Benim yanlarim seyreklesti artik o derece. Oysa ki kap kalin saclarim var.Ona ragmen yani.Benim de o kadar çok dökülüyor ki hamilelikte ekstra güzelleşen saçlarım birbir yok oluyor inşallah dökülen kadar çıkar
Tamamdır çok teşekkür ederimCanım benimki bundan içinden destek minderi çıkıyor yenidoğanda falan onunla kullanabiliyorsun. Ben hep dışa dönük kullandim Ekin bakinmayi çok seviyor bu şekilde bana güvenilir geldi ürün
Solomombaby Her Yöne Gri Ergonomik Kanguru Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Solomombaby Her Yöne Gri Ergonomik Kanguru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hem de ne dökülmekKizlar sizin de saçlariniz çok dökülüyo mu yakel kalicam bu gidişle aşırı dökülüyor saclarim bu arada bebeğine su veren var mi? Ben vermiyorum ama havalar çok sıcak bilemiyorum
Erken ya ama hava nerdeyse 40 derece susuz nasil dayaniyorlarHem de ne dökülmekSu vermiyorum erken değil mi su için?
Anne sütünün %87’si su deniyor ya o yüzden hiç su vermeyi düşünmedim.Erken ya ama hava nerdeyse 40 derece susuz nasil dayaniyorlar
Niye kanlı oluyor ki benim ki açmıyor emmeye kalkınca
Hem de nasıl hem de nasıl avuç avuçKizlar sizin de saçlariniz çok dökülüyo mu yakel kalicam bu gidişle aşırı dökülüyor saclarim bu arada bebeğine su veren var mi? Ben vermiyorum ama havalar çok sıcak bilemiyorum
Inşallah yeniden çıkar saçlarımızBenim yanlarim seyreklesti artik o derece. Oysa ki kap kalin saclarim var.Ona ragmen yani.
Ben de 5. Ayda tadimlara baslayacagim. 6. Ayda da baya bir sey vermis oluyorsun iyi oluyor.Hem de nasıl hem de nasıl avuç avuçama yerine yenileri çıkıyor diye avunuyorum. Ben arada vermeye başladım 1 çay kaşığı veriyorum canim bebek sularından aldım. Hem ağzının içi temizlensin hem suyun tadına yavaştan alışsın öbür ay tadimlara geçeceğiz
Ilk oglumda da aynisi oldu yanlardan etkisi kaldi malesef. Ama cikti tabi deInşallah yeniden çıkar saçlarımız
Tattirmadim ama koklatiyorumkızlar bebekleriniz yemeklere aşırı tepki veriyor mu hiç bişi tattırdınız mı
Ben bugun verdim baya da sevdi rahatladi icmek istedi hatta isal de yapinca biraz iciriyorum cay kasigiylaErken ya ama hava nerdeyse 40 derece susuz nasil dayaniyorlar
Işte bu beni üzdüIlk oglumda da aynisi oldu yanlardan etkisi kaldi malesef. Ama cikti tabi de
Agzimin suyu aktı kızBizim komşu batmanli o dediğin tarzda acili ekşili yapiyor dolmayi, sarmayi falan. Ben de ilk defa burda yedim aşırı lezzetli hatta tarifini istedimpirinç domates sogan biber salça yağ bol isot sumak pul biber vs ne seviyorsan artik karabiber hariç o içine limon tuzu da koyuyormuş ben koymuyorum zararli diye. Sosunu da 5 6 diş sarimsak biber salcasi 1.5 yemek kasigi nar eksisi yarim limon sivi yag tuz su karistir pişir qjdjjejd valla o kadar uzun ki virgul koymaya üşendim sen anlamissindir wjdjwjdj o limon tuzu kullandigi icin nar ekşisi ve limon kullanmiyor. Zaten dogudakiler sumagin suyuyla pisiriyor iyice ekşi oluyor ama benim verdigim tarzla da tadi cok lezzetli oluyor ekşili acili
Canim 4,5 ayda ek gıdaya geçin diyen dr lar var. Ben ilk doğduğunda verilmesine karşıyım mideleri çok küçük. Ama artık veriyorum 1 çay kaşığı zarar olmaz diye düşünüyorum sapur supur içiyor kaşığı uzatinca gözlerinin içi gülüyor vallaAslinda mama da suyla yapiliyor internette su ihtiyacini ordan karsiliyor vermenize gerek yok yaziyor ama insan susuz nasil dayanir bu sicakta allah askina suyun yerini hiçbir sey tutmuyor.
Ekin yalaniyor biz bir şey yerken. Geçen gün kucağımdayken karpuz yiyordum ben ağzıma götürdükce ağzıma bakip yalandıkızlar bebekleriniz yemeklere aşırı tepki veriyor mu hiç bişi tattırdınız mı
Yolunmuş merinosIşte bu beni üzdübelime kadar kıvırcik saçlarım var artık seyrek uzun kıvırcik olacağım desene
Ben de kuzum işe de başlayacağım için iyi olacak zaten Ekin mama yiyor sadeceBen de 5. Ayda tadimlara baslayacagim. 6. Ayda da baya bir sey vermis oluyorsun iyi oluyor.
Yolunmuş merinosbenim de saçlarım kıvırcıga yakin dalgali valla seyrelirse yandık
Birinin keliyle çok dalga geçmiştim Allah'ım lütfen olamazzzdoğru dedin valla inşallah seyrelmeyiz
Ben de vereyim madem yazik günah çok sıcak hava cünküHem de nasıl hem de nasıl avuç avuçama yerine yenileri çıkıyor diye avunuyorum. Ben arada vermeye başladım 1 çay kaşığı veriyorum canim bebek sularından aldım. Hem ağzının içi temizlensin hem suyun tadına yavaştan alışsın öbür ay tadimlara geçeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?