2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bende babybjörn muadili mamma marka sandalye var. Bebeğime aldığım en iyi şey diyebilirim elim kolum oldu resmen.
İş falan yapacağım zaman ona koyuyorum baya oyalıyor. Çantası da var gittiğim her yere götürüyorum bebeğim de seviyor tavsiye ederim.

Sabah 6 da kalktik anca kahvalti edebildim o da aglama krizleri esliginde:))) mesela bi is yapiyosunuz ve o anda bebek basliyor aglamaya ne yapiyorsuniz kizlar direkt bebege mi kosuyorsunuz yoksa bi sure bekleyip susmazsa mi yanina gidiyorsunuz?
Bebeğe gidiyorum canım, çünkü benim oğlum asla susmuyor ve resmen çığlık atıyor sesi kisilana kadar

Var tabii ki... Anaokulu 3 yastan itibarendi. Ben universitenin okumuna yolladim. Tanidik oldugu icin erken kabul ettiler. Tuvalet aliskanligi ana kriter aslinda anaokulunda. Kizim 22 aylikken kazanmisti.

4.ayda cikarmaya baslamak normal canim diste. Kizim 6.ayda cikarmisti. Hizlica tamamladi simdi de yasitlarindan once sut disleri dusmeye basladi.

Sabah 6 da kalktik anca kahvalti edebildim o da aglama krizleri esliginde:))) mesela bi is yapiyosunuz ve o anda bebek basliyor aglamaya ne yapiyorsuniz kizlar direkt bebege mi kosuyorsunuz yoksa bi sure bekleyip susmazsa mi yanina gidiyorsunuz?
Emzigini veriyorum susuyor bas bas bagirip aglayan bir bebekte degil zaten ama cok bagirip aglasa bebege giderim canim

Ben değerleme uzmanıyım,yani işimi evden yapıyorum ama rapor kontrol olayları filan dikkat gerektiriyor.Ali de öyle yerinde sakince duran bir bebek değil hakkı olan ilgi ve sevgiyi bekliyor her daim Dışarıyşa işim pek yok belki günde bir saat o sürede de Ali’yle gidebilirim ama dediğim gibi ev içindeki mesai dikkat ve ciddiyet isteyen bir meslekKendi işini kurma fikri süper bence yapabilirsin sende var o ernerji burdan alabiliyorum

Kızlar benim kızımın kolundaki aşı yeri baya kötü oldu, bu şekilde olan var mı? Ne yapmak gerekir? Bugün sağlıkocağındaki ebe, beyaz tenlilere de daha fazla yara olur dedi ama bilemedim. Canı yanıyor gibime geliyor

Eklentiler

• 519C5F36-DA56-4AA9-BCC1-B2E95A531860.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 107
O saclar nasil oyle uzadi bu kadar aydaDirek dikkatimi ceken o oldu. Bazi bebeklerin bu sekilde oluyormus sanirim gecmis olsun Yigenimde boyle olmustu gecti sonradan

kızlaaaaar şookkk defne diş çıkarmışşşşşşşş çıkarıyor değil ama bildiğin patlamışşşş bugün tarihe geçsin ayın üçü tam dört aylık kuzu bugün ağzında peçete falan var sandım damaktan alıyorum alıyordum gelmiyor ayy bir de inceledim ki tırtıklıııı dişşş demek ki huysuzluk ve salya ondanmış ya daha çok erken

masallah masallah ne kadar kolay oldu ilk dis zor olur... Nazar olmasin masallah

Benjm calistigim kurumda 6 aylik bebekleri bile aliyorlardi kreşe

Bizim buralarda varsa bı arastiricam ya yoksa çalışmam mümkün değil

Eğer çığlık attıysa hemen gidiyorum yoksa bırakıyorum yatak başlığına bakıp hayatı sorguluyo genelde çığlık atiyo bu aralar

Kizz bizimki de uzun o zaman en son mayisin 20sinde gitmistik rota asisi olmaya 62 cmdi şuan kaç acaba merak ettim babasi uzun ama 1.90 boyu
Oh maşallah babadan almış demek biz 17 Mayıs ta 2 ayliktik 59 cm di. Bizde eşim 170 ben 160 boylarindayiz benim dayılar uzun boylu belki ordan yakalar

Özel Ümran tıp, ümit yiğit bayan bir çocuk cerrahı, yaşı var bayağı ama eli çok hızlı
Aa benim o yanlış dikiş atılan arkadaş da Ümran da yaptırmıştı ama Dr u bilmiyorum ama

Var tabii ki... Anaokulu 3 yastan itibarendi. Ben universitenin okumuna yolladim. Tanidik oldugu icin erken kabul ettiler. Tuvalet aliskanligi ana kriter aslinda anaokulunda. Kizim 22 aylikken kazanmisti.

Evet bezi ne kadar erken bırakırsak o kadar iyi olur bize de. Güvenilir küçükten alan bı yer bulsam çok iyi olur. Keşke hiç böyle dertlerimiz olmasa. Bizim şirket pandemiden önce bı kresle anlaşmıştı çalışanlar çok küçük rakamlarla çocuklarını birakiyodu servisle birlikte gidip geliyoduk şimdi o imkan da yok maalesef

Emzigini veriyorum susuyor bas bas bagirip aglayan bir bebekte degil zaten ama cok bagirip aglasa bebege giderim canim

Çok şanslısın inan az önce yine bı kriz anını atlattık 20 dk lik uykuyla sakinledi

Oyy maşallah ilk inci sizden hemen fotosunu çek

Ayyy maşallah kuzuyaaa. Alt dişi mi çıkıyordu unuttum valla

benim Kız emeklemedi. 10.ayda 1 hafta emekleme gibi yaptı sonra direk ayağa kalktı yürüdü. Koşmaya başlayınca emeklemeyi öğrendi.
Bizde de benzer. 3-4 kez intihap toplayıp yara olacak sonradan kap tutup iz kalacak canım.

Eklentiler

• 20230703_142157.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 104
Oyyy ne heyecan ama ilk incimiz bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…