Uyurken cok gyzel emiyorlar ben de 2 saati dolunca uyanmadan emziriyorum.Uyanıkken sorun yaşıyoruz biz uyurken çok şükür sorun yok ilk baslarda ayakta emiyordu simdi onu da yapmiyor bilemedim ben de o yüzden önce uyku kıvamına getiriyorum
Çok doğru bende benzer bir şey duymuştum.Sanırım her bebekde aynı tepkiyi vermiyor dış dünyaya,biz çok sarsıldık vallaGecen.soyle bir yazi ile karsilasrim bebekeler anne karnindan 3 4 ay erken dogarlar o surecte hem sindirim sistemi hem sinir sistemleri dis dunyada gelisir ve alismaya calisir diye cok dogru yani soyle 3 4 ayi devirmeden bir seyler yerine oturmuyor.
Bende gece yine alarm kuruyorum uyanmasın ki emsin diyeUyurken cok gyzel emiyorlar ben de 2 saati dolunca uyanmadan emziriyorum.
Tesekkur ederim cevabin icin,peki krem ya da bir seu onerdi mi doktorunuz?Sertlik bizde de oldu canım normalmiş
Sizin sezaryan miydi. Sezeryanli bebekelerde daha cok olurmus. Benim ki karin geriliginden alinmistiÇok doğru bende benzer bir şey duymuştum.Sanırım her bebekde aynı tepkiyi vermiyor dış dünyaya,biz çok sarsıldık valla
Ah annelik işteBende gece yine alarm kuruyorum uyanmasın ki emsin diye
Yok canım 2. Hafta içindeyiz şu an geçti çok şükürTesekkur ederim cevabin icin,peki krem ya da bir seu onerdi mi doktorunuz?
Kesinlikle eskiden uyanmayan sürekli alarm erteleyen ben şimdi daha alarm çalmadan uyanıyorumAh annelik işteBosuna cennet annelerin ayaklari altinda denmemis
İyi cok sukur,saglicakla buyusun kuzularimiz.En ufak şeyde panik oluyoruz isteYok canım 2. Hafta içindeyiz şu an geçti çok şükür
Amin canım hepsini Allah korusun ayaklarına taş değmesinİyi cok sukur,saglicakla buyusun kuzularimiz.En ufak şeyde panik oluyoruz iste
Canım bizim 7 Haziranda oldu, daha deri altında nohut kadar şişlik varİyi aksamlar kizlar, benim kiza carsamba gunu menenjit asisinin ilk dozu yapilmisti,bacaginda asi yapilan yerde sertlik ve kizariklik olustu,kizarlikgi fark etmistim ama dokunmamistim,sertligi yeni fark ettim doktora yazdim ama simdi,bakalim ne diyecek,sizlerinde basina geldi mi
Kuzucuklarimiza şifa olsun asilar, dem dem arkadasta yazmis denekki normal.Canım bizim 7 Haziranda oldu, daha deri altında nohut kadar şişlik var
Oglum 2019 dogumlu kardesini cok seviyor zarar vermiyor canim. Aglarsa haber eder kendisi emzigini verir. Ona kitap okur.Kizlar biraz daha mi kiskanc oluyor acaba. biz ilk dogdugunda hediye aldik kardesin gelirken sana getirmis dedik. Her zaman anlattim cok.kucuk elleri, ayaklari kucucuk bize muhtac. banyosunu falan yaptirirken abisi de suyunu dokuyor. Her seyine dahil ettim.Rheaa canim senin de agustos 2020 dogumlu kizin vardi,kardesiyle arasi nasil? Ben bittim tukendim resmen,kizim surekli kardesini tokatliyor,yuzunu elliyor,tek oyuncagi kardesi gibi,konusuyoruz anlasiyoruz ama bes dk sonra yine ayni.Gecen gun yuzune kitap firlatti on yil yaslandim su uc ayda.
Benimki de sezeyandı,riskli bir gebelikti her açıdan.Doktorum hamilelikte çok çektin inşallah sonrası iyi geçer demişti amaSizin sezaryan miydi. Sezeryanli bebekelerde daha cok olurmus. Benim ki karin geriliginden alinmisti
Valla ilaç vermemek en iyisi olurdu tabi ama emmiyor yani,aç biliyorum ama bir emiyor sonra mümkünatı yok tutmuyor memeyi ve avazı çıktığı kadar bağırıyor.Eskiden de ağlayan bir bebekti ama bu son zamanlarda durulmuyor.Annem aradı söyledi bana da biraz carpol ver diye,verdikten yarım saat sonra emdi doydu en azındanYaa olmadi ben de arada veririm. Normalde direk ilaca sarilmayi hic sevmem ama boyle emmedigi zaman verecegim. Soyle 5 6 aylik olana kadar bebeklerimiz olsun biz anne babalar yipraniyoruz.Benim ki de kaka yapti emdi.Esimde kostur kostur kakasini yetistirdi 25 dk da yetistirin demislerdi. Doktorumuz kakasini bir daha sonucunu goreyim yinr mukus cikarsa ona gore aklimda bir ilac var dedi ama bilmiyorum bakalim artik
Oyy masallah size,insallah hep boyle devam eder. Bizde ilk dogdugunda hediye aldik,kardesin senin icin getirdi diye cokta hosuma gitmisti.Ben de hep anlatiyorum ama israrla anlamak istemiyor,elleri hep yanaklarinda ve ozellikle yuzune tokat atiyor.Dayim cocuk psikiyatrisi konustuk cozumu yok sabirli olacaksiniz kucugu koruyacaksiniz,buyuge şefkat gostereceksiniz cok normal bir surec dedi.Fakat benim acimdan cok zor,ikisi de evladim ama cok tukenmis hissediyorumOglum 2019 dogumlu kardesini cok seviyor zarar vermiyor canim. Aglarsa haber eder kendisi emzigini verir. Ona kitap okur.Kizlar biraz daha mi kiskanc oluyor acaba. biz ilk dogdugunda hediye aldik kardesin gelirken sana getirmis dedik. Her zaman anlattim cok.kucuk elleri, ayaklari kucucuk bize muhtac. banyosunu falan yaptirirken abisi de suyunu dokuyor. Her seyine dahil ettim.
Bende de aynı durumlar. Sakinleştirip ya da biraz uyutup öyle veriyorum bi şekilde hep memeyle cebelleşiyorKızlar oğlum meme emmek istemiyor ya,nasıl desem bir haftadır yaklaşık sanki süt değil de zehir gibi kendini memeden atmaya çalışıyor.İlk etapta birkaç saniye emiyor sonra acı çeker gibi ağlıyorUykuluyken içiyor ama gündüzleri almıyor.Ee aç kalıyordur bu şimdi Bizimkisi meme reddi değil bence,dişleri yüzünden huysuzluk gibi geldi bana. Çok üzülüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum
İşiniz çok zor kolaylıklar diliyorum,bunların hepsi bir süreç ve geçeceğini hatırlatın kendinize sürekliOyy masallah size,insallah hep boyle devam eder. Bizde ilk dogdugunda hediye aldik,kardesin senin icin getirdi diye cokta hosuma gitmisti.Ben de hep anlatiyorum ama israrla anlamak istemiyor,elleri hep yanaklarinda ve ozellikle yuzune tokat atiyor.Dayim cocuk psikiyatrisi konustuk cozumu yok sabirli olacaksiniz kucugu koruyacaksiniz,buyuge şefkat gostereceksiniz cok normal bir surec dedi.Fakat benim acimdan cok zor,ikisi de evladim ama cok tukenmis hissediyorumGunde en az yuz kere tokatlamasini engelledigim gibi bir o kadarda vuruyor kasla goz arasi.
Bu arada kizim tup bebekle alti sene sonra oldu,asla dovmedik, yaninda sesimizi bile yuksetmeyiz,kimden gordu de vuruyor anlamis degilim,bir de ozellikle kafasina yuzune vuruyor,bacagina koluna falan hic karismiyor
Sanırım atak bu durumda bunlar,kaç tane arkadaş aynı şeyi yazdı.Bende de aynı durumlar. Sakinleştirip ya da biraz uyutup öyle veriyorum bi şekilde hep memeyle cebelleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?