Yap yap sonra Allahım nolur olmasınBirinin keliyle çok dalga geçmiştim Allah'ım lütfen olamazzz
Afiyet olsunn şimdidenn domatesi de içine rendele doğrama daha güzel oluyorAgzimin suyu aktı kızss aldim bunu
Canim 4,5 ayda ek gıdaya geçin diyen dr lar var. Ben ilk doğduğunda verilmesine karşıyım mideleri çok küçük. Ama artık veriyorum 1 çay kaşığı zarar olmaz diye düşünüyorum sapur supur içiyor kaşığı uzatinca gözlerinin içi gülüyor valla
Ekin yalaniyor biz bir şey yerken. Geçen gün kucağımdayken karpuz yiyordum ben ağzıma götürdükce ağzıma bakip yalandıBen bi kere muz yalattim çok az bayıldı onun haricinde yemek suyu vs. Vermedim vermem öbür ay tadimlara geçeceğiz bakalim sebzelerden başlayacağım kabak/patates/havuç/kapya biber/avokado sonra yoğurta ve meyvelere geçeriz
Dene bakalım kuzum bi de suya alışması için iyi oluyor bazı çocuklar ek gıdada suyu reddediyorlarmisBen de vereyim madem yazik günah çok sıcak hava cünkü
İzmir sıcağında acıdan kızamık cikaracaklarAfiyet olsunn şimdidenn domatesi de içine rendele doğrama daha güzel oluyortane sumak bulman zor olur orda baharat şeklinde satiliyor onu da iç harcina ekle isotu da bol ekle elini korkak alistirma
insan çerez gibi yiyor ne kadar aci olsa daİzmir sıcağında acıdan kızamık cikaracaklar
Hahah şu anda herkes atak manyağı olmuş durumda benceBebesi 4. Ay atağında olmayan bi arkadaşım gelip benim çamaşırları asabilir mi ya
Anormal dökülüyor şoklardayımKizlar sizin de saçlariniz çok dökülüyo mu yakel kalicam bu gidişle aşırı dökülüyor saclarim bu arada bebeğine su veren var mi? Ben vermiyorum ama havalar çok sıcak bilemiyorum
Gerçekten öyle ama ya çok harika bişi ekşi ve acının uyumuinsan çerez gibi yiyor ne kadar aci olsa dacanim cekti bak gece gece tarif vericem diye
Kimseden ses çıkmadıHahah şu anda herkes atak manyağı olmuş durumda bence
Valla zamaninda o kadar çok ürün kullandim ki vitamin bile aliyordum ama hiçbir işe yaramiyor malesef. Kan değerleriyle alakali bir durum kafamiza sürdüğümüz hiçbir şey fayda etmiyor ama sen yine bir umut deneKızlar ben saç dökülmesi için bu şampuanı sipariş ettim şimdi memnuniyet yüksek bakalım inşallah fayda ederAkilvar D dem_dem arwengsd ikizlerkadini96
Ben de alayim hemen canım inşallah durdurur dökülmeyi sonra da saç çıkaran biseyler buluruzKızlar ben saç dökülmesi için bu şampuanı sipariş ettim şimdi memnuniyet yüksek bakalım inşallah fayda ederAkilvar D dem_dem arwengsd ikizlerkadini96
Var aslinda sen diyince aklıma geldi şimdiBen de alayim hemen canım inşallah durdurur dökülmeyi sonra da saç çıkaran biseyler buluruz
Bundan da almak lazımVar aslinda sen diyince aklıma geldi şimdi
Çokk geçmiş olsun çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasin ne kadar zor bir durumBugün yaşadığım olay ömrümün sonuna dek gözlerimin önünden gitmeyecek. Kalbim durdu , öldüm sandım.
Kayınvalidem bebeğimi yüzü bize dönük tutarken fayans zeminde ayağı takıldı ve 90 derece düştü. Kolu ve bacağı çok ciddi kanadı. Hemen bebeğe koştum. Ağlıyor tabi, korkmuş ama birşeyi var mı yok mu bilmiyorduk. Dışardan kan falan yoktu şükürler olsun. Koştura koştura hastaneye gittik. Sizde bilin ; bebeği uyutmamak gerekiyor. Kusmuşsa bu iyi değil. Kol ve bacaklarını oynatabilmesi önemli. Gözleri ise kaymayacak. Allah onu bize bağışladı. Tomografi ve röntgen sonrası birşeyi çıkmadı. Ben ondan çok ağladım. Aklım çıktı. 24 saat izle dedi doktor. Bir anormallik sezersen gel dedi. Şükürler olsun birşey yok. Gözümden sakındığım canım kızımı koruyamadım. Şimdi ise içimden korkusu gitmiyor.
Canım bnim çok geçmiş olsun bebeğin iyi ya önemli olan bu. Her anlarında yanında olup olabilecek kötü şeylere karşı korumak istiyoruz ama bu mümkün değil. Allah tekrarını yaşatmasınBugün yaşadığım olay ömrümün sonuna dek gözlerimin önünden gitmeyecek. Kalbim durdu , öldüm sandım.
Kayınvalidem bebeğimi yüzü bize dönük tutarken fayans zeminde ayağı takıldı ve 90 derece düştü. Kolu ve bacağı çok ciddi kanadı. Hemen bebeğe koştum. Ağlıyor tabi, korkmuş ama birşeyi var mı yok mu bilmiyorduk. Dışardan kan falan yoktu şükürler olsun. Koştura koştura hastaneye gittik. Sizde bilin ; bebeği uyutmamak gerekiyor. Kusmuşsa bu iyi değil. Kol ve bacaklarını oynatabilmesi önemli. Gözleri ise kaymayacak. Allah onu bize bağışladı. Tomografi ve röntgen sonrası birşeyi çıkmadı. Ben ondan çok ağladım. Aklım çıktı. 24 saat izle dedi doktor. Bir anormallik sezersen gel dedi. Şükürler olsun birşey yok. Gözümden sakındığım canım kızımı koruyamadım. Şimdi ise içimden korkusu gitmiyor.
Bugün yaşadığım olay ömrümün sonuna dek gözlerimin önünden gitmeyecek. Kalbim durdu , öldüm sandım.
Ben de deneyeyim memnun kalırsan canımKızlar ben saç dökülmesi için bu şampuanı sipariş ettim şimdi memnuniyet yüksek bakalım inşallah fayda ederAkilvar D dem_dem arwengsd ikizlerkadini96
Canım çok geçmiş olsun ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama bebeğine hiçbir şey olmamış şükürBugün yaşadığım olay ömrümün sonuna dek gözlerimin önünden gitmeyecek. Kalbim durdu , öldüm sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?