Uyanık süresi 1,5 saat olduğunda hemen uyku sinyalini veriyo bnimki bnde ona göre yatırıyorum genelde yarım saat kırk dk falan uyuyo bazen sansliysak 2 saatKızlar bişey dicem 3.ay uyku düzeninde gündüz 3 uyku vardı uyku saatleri daha çoktu tabi ama 4.ay uyku düzeninde uyku saatleri düşmüş uyku sayıları artmış. Acaba gündüz 3 uykudan mı devam etmeye çalışsam siz nasıl yapıyorsunuz
Benim iznim bugün bitti iş başı yapmam gerekiyor izin haklarımı kullanmaya başladımKizlar ben Eylül'de iş başı yapicam şimdiden karalar bağlıyorum yaaakeşke 2 yil olsa iznimiz
Sadece disten dolayi emmiyorlar canim. Oglumun uykusu varsa, ya da karnina agri girmisse uzerinde bir huzursuzlugu varsa da deliler gibi elini yumruk yapip emiyor. Ama soylede bir sey var DunBizim ki hunharca damaklarini kasiyo yumruguyla ama bazen de hiç oralı değil anlık mi vuruyo diş nedir
Bnde muhtemelen evde devam edicem çalışırsam ama çalışırken ilgilenmem mümkün değil birinin bakması şart. Güvenilir birini bulmak da zor bakalım ne yapicam. Okul için yaş sınırlaması yok muydu yani bnde en erken ne zaman verilirse göndermek istiyorum çocukların içinde aldığı eğitim ,oyun vs daha faydalı olacaktır.Kizimda benzerdi durumumuz. Ustune 15 temmuz olmustu. Bakici bulduk. 2.5 yasina kadar bakti. Sonra anaokuluna basladi. Cok da guzel oldu. Bakicidan endise etmeyin. Online olmasaydi ben gene bakici bakacaktim...
Evet göstereyim canım varsa en azından ona göre bı çözüm bulurum rahatlarSadece disten dolayi emmiyorlar canim. Oglumun uykusu varsa, ya da karnina agri girmisse uzerinde bir huzursuzlugu varsa da deliler gibi elini yumruk yapip emiyor. Ama soylede bir sey var Dunminseo ya yazmayi unuttum da bazi bebeklerin 4. Ayda cikabiliyor hatirliyilorum buyuk oglumla ayni donem olan bebek vsrdi 4 aylikken disi cikmisti.Doktor kontrolune gidince doktor bir baksin anliyorlar benim buyuk oglum icin mesela diyordu bu dişi 1 ay sonra patlar baska disine daha zamani var derdi ve gercekten de soyledigi gibi oluyordu.
Diyet yapınca süt çok azalıyor. Ben de bulamadım neye alerji olduğunu. Kuzu eti falan yemeye çalışıyorum yoksa süt olmuyor. Kuzu eti serbestse onu ye su iç bol bol canım.Belli değil çoklu gıda alerjisi var, inek ürünleri dışında yumurtayı kesince çok azaldı belirtiler ama hala tamamen geçmedi, doktor da yüzlerce alerjik gıda var bulamayabilirsin dedi zaten ben bulana kadar sütüm bitmek üzere artık.
Bnde muhtemelen evde devam edicem çalışırsam ama çalışırken ilgilenmem mümkün değil birinin bakması şart. Güvenilir birini bulmak da zor bakalım ne yapicam. Okul için yaş sınırlaması yok muydu yani bnde en erken ne zaman verilirse göndermek istiyorum çocukların içinde aldığı eğitim ,oyun vs daha faydalı olacaktır.
Benjm calistigim kurumda 6 aylik bebekleri bile aliyorlardi kreşeBnde muhtemelen evde devam edicem çalışırsam ama çalışırken ilgilenmem mümkün değil birinin bakması şart. Güvenilir birini bulmak da zor bakalım ne yapicam. Okul için yaş sınırlaması yok muydu yani bnde en erken ne zaman verilirse göndermek istiyorum çocukların içinde aldığı eğitim ,oyun vs daha faydalı olacaktır.
Ya bu kadina ayar oluyorum sıfır çaba. Milletten ekran görüntüsü alıp link veriyor tam bir emek hırsızı. Hikayeleri hep böyle kadina o kadar sinir oldum ki 2jdjejjeMama sandalyesi henüz almamış arkadaşlar büyük indirim varmış şu üründe
Ben pek ayarlı bakmıyorum bu işlere. Geceyle gündüzü bilsin rutini olsun yeter gündüzleri 3 uyku gece de en geç 10 da yatsa güzel olur
Maşallah canımo aglamalari bir süre daha duyacaksiniz canım
Evet canım ilk olduklari aşıların ikinci dozu
Ne zaman uyumak isterse o zaman uyuyor canim. Bi düzen dahilinde gitmeye çalıştım olmadı. Her bebek farklı bazen 3 uyku yapıyor bazen 4 uyku mesela dün 2 uyku yaptı
Evet canım 4 ay ve öncesi istemeyiz diş dedi dr da. İnşallah kolayca çıkarırlar
Atak bitince taniyamicaksin neler neler yüklenecek Koca kız olacak
Kolay gelsin canım taşınma işi ayri stres. Sen yeni dönemde mi iş başı yapacaksın kim bakacak bebişe
Ah canim kolayliklar diliyorumbebişe kim bakacak özel sektörde misin? Benim içerde biriken yıllık izinlerim vardi bir de süt iznimi toplu kullanmak istedim iste ordan 2,5 ay kazandim canim Ben de sırf bu işe gidip gelme olayı yüzünden kendi işimi kurmaya düşünmeyi başladım. Ciddi ciddi düşünüyorum bu aralar cidden çok zormuş
Ben 3 aylık uyku düzenine çok güzel uymuştum gerçekren arya da aynı şekilde uyuyordu ama bayram bizi çok yıprattıUyanık süresi 1,5 saat olduğunda hemen uyku sinyalini veriyo bnimki bnde ona göre yatırıyorum genelde yarım saat kırk dk falan uyuyo bazen sansliysak 2 saatsonra yine 1,5 saat arayla uykular geliyo. Şöyle bi tabloya baktığımda sabah 7,5 - 8 den sonra uyursa 4 uyku yapiyo hatta bazen 5 olmuş.
Offf evet bende ekimde başlıcam ve çok zor geliyor işe dönmek çok istiyorum ama aryadan nasıl ayrılıcam bilmiyorumKizlar ben Eylül'de iş başı yapicam şimdiden karalar bağlıyorum yaaakeşke 2 yil olsa iznimiz
Dün uyurken kendime cig köfte yapmaya karar verdim tam ortasinda uyandi hwhdje oyun halisina koyar koymaz agliyordu. Mecbur tek elimle onu tuttum tek elimle cig kofte yaptim wdjjejdj2Sabah 6 da kalktik anca kahvalti edebildim o da aglama krizleri esliginde:))) mesela bi is yapiyosunuz ve o anda bebek basliyor aglamaya ne yapiyorsuniz kizlar direkt bebege mi kosuyorsunuz yoksa bi sure bekleyip susmazsa mi yanina gidiyorsunuz?
Kizz bizimki de uzun o zaman en son mayisin 20sinde gitmistik rota asisi olmaya 62 cmdi şuan kaç acaba merak ettim20 Haziran'da gitmistik 3 aylık 64 cm di doğduğundan beri her ay ortalama 5 cm uzamış intte baktığımda 1,5-2,5 cm aylık uzama diyo halbuki ana baba da boy yok
İçli içli ağlamıyorsa işime bakıyorum ama diğer türlü ağlayınca bırakıyorum isimi yoksa nasıl üş görücez biraz ağlasınSabah 6 da kalktik anca kahvalti edebildim o da aglama krizleri esliginde:))) mesela bi is yapiyosunuz ve o anda bebek basliyor aglamaya ne yapiyorsuniz kizlar direkt bebege mi kosuyorsunuz yoksa bi sure bekleyip susmazsa mi yanina gidiyorsunuz?
Ahahahjajaha ben de hayatı sorguluyorum baktıkça kendim akşama kadar sekiz seans yapıyorum bunların dörtte biri kadar kazanmıyorumdurYa bu kadina ayar oluyorum sıfır çaba. Milletten ekran görüntüsü alıp link veriyor tam bir emek hırsızı. Hikayeleri hep böyle kadina o kadar sinir oldum ki 2jdjejje
Hamaratlık deyince de senDün uyurken kendime cig köfte yapmaya karar verdim tam ortasinda uyandi hwhdje oyun halisina koyar koymaz agliyordu. Mecbur tek elimle onu tuttum tek elimle cig kofte yaptim wdjjejdj2
Sabah 6 da kalktik anca kahvalti edebildim o da aglama krizleri esliginde:))) mesela bi is yapiyosunuz ve o anda bebek basliyor aglamaya ne yapiyorsuniz kizlar direkt bebege mi kosuyorsunuz yoksa bi sure bekleyip susmazsa mi yanina gidiyorsunuz?
Ahahahjajaha ben de hayatı sorguluyorum baktıkça kendim akşama kadar sekiz seans yapıyorum bunların dörtte biri kadar kazanmıyorumdur
Kızlar goo.n bez kullanıyorum 2 numara ama kilo 5-8 diyor herkes 4-5 yazmış garip geldi marka marka değişiyor mu? Ela 66 cm ama oluyor gibi geldi nası anlıca
Valla boyle degildim her seyi batmanli komsudan ögreniyorumAhahahjajaha ben de hayatı sorguluyorum baktıkça kendim akşama kadar sekiz seans yapıyorum bunların dörtte biri kadar kazanmıyorumdur
Hamaratlık deyince de sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?