2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benimki de sezeyandı,riskli bir gebelikti her açıdan.Doktorum hamilelikte çok çektin inşallah sonrası iyi geçer demişti ama
Ben de hamilelikte cok cektim canim. Simdi.baya akilli bebegim var ama bu sikintim var iste kaka sorunu cok dua ediyorum 2 hafta oldu insalah sifa bulur oglum

Demek bir yeri agriyor canim yoksa neden calpol sonrasi emsin

Canim alakasi yok sizin vurmanizla yaptilar mi yapiyorlar. Bir de bir donem cocuklarda vurma aliskanligi oluyor size de kizdiginda vuruyor mu eger oyle ise zamanla gecer donemsel. Ama tabi bebek icin suan sikinti kucuk senin icin tabi ki zor olur. Kendisiyle konustugunuzda neden vurdugunu soyluyor peki?Malesef bazi cocuklarin kardeslerini kabullenmeleri daha zor oluyor.

Canim geçen bi video izlemiştim çocuklar da böyle vurma eylemi olduğunda vurma etme demek yerine elini tutup vurduğu nesneye ya da kişiye cici ciciii diye sevdirmek gerekiyormus belli bir süre sonra vurma eylemini birakiyolarmis istersen bi de bunu dene

Yaaaaa canım benimÇok zor gerçekten ama az biraz daha sabırlı olalım,minik kuzular bu süreci atlatacaklar
İnşallah canim ona üzülüyorum aslinda o kadar uyumak istiyor ki bı türlü dalamiyor uyumak için ağlıyor ama uyuyamiyor en son bitap düşüp bayiliyo gündüz mis gibi uyuyor gece uykuya geçerken tam bi kabus

Kendimi okudum resmen tüm günüm vurma yapma etme demekle geçiyor ceza veriyorum olmuyor ellerini sıkıyorum.olmuyor bı turlu olmuyor tukeniyorum

Ben hatırlıyorum kardeşim doğduğunda annem gidince hemen beşiğine gider sıkıştırırdım. Ama bizimkilerin problemi beni o sürece hiç adapte etmediler sanki benim yerime geçmiş gibi geliyordu tabi zamanla alıştım hatta annem kardeşimi uyuturdu kardeşimin başına beni koyardi pazara giderdi ağlarsa babannene seslen derdi daha 5 yaşındaydım

Demek bir yeri agriyor canim yoksa neden calpol sonrasi emsin
Diş ağrısı zaten var bence,çünkü eller ağızda ve sürekli huysuz.Buna atak dönemi de eklenince calpol sakinleştirdi diye düşünüyorum.En azından emdiAllahım inşallah yanlış bir şey yapmamışımdır

Calpolun zarari yok canim ya dr bana huysuz olduğunda ver bi yeri ağrıyordur söylemez demişti sonuçta yatip kalkip calpol vermiyorsun

Calpolun zarari yok canim ya dr bana huysuz olduğunda ver bi yeri ağrıyordur söylemez demişti sonuçta yatip kalkip calpol vermiyorsun
Tabiki, aşı öncesi ateşlenmesin diye vermiştim bir kere sadece.Bir de herkes bugünlerin iyi hele bi de emekleyince gör sen diyorlar.Anlamadım gitti zaten yarım kalmış bir aklım var bu ara,üstüne üstlük bir de korku pompalıyorlar ha bire.Bi salın yeni anne olmuş kadınları yaa,lohusalık 40 gün değildir bence çocuk dile gelinceye kadar sürüyor bana sorarsan.

Ben de sanirim sma alicam cevremde de hep sma kullanmışlar icinde palm yagi da yokmus baktim

Emmeden ne kadar süre önce verdim acaba? Ben de denemek istiyorum Emmek istiyor bir iki çekip bağırıyor. Emmeyle ilgili sıkıntımız vardı ama şu son üç güne kadar böyle bir bağırtı yoktu

Gecen.soyle bir yazi ile karsilasrim bebekeler anne karnindan 3 4 ay erken dogarlar o surecte hem sindirim sistemi hem sinir sistemleri dis dunyada gelisir ve alismaya calisir diye cok dogru yani soyle 3 4 ayi devirmeden bir seyler yerine oturmuyor.
Onların sindirim sistemi gelişene kadar bizim sinir sistemi çöktü

Emmeden ne kadar süre önce verdim acaba? Ben de denemek istiyorum Emmek istiyor bir iki çekip bağırıyor. Emmeyle ilgili sıkıntımız vardı ama şu son üç güne kadar böyle bir bağırtı yoktu
Calpol verdikten yaklaşık yarım saat sonra denedim içti kuzum,çok da acıkmıştı

Kızlar bebeğimin sol göğsünde mercimek kadar bi sertlik var bir kaç gündür. Daha önce karşılaşmadım ama biliyorum normal olduğunu bu durumun. Ne yapmak ya da yapmamak gerekiyor biliyor musunuz, daha önce yaşayanlar?

Ah canım sabır, maalesef zamandan başka çaresi pek yok gibi. Büyüğünün vurması sizden gördüğü için de değil tabiki, içgüdüseldir. Bazısı da hiç kardeşine dokunmuyor.

Ben bacaklarını ısırmasın diye bebeği yukarı kaldırıp gezdirdiğimi bilirim hep temkinli ve takipteydik biz. Çok yorucu biliyorum; küçüğü sevmek istiyorsun ama büyüğün hışmından da korkuyorsun. Kreşe yolladık bi süre, sonra 1 yıl içinde düzeldi gibi. Çok hanım bir kızımız var aslında ama hala en cadaloz olduğu zamanlar kardeşine karşı. Kardeşi de onun peşinden ayrılmaz, ne dese sineye çekiyor gibi. Geçenlerde ilk pata küte kavgayı yaptılar mücadeleyi öğreniyor, hakkını arıyor diye pek araya girmiyorum ben; klasik durun yapmayın

Yüzü elleme olayını şimdi oğlum bebeğe karşı yapıyor. Yapma diyorum ben de, bebeğin de hoşuna gitmiyor ama belki o da teması seviyordur diyorum

(Büyük çocukların arası 30 ay bizim, küçük ile ortanca arası 8 yaş)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…