2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Afiyet olsunn şimdidenn domatesi de içine rendele doğrama daha güzel oluyor tane sumak bulman zor olur orda baharat şeklinde satiliyor onu da iç harcina ekle isotu da bol ekle elini korkak alistirma

Kızlar ben saç dökülmesi için bu şampuanı sipariş ettim şimdi memnuniyet yüksek bakalım inşallah fayda eder Akilvar D dem_dem arwengsd ikizlerkadini96
Valla zamaninda o kadar çok ürün kullandim ki vitamin bile aliyordum ama hiçbir işe yaramiyor malesef. Kan değerleriyle alakali bir durum kafamiza sürdüğümüz hiçbir şey fayda etmiyor ama sen yine bir umut dene

Bugün yaşadığım olay ömrümün sonuna dek gözlerimin önünden gitmeyecek. Kalbim durdu , öldüm sandım.

Kayınvalidem bebeğimi yüzü bize dönük tutarken fayans zeminde ayağı takıldı ve 90 derece düştü. Kolu ve bacağı çok ciddi kanadı. Hemen bebeğe koştum. Ağlıyor tabi, korkmuş ama birşeyi var mı yok mu bilmiyorduk. Dışardan kan falan yoktu şükürler olsun. Koştura koştura hastaneye gittik. Sizde bilin ; bebeği uyutmamak gerekiyor. Kusmuşsa bu iyi değil. Kol ve bacaklarını oynatabilmesi önemli. Gözleri ise kaymayacak. Allah onu bize bağışladı. Tomografi ve röntgen sonrası birşeyi çıkmadı. Ben ondan çok ağladım. Aklım çıktı. 24 saat izle dedi doktor. Bir anormallik sezersen gel dedi. Şükürler olsun birşey yok. Gözümden sakındığım canım kızımı koruyamadım. Şimdi ise içimden korkusu gitmiyor.

Çokk geçmiş olsun çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasin ne kadar zor bir durum allahtan bebeğin iyiymiş sein elinde olmayan bir durum için lütfen kendini suçlama

Canım bnim çok geçmiş olsun bebeğin iyi ya önemli olan bu. Her anlarında yanında olup olabilecek kötü şeylere karşı korumak istiyoruz ama bu mümkün değil. Allah tekrarını yaşatmasın

Geçmiş olsun canım, Rabbim bir daha yaşatmasın. Kayınvaliden de çok korkmuştur eminim.

Benim oğlum da 2,5 aylıkken bebek arabasının devrilmesi sonucu düşmüştü. Ama Allahın hikmeti bir şey olmamıştı çok şükür. Zor bir durum biliyorum, Allahım korusun yavrularımızı

Canım çok geçmiş olsun ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama bebeğine hiçbir şey olmamış şükür Allah kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…