2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bn mesela bugün ne yaşadım anlamadım. Sabah 8 gibi güne başladık 11 de bayılacak derecede uykusu geldi uyudu sonra düğün konvoyu dan 45 dk da uyandı emdi yarım saat içinde tekrar uyudu 2 saate yakın uyudu sonra kendiliğinden uyandı evde çıt yok aldım emzirdim 2 dk anca emdi çığlık çığlığa agliyo dedim aha karnı agriyo vitaminler demir yan etki mi yaptı oysa gazını da çıkardı alttan üstten kakasını da sabah yapmıştı herşeyin yolunda olması lazımdı uykusundan zaten yeni iyandi dedim bu ağlamaya canı yaniyo calpol verdim hemenardindan kollarım koptu ayakta durup gezinmekten oturup ayağımda sallayayim dedim 2 dk salladım uyudu 3 saattir uyuyo şimdi bn uyandırdım yoksa yatacakti daha. İlacı boşa mı verdim şimdi onun etki etmesinin imkanı yok herşey 5 dk içinde oldu. Oysa ne istediğini söyleyebilse ne o boşa aglayacakti ne ben stres olacaktım. O yüzden kim ne derse desin en zoru çocuğun kendini ifade edemediği isteklerini soyleyemedigi zamanlar

Ben Ekin i destekli oturtuyorum nasıl hoşuna gidiyor dün mama sandalyesi geldi denemek için oturttuk nasil mutlu oldu içinden çıkarınca ağladı

Kızlar aranızda antepli var mı orjinal bir kuru dolma tarifi istiyorum bayramda misafirlerime yapicam
Antepliler acili bol salcali yapiyorlardir misafilerinin damak tadina uyar miBen Aydinda iken oradakiler salca kullanmazlardi domates sosu kavanozlara doldurup kullanirlardi izmir de mi oyle salca cok kullanmazlar

Ben Ekin i destekli oturtuyorum nasıl hoşuna gidiyor dün mama sandalyesi geldi denemek için oturttuk nasil mutlu oldu içinden çıkarınca ağladı
Ben de kurdum mama sandalyesini mutfağa, ek gıda için tabaklarda koydum . Büyük heyecanla bekliyorum oturmak onlar için yeni bir keşif sanırım. Ben de oturtunca ayaklarına çok dikkatli bakıyor, gülüyor falan

Antepliler acili bol salcali yapiyorlardir misafilerinin damak tadina uyar miBen Aydinda iken oradakiler salca kullanmazlardi domates sosu kavanozlara doldurup kullanirlardi izmir de mi oyle salca cok kullanmazlar
Evet canim yazdan konserve yapiyoruz domates salçası yerine onu kullaniyoruz ama antep dolmasi çok severiz ekşili acılı Kayinbabam da çok seviyor onun için yapicam hep annem yapardi ilk kez ben yapicam bakalim inşallah güzel olur Salcalarimi baharatlarimi hep Antep'ten getirtiyorum çok lezzetli oluyorlar. Börülce salatası yedin mi hiç taze börülce ama kuru değil Çoğu kişi onu da bilmez eşim bursali benim egeye gelince öğrendiler mesela kayinbabam onu da çok sever bugün pazardan aldırdım eşime ondan da yapicam havuç kabak tarator yaparım kısır yaparım semizotu salatası yaparim ana yemekte et köfte bişi olur daha nolsun

Borulceyi biliyorum canim salatasini degil de yemegini yapip yerdik. Ben sebzeciyim pazarlari cok guzeldi bolluk bereketti her turlu sebzeyi alip pisirirdim en cok oralarin pazarlarini ozluyorum. Aynen canim daha ne olsun.harika hepsi de

Benim kide gündüz asla öyle 2-3 saatleri bularak uyumuyor ya , sabah 9 dan neredeyse 2 ye kadar sadece aralarda memede uyudu onu uykudan mı sayıyor bilmiyorum sonra da bi yarım saat bi de bi saat uyudu o kadar, gece uykusu iyi 2 kere fln kalkıyor ama gündüz çıtta uyanıyor, ayağa alıştırmayım memede uyutmayayım dedim hep memede uyuyor çünkü daha kötüye alıştı en çok battaniyede sallanarak dalıyor

Kızlar migrosta molfix pure&soft 4 no ve 5 no gördüm 4 noyu kaptım hemen migros kartlılara 200 tl ye oluyor bedava gibi bişey trendyolda 450 tl sizde bi bakın isterseniz
Trendyolda 450 tl olan 2 paket ama ben de aliyordum 450tlye geçen ben de migrostan 200e aldim 4 numara bayagi uyguna geldi

Kizlar sizin de saçlariniz çok dökülüyo mu ya kel kalicam bu gidişle aşırı dökülüyor saclarim bu arada bebeğine su veren var mi? Ben vermiyorum ama havalar çok sıcak bilemiyorum
Ben sadece mama verdigim icin arada su veriyorum 5 ml falan dudaklari kurumussa yada cok terlemisse

Bizim komşu batmanli o dediğin tarzda acili ekşili yapiyor dolmayi, sarmayi falan. Ben de ilk defa burda yedim aşırı lezzetli hatta tarifini istedim pirinç domates sogan biber salça yağ bol isot sumak pul biber vs ne seviyorsan artik karabiber hariç o içine limon tuzu da koyuyormuş ben koymuyorum zararli diye. Sosunu da 5 6 diş sarimsak biber salcasi 1.5 yemek kasigi nar eksisi yarim limon sivi yag tuz su karistir pişir qjdjjejd valla o kadar uzun ki virgul koymaya üşendim sen anlamissindir wjdjwjdj o limon tuzu kullandigi icin nar ekşisi ve limon kullanmiyor. Zaten dogudakiler sumagin suyuyla pisiriyor iyice ekşi oluyor ama benim verdigim tarzla da tadi cok lezzetli oluyor ekşili acili

Ben sadece mama verdigim icin arada su veriyorum 5 ml falan dudaklari kurumussa yada cok terlemisse
Aslinda mama da suyla yapiliyor internette su ihtiyacini ordan karsiliyor vermenize gerek yok yaziyor ama insan susuz nasil dayanir bu sicakta allah askina suyun yerini hiçbir sey tutmuyor.

Bizde düne kadar öyleydik 30 dk 20 dk uykular yapiyoduk bı anda bisiler oldu umarım gece gündüz birbirine girmiyodur zor uyanık tutuyorum. Alıştığı uyuma stilinden sogutman için salladiginda hafif mayisikken koy besigine iyice dalana kadar battaniyede kalmasın

Kizlar sizin de saçlariniz çok dökülüyo mu ya kel kalicam bu gidişle aşırı dökülüyor saclarim bu arada bebeğine su veren var mi? Ben vermiyorum ama havalar çok sıcak bilemiyorum
Fena dökülüyor sanırsın kopuyo boom butter şampuan aldım gebeyken kullandım iyi gelmişti şimdi bakicaz bakalım ne oluyo. Anne sütü aldığı için vermiyorum bn

Benim de o kadar çok dökülüyor ki hamilelikte ekstra güzelleşen saçlarım birbir yok oluyor inşallah dökülen kadar çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…