Bende babybjörn muadili mamma marka sandalye var. Bebeğime aldığım en iyi şey diyebilirim elim kolum oldu resmen.Kızlar bana önerileriniz lazım. Joie nin sansa modeli anakucağı var bende ama bebeğim sevmiyor. Fisher price oyun halısı var birde. Gün boyu bebeğim hep kucak istiyor. Kollarım koptu yemin ederim. Bu ikisiyle anca yarım saat oyalanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Siz nasıl oyalıyorsunuz?
Bebeğe gidiyorum canım, çünkü benim oğlum asla susmuyor ve resmen çığlık atıyor sesi kisilana kadarSabah 6 da kalktik anca kahvalti edebildim o da aglama krizleri esliginde:))) mesela bi is yapiyosunuz ve o anda bebek basliyor aglamaya ne yapiyorsuniz kizlar direkt bebege mi kosuyorsunuz yoksa bi sure bekleyip susmazsa mi yanina gidiyorsunuz?
Var tabii ki... Anaokulu 3 yastan itibarendi. Ben universitenin okumuna yolladim. Tanidik oldugu icin erken kabul ettiler. Tuvalet aliskanligi ana kriter aslinda anaokulunda. Kizim 22 aylikken kazanmisti.Bnde muhtemelen evde devam edicem çalışırsam ama çalışırken ilgilenmem mümkün değil birinin bakması şart. Güvenilir birini bulmak da zor bakalım ne yapicam. Okul için yaş sınırlaması yok muydu yani bnde en erken ne zaman verilirse göndermek istiyorum çocukların içinde aldığı eğitim ,oyun vs daha faydalı olacaktır.
Krese alirlar. Anaokulu Ile Kreş farkli. Kreste bakim temeldir, anaokulunda egitim.Benjm calistigim kurumda 6 aylik bebekleri bile aliyorlardi kreşe
4.ayda cikarmaya baslamak normal canim diste. Kizim 6.ayda cikarmisti. Hizlica tamamladi simdi de yasitlarindan once sut disleri dusmeye basladi.Bana da erken geldi. 7-8 aylık olunca başlamıştı sanki oğlumun dişler
Gazlı ve kolik bebek anası demek cefa demekRabbime bin şükür geride kaldı hepsi. Her gün daha da büyüyüp, daha rahat olacağız inşallah
Canım ekinin üzerinde yattığı oyun matı sanırım. Memnun musun, benim de aklımda almak var
Ahaa valla senin komsu benim Antepli komsu gibiymis yaKeske benim ki de öyle olsa beni ne zaman kapida görse hemen yemek veriyor evde tabaklari birikiyor ne koyup göndericem stresi yasiyorum
Özel Ümran tıp, ümit yiğit bayan bir çocuk cerrahı, yaşı var bayağı ama eli çok hızlı
Emzigini veriyorum susuyor bas bas bagirip aglayan bir bebekte degil zaten ama cok bagirip aglasa bebege giderim canimSabah 6 da kalktik anca kahvalti edebildim o da aglama krizleri esliginde:))) mesela bi is yapiyosunuz ve o anda bebek basliyor aglamaya ne yapiyorsuniz kizlar direkt bebege mi kosuyorsunuz yoksa bi sure bekleyip susmazsa mi yanina gidiyorsunuz?
Ben değerleme uzmanıyım,yani işimi evden yapıyorum ama rapor kontrol olayları filan dikkat gerektiriyor.Ali de öyle yerinde sakince duran bir bebek değil hakkı olan ilgi ve sevgiyi bekliyor her daimAh canim kolayliklar diliyorumbebişe kim bakacak özel sektörde misin? Benim içerde biriken yıllık izinlerim vardi bir de süt iznimi toplu kullanmak istedim iste ordan 2,5 ay kazandim canim Ben de sırf bu işe gidip gelme olayı yüzünden kendi işimi kurmaya düşünmeyi başladım. Ciddi ciddi düşünüyorum bu aralar cidden çok zormuş
O saclar nasil oyle uzadi bu kadar aydaKızlar benim kızımın kolundaki aşı yeri baya kötü oldu, bu şekilde olan var mı? Ne yapmak gerekir? Bugün sağlıkocağındaki ebe, beyaz tenlilere de daha fazla yara olur dedi ama bilemedim. Canı yanıyor gibime geliyor
masallah masallahkızlaaaaar şookkk defne diş çıkarmışşşşşşşş çıkarıyor değil ama bildiğin patlamışşşş bugün tarihe geçsin ayın üçü tam dört aylık kuzubugün ağzında peçete falan var sandım damaktan alıyorum alıyordum gelmiyor ayy bir de inceledim ki tırtıklıııı dişşş demek ki huysuzluk ve salya ondanmış ya daha çok erken
Benjm calistigim kurumda 6 aylik bebekleri bile aliyorlardi kreşe
Eğer çığlık attıysa hemen gidiyorum yoksa bırakıyorum yatak başlığına bakıp hayatı sorguluyo genelde çığlık atiyo bu aralarSabah 6 da kalktik anca kahvalti edebildim o da aglama krizleri esliginde:))) mesela bi is yapiyosunuz ve o anda bebek basliyor aglamaya ne yapiyorsuniz kizlar direkt bebege mi kosuyorsunuz yoksa bi sure bekleyip susmazsa mi yanina gidiyorsunuz?
Oh maşallahKizz bizimki de uzun o zaman en son mayisin 20sinde gitmistik rota asisi olmaya 62 cmdi şuan kaç acaba merak ettimbabasi uzun ama 1.90 boyu
Aa benim o yanlış dikiş atılan arkadaş da Ümran da yaptırmıştı ama Dr u bilmiyorum amaÖzel Ümran tıp, ümit yiğit bayan bir çocuk cerrahı, yaşı var bayağı ama eli çok hızlı
Var tabii ki... Anaokulu 3 yastan itibarendi. Ben universitenin okumuna yolladim. Tanidik oldugu icin erken kabul ettiler. Tuvalet aliskanligi ana kriter aslinda anaokulunda. Kizim 22 aylikken kazanmisti.
Emzigini veriyorum susuyor bas bas bagirip aglayan bir bebekte degil zaten ama cok bagirip aglasa bebege giderim canim
Oyy maşallah ilk inci sizdenkızlaaaaar şookkk defne diş çıkarmışşşşşşşş çıkarıyor değil ama bildiğin patlamışşşş bugün tarihe geçsin ayın üçü tam dört aylık kuzubugün ağzında peçete falan var sandım damaktan alıyorum alıyordum gelmiyor ayy bir de inceledim ki tırtıklıııı dişşş demek ki huysuzluk ve salya ondanmış ya daha çok erken
Hangisi acaba doktor , bi bayan bi erkek doktor vardıAa benim o yanlış dikiş atılan arkadaş da Ümran da yaptırmıştı ama Dr u bilmiyorum ama
Evet evet yaptırık. 16 Haziran da bitti şükür. Şuan çok iyiCanım sünneti yaptırdınız mı, çok takip edemedim
Aa ilk defa duydum. Tam. Rahatlayacağız diş mi gelecek4.ayda cikarmaya baslamak normal canim diste. Kizim 6.ayda cikarmisti. Hizlica tamamladi simdi de yasitlarindan once sut disleri dusmeye basladi.
Ayyy maşallah kuzuyaaa. Alt dişi mi çıkıyordu unuttum vallakızlaaaaar şookkk defne diş çıkarmışşşşşşşş çıkarıyor değil ama bildiğin patlamışşşş bugün tarihe geçsin ayın üçü tam dört aylık kuzubugün ağzında peçete falan var sandım damaktan alıyorum alıyordum gelmiyor ayy bir de inceledim ki tırtıklıııı dişşş demek ki huysuzluk ve salya ondanmış ya daha çok erken
benim Kız emeklemedi. 10.ayda 1 hafta emekleme gibi yaptı sonra direk ayağa kalktı yürüdü. Koşmaya başlayınca emeklemeyi öğrendi.Benim büyük kızımda ne döndü ne emekledi 8 aylıkken destekli yürümeye başladı 11.ayına girdiğimiz zaman desteksiz yürümeye başladı. Yürümeye başladıktan sonra dönmeye başladı yerde
Bizde de benzer. 3-4 kez intihap toplayıp yara olacak sonradan kap tutup iz kalacak canım.Kızlar benim kızımın kolundaki aşı yeri baya kötü oldu, bu şekilde olan var mı? Ne yapmak gerekir? Bugün sağlıkocağındaki ebe, beyaz tenlilere de daha fazla yara olur dedi ama bilemedim. Canı yanıyor gibime geliyor
Oyyy ne heyecan amakızlaaaaar şookkk defne diş çıkarmışşşşşşşş çıkarıyor değil ama bildiğin patlamışşşş bugün tarihe geçsin ayın üçü tam dört aylık kuzubugün ağzında peçete falan var sandım damaktan alıyorum alıyordum gelmiyor ayy bir de inceledim ki tırtıklıııı dişşş demek ki huysuzluk ve salya ondanmış ya daha çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?