2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar sizin de saçlariniz çok dökülüyo mu ya kel kalicam bu gidişle aşırı dökülüyor saclarim bu arada bebeğine su veren var mi? Ben vermiyorum ama havalar çok sıcak bilemiyorum
Hem de ne dökülmek Su vermiyorum erken değil mi su için?

Kizlar sizin de saçlariniz çok dökülüyo mu ya kel kalicam bu gidişle aşırı dökülüyor saclarim bu arada bebeğine su veren var mi? Ben vermiyorum ama havalar çok sıcak bilemiyorum
Hem de nasıl hem de nasıl avuç avuç ama yerine yenileri çıkıyor diye avunuyorum. Ben arada vermeye başladım 1 çay kaşığı veriyorum canim bebek sularından aldım. Hem ağzının içi temizlensin hem suyun tadına yavaştan alışsın öbür ay tadimlara geçeceğiz

Ben de 5. Ayda tadimlara baslayacagim. 6. Ayda da baya bir sey vermis oluyorsun iyi oluyor.

Agzimin suyu aktı kız ss aldim bunu
Aslinda mama da suyla yapiliyor internette su ihtiyacini ordan karsiliyor vermenize gerek yok yaziyor ama insan susuz nasil dayanir bu sicakta allah askina suyun yerini hiçbir sey tutmuyor.
Canim 4,5 ayda ek gıdaya geçin diyen dr lar var. Ben ilk doğduğunda verilmesine karşıyım mideleri çok küçük. Ama artık veriyorum 1 çay kaşığı zarar olmaz diye düşünüyorum sapur supur içiyor kaşığı uzatinca gözlerinin içi gülüyor valla
kızlar bebekleriniz yemeklere aşırı tepki veriyor mu hiç bişi tattırdınız mı
Ekin yalaniyor biz bir şey yerken. Geçen gün kucağımdayken karpuz yiyordum ben ağzıma götürdükce ağzıma bakip yalandı Ben bi kere muz yalattim çok az bayıldı onun haricinde yemek suyu vs. Vermedim vermem öbür ay tadimlara geçeceğiz bakalim sebzelerden başlayacağım kabak/patates/havuç/kapya biber/avokado sonra yoğurta ve meyvelere geçeriz

Ben de vereyim madem yazik günah çok sıcak hava cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…