Değil mi ama ya cidden sinir uçlarım çekiliyor artık.Çok mu zor ya bunlar bi süreç geçecek,keyfini çıkar az biraz zorlanacaksın ama hepsi çok tatlı bir anı olarak kalacak demek..Varsa yoksa oooo daha neler neler göreceksin bak filanlarYa bu insanlardan nefret ediyorjm. Hamileydik bunlar iyi günlerin doğurucunca görürürm. Doğurduk şimdi yattığı yerdennkalkamıyo bunlar iyi günlerin ya bi defolun gidin ya
Bilmiyorum ki canım,dün uyurken saat üçte birde sabah 5.30 da uyanıp meme verdim uykukuyken emdi sonuna kadar çok mutluyum en azından uyurken içiyorAcaba dışarı çıkıp kulağına rüzgar mı girdi, kulağı ağrıdığı zamanda emmez
Herkeste olacak canım o, bizim kolumuzda da aşı izi var ya. Onun gibi iz olacak sonra. Benim oğlumun da kolu 3-4 gündür kizarmaya başladıKızlar aryanın 2.ay aşısı sol koldan olan şişti kızardı vs. Sağlık ocağı hemşiresi
Normal demişti
Ama şimdi iltihap aktı sarı. Doktoruna mesaj attım bakalım ne dicek paylaşırım sizlede. Yaşayan var mı
Yaa kıyamam snde rahatlamasi hem güzel hem yorucuEşim çoğu gece yanımda canim ama Ekin kesinlikle onun ya da başkasının uyutmasini kabul etmiyor geceleriDün artik eşim dedi sen bi nefes al ben uyutayim balkona çıktım bi 10 dk sanarsin ki Ekini dövüp öyle çıktım nasıl bir ağlama. Sonra geri döndüm beni görünce sustu. Babası piş piş dese çığlık atıp ağlıyor. Ben sürekli kafasını okşayıp tamam uyucaz şimdi geçecek sakin ol kızım falan diye sakinlestiriyorum onu istiyor hep çünkü uyuyamadigi için çok strese giriyor
Bazilarinda izin günümde dokunmayın anlayışı var ya ondandırAyy yok yazmamissonucta saglik,bir de ozel hastaneye goturuyoruz bir mesaj yazmak ne kadar zor olabilir
Tam stres atmalik kolay gelsinKızlar ben kafayı yedim cam kapı perde giriştim
Sanki onlar görecek ne göreceksem ben gorecegim zor yada kolay bende sinir oluyorum öyle insanlaraDeğil mi ama ya cidden sinir uçlarım çekiliyor artık.Çok mu zor ya bunlar bi süreç geçecek,keyfini çıkar az biraz zorlanacaksın ama hepsi çok tatlı bir anı olarak kalacak demek..Varsa yoksa oooo daha neler neler göreceksin bak filanlar
Canım tatilinin güzel geçmesine sevindimSlm kizlar, biz tatilimizi tamamladik. Simdilik cok sukur hic sorun yasamadik ve cok eglenceli gecti.
Sayfalari tam okuyamadim. Insallah herkes iyidir ve bebisler saglikli sihhatlidir. Ben simdi de memleke geldim. Bakalim burda nasil gececek sonra da bir hafta esimin ailesine gidecegiz... Istanbul'a donunceye kadar 4 aylik olacak galiba
Bir de donuste benim izin bitiyormus. Erken doguranlardan ise baslayan oldu mu? Bakici arayanlar vardi buldu mu? Diger arkadaslar sizde durum nasil?
Tesekkur ederim canimCanım tatilinin güzel geçmesine sevindimbenim iznim 3 temmuzda bitiyor izin haklarımı kullanıp ücretsiz alıcam gibi duruyor bir yaşına gelene kadar
Kaç adet canım 4 numara bizim burda sanal markette 4 yok tam ihtiyacım olan da o. Amazon iste gelsinde 100 lu 200 TLKızlar migrosta molfix pure&soft 4 no ve 5 no gördüm 4 noyu kaptım hemen migros kartlılara 200 tl ye oluyor bedava gibi bişeytrendyolda 450 tl sizde bi bakın isterseniz
Aynen canım inşallah alırım bakalımTesekkur ederim canim1 yasina getirsen sonrasi kolay zaten. Yani en kotu corba icer ac kalmaz artik insallah kolayca alirsin raporlari...
Canım benimki bundan içinden destek minderi çıkıyor yenidoğanda falan onunla kullanabiliyorsun. Ben hep dışa dönük kullandim Ekin bakinmayi çok seviyor bu şekilde bana güvenilir geldi ürünminseo canım solomombaby kanguru olarak yenidoğan aparatlı mı aldın yoksa 360 dönebilen mi?
Canım bu günler geçmese ve unutulmasa herkes tek çocukla kalırdı emin ol. Benim büyük oğlum 10 yaşında, bana göre en rahat zamanlar bebeğin ayaklanmaya başlayıp kendini ifade ettiği zamanlardı. En azından derdini söylüyor, acıktım, susadım vs. Büyüdükçe rahatlıyoruz yaniKızlar aynı şeyleri yaşıyoruz dün uyurken çıldırdı resmen akşam. Dün dışardaydık dışarda uyumadı 2. Ve 3. Uykusunu yapmadı yorgunluktan da uyjuya geçişleri zor oluyormuş. delirdi resmen uyurken ikk defa böyle ağladı arya. Bende hemen akşam başlayan diş ağrılarımmı diye düşündüm ama atak sanırım. Yani emmede de aynı şeyi uaşıyoruz bbiri varsa odada emmiyor ses duymıcak iki emiyor etrafa bakıyor tekrar 10 sn emiyor başını çeviriyor bidaahaaaaa yorucuuuuu gerçekten
Ya bu insanlardan nefret ediyorjm. Hamileydik bunlar iyi günlerin doğurucunca görürürm. Doğurduk şimdi yattığı yerdennkalkamıyo bunlar iyi günlerin ya bi defolun gidin ya
Bebekligin kolay olduğunu iddia eden insanlarin umursamaz ve gamsiz insanlar olduğunu düşünüyorum ben. Kendini ifade edemeyen bir canlıya yetebilmeye çalışmak kadar zor ne olabilir ki. En azından konuşmaya basladiklarinda kendilerini ifade edebiliyorlar fiziki olarak belki daha zor ama mental olarak kesinlikle çok daha rahat olacağını düşünüyorumCanım bu günler geçmese ve unutulmasa herkes tek çocukla kalırdı emin ol. Benim büyük oğlum 10 yaşında, bana göre en rahat zamanlar bebeğin ayaklanmaya başlayıp kendini ifade ettiği zamanlardı. En azından derdini söylüyor, acıktım, susadım vs. Büyüdükçe rahatlıyoruz yani
Kesinlikle. Sürekli acaba ile geçiyor zamanımız şuan. Atak mı? Gaz mı? Diş mi ? Ama artık hep bir önceki güne göre daha rahat oluyoruz sanki. Ben şuan desteksiz oturması ve yerde oyuncak oynayacağı zamanı istiyorumBebekligin kolay olduğunu iddia eden insanlarin umursamaz ve gamsiz insanlar olduğunu düşünüyorum ben. Kendini ifade edemeyen bir canlıya yetebilmeye çalışmak kadar zor ne olabilir ki. En azından konuşmaya basladiklarinda kendilerini ifade edebiliyorlar fiziki olarak belki daha zor ama mental olarak kesinlikle çok daha rahat olacağını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?