2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ne o canım bez mi?
Evet cnm her marka bezden var sürekli taştı değiştirdik markayı öyle duruyorlar. Hatta kulanılmayan emzikler küçülen zıbınlar vs bir kutu yapıp vermek istiyorum ihtiyaç sahibi birisine siz ne yapıyorsunuz?

Bende de kucuk gelen kiyafetler var bazisi hic giyilmemis hamiş bi arkim var ama giyilmiş kiyafetleri vermeyi teklif etsem.ayip olurmu diye düşünüyorum bende

Omurgasına zarar verir mi acaba uzun süre anakucağında uyuması Sizler uyutuyor musunuz?

Ya benim ki de hiç ememiyor şuan sıcaktan, elini yüzünü yıkıyordum ben de. Bazı şeyler gerçekten içgüdüsel

Ben de epeydir 6-9-12 giydiriyorum, 3 aylıklar yenidoğan da idi. Bazen kalıbına göre değişiyor, bir de bez bölgesi sıkışsın isteniyorum. Annem boyu uzamaz der hep kasan şeyler giydirirsem

Bende de kucuk gelen kiyafetler var bazisi hic giyilmemis hamiş bi arkim var ama giyilmiş kiyafetleri vermeyi teklif etsem.ayip olurmu diye düşünüyorum bende

İlk bebeği değilse çok sevinecektir. İlkse de ihtiyaci olanları kullanır ya da değişikliğe. Gerçi şimdiki gençler çok akıllı ve makuller. Ben de kardeşimin 2. Bebeği olacak, ona götürdüm bayramda. Hiç almasına gerek yok neredeyse

Benim oğlum da beyaz tenli ve aynı aşı yeri bu şekilde canım. Doktoruma sordum sıkıntı yok normal böyle olması dedi. Ne zaman iyileşir acaba ben de öyle gördükçe telaş yapıp üzülüyorum.

Bende istifa ettim haklarımı vermeyide kabul etti cok sukur calıstıgım kurum. Tazmınatımı ve işsizlik maasımı alacagım inşallah işssizlik maasınıda tavandan alacağım için olumlu karkı saglayacak inşallah bize

Benim oğlum da beyaz tenli ve aynı aşı yeri bu şekilde canım. Doktoruma sordum sıkıntı yok normal böyle olması dedi. Ne zaman iyileşir acaba ben de öyle gördükçe telaş yapıp üzülüyorum.

Canım inanır mısın az önce patladı o kadar çok iltihap çıktı ki içinden. Abisi kucağına almış, bi baktık kolunda bir sürü şey.. yanlardan bastırınca çıkmaya devam etti. Çok ellemedim yine de. Evde göbeği düşerken kullandığımız solüsyon vardı, onla sildim. Şişlik de indi, kızarıklık da azaldı. Tamamen iyileşir inşallah en kısa zamanda. Size de geçmiş olsun canım

Belkii bir daha nasip olur bebiş diye saklayacağım ben inşallah

Bence çok iyi fikir sanki ne kaybedeceksin, millet yanik tenceresiyle bile video cekip para kazaniyor bizim neyimiz eksik

Hangisi acaba doktor , bi bayan bi erkek doktor vardı
Kadına yaptırmış canım erkeğin yorumları baya kötü. Neyseki sn memnunsun arkadaşa denk geldi heralde

Bilgileri paylasman o kadar iyi geliyo ki teşekkürler vallahi

Öyle bi iş bulursan bana da haber ver

Off gülme çok ciddi sardım bu konuya morellim bozuluyo ahagsfdhs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…