2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Eşim çoğu gece yanımda canim ama Ekin kesinlikle onun ya da başkasının uyutmasini kabul etmiyor geceleri Dün artik eşim dedi sen bi nefes al ben uyutayim balkona çıktım bi 10 dk sanarsin ki Ekini dövüp öyle çıktım nasıl bir ağlama. Sonra geri döndüm beni görünce sustu. Babası piş piş dese çığlık atıp ağlıyor. Ben sürekli kafasını okşayıp tamam uyucaz şimdi geçecek sakin ol kızım falan diye sakinlestiriyorum onu istiyor hep çünkü uyuyamadigi için çok strese giriyor

Kızlar aryanın boynu ve göğü tarafı hafif isilik olmaya başladı kullandığınız krem var mı
Valla ben dogdugundan beri penaten kullaniyorum. losyonunu, pisik kremlerini ne poposunda falan ne de boynunda vücudunda hiç kizariklik vs olmadi

Vallahi bende öyleyimmyaaaaaa kaşımı aldırcak vakit bulamıyorum resmen
Ben hep evde kendim aliyordum şimdi ibrahim tatlises gibi olana kadar geziyorum aynaya bakmadigim sürece sorun yok her ay disciye gidiyorum ayip olmasin diye mecbur aliyorum whdjejs

İşiniz çok zor kolaylıklar diliyorum,bunların hepsi bir süreç ve geçeceğini hatırlatın kendinize sürekli ben sürekli bunu yapıp arada buraya dert anlatıp rahatlıyorum

Kendimi okudum resmen tüm günüm vurma yapma etme demekle geçiyor ceza veriyorum olmuyor ellerini sıkıyorum.olmuyor bı turlu olmuyor tukeniyorum

Sagolun kizlar mesajlariniz cok iyi geldi, kiskanclikta insan dogasinin bir parcasi,onu anlamaya calisiyoruz ama tek kaldigim gunler sabrim cok tukeniyor, esim evdeyken surekli disari goturuyor enerjisini atinca rahatliyor.

Kizim agustosta uc yasina girecek krese verelim diye dusunuyoruz ama kres fiyatlari da ucmus resmen Bu sene ucretsiz izne ayrilacagim,bakalim cok daha zorlanirsak olmadi sartlari zorlayip krese gondeririz baska bir cozum dusuneniyorum,her yolu denedik ama yok, bu sabah bile on kere vurdu kasla goz arasi

Kız ben bebemle markete gitmeye üşeniyorum ne ojesi
Ya biz günlere oyun parklrına kız kıza takılmalara gidiyoruz ama bunu bilemedim
Keske birini bulsamm bulursam gidicemm

Acaba dışarı çıkıp kulağına rüzgar mı girdi, kulağı ağrıdığı zamanda emmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…