2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Normal dogum yapan arkadaslar, benim gobek cevremde bastirinca bir aci oluyor. Gobek ustu yatinca net aciyor. Gobek cevremde sadece. Daha coktu azaldi ama var. Toparlanma devam ediyor diye dusunuyorum. Sizde var mi? Ne dusunuyorsunuz?

Uyanık süresi 1,5 saat olduğunda hemen uyku sinyalini veriyo bnimki bnde ona göre yatırıyorum genelde yarım saat kırk dk falan uyuyo bazen sansliysak 2 saat sonra yine 1,5 saat arayla uykular geliyo. Şöyle bi tabloya baktığımda sabah 7,5 - 8 den sonra uyursa 4 uyku yapiyo hatta bazen 5 olmuş.

Bizim ki hunharca damaklarini kasiyo yumruguyla ama bazen de hiç oralı değil anlık mi vuruyo diş nedir
Sadece disten dolayi emmiyorlar canim. Oglumun uykusu varsa, ya da karnina agri girmisse uzerinde bir huzursuzlugu varsa da deliler gibi elini yumruk yapip emiyor. Ama soylede bir sey var Dun minseo ya yazmayi unuttum da bazi bebeklerin 4. Ayda cikabiliyor hatirliyilorum buyuk oglumla ayni donem olan bebek vsrdi 4 aylikken disi cikmisti.Doktor kontrolune gidince doktor bir baksin anliyorlar benim buyuk oglum icin mesela diyordu bu dişi 1 ay sonra patlar baska disine daha zamani var derdi ve gercekten de soyledigi gibi oluyordu.

Kizimda benzerdi durumumuz. Ustune 15 temmuz olmustu. Bakici bulduk. 2.5 yasina kadar bakti. Sonra anaokuluna basladi. Cok da guzel oldu. Bakicidan endise etmeyin. Online olmasaydi ben gene bakici bakacaktim...
Bnde muhtemelen evde devam edicem çalışırsam ama çalışırken ilgilenmem mümkün değil birinin bakması şart. Güvenilir birini bulmak da zor bakalım ne yapicam. Okul için yaş sınırlaması yok muydu yani bnde en erken ne zaman verilirse göndermek istiyorum çocukların içinde aldığı eğitim ,oyun vs daha faydalı olacaktır.

Evet göstereyim canım varsa en azından ona göre bı çözüm bulurum rahatlar

Diyet yapınca süt çok azalıyor. Ben de bulamadım neye alerji olduğunu. Kuzu eti falan yemeye çalışıyorum yoksa süt olmuyor. Kuzu eti serbestse onu ye su iç bol bol canım.

Benjm calistigim kurumda 6 aylik bebekleri bile aliyorlardi kreşe

Sabah 6 da kalktik anca kahvalti edebildim o da aglama krizleri esliginde:))) mesela bi is yapiyosunuz ve o anda bebek basliyor aglamaya ne yapiyorsuniz kizlar direkt bebege mi kosuyorsunuz yoksa bi sure bekleyip susmazsa mi yanina gidiyorsunuz?

Mama sandalyesi henüz almamış arkadaşlar büyük indirim varmış şu üründe
Ya bu kadina ayar oluyorum sıfır çaba. Milletten ekran görüntüsü alıp link veriyor tam bir emek hırsızı. Hikayeleri hep böyle kadina o kadar sinir oldum ki 2jdjejje

Ben pek ayarlı bakmıyorum bu işlere. Geceyle gündüzü bilsin rutini olsun yeter gündüzleri 3 uyku gece de en geç 10 da yatsa güzel olur

Ben 3 aylık uyku düzenine çok güzel uymuştum gerçekren arya da aynı şekilde uyuyordu ama bayram bizi çok yıprattı 40 dk uyuyor max şuan uyandı almıcam beşiğinden dolanıyor yatakta kendi kendine

Sabah 6 da kalktik anca kahvalti edebildim o da aglama krizleri esliginde:))) mesela bi is yapiyosunuz ve o anda bebek basliyor aglamaya ne yapiyorsuniz kizlar direkt bebege mi kosuyorsunuz yoksa bi sure bekleyip susmazsa mi yanina gidiyorsunuz?
Dün uyurken kendime cig köfte yapmaya karar verdim tam ortasinda uyandi hwhdje oyun halisina koyar koymaz agliyordu. Mecbur tek elimle onu tuttum tek elimle cig kofte yaptim wdjjejdj2

20 Haziran'da gitmistik 3 aylık 64 cm di doğduğundan beri her ay ortalama 5 cm uzamış intte baktığımda 1,5-2,5 cm aylık uzama diyo halbuki ana baba da boy yok
Kizz bizimki de uzun o zaman en son mayisin 20sinde gitmistik rota asisi olmaya 62 cmdi şuan kaç acaba merak ettim babasi uzun ama 1.90 boyu

İçli içli ağlamıyorsa işime bakıyorum ama diğer türlü ağlayınca bırakıyorum isimi yoksa nasıl üş görücez biraz ağlasın

Ya bu kadina ayar oluyorum sıfır çaba. Milletten ekran görüntüsü alıp link veriyor tam bir emek hırsızı. Hikayeleri hep böyle kadina o kadar sinir oldum ki 2jdjejje
Ahahahjajaha ben de hayatı sorguluyorum baktıkça kendim akşama kadar sekiz seans yapıyorum bunların dörtte biri kadar kazanmıyorumdur
Dün uyurken kendime cig köfte yapmaya karar verdim tam ortasinda uyandi hwhdje oyun halisina koyar koymaz agliyordu. Mecbur tek elimle onu tuttum tek elimle cig kofte yaptim wdjjejdj2
Hamaratlık deyince de sen

Canım almamak lazım aslında biraz oyalansın, susmazsa almak lazım. Bizimkiler bebek ağlayınca kucaklayıp getiriyorlar direkt belki çocuk uyuyacak belki susacak ama fırsat vermiyorlar

Ahahahjajaha ben de hayatı sorguluyorum baktıkça kendim akşama kadar sekiz seans yapıyorum bunların dörtte biri kadar kazanmıyorumdur

Ya bu ev hanımı görünümlü influencer ların işim işim diye gezdikleri kadar var diyorsun bunlar habire işimin başına geçiyorum, işime yatırım yapıyorum dedikleri iş bu mu yani? Bu şekilde bizi manipüle etmelerine acaip uyuz oluyorum

Kızlar goo.n bez kullanıyorum 2 numara ama kilo 5-8 diyor herkes 4-5 yazmış garip geldi marka marka değişiyor mu? Ela 66 cm ama oluyor gibi geldi nası anlıca

2 numara goon bezi ben 1,5-2 aylıkken kullanıyordum. Bebeğin kilosu yüksek olduğundan değil bez anca o zaman kullanılır gibi geldi bana. Kızım 7 kilo 4 numara aldım şimdi.

Tatilde baby turco kullandım, beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…