdim bebegim o kakayi yapana kadar neden emme de zorluk cekiyor neden mukus o kadar yogun alerji testini yapmadan kafam rahatlamayacak tabi testte cikar umarim.
Sertlik bizde de oldu canım normalmişİyi aksamlar kizlar, benim kiza carsamba gunu menenjit asisinin ilk dozu yapilmisti,bacaginda asi yapilan yerde sertlik ve kizariklik olustu,kizarlikgi fark etmistim ama dokunmamistim,sertligi yeni fark ettim doktora yazdim ama simdi,bakalim ne diyecek,sizlerinde basina geldi mi
Bunu yapmayı ben de düşündümBen ne kadar doğru oldu bilmiyorum ama calpol verdim,emdi sonrasında uyudu.Yani en azından bağırarak ağlamıyor artık.Ben diş ağrısı diye düşünüyorum artık bu durumu
Bilmiyorum ki atak mı bu? Emmek istemeyecek kadar ne yaşıyor bu bebe4. Ay atağı?
Uyanıkken sorun yaşıyoruz biz uyurken çok şükür sorun yok ilk baslarda ayakta emiyordu simdi onu da yapmiyor bilemedim ben de o yüzden önce uyku kıvamına getiriyorumBen ne kadar doğru oldu bilmiyorum ama calpol verdim,emdi sonrasında uyudu.Yani en azından bağırarak ağlamıyor artık.Ben diş ağrısı diye düşünüyorum artık bu durumu
İşte ben de anlamaya çalışıyorum,atak mı diş mi yoksa alerji mi? Her şeyden biraz biraz var gibi belirtilere bakıncaArkadaslar 4. Ay atagindan bahsediyorlar senin atak olmasin canim.
Gecen.soyle bir yazi ile karsilasrim bebekeler anne karnindan 3 4 ay erken dogarlar o surecte hem sindirim sistemi hem sinir sistemleri dis dunyada gelisir ve alismaya calisir diye cok dogru yani soyle 3 4 ayi devirmeden bir seyler yerine oturmuyor.Bilmiyorum ki atak mı bu? Emmek istemeyecek kadar ne yaşıyor bu bebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?