2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
O saclar nasil oyle uzadi bu kadar aydaDirek dikkatimi ceken o oldu. Bazi bebeklerin bu sekilde oluyormus sanirim gecmis olsun Yigenimde boyle olmustu gecti sonradan
Evet baya saçlı doğdu teyzesi şu yara çabuk geçer inşallah ya

Evet evet yaptırık. 16 Haziran da bitti şükür. Şuan çok iyi

Maşallah, Rabbim bütün mürüvvetlerini göstersin inşallah

Kızlar bugün 4.aylik olduk. Az önce de doktor kontrolunden geldikhersey yolunda şükür
Umarım herkes iyidir bebisler sağlıklıdır
Masallah oglunun boyu kilosu nasilmis canim? Senin doktor baya detayli bakiyor. Bir sey dedi mi?

Canim moral bozmak gibi olmasin ama ben dil oncesi donemdeki bakimin kurumlarda olmasina hic sicak bakmiyorum. Kendini ifade etmeye baslayinca vermek mantikli. Hem 2,5-3 yasa kadar birebir bakim almalilar bence...

Sabah 6 da kalktik anca kahvalti edebildim o da aglama krizleri esliginde:))) mesela bi is yapiyosunuz ve o anda bebek basliyor aglamaya ne yapiyorsuniz kizlar direkt bebege mi kosuyorsunuz yoksa bi sure bekleyip susmazsa mi yanina gidiyorsunuz?
Ben öğlen 1 de kahvaltı yaptığımi bilirim işi bırakıp hemen oğluma koşuyorum ben

masallah masallah ne kadar kolay oldu ilk dis zor olur... Nazar olmasin masallah

Ayyy maşallah kuzuyaaa. Alt dişi mi çıkıyordu unuttum valla

Oyyy ne heyecan ama ilk incimiz bu

Yaa gaz bitti diye sevinmeyelim ama belki kolayca cikar. M miniktostos un cikmis bile masallah kolayca
Çok sağ olun kızlar,heyecanlandım çok hemen karşı komşum arkadaşıma geçtim o da baktı diş dedi cumartesi günü hemen dr a randevu aldım bu dr a ilk defa gideceğim Şimdi uyuyor uyansın çekeceğim heyecandan çekemedim sonrada uyudu
evet canım ilk alt diş bebeklerde en sevdiğim saçlarda palmiye ve alttan pırtlayan minik inciler

Canim arkadasimin oglunun 4 aylikken cikmisti cok cabuk patlatti hepsini kapatti dis sayfasini

Canim moral bozmak gibi olmasin ama ben dil oncesi donemdeki bakimin kurumlarda olmasina hic sicak bakmiyorum. Kendini ifade etmeye baslayinca vermek mantikli. Hem 2,5-3 yasa kadar birebir bakim almalilar bence...
Yok canım bezli yollayamam zaten o yüzden
1 -1,5 sene kadar evde bakacak birini bulursam sonra şartlar ne gösterirse ona göre hareket ederim ama önce yakın zamanı planlamaliyim işte. Detaylıca düşünüp araştırmak şart yada evde freelance şekilde iş bulmam lazım gece çalışır gündüz bebeyle ilgilenirim.

Masallah oglunun boyu kilosu nasilmis canim? Senin doktor baya detayli bakiyor. Bir sey dedi mi?
7.860 grm boyu da 66.5 cm. 6 ay kıyafetler dar gelir 9.aya geç dedi.
Dişler geliyor damaklar hazırlanmis hemen hemen . Bu dönem ağrısı çok olur eğer uyurken ağlayarak uyanıyorsa, memeden ayrılmak istemiyorsa, çok sık uyaniyorsa bil ki diş ağrısı dedi. Ağrı kesici ver oğlum acı çekmesin dedi.
Demir ilacina başladık. Sidefer önerdi. 8 damla şeklinde. D vitamini devam.
Bacaklarında puturlu yerler vardı alrjiymis ama yoğun diyet yapacak gibi değil dedi (beni en üzen bu oldu)
Havalar sıcak olduğu için 5.ayda su vermeye başlayabiliriz şuan vermiyoruz dedi. 6 ayda da ek gıda tadimlara başlayacağız. Suya erken başlamak bağırsak florasinı bozuyor ishal yapabiliyor dedi. Sadece anne sütü alıyor zaten bol bol emzirmeye devam dedi. Sıcaktan emmek istemeyebilir, emzirme öncesi bebeğin yüzünü kollarını yıka, ayrıca emzirme pozisyonunda bebeğe çıplak ten değen yerlerini serinlet daha aktif emer dedi.

Harika fikir. Insallah isini kurarsin...
İnşallah canım insallaaah
Ahh keşke ya en güzel zamanlarında ise gitmek insana zor geliyo. Bnde gün içinde hep düşünüyorum nasıl olacak diye benim bebeye bakacak kimse de yok zaten ne yapicam bilmiyorum.
Evet benim de içim çok buruk. Bi de artık anlıyorlar bugün pilatese giderken bıraktım anneme arkamdan çok ağladı
Benim iznim bugün bitti iş başı yapmam gerekiyor izin haklarımı kullanmaya başladım
Sen devlettesin işin daha kolay canım uzat uzatabildigin kadar
Sabah 6 da kalktik anca kahvalti edebildim o da aglama krizleri esliginde:))) mesela bi is yapiyosunuz ve o anda bebek basliyor aglamaya ne yapiyorsuniz kizlar direkt bebege mi kosuyorsunuz yoksa bi sure bekleyip susmazsa mi yanina gidiyorsunuz?
Neden ağladığına bağlı canım uykusundan ağlayarak uyandiysa hemen koşarım ama mesela oyun oynarken ben mutfağa bişey yapmaya gittiğimde yalandan mizirdaniyorsa tamam aşkım geliyorum bekle falan diye bağırıp oyalamaya çalışıyorum canım. Artık yalandan ağlamalar başladı çünkü
Ya bu kadina ayar oluyorum sıfır çaba. Milletten ekran görüntüsü alıp link veriyor tam bir emek hırsızı. Hikayeleri hep böyle kadina o kadar sinir oldum ki 2jdjejje
Oturduğumuz yerde şöyle bi iş bulamadık ya bize de yazıklar olsun valla ben düşünüyorum bilgilendirici bi sayfa açmayı o kadar araştırıyorum bi işe yarasın bari işe dökeyim diyorun sonra vazgeçiyorum ikilemdeyim
Offf evet bende ekimde başlıcam ve çok zor geliyor işe dönmek çok istiyorum ama aryadan nasıl ayrılıcam bilmiyorum herşey onların iyiliği için
Ben işe dönmek hiç istemiyorum valla maddi beklentiler olmasa ücretsiz kullanirdim kesinlikle. Ama devletimizin bu konuda katkısı sıfır olduğu için çalışmak zorundayiz malesef.
Canım ekinin üzerinde yattığı oyun matı sanırım. Memnun musun, benim de aklımda almak var
Evet canim doğduğundan beri kullanıyoruz çok memnunum ben Ekin üstünde büyüdü yumuşak olmasi falan çok iyi rahat ediyor üzerinde
Yine de evde olacaksin çocuğun gözünün önünde olacak bu çok iyi bir şey canım. Ailen şehir dışında mı
Yaaaaaa şakaaaaaaa hemen fotile bizi

Öyle bi iş bulursan bana da haber ver

Benim kardeşim hamile ona veririm diyorum
Hayırlı olsun ne güzel Hiç hamile de yok etrafımda, muhtara mı versem mahallede ihtiyaç sahibi biri varsa versin diye yoksa muhtar ben ne alaka mı der bilemedim
Kızlar goo.n bez kullanıyorum 2 numara ama kilo 5-8 diyor herkes 4-5 yazmış garip geldi marka marka değişiyor mu? Ela 66 cm ama oluyor gibi geldi nası anlıcaz
Bence goon 3 olur artık size.
Diyet yapınca süt çok azalıyor. Ben de bulamadım neye alerji olduğunu. Kuzu eti falan yemeye çalışıyorum yoksa süt olmuyor. Kuzu eti serbestse onu ye su iç bol bol canım.
Evet diyet çok azalttı bebeğin emmeyi bırakması da bitirdi artık sütü. Ben bugün bitirme kararı aldım sağmayı sanırım, çok çok az çıkıyor artık diyet de bitiyor bu durumda.
Gazlı ve kolik bebek anası demek cefa demek Rabbime bin şükür geride kaldı hepsi. Her gün daha da büyüyüp, daha rahat olacağız inşallah
Gerçekten şükür ya neydi o yaşananlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…