Aslında takip etmemek lazım da bu sefer de indirimlerden haberim olmuyor şimdi takip edip sadece linke tıklamamaya özen gösteriyorumYa bu ev hanımı görünümlü influencer ların işim işim diye gezdikleri kadar var diyorsunbunlar habire işimin başına geçiyorum, işime yatırım yapıyorum dedikleri iş bu mu yani? Bu şekilde bizi manipüle etmelerine acaip uyuz oluyorum
Baby turco cidden baya iyi bir süredir kullanıyorum ben alin 6 kilo falandır şu an gündüz üç no gece dört no kullanıyorum hiç taşma vs olmadı2 numara goon bezi ben 1,5-2 aylıkken kullanıyordum. Bebeğin kilosu yüksek olduğundan değil bez anca o zaman kullanılır gibi geldi bana. Kızım 7 kilo 4 numara aldım şimdi.
Tatilde baby turco kullandım, beğendim
Valla keske biz de link falan versek yattigimiz yerden mis gibi bir hayat olurduAhahahjajaha ben de hayatı sorguluyorum baktıkça kendim akşama kadar sekiz seans yapıyorum bunların dörtte biri kadar kazanmıyorumdur
Hamaratlık deyince de sen
Yok ki Batmanlı bi komşumuzValla boyle degildim her seyi batmanli komsudan ögreniyorum
Oh iyi sevindim valla öyle kalabalıklarda falan huy değişir derler sizin olmamış ne güzelçıkınca yaz bakalım neler diyecek doktorunuz
Benim kariyer hedefiValla keske biz de link falan versek yattigimiz yerden mis gibi bir hayat olurdu
Keske benim ki de öyle olsa beni ne zaman kapida görse hemen yemek veriyor evde tabaklari birikiyor ne koyup göndericem stresi yasiyorumYok ki Batmanlı bi komşumuzbenim bi karşı komşum var hasta galiba anlayamadım kadını ben dış kapıyı açınca kendisi kapıdaysa hemen kapatıyor hızlı hızlı eve giriyor falan korkutuyor kadın beni
Aslında takip etmemek lazım da bu sefer de indirimlerden haberim olmuyor şimdi takip edip sadece linke tıklamamaya özen gösteriyorumküçük hesaplar
Baby turco cidden baya iyi bir süredir kullanıyorum ben alin 6 kilo falandır şu an gündüz üç no gece dört no kullanıyorum hiç taşma vs olmadı
Valla yasli teyzeler bile link veriyor ya bi biz yapamadik şu işiBenim kariyer hedefibilmiyorum o tren kaçtı mı ya şimdi vermeye başlasak tutunamaz miyiz
Eski apartmanda ben de öyleydim ya herkes mi hamarat olur sürekli tabak geliyordu kek yapıp yapıp yolluyordum en iyi yapabildiğim şeyKeske benim ki de öyle olsa beni ne zaman kapida görse hemen yemek veriyor evde tabaklari birikiyor ne koyup göndericem stresi yasiyorum
Canım dün araştırdım Amazon’da goon tanesi 1.76 ya geliyordu en uygun oydu. Onun dışında molfix 4 no 1.99 tanesi. Trendyolda dört no baby turco yine 1.99 du. Molfix aldım bir paket ben de. Diger hepsi 2 küsür 3 küsür fiyatlara inanamiyorum yaEvet canım senin tavsiyenle almıştım 1 paket 4 notaşırma olmadı hiç, elimde Goon ve molfix var onları da bitireyim karar vereceğim hangisi olacağına
Şuan en uygun bez hangisi fiyat olarak?
Eski apartmanda ben de öyleydim ya herkes mi hamarat olur sürekli tabak geliyordu kek yapıp yapıp yolluyordum en iyi yapabildiğim şeysen de en iyi yaptığın şeyden yürü
Canım dün araştırdım Amazon’da goon tanesi 1.76 ya geliyordu en uygun oydu. Onun dışında molfix 4 no 1.99 tanesi. Trendyolda dört no baby turco yine 1.99 du. Molfix aldım bir paket ben de. Diger hepsi 2 küsür 3 küsür fiyatlara inanamiyorum ya
Özel Ümran tıp, ümit yiğit bayan bir çocuk cerrahı, yaşı var bayağı ama eli çok hızlıBnde İstanbul'dayım canım Dr kimdi acaba
Tmm canım sağol
Denicem ben de onuMolfix i sevemedim ben ya, çiş kokusu geliyor burnuma. Goon iyidir, ondan devam edeyim inşallah
Bugün uygulamada böyle bir mesaj vardı canım, benim oğlumun da ağız salyası fazlalaştı.Kızlar galiba Ekin'in damakları acıyor bugün hiç modu yoktu. Zaten salyalar fora eller ağızda. Bir de mama yerken bırakıp bırakıp ağladı galiba damakları acıyorCalpol verdim şimdi uyudu bakalim inşallah iyi gelir
Aaa ümraniyedeki mi? Gerçi benim bebem kız ama heyecanlanıyorum bana yakın biyer görünce burdaÖzel Ümran tıp, ümit yiğit bayan bir çocuk cerrahı, yaşı var bayağı ama eli çok hızlı
Bana da erken geldi. 7-8 aylık olunca başlamıştı sanki oğlumun dişler
Gazlı ve kolik bebek anası demek cefa demekYa gazlı bebek derdini çekip bir de etraftan destek görememek neymiş ya çok üzücü, ben çok da dikkat ettim yediklerime ama hiç bişey değişmemişti o süreçte, kolikti bebeğim. Uyanıyor ağlıyor ya o sesi duyunca nasıl bir stres başlıyordu bende şimdi nasıl oyalayacağım kaç ağlama krizi yaşayacağız acaba diye çocuğun uyanmasına üzülüyordum ve bu çok üzücü yanlış bir duygu bir anne için, şimdi uyanınca gülücükler saçıyor koşarak gidiyorum içim huzur doluyor yani geride kaldı o günler ama psikolojim hiç iyi değildi çok üzüldüm çok ağladım. Geçti gerçekten ya çok şükür, bambaşka bir annelik deneyimi yaşıyorum şimdiGazlı/Kolik bebek anasını yaşamayan anlayamaz.
Ya o butlar sosa batırıp yemelik, nasıl boğum boğumBizimkinin bacakları da böyle olur umarım bir önce, hala birazcık zayıf
Bence kesinlikle şans ver, goon’u ümitsizce aldım bir kere taştı of dedim bu da olmadı ama sonra bir daha hiç taşmadı. Ya bizim ev kullanılmamış denenmiş farklı markalarla dolu ne yapılır ki o kalan bezler sizce
Canım ekinin üzerinde yattığı oyun matı sanırım. Memnun musun, benim de aklımda almak varSizin boydan olmuyor galiba 4 no. Şimdi ben Ekin'e 5 taksam mesela belinden çok sıkmam lazım o da bacakları kastirir ve C seklini alır. Ama seninkinde çok problem olacağını sanmıyorum canim bizim 4 şuan böyle boyu en son 60 cm di
Evet ÜmraniyeAaa ümraniyedeki mi? Gerçi benim bebem kız ama heyecanlanıyorum bana yakın biyer görünce burda
Ben ilk başta sleepy kullandım ama ebatları küçük geldi bana . Şuan 6 kg geçmiştir oğlum 4 numara kullaniyorum ben baby turco, büyük ve bol olunca daha rahat ediyor gibi geliyor banaB
Ben 4 noya gectim 3 numara kucuk geliyo diye ama 4 de buyuk oldu sleppynin 3.5 u varmis ama bulamadim 4 den devam etsemmiki
Ben kendi karnimi zor doyuruyorum bebektenEski apartmanda ben de öyleydim ya herkes mi hamarat olur sürekli tabak geliyordu kek yapıp yapıp yolluyordum en iyi yapabildiğim şeysen de en iyi yaptığın şeyden yürü
Canım dün araştırdım Amazon’da goon tanesi 1.76 ya geliyordu en uygun oydu. Onun dışında molfix 4 no 1.99 tanesi. Trendyolda dört no baby turco yine 1.99 du. Molfix aldım bir paket ben de. Diger hepsi 2 küsür 3 küsür fiyatlara inanamiyorum ya
Alerji için bekirtiler neydi acaba sizdeBu hafta götüreceğim bakalım. Senin nelere alerji çıktı süt dışında belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?