2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bişey dicem 3.ay uyku düzeninde gündüz 3 uyku vardı uyku saatleri daha çoktu tabi ama 4.ay uyku düzeninde uyku saatleri düşmüş uyku sayıları artmış. Acaba gündüz 3 uykudan mı devam etmeye çalışsam siz nasıl yapıyorsunuz

Eklentiler

• IMG_4033.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 59
Daha önce diş tecrübesi olan anneler daha iyi bilir Akilvar pcfl soralim. Bizim doktor 4 aydan önce erken 10 aydan sonra geç dedi canim
Canim bana da 4. Ay erken geliyor yani benim oglumun diş sancisi 6 aylikken basladi 7 aylikken dişi cikti. Hemsiremiz de 5 ayi gecince artik diş sancilari baslayabilir hazirlikli ol demisti.

Benim kardeşim hamile ona veririm diyorum

Kızlar goo.n bez kullanıyorum 2 numara ama kilo 5-8 diyor herkes 4-5 yazmış garip geldi marka marka değişiyor mu? Ela 66 cm ama oluyor gibi geldi nası anlıcaz

Çok komik ya 1 hafta bile farkediyor canım o kadar hızlı gelişiyorlar kiiii
Hatta bir gün Mesela dün bir şey yoktu bugün artık dil çıkarıyoruz o kadar komik ki yeni güncellemeler geldii, şu anda ataktayız bu arada gece uykuya direnmeler başladı 25 gün kalmış bitmesine bakalım bitince neler gelecek
Oh iyi sevindim valla öyle kalabalıklarda falan huy değişir derler sizin olmamış ne güzel çıkınca yaz bakalım neler diyecek doktorunuz
Kizlar ben Eylül'de iş başı yapicam şimdiden karalar bağlıyorum yaaa keşke 2 yil olsa iznimiz
Keşkeeeeeee
Bende başladım üzülmeye, bu hafta taşınma işlerim var çok gerginim iş yaparken ilgilenemezsem diye korkuyorum okula gidlnce ne yaparım hiç bilmiyorum

Ben pek ayarlı bakmıyorum bu işlere. Geceyle gündüzü bilsin rutini olsun yeter gündüzleri 3 uyku gece de en geç 10 da yatsa güzel olur

Kizlar ben Eylül'de iş başı yapicam şimdiden karalar bağlıyorum yaaa keşke 2 yil olsa iznimiz
Bende yarın başlıyorum ama sanırım içerdeki izinlerimi kullanacağım,izin kağıdını doldurup mail atacağım şirkete bir itiraz gelmezse tabiSen ücretsiz izin mi aldın canım? Tam belli olmamakla birlikte iş hayatına bir mola verebilirim de Kafam çok karışık bu konuda

Maşallah canım o aglamalari bir süre daha duyacaksiniz canım
Sağlık ocağınsa olduklarımız onlar dimi kuzum
Evet canım ilk olduklari aşıların ikinci dozu
Ne zaman uyumak isterse o zaman uyuyor canim. Bi düzen dahilinde gitmeye çalıştım olmadı. Her bebek farklı bazen 3 uyku yapıyor bazen 4 uyku mesela dün 2 uyku yaptı
Canim bana da 4. Ay erken geliyor yani benim oglumun diş sancisi 6 aylikken basladi 7 aylikken dişi cikti. Hemsiremiz de 5 ayi gecince artik diş sancilari baslayabilir hazirlikli ol demisti.
Evet canım 4 ay ve öncesi istemeyiz diş dedi dr da. İnşallah kolayca çıkarırlar
Atak bitince taniyamicaksin neler neler yüklenecek Koca kız olacak
Keşkeeeeeee
Bende başladım üzülmeye, bu hafta taşınma işlerim var çok gerginim iş yaparken ilgilenemezsem diye korkuyorum okula gidlnce ne yaparım hiç bilmiyorum
Kolay gelsin canım taşınma işi ayri stres. Sen yeni dönemde mi iş başı yapacaksın kim bakacak bebişe
Ah canim kolayliklar diliyorum bebişe kim bakacak özel sektörde misin? Benim içerde biriken yıllık izinlerim vardi bir de süt iznimi toplu kullanmak istedim iste ordan 2,5 ay kazandim canim Ben de sırf bu işe gidip gelme olayı yüzünden kendi işimi kurmaya düşünmeyi başladım. Ciddi ciddi düşünüyorum bu aralar cidden çok zormuş

İnsanların bebeklerinde hiç gaz sorunu olmamış sanki. Gazdan değil hep açlıktan Neyseki geçti gitti dediğin gibi

Harika fikir. Insallah isini kurarsin...

Ahh keşke ya en güzel zamanlarında ise gitmek insana zor geliyo. Bnde gün içinde hep düşünüyorum nasıl olacak diye benim bebeye bakacak kimse de yok zaten ne yapicam bilmiyorum.

Bizim ki hunharca damaklarini kasiyo yumruguyla ama bazen de hiç oralı değil anlık mi vuruyo diş nedir

Ahh keşke ya en güzel zamanlarında ise gitmek insana zor geliyo. Bnde gün içinde hep düşünüyorum nasıl olacak diye benim bebeye bakacak kimse de yok zaten ne yapicam bilmiyorum.
Kizimda benzerdi durumumuz. Ustune 15 temmuz olmustu. Bakici bulduk. 2.5 yasina kadar bakti. Sonra anaokuluna basladi. Cok da guzel oldu. Bakicidan endise etmeyin. Online olmasaydi ben gene bakici bakacaktim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…