2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Uyanıkken sorun yaşıyoruz biz uyurken çok şükür sorun yok ilk baslarda ayakta emiyordu simdi onu da yapmiyor bilemedim ben de o yüzden önce uyku kıvamına getiriyorum
Uyurken cok gyzel emiyorlar ben de 2 saati dolunca uyanmadan emziriyorum.

Gecen.soyle bir yazi ile karsilasrim bebekeler anne karnindan 3 4 ay erken dogarlar o surecte hem sindirim sistemi hem sinir sistemleri dis dunyada gelisir ve alismaya calisir diye cok dogru yani soyle 3 4 ayi devirmeden bir seyler yerine oturmuyor.
Çok doğru bende benzer bir şey duymuştum.Sanırım her bebekde aynı tepkiyi vermiyor dış dünyaya,biz çok sarsıldık valla

Çok doğru bende benzer bir şey duymuştum.Sanırım her bebekde aynı tepkiyi vermiyor dış dünyaya,biz çok sarsıldık valla
Sizin sezaryan miydi. Sezeryanli bebekelerde daha cok olurmus. Benim ki karin geriliginden alinmisti

Rheaa canim senin de agustos 2020 dogumlu kizin vardi,kardesiyle arasi nasil? Ben bittim tukendim resmen,kizim surekli kardesini tokatliyor,yuzunu elliyor,tek oyuncagi kardesi gibi,konusuyoruz anlasiyoruz ama bes dk sonra yine ayni.Gecen gun yuzune kitap firlatti on yil yaslandim su uc ayda.

Canım bizim 7 Haziranda oldu, daha deri altında nohut kadar şişlik var

Oglum 2019 dogumlu kardesini cok seviyor zarar vermiyor canim. Aglarsa haber eder kendisi emzigini verir. Ona kitap okur.Kizlar biraz daha mi kiskanc oluyor acaba. biz ilk dogdugunda hediye aldik kardesin gelirken sana getirmis dedik. Her zaman anlattim cok.kucuk elleri, ayaklari kucucuk bize muhtac. banyosunu falan yaptirirken abisi de suyunu dokuyor. Her seyine dahil ettim.

Sizin sezaryan miydi. Sezeryanli bebekelerde daha cok olurmus. Benim ki karin geriliginden alinmisti
Benimki de sezeyandı,riskli bir gebelikti her açıdan.Doktorum hamilelikte çok çektin inşallah sonrası iyi geçer demişti ama

Valla ilaç vermemek en iyisi olurdu tabi ama emmiyor yani,aç biliyorum ama bir emiyor sonra mümkünatı yok tutmuyor memeyi ve avazı çıktığı kadar bağırıyor.Eskiden de ağlayan bir bebekti ama bu son zamanlarda durulmuyor.Annem aradı söyledi bana da biraz carpol ver diye,verdikten yarım saat sonra emdi doydu en azından

Oyy masallah size,insallah hep boyle devam eder. Bizde ilk dogdugunda hediye aldik,kardesin senin icin getirdi diye cokta hosuma gitmisti.Ben de hep anlatiyorum ama israrla anlamak istemiyor,elleri hep yanaklarinda ve ozellikle yuzune tokat atiyor.Dayim cocuk psikiyatrisi konustuk cozumu yok sabirli olacaksiniz kucugu koruyacaksiniz,buyuge şefkat gostereceksiniz cok normal bir surec dedi.Fakat benim acimdan cok zor,ikisi de evladim ama cok tukenmis hissediyorum Gunde en az yuz kere tokatlamasini engelledigim gibi bir o kadarda vuruyor kasla goz arasi.

Bu arada kizim tup bebekle alti sene sonra oldu,asla dovmedik, yaninda sesimizi bile yuksetmeyiz,kimden gordu de vuruyor anlamis degilim,bir de ozellikle kafasina yuzune vuruyor,bacagina koluna falan hic karismiyor

Bende de aynı durumlar. Sakinleştirip ya da biraz uyutup öyle veriyorum bi şekilde hep memeyle cebelleşiyor

İşiniz çok zor kolaylıklar diliyorum,bunların hepsi bir süreç ve geçeceğini hatırlatın kendinize sürekli ben sürekli bunu yapıp arada buraya dert anlatıp rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…