2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar demir ilacı idrarın rengini değiştirir mi? Kullanmaya başladığımızdan beri hafif bi koyuluk var idrarda. Normal mi acaba?

Benimki de bağırarak emiyor birkaç gündür Memeye dönüyor biraz emiyor sonra bir avaz bağırıyor sonra geri dönüyor iki çekiyor yine bağırıyor bu böyle kısır döngü

İşte ben de anlamaya çalışıyorum,atak mı diş mi yoksa alerji mi? Her şeyden biraz biraz var gibi belirtilere bakınca
Kızlar aynı şeyleri yaşıyoruz dün uyurken çıldırdı resmen akşam. Dün dışardaydık dışarda uyumadı 2. Ve 3. Uykusunu yapmadı yorgunluktan da uyjuya geçişleri zor oluyormuş. delirdi resmen uyurken ikk defa böyle ağladı arya. Bende hemen akşam başlayan diş ağrılarımmı diye düşündüm ama atak sanırım. Yani emmede de aynı şeyi uaşıyoruz bbiri varsa odada emmiyor ses duymıcak iki emiyor etrafa bakıyor tekrar 10 sn emiyor başını çeviriyor bidaahaaaaa yorucuuuuu gerçekten
Ya bu insanlardan nefret ediyorjm. Hamileydik bunlar iyi günlerin doğurucunca görürürm. Doğurduk şimdi yattığı yerdennkalkamıyo bunlar iyi günlerin ya bi defolun gidin ya

Oyy canim yerim seni kardesini sikistirmisYa olur boyle seyler.iste yeri geldi biz buyukler kiskaniyoruz illa ki kiskanmalar oluyor. Ben hamile iken dogana kadar anlattim biraz da cocugun icinde de.olacak

Boyle olumsuzluk verenlere sinir.oluyorum her cocuk fsrkli yani ama bu dogumdan 5 6 aya.kadar olan donem daha zor sorunlari bitmiyor ek gidaya baslayinca her sey daha rayina oturuyor. Bana da yuruyunce daha zor hatta yurume arkadasi kullaniyordum neden acele ediyorsun yuruyunce daha zor oysa bana her buyudukce daha da kolaylasti her sey dis agrisi cekti agzini acti agriyor diye gosterdi oncesi neye agladigini bilmiyordum. Bedenen yorulmak zor gelmiyor kafa yorgunlugu cok.daha zor acaba neden boyle.neyi var vs ler yoruyor

Kesinlikle biz de atak dönemindeyiz. Memede çığlık çığlığa.
Emmedi bir türlü, biraz mola verdim balkona çıkardım orda emdi

Çok biliyorlar. Bu konuda herkes aklını kendine saklasam Dünya çok daha güzel bu bir yer olacak
Canim ellememek gerekiyor diye biliyorum
Kızlar demir ilacı idrarın rengini değiştirir mi? Kullanmaya başladığımızdan beri hafif bi koyuluk var idrarda. Normal mi acaba?
Bizim de idrar daha çok kokmaya başladı canım demirden sonra bence normal
Allah kolaylik versin canım

Selam kızlar umarım herkes iyidir, biz istanbul’a düğüne gelmiştik 3gündür giremedim herkes iyidir umarım, çocukla 6-7saatlik yolculuktan çok korkup strese giriyordum ağlarsa diye ama çok kolay geldik yavrukuşum uyudu hep, sabah iyi uyuyor diye 6gibi yola çıktık, 2-3 saatte bir de mola verdik, yolculuğu sevdi sanırım ay hep böyle olur da sık sık gezebiliriz umarım
Şimdi dönüş yolundayız yollar bayram sebebiyle çok kalabalık yola çıkacak olanlar varsa istanbuldan çıkış trafiğini hesaba katın. Bir de bir korku yüklendi bana çocukla ilk yolculuk ya, yollardaki kalabalık fln çok ürküttü beni sağ salim gidelim bir an önce umarım

Şu meme emmeme olayı 2 haftadır bizde de vardı aç kalmasın diye sağıp verdim hep. Nedense mememde çıldıran çocuk sağdığım sütü biberonla içerken çıldırmıyordu
Anca uyku öncesi ve sonrası sersemken mememi tutturabiliyordum öbür türlü sanki canını yakıyormuşum gibi çığlık atıyordu mememi de dilinin ucuyla itiyordu.
Neyse ki bir kaç gündür emiyor ama bu sefer de dikkati çok dağınık. Doktorumuz da bu dönemlerde emerken dikkatinin dağılacağına dair uyarmıştı ama bu kadar beklemiyordum. Sessiz sakin ortamda bile dikkatini dağıtacak bir şey buluyor yavrum :d

Sanırım hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz yaaa

Kızlar aryanın 2.ay aşısı sol koldan olan şişti kızardı vs. Sağlık ocağı hemşiresi
Normal demişti
Ama şimdi iltihap aktı sarı. Doktoruna mesaj attım bakalım ne dicek paylaşırım sizlede. Yaşayan var mı

Kızlar bebesiyle kalıcı oje yaptırmaya giden oldu mu gidince nasıl durdu 2.5 saat sürüyormus

Ablamin oglununda aynisi olmustu da sonra.gecmisti. Doktor bir sey vermis miydi hatirlamiyorum canim

Malesef atak daha yeni uyudu haftalardır bugün ilk kez oturup ağladım gerçekten çok zor çok zor çoooook
Gece uyuturken yalnız mısın eşin nöbete gidiyodu sanırım. Gece uyumamasi çok zor bn ilk zamanlar 2ye 3 e kadar uyutmaya calisiyodum sinir sistemim cokuyodu. Tamamen destek gerekiyo. Bn şimdi okuduklarimdan bu atakları geri tepmenin yolunu arıyorum çünkü yine tek basinayim zorlanicagimi biliyorum.
Bolca sabır diliyorum canimm

Aynı fikirdeyim bana yeter ki ne istediğini neyin ona iyi geleceğini söylesin ne olduğunu anlamaya çalışırken bitiyorum , çevremde çocuk hareketli oradan oraya kosuyo dışarı çıkmak için agliyo.. ah bu çocuk yaramaz durmuyo vs diye anaanesi annesi herkes bisiler söylüyo bn diyorum bu daha küçük enerjisi var bı şekilde atması lazım çevresinde yaşıt çocuk yok kreş oyun grubu gibi bı yere gitmesi lazım falan bana yok snnki de erkek daha fena olur annesi diyo senin ki oğlumdan daha fena geliyo farkında değilsiniz yani çocuğun çocuk olduğunu kabullenmiyolar. Tamam bazı çocuklar hiperaktif ama enerjisini atması için fırsat verilen ona rağmen enerjisi tükenmeyen çocuğa hiç durmuyo denebilir. Ne istiyorlar çocuklardan anlamıyorum veriyorlar eline tablet telefon hipnoz gibi onu izliyo daha minikken başladılar şimdi bı sn elinden almak mümkün değil. İngilizce ogreniyo diye seviniyolar ya siz ingilizce bilmiyosunuz ki kim konuscak çocukla

Kesinlikle canim oyle. Ya tlfn tablet işi tam sinir bozucu alip cocuklu ev gezmelerine goturuyorum hepsinik elinde bir tablet cocugumla oynamiyorlar bile.ben vermiyorum oglum cokta hareketli durmdan cok hareketli sozlerini ben de duyuyorum ama bir o kadar da zeki yani. Aman canim cevre bize uysun kusura bakmasinlar ben onlara uyamam olumsuzluklari kendilerine kalsin.

Kızlar bebesiyle kalıcı oje yaptırmaya giden oldu mu gidince nasıl durdu 2.5 saat sürüyormus
Yanında çocuktan anlayan bı yakinin varsa ve bebişin rahat olduğu yada uyuyacagi zaman dilimi seçsersen bnce rahat olur. Keşke bnim yanımda duracak biri olsa saçımı boyatmak istiyorum. Geçen nikah vardı kuaföre gidemedim saçım boyalı değil bari şekli düzgün dursun diye kestim hemen. Biraz şekilli kesim olsun isterdim ama kuaföre gidemedim fırsatı olan gitsin

Valla durup otursa konusmasa ayy pısırık çocuk dediğin oynar kostursa bu ne yaramaz akıllı değil derler çocukların da işi zor anacım ne yapsalar yaranamazlar

Biz de de şişlik var bnde dokunmamistim şimdi baktım yazdı mi dr un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…