2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aslında takip etmemek lazım da bu sefer de indirimlerden haberim olmuyor şimdi takip edip sadece linke tıklamamaya özen gösteriyorum küçük hesaplar
Baby turco cidden baya iyi bir süredir kullanıyorum ben alin 6 kilo falandır şu an gündüz üç no gece dört no kullanıyorum hiç taşma vs olmadı

Ahahahjajaha ben de hayatı sorguluyorum baktıkça kendim akşama kadar sekiz seans yapıyorum bunların dörtte biri kadar kazanmıyorumdur

Hamaratlık deyince de sen
Valla keske biz de link falan versek yattigimiz yerden mis gibi bir hayat olurdu

Oh iyi sevindim valla öyle kalabalıklarda falan huy değişir derler sizin olmamış ne güzel çıkınca yaz bakalım neler diyecek doktorunuz

Ay gecemiz zor geçti biraz yol mu yordu yoksa sıcaktan mı etkilendi bilmiyorum, burnu yıkanmıştı ve çok huzursuz ağlak bir gece geçirdik.
Henüz doktora girmedik ama sabah sağlıkocağında boy kilo kontrolü vardı. Geçen ay da orada baktırınca aynı yer olsun dedik. 7 kilo 64,5 cm çıktı. Doktora gidince soracaklarım var yazarım inşallah

Keske benim ki de öyle olsa beni ne zaman kapida görse hemen yemek veriyor evde tabaklari birikiyor ne koyup göndericem stresi yasiyorum

Evet canım senin tavsiyenle almıştım 1 paket 4 no taşırma olmadı hiç, elimde Goon ve molfix var onları da bitireyim karar vereceğim hangisi olacağına

Şuan en uygun bez hangisi fiyat olarak?

Keske benim ki de öyle olsa beni ne zaman kapida görse hemen yemek veriyor evde tabaklari birikiyor ne koyup göndericem stresi yasiyorum
Eski apartmanda ben de öyleydim ya herkes mi hamarat olur sürekli tabak geliyordu kek yapıp yapıp yolluyordum en iyi yapabildiğim şey sen de en iyi yaptığın şeyden yürü
Evet canım senin tavsiyenle almıştım 1 paket 4 no taşırma olmadı hiç, elimde Goon ve molfix var onları da bitireyim karar vereceğim hangisi olacağına

Şuan en uygun bez hangisi fiyat olarak?
Canım dün araştırdım Amazon’da goon tanesi 1.76 ya geliyordu en uygun oydu. Onun dışında molfix 4 no 1.99 tanesi. Trendyolda dört no baby turco yine 1.99 du. Molfix aldım bir paket ben de. Diger hepsi 2 küsür 3 küsür fiyatlara inanamiyorum ya

Molfix i sevemedim ben ya, çiş kokusu geliyor burnuma. Goon iyidir, ondan devam edeyim inşallah

Bugün uygulamada böyle bir mesaj vardı canım, benim oğlumun da ağız salyası fazlalaştı.

Daha önce diş tecrübesi olan anneler daha iyi bilir @Akilvar @pcfl soralim. Bizim doktor 4 aydan önce erken 10 aydan sonra geç dedi canim
Bana da erken geldi. 7-8 aylık olunca başlamıştı sanki oğlumun dişler
Gazlı ve kolik bebek anası demek cefa demek Rabbime bin şükür geride kaldı hepsi. Her gün daha da büyüyüp, daha rahat olacağız inşallah
Canım ekinin üzerinde yattığı oyun matı sanırım. Memnun musun, benim de aklımda almak var

B

Ben 4 noya gectim 3 numara kucuk geliyo diye ama 4 de buyuk oldu sleppynin 3.5 u varmis ama bulamadim 4 den devam etsemmiki
Ben ilk başta sleepy kullandım ama ebatları küçük geldi bana . Şuan 6 kg geçmiştir oğlum 4 numara kullaniyorum ben baby turco, büyük ve bol olunca daha rahat ediyor gibi geliyor bana

Ben kendi karnimi zor doyuruyorum bebekten anca esim evde oldugunda bir seyler yapabiliyorum ama hep disarda isimiz oluyor en sonunda hazir pasta alip dagiticam millete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…