2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ya bu insanlardan nefret ediyorjm. Hamileydik bunlar iyi günlerin doğurucunca görürürm. Doğurduk şimdi yattığı yerdennkalkamıyo bunlar iyi günlerin ya bi defolun gidin ya
Değil mi ama ya cidden sinir uçlarım çekiliyor artık.Çok mu zor ya bunlar bi süreç geçecek,keyfini çıkar az biraz zorlanacaksın ama hepsi çok tatlı bir anı olarak kalacak demek..Varsa yoksa oooo daha neler neler göreceksin bak filanlar

Herkeste olacak canım o, bizim kolumuzda da aşı izi var ya. Onun gibi iz olacak sonra. Benim oğlumun da kolu 3-4 gündür kizarmaya başladı

Yaa kıyamam snde rahatlamasi hem güzel hem yorucu eşinin yanında olması çok iyi en azından sana destek olur ekin le ilgilenemese de. Bu da geçecek inşallah.
Benim oğlan babada bayağı rahatliyo tabi sinir stres yok bazen sinirleniyorum bnde ciyaklayip babaya gidip güllük gülistanlık suratını görünce

Sanki onlar görecek ne göreceksem ben gorecegim zor yada kolay bende sinir oluyorum öyle insanlara

Slm kizlar, biz tatilimizi tamamladik. Simdilik cok sukur hic sorun yasamadik ve cok eglenceli gecti.

Sayfalari tam okuyamadim. Insallah herkes iyidir ve bebisler saglikli sihhatlidir. Ben simdi de memleke geldim. Bakalim burda nasil gececek sonra da bir hafta esimin ailesine gidecegiz... Istanbul'a donunceye kadar 4 aylik olacak galiba

Bir de donuste benim izin bitiyormus. Erken doguranlardan ise baslayan oldu mu? Bakici arayanlar vardi buldu mu? Diger arkadaslar sizde durum nasil?

Canım tatilinin güzel geçmesine sevindim benim iznim 3 temmuzda bitiyor izin haklarımı kullanıp ücretsiz alıcam gibi duruyor bir yaşına gelene kadar

Canım tatilinin güzel geçmesine sevindim benim iznim 3 temmuzda bitiyor izin haklarımı kullanıp ücretsiz alıcam gibi duruyor bir yaşına gelene kadar
Tesekkur ederim canim 1 yasina getirsen sonrasi kolay zaten. Yani en kotu corba icer ac kalmaz artik insallah kolayca alirsin raporlari...

Kızlar migrosta molfix pure&soft 4 no ve 5 no gördüm 4 noyu kaptım hemen migros kartlılara 200 tl ye oluyor bedava gibi bişey trendyolda 450 tl sizde bi bakın isterseniz
Kaç adet canım 4 numara bizim burda sanal markette 4 yok tam ihtiyacım olan da o. Amazon iste gelsinde 100 lu 200 TL

minseo canım solomombaby kanguru olarak yenidoğan aparatlı mı aldın yoksa 360 dönebilen mi?
Canım benimki bundan içinden destek minderi çıkıyor yenidoğanda falan onunla kullanabiliyorsun. Ben hep dışa dönük kullandim Ekin bakinmayi çok seviyor bu şekilde bana güvenilir geldi ürün

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-25-17-30-03-664_com.miui.gallery.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar aranızda antepli var mı orjinal bir kuru dolma tarifi istiyorum bayramda misafirlerime yapicam

Canım bu günler geçmese ve unutulmasa herkes tek çocukla kalırdı emin ol. Benim büyük oğlum 10 yaşında, bana göre en rahat zamanlar bebeğin ayaklanmaya başlayıp kendini ifade ettiği zamanlardı. En azından derdini söylüyor, acıktım, susadım vs. Büyüdükçe rahatlıyoruz yani

Bebekligin kolay olduğunu iddia eden insanlarin umursamaz ve gamsiz insanlar olduğunu düşünüyorum ben. Kendini ifade edemeyen bir canlıya yetebilmeye çalışmak kadar zor ne olabilir ki. En azından konuşmaya basladiklarinda kendilerini ifade edebiliyorlar fiziki olarak belki daha zor ama mental olarak kesinlikle çok daha rahat olacağını düşünüyorum

Kesinlikle. Sürekli acaba ile geçiyor zamanımız şuan. Atak mı? Gaz mı? Diş mi ? Ama artık hep bir önceki güne göre daha rahat oluyoruz sanki. Ben şuan desteksiz oturması ve yerde oyuncak oynayacağı zamanı istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…