Evet baya saçlı doğdu teyzesiO saclar nasil oyle uzadi bu kadar aydaDirek dikkatimi ceken o oldu. Bazi bebeklerin bu sekilde oluyormus sanirim gecmis olsun Yigenimde boyle olmustu gecti sonradan
Evet evet yaptırık. 16 Haziran da bitti şükür. Şuan çok iyi
Aramızda bir gün varKızlar bugün 4.aylik olduk. Az önce de doktor kontrolunden geldikhersey yolunda şükür
Umarım herkes iyidir bebisler sağlıklıdır
Kendim diyorum abla verme ya diye eşim de sus sen versin diyoAhaa valla senin komsu benim Antepli komsu gibiymis yaHele ki Ramazan ayinda her gun tabak her gun ama Ben de ne koyup gonderecegimi şasiriyorum
Yaa gaz bitti diye sevinmeyelimAa ilk defa duydum. Tam. Rahatlayacağız diş mi gelecek
MasallahKızlar bugün 4.aylik olduk. Az önce de doktor kontrolunden geldikhersey yolunda şükür
Umarım herkes iyidir bebisler sağlıklıdır
Canim moral bozmak gibi olmasin ama ben dil oncesi donemdeki bakimin kurumlarda olmasina hic sicak bakmiyorum. Kendini ifade etmeye baslayinca vermek mantikli. Hem 2,5-3 yasa kadar birebir bakim almalilar bence...Bizim buralarda varsa bı arastiricam ya yoksa çalışmam mümkün değil
Eğer çığlık attıysa hemen gidiyorum yoksa bırakıyorum yatak başlığına bakıp hayatı sorguluyo genelde çığlık atiyo bu aralar
Oh maşallahbabadan almış demek biz 17 Mayıs ta 2 ayliktik 59 cm di. Bizde eşim 170 ben 160 boylarindayiz benim dayılar uzun boylu belki ordan yakalar
Aa benim o yanlış dikiş atılan arkadaş da Ümran da yaptırmıştı ama Dr u bilmiyorum ama
Evet bezi ne kadar erken bırakırsak o kadar iyi olur bize de. Güvenilir küçükten alan bı yer bulsam çok iyi olur. Keşke hiç böyle dertlerimiz olmasa. Bizim şirket pandemiden önce bı kresle anlaşmıştı çalışanlar çok küçük rakamlarla çocuklarını birakiyodu servisle birlikte gidip geliyoduk şimdi o imkan da yok maalesef
Çok şanslısın inanaz önce yine bı kriz anını atlattık 20 dk lik uykuyla sakinledi
Oyy maşallah ilk inci sizdenhemen fotosunu çek
Ben öğlen 1 de kahvaltı yaptığımi bilirimSabah 6 da kalktik anca kahvalti edebildim o da aglama krizleri esliginde:))) mesela bi is yapiyosunuz ve o anda bebek basliyor aglamaya ne yapiyorsuniz kizlar direkt bebege mi kosuyorsunuz yoksa bi sure bekleyip susmazsa mi yanina gidiyorsunuz?
masallah masallahne kadar kolay oldu ilk dis zor olur... Nazar olmasin masallah
Bizim buralarda varsa bı arastiricam ya yoksa çalışmam mümkün değil
Eğer çığlık attıysa hemen gidiyorum yoksa bırakıyorum yatak başlığına bakıp hayatı sorguluyo genelde çığlık atiyo bu aralar
Oh maşallahbabadan almış demek biz 17 Mayıs ta 2 ayliktik 59 cm di. Bizde eşim 170 ben 160 boylarindayiz benim dayılar uzun boylu belki ordan yakalar
Aa benim o yanlış dikiş atılan arkadaş da Ümran da yaptırmıştı ama Dr u bilmiyorum ama
Evet bezi ne kadar erken bırakırsak o kadar iyi olur bize de. Güvenilir küçükten alan bı yer bulsam çok iyi olur. Keşke hiç böyle dertlerimiz olmasa. Bizim şirket pandemiden önce bı kresle anlaşmıştı çalışanlar çok küçük rakamlarla çocuklarını birakiyodu servisle birlikte gidip geliyoduk şimdi o imkan da yok maalesef
Çok şanslısın inanaz önce yine bı kriz anını atlattık 20 dk lik uykuyla sakinledi
Oyy maşallah ilk inci sizdenhemen fotosunu çek
Ayyy maşallah kuzuyaaa. Alt dişi mi çıkıyordu unuttum valla
Oyyy ne heyecan amailk incimiz bu
Çok sağ olun kızlar,heyecanlandım çok hemen karşı komşum arkadaşıma geçtim o da baktı diş dediYaa gaz bitti diye sevinmeyelimama belki kolayca cikar. M miniktostos un cikmis bile masallah kolayca
Benim yan komşumla yaşadığımKeske benim ki de öyle olsa beni ne zaman kapida görse hemen yemek veriyor evde tabaklari birikiyor ne koyup göndericem stresi yasiyorum
Canim arkadasimin oglunun 4 aylikken cikmisti cok cabuk patlatti hepsini kapatti dis sayfasiniÇok sağ olun kızlar,heyecanlandım çok hemen karşı komşum arkadaşıma geçtim o da baktı diş dedicumartesi günü hemen dr a randevu aldım bu dr a ilk defa gideceğim Şimdi uyuyor uyansın çekeceğim heyecandan çekemedim sonrada uyudu
evet canım ilk alt diş bebeklerde en sevdiğim saçlarda palmiye ve alttan pırtlayan minik inciler
Ben de bir sey yapip tüm tabaklari veriyorum hrpsinr trk tek bir sey koymakla ugrasmiyorumBenim yan komşumla yaşadığımbebekten sonra boş vermeye başladım
Benim sırtı kuru pütürlü ve kızarmıştı. Döküntü gibi oluyor sırtı. İlk olduğunda boynu kıpkırmızı olmuştu ben isilik sanmıştım ilk önce.Alerji için bekirtiler neydi acaba sizde
Yok canım bezli yollayamam zaten o yüzdenCanim moral bozmak gibi olmasin ama ben dil oncesi donemdeki bakimin kurumlarda olmasina hic sicak bakmiyorum. Kendini ifade etmeye baslayinca vermek mantikli. Hem 2,5-3 yasa kadar birebir bakim almalilar bence...
7.860 grm boyu da 66.5 cm. 6 ay kıyafetler dar gelir 9.aya geç dedi.Masallahoglunun boyu kilosu nasilmis canim? Senin doktor baya detayli bakiyor. Bir sey dedi mi?
İnşallah canım insallaaahHarika fikir. Insallah isini kurarsin...
Evet benim de içim çok buruk. Bi de artık anlıyorlar bugün pilatese giderken bıraktım anneme arkamdan çok ağladıAhh keşke ya en güzel zamanlarında ise gitmek insana zor geliyo. Bnde gün içinde hep düşünüyorum nasıl olacak diye benim bebeye bakacak kimse de yok zaten ne yapicam bilmiyorum.
Sen devlettesin işin daha kolay canım uzat uzatabildigin kadarBenim iznim bugün bitti iş başı yapmam gerekiyor izin haklarımı kullanmaya başladım
Neden ağladığına bağlı canım uykusundan ağlayarak uyandiysa hemen koşarım ama mesela oyun oynarken ben mutfağa bişey yapmaya gittiğimde yalandan mizirdaniyorsa tamam aşkım geliyorum bekle falan diye bağırıp oyalamaya çalışıyorum canım. Artık yalandan ağlamalar başladı çünküSabah 6 da kalktik anca kahvalti edebildim o da aglama krizleri esliginde:))) mesela bi is yapiyosunuz ve o anda bebek basliyor aglamaya ne yapiyorsuniz kizlar direkt bebege mi kosuyorsunuz yoksa bi sure bekleyip susmazsa mi yanina gidiyorsunuz?
Oturduğumuz yerde şöyle bi iş bulamadık ya bize de yazıklar olsunYa bu kadina ayar oluyorum sıfır çaba. Milletten ekran görüntüsü alıp link veriyor tam bir emek hırsızı. Hikayeleri hep böyle kadina o kadar sinir oldum ki 2jdjejje
Ben işe dönmek hiç istemiyorum vallaOfff evet bende ekimde başlıcam ve çok zor geliyor işe dönmek çok istiyorum ama aryadan nasıl ayrılıcam bilmiyorumherşey onların iyiliği için
Evet canim doğduğundan beri kullanıyoruz çok memnunum ben Ekin üstünde büyüdü yumuşak olmasi falan çok iyi rahat ediyor üzerindeCanım ekinin üzerinde yattığı oyun matı sanırım. Memnun musun, benim de aklımda almak var
Yine de evde olacaksin çocuğun gözünün önünde olacak bu çok iyi bir şey canım. Ailen şehir dışında mıBen değerleme uzmanıyım,yani işimi evden yapıyorum ama rapor kontrol olayları filan dikkat gerektiriyor.Ali de öyle yerinde sakince duran bir bebek değil hakkı olan ilgi ve sevgiyi bekliyor her daimDışarıyşa işim pek yok belki günde bir saat o sürede de Ali’yle gidebilirim ama dediğim gibi ev içindeki mesai dikkat ve ciddiyet isteyen bir meslek Kendi işini kurma fikri süper bence yapabilirsin sende var o ernerji burdan alabiliyorum
Yaaaaaa şakaaaaaaakızlaaaaar şookkk defne diş çıkarmışşşşşşşş çıkarıyor değil ama bildiğin patlamışşşş bugün tarihe geçsin ayın üçü tam dört aylık kuzubugün ağzında peçete falan var sandım damaktan alıyorum alıyordum gelmiyor ayy bir de inceledim ki tırtıklıııı dişşş demek ki huysuzluk ve salya ondanmış ya daha çok erken
Öyle bi iş bulursan bana da haber verYok canım bezli yollayamam zaten o yüzden
1 -1,5 sene kadar evde bakacak birini bulursam sonra şartlar ne gösterirse ona göre hareket ederim ama önce yakın zamanı planlamaliyim işte. Detaylıca düşünüp araştırmak şart yada evde freelance şekilde iş bulmam lazım gece çalışır gündüz bebeyle ilgilenirim.
Hayırlı olsun ne güzelBenim kardeşim hamile ona veririm diyorum
Bence goon 3 olur artık size.Kızlar goo.n bez kullanıyorum 2 numara ama kilo 5-8 diyor herkes 4-5 yazmış garip geldi marka marka değişiyor mu? Ela 66 cm ama oluyor gibi geldi nası anlıcaz
Evet diyet çok azalttı bebeğin emmeyi bırakması da bitirdi artık sütü. Ben bugün bitirme kararı aldım sağmayı sanırım, çok çok az çıkıyor artık diyet de bitiyor bu durumda.Diyet yapınca süt çok azalıyor. Ben de bulamadım neye alerji olduğunu. Kuzu eti falan yemeye çalışıyorum yoksa süt olmuyor. Kuzu eti serbestse onu ye su iç bol bol canım.
Gerçekten şükür ya neydi o yaşananlarGazlı ve kolik bebek anası demek cefa demekRabbime bin şükür geride kaldı hepsi. Her gün daha da büyüyüp, daha rahat olacağız inşallah
Ne o canım bez mi?Hayırlı olsun ne güzelHiç hamile de yok etrafımda, muhtara mı versem mahallede ihtiyaç sahibi biri varsa versin diye yoksa muhtar ben ne alaka mı der bilemedim
Kakası nasıldı mukus var mıydı.Benim sırtı kuru pütürlü ve kızarmıştı. Döküntü gibi oluyor sırtı. İlk olduğunda boynu kıpkırmızı olmuştu ben isilik sanmıştım ilk önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?