Kız ben bebemle markete gitmeye üşeniyorum ne ojesiKızlar bebesiyle kalıcı oje yaptırmaya giden oldu mu gidince nasıl durdu 2.5 saat sürüyormus
Her gün duş aldır canım bir de aloe vera jel varsa buzdolabinda tut onu sürKızlar aryanın boynu ve göğü tarafı hafif isilik olmaya başladı kullandığınız krem var mı
Eşim çoğu gece yanımda canim ama Ekin kesinlikle onun ya da başkasının uyutmasini kabul etmiyor geceleriGece uyuturken yalnız mısın eşin nöbete gidiyodu sanırım. Gece uyumamasi çok zor bn ilk zamanlar 2ye 3 e kadar uyutmaya calisiyodum sinir sistemim cokuyodu. Tamamen destek gerekiyo. Bn şimdi okuduklarimdan bu atakları geri tepmenin yolunu arıyorum çünkü yine tek basinayim zorlanicagimi biliyorum.
Bolca sabır diliyorum canimm
Tamam kuzum sağolHer gün duş aldır canım bir de aloe vera jel varsa buzdolabinda tut onu sür
Vallahi bende öyleyimmyaaaaaa kaşımı aldırcak vakit bulamıyorum resmenKız ben bebemle markete gitmeye üşeniyorum ne ojesi
Valla ben dogdugundan beri penaten kullaniyorum. losyonunu, pisik kremlerini ne poposunda falan ne de boynunda vücudunda hiç kizariklik vs olmadiKızlar aryanın boynu ve göğü tarafı hafif isilik olmaya başladı kullandığınız krem var mı
Ben hep evde kendim aliyordum şimdi ibrahim tatlises gibi olana kadar geziyorum aynaya bakmadigim sürece sorun yokVallahi bende öyleyimmyaaaaaa kaşımı aldırcak vakit bulamıyorum resmen
İşiniz çok zor kolaylıklar diliyorum,bunların hepsi bir süreç ve geçeceğini hatırlatın kendinize sürekliben sürekli bunu yapıp arada buraya dert anlatıp rahatlıyorum
Canim alakasi yok sizin vurmanizla yaptilar mi yapiyorlar. Bir de bir donem cocuklarda vurma aliskanligi oluyor size de kizdiginda vuruyor mu eger oyle ise zamanla gecer donemsel. Ama tabi bebek icin suan sikinti kucuk senin icin tabi ki zor olur. Kendisiyle konustugunuzda neden vurdugunu soyluyor peki?Malesef bazi cocuklarin kardeslerini kabullenmeleri daha zor oluyor.
Canim geçen bi video izlemiştim çocuklar da böyle vurma eylemi olduğunda vurma etme demek yerine elini tutup vurduğu nesneye ya da kişiye cici ciciii diye sevdirmek gerekiyormus belli bir süre sonra vurma eylemini birakiyolarmis istersen bi de bunu dene
Kendimi okudum resmen tüm günüm vurma yapma etme demekle geçiyor ceza veriyorum olmuyor ellerini sıkıyorum.olmuyor bı turlu olmuyor tukeniyorum
Sagolun kizlar mesajlariniz cok iyi geldi, kiskanclikta insan dogasinin bir parcasi,onu anlamaya calisiyoruz ama tek kaldigim gunler sabrim cok tukeniyor, esim evdeyken surekli disari goturuyor enerjisini atinca rahatliyor.Ah canım sabır, maalesef zamandan başka çaresi pek yok gibi. Büyüğünün vurması sizden gördüğü için de değil tabiki, içgüdüseldir. Bazısı da hiç kardeşine dokunmuyor.
Ben bacaklarını ısırmasın diye bebeği yukarı kaldırıp gezdirdiğimi bilirimhep temkinli ve takipteydik biz. Çok yorucu biliyorum; küçüğü sevmek istiyorsun ama büyüğün hışmından da korkuyorsun. Kreşe yolladık bi süre, sonra 1 yıl içinde düzeldi gibi. Çok hanım bir kızımız var aslında ama hala en cadaloz olduğu zamanlar kardeşine karşı. Kardeşi de onun peşinden ayrılmaz, ne dese sineye çekiyor gibi. Geçenlerde ilk pata küte kavgayı yaptılar mücadeleyi öğreniyor, hakkını arıyor diye pek araya girmiyorum ben; klasik durun yapmayın
Yüzü elleme olayını şimdi oğlum bebeğe karşı yapıyor. Yapma diyorum ben de, bebeğin de hoşuna gitmiyor ama belki o da teması seviyordur diyorum
(Büyük çocukların arası 30 ay bizim, küçük ile ortanca arası 8 yaş)
Ayy yok yazmamisBiz de de şişlik var bnde dokunmamistim şimdi baktım yazdı mi dr un
Boroosh Baby Bebekle Büyüyen %100 Pamuklu 0-4 Yaş Antrasit Yıldızlı New Age Ergonomik Bebek Kangurusu Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu kullanıyoruz memnunuzKızlar çok uçuk fiyatlı olmayacak kanguru öneriniz var mı?
Aa yanlış yazmışlar sanırım 5 no 30 adetmişGoo.n Mutlu Bebek 5 Numara Külot Bebek Bezi Avantajlı Fırsat Paketi - 12 Saat Kuruluk - 96 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol kızlar goon bebek bezi üç no 96 adet 83 tl
Solomon 650 tl ye almıştım çok memnunum ama şuan fiyatı nedir bilmiyorum canimKızlar çok uçuk fiyatlı olmayacak kanguru öneriniz var mı?
Teşekkür ederim kızlar bakıyorum hemenSolomon 650 tl ye almıştım çok memnunum ama şuan fiyatı nedir bilmiyorum canim
Geçen haftaki benKızlar ben kafayı yedim cam kapı perde giriştim
Kesinlikle stres atiyorumGeçen haftaki benBebek dışı bir şeylerle uğraşmak insana değişik geliyor
Ya biz günlere oyun parklrına kız kıza takılmalara gidiyoruz ama bunu bilemedimKız ben bebemle markete gitmeye üşeniyorum ne ojesi
Keske birini bulsamm bulursam gidicemmYanında çocuktan anlayan bı yakinin varsa ve bebişin rahat olduğu yada uyuyacagi zaman dilimi seçsersen bnce rahat olur. Keşke bnim yanımda duracak biri olsa saçımı boyatmak istiyorum. Geçen nikah vardı kuaföre gidemedim saçım boyalı değil bari şekli düzgün dursun diye kestim hemen. Biraz şekilli kesim olsun isterdim ama kuaföre gidemedim fırsatı olan gitsin
Acaba dışarı çıkıp kulağına rüzgar mı girdi, kulağı ağrıdığı zamanda emmezValla ilaç vermemek en iyisi olurdu tabi ama emmiyor yani,aç biliyorum ama bir emiyor sonra mümkünatı yok tutmuyor memeyi ve avazı çıktığı kadar bağırıyor.Eskiden de ağlayan bir bebekti ama bu son zamanlarda durulmuyor.Annem aradı söyledi bana da biraz carpol ver diye,verdikten yarım saat sonra emdi doydu en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?