Evet cnm her marka bezden var sürekli taştı değiştirdik markayı öyle duruyorlar. Hatta kulanılmayan emzikler küçülen zıbınlar vs bir kutu yapıp vermek istiyorum ihtiyaç sahibi birisine siz ne yapıyorsunuz?Ne o canım bez mi?
Karnim aç olunca çok sinirli oluyorum:)))Ben öğlen 1 de kahvaltı yaptığımi bilirimişi bırakıp hemen oğluma koşuyorum ben
Bende de kucuk gelen kiyafetler var bazisi hic giyilmemis hamiş bi arkim var ama giyilmiş kiyafetleri vermeyi teklif etsem.ayip olurmu diye düşünüyorum bendeEvet cnm her marka bezden var sürekli taştı değiştirdik markayı öyle duruyorlar. Hatta kulanılmayan emzikler küçülen zıbınlar vs bir kutu yapıp vermek istiyorum ihtiyaç sahibi birisine siz ne yapıyorsunuz?
Cnm maddi olarak ihtiyaç sahibi değilse ve ilk çocuksa pek istemiyorlar bence hevesli oluyorlar yeni ciciler almaya sanki.Bende de kucuk gelen kiyafetler var bazisi hic giyilmemis hamiş bi arkim var ama giyilmiş kiyafetleri vermeyi teklif etsem.ayip olurmu diye düşünüyorum bende
Ya benim ki de hiç ememiyor şuan sıcaktan, elini yüzünü yıkıyordum ben de. Bazı şeyler gerçekten içgüdüsel7.860 grm boyu da 66.5 cm. 6 ay kıyafetler dar gelir 9.aya geç dedi.
Dişler geliyor damaklar hazırlanmis hemen hemen . Bu dönem ağrısı çok olur eğer uyurken ağlayarak uyanıyorsa, memeden ayrılmak istemiyorsa, çok sık uyaniyorsa bil ki diş ağrısı dedi. Ağrı kesici ver oğlum acı çekmesin dedi.
Demir ilacina başladık. Sidefer önerdi. 8 damla şeklinde. D vitamini devam.
Bacaklarında puturlu yerler vardı alrjiymis ama yoğun diyet yapacak gibi değil dedi (beni en üzen bu oldu)
Havalar sıcak olduğu için 5.ayda su vermeye başlayabiliriz şuan vermiyoruz dedi. 6 ayda da ek gıda tadimlara başlayacağız. Suya erken başlamak bağırsak florasinı bozuyor ishal yapabiliyor dedi. Sadece anne sütü alıyor zaten bol bol emzirmeye devam dedi. Sıcaktan emmek istemeyebilir, emzirme öncesi bebeğin yüzünü kollarını yıka, ayrıca emzirme pozisyonunda bebeğe çıplak ten değen yerlerini serinlet daha aktif emer dedi.
Bebeklikte hiçbir şeyi uzun süre yapmamak gerekir canımOmurgasına zarar verir mi acaba uzun süre anakucağında uyumasıSizler uyutuyor musunuz?
Bende de kucuk gelen kiyafetler var bazisi hic giyilmemis hamiş bi arkim var ama giyilmiş kiyafetleri vermeyi teklif etsem.ayip olurmu diye düşünüyorum bende
Benim oğlum da beyaz tenli ve aynı aşı yeri bu şekilde canım. Doktoruma sordum sıkıntı yok normal böyle olması dedi. Ne zaman iyileşir acaba ben de öyle gördükçe telaş yapıp üzülüyorum.Kızlar benim kızımın kolundaki aşı yeri baya kötü oldu, bu şekilde olan var mı? Ne yapmak gerekir? Bugün sağlıkocağındaki ebe, beyaz tenlilere de daha fazla yara olur dedi ama bilemedim. Canı yanıyor gibime geliyor
Bende istifa ettim haklarımı vermeyide kabul etti cok sukur calıstıgım kurum. Tazmınatımı ve işsizlik maasımı alacagım inşallah işssizlik maasınıda tavandan alacağım için olumlu karkı saglayacak inşallah bizeBende yarın başlıyorum ama sanırım içerdeki izinlerimi kullanacağım,izin kağıdını doldurup mail atacağım şirkete bir itiraz gelmezse tabiSen ücretsiz izin mi aldın canım? Tam belli olmamakla birlikte iş hayatına bir mola verebilirim de Kafam çok karışık bu konuda
Bende istifa ettim 21 haziran iş bası yapmam gerekıyordu ihbar sürem var onu tamamlıyorum 2 agustosta bitiyorKizlar ben Eylül'de iş başı yapicam şimdiden karalar bağlıyorum yaaakeşke 2 yil olsa iznimiz
Benim oğlum da beyaz tenli ve aynı aşı yeri bu şekilde canım. Doktoruma sordum sıkıntı yok normal böyle olması dedi. Ne zaman iyileşir acaba ben de öyle gördükçe telaş yapıp üzülüyorum.
Bebekten önce açlıktan elim ayağım titrerdi analık beni başka bir insan yaptıKarnim aç olunca çok sinirli oluyorum:)))
Evet cnm her marka bezden var sürekli taştı değiştirdik markayı öyle duruyorlar. Hatta kulanılmayan emzikler küçülen zıbınlar vs bir kutu yapıp vermek istiyorum ihtiyaç sahibi birisine siz ne yapıyorsunuz?
Belkii bir daha nasip olur bebiş diye saklayacağım ben inşallahBende de kucuk gelen kiyafetler var bazisi hic giyilmemis hamiş bi arkim var ama giyilmiş kiyafetleri vermeyi teklif etsem.ayip olurmu diye düşünüyorum bende
Bence çok iyi fikir sanki ne kaybedeceksin, millet yanik tenceresiyle bile video cekip para kazaniyor bizim neyimiz eksikİnşallah canım insallaaah
Evet benim de içim çok buruk. Bi de artık anlıyorlar bugün pilatese giderken bıraktım anneme arkamdan çok ağladı
Sen devlettesin işin daha kolay canım uzat uzatabildigin kadar
Neden ağladığına bağlı canım uykusundan ağlayarak uyandiysa hemen koşarım ama mesela oyun oynarken ben mutfağa bişey yapmaya gittiğimde yalandan mizirdaniyorsa tamam aşkım geliyorum bekle falan diye bağırıp oyalamaya çalışıyorum canım. Artık yalandan ağlamalar başladı çünkü
Oturduğumuz yerde şöyle bi iş bulamadık ya bize de yazıklar olsunvalla ben düşünüyorum bilgilendirici bi sayfa açmayı o kadar araştırıyorum bi işe yarasın bari işe dökeyim diyorun sonra vazgeçiyorum ikilemdeyim
Ben işe dönmek hiç istemiyorum vallamaddi beklentiler olmasa ücretsiz kullanirdim kesinlikle. Ama devletimizin bu konuda katkısı sıfır olduğu için çalışmak zorundayiz malesef.
Evet canim doğduğundan beri kullanıyoruz çok memnunum ben Ekin üstünde büyüdü yumuşak olmasi falan çok iyi rahat ediyor üzerinde
Yine de evde olacaksin çocuğun gözünün önünde olacak bu çok iyi bir şey canım. Ailen şehir dışında mı
Yaaaaaa şakaaaaaaahemen fotile bizi
Kızlar cok guzelmıs halı gule gule kullanın link var mı acaba
İnfant Hobby Amigos Katlanabilir Köpük Oyun Matı Oyun Halısı 150 X 200 X 1 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol canım burdan aldımKızlar cok guzelmıs halı gule gule kullanın link var mı acaba
Kadına yaptırmış canım erkeğin yorumları baya kötü. Neyseki sn memnunsun arkadaşa denk geldi heraldeHangisi acaba doktor , bi bayan bi erkek doktor vardı
7.860 grm boyu da 66.5 cm. 6 ay kıyafetler dar gelir 9.aya geç dedi.
Dişler geliyor damaklar hazırlanmis hemen hemen . Bu dönem ağrısı çok olur eğer uyurken ağlayarak uyanıyorsa, memeden ayrılmak istemiyorsa, çok sık uyaniyorsa bil ki diş ağrısı dedi. Ağrı kesici ver oğlum acı çekmesin dedi.
Demir ilacina başladık. Sidefer önerdi. 8 damla şeklinde. D vitamini devam.
Bacaklarında puturlu yerler vardı alrjiymis ama yoğun diyet yapacak gibi değil dedi (beni en üzen bu oldu)
Havalar sıcak olduğu için 5.ayda su vermeye başlayabiliriz şuan vermiyoruz dedi. 6 ayda da ek gıda tadimlara başlayacağız. Suya erken başlamak bağırsak florasinı bozuyor ishal yapabiliyor dedi. Sadece anne sütü alıyor zaten bol bol emzirmeye devam dedi. Sıcaktan emmek istemeyebilir, emzirme öncesi bebeğin yüzünü kollarını yıka, ayrıca emzirme pozisyonunda bebeğe çıplak ten değen yerlerini serinlet daha aktif emer dedi.
Öyle bi iş bulursan bana da haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?