2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Tesekkur ederim

Kızlar hamile birine ne hediye alınsa mutlu olur siz olsanız ne isterdiniz Aklıma hiç bişey gelmedi sanki çok eski bir zamanmış gibi hissediyorum hamileliğimi
Yoğurt yapma Makinesi al mutlaka kullanacağı bişi ben kiwi marka aldim güzel.ya da bebek mağazasından hediye çeki al. Beğenir beğenmez zor işler. Oyun halısı da olur

Benim de kapali paketler var elimde. Eşimin arkadaşının karısı yeni doğum yapti 1-2-3 no verelim sor dedim. Kem küm yaptilar sleepy kullaniyolarmis yok pişik yapar mi deneyelim bilmem ne ben de kızdım kimseye vermicem bazanin altina koydum ikinciye kullanirim akmaz kokmaz kıyafetlerini veremem kıyamıyorum onlari da vakumlu hurcla saklicam kardeşi olursa kullanırız
Aferin sana teyzem
Ben de kardeşim harici kimseye vermeme kararı aldım
Bende istifa ettim 21 haziran iş bası yapmam gerekıyordu ihbar sürem var onu tamamlıyorum 2 agustosta bitiyor
Hayırlısı olsun canım özel sektörde miydin sen de. Zaten ülke değiştirdin mecbur. Psikologtun di mi?
minseo bizim halı da geldi birileri bayıldı
Ohhh geniş geniş yuvarlansin Alintoşum
Bence çok iyi fikir sanki ne kaybedeceksin, millet yanik tenceresiyle bile video cekip para kazaniyor bizim neyimiz eksik
Şuan Venüs retroda olmaz ama düşüncem iyi bi vakitte daha önce doğum haritama bakan astrolog sosyal medyada ünlenebilirsin önün çok açık demişti
Off gülme çok ciddi sardım bu konuya morellim bozuluyo ahagsfdhs
Yok kız ciddi diyorum benim de ihtiyacim var böyle bi işe ama call center asla olmaz küfrederim ben

Kakası nasıldı mukus var mıydı.
Bir kaç kere mukus farkettim. Ama genel olarak kakası normal. Bizim en önemli belirtisi ciltteki döküntüler. Atopik dermatit olduğunu düşünüyorum. İlçede yaşadığım için alerji uzmanı yok bulunduğum yerde. Kendim takip etmeye çalışıyorum. Banyo yaptırdığım zaman kızarıklık oluyor biraz. O yüzden acaba besinle alakalı değil mi diye de düşünüyorum. Sudan etkileniyor çünkü.

Bizimde çok kötü doktoruna attım endişlenmene gerek yok ağrı yapmaz merak etme 3 4 kere daha olucak kabuk olucak sonra dedi.
Ooyyy kelebeğin dişi hayırlı olsunnn valla foti bekleriiz maşallahh
Kızlar sizler bebeklerinize su veriyor musunuz ???
Yani ben 4 5 çay kaşığı veriyorum. Dün biberona böyle 10 cc koydum yarısı yere yarısı ağzına gitti ama çok sıcak ya sanki vermek gerek yarın doktorumuza sorucam

Çok güzel bilgiler teşekkür ederiz canım

Yine de evde olacaksin çocuğun gözünün önünde olacak bu çok iyi bir şey canım. Ailen şehir dışında mı
Ailem burda değil maalesef zaten olsaydı da annemden pek bir beklentim olamazdı doğrusu annem biraz sizi zor büyüttüm uğraşamam kafasında eşimin ailesi burda ama onlardan beklentim çok daha düşük bir yardımcı arıyoruz ben işlere bakarken evde Ali’yle ilgilenebilecek biri ama henüz bulamadım,eğer düzgün birini bulabilirsem işe devam edebilirim .Evden çalışmak çok güzel bir imkan ama işte bebek olunca mümkün değil işe konsantre olabilmek

Ne iyi olmuş canım haklaırnı alabilmek senin adına çok sevindim,benim istifam durumunda böyle bir öneriye yanaşacaklarını asla düşünmüyorum

Kızlar size bişey danışmak istiyorum. Ben eylül ekim gibi işe dönücem. Sizce şuandan itibaren süt sağiyim mi? 2 3 ay sonra bu kadar sütüm olmamasından korkuyorum.

Gerçekten canım annelikte bazı şeyler içgüdüsel gidiyor eskilerin bazı lafları cook mantıklı geliyor gerçekten bol bol giydirilim uzun olsunlar
Bilgileri paylasman o kadar iyi geliyo ki teşekkürler vallahi
Rica ederim canım ne demek faydası olduysa ne mutlu
Rica ederim canım
Kızlar sizler bebeklerinize su veriyor musunuz ???
Vermiyorum. Daha bu gün kontrolde konuştuk. 5.ayda su ya başlarız 6.ayda ek gıda tadimlarina başlarız diye konuştuk. 4.ayda su tüketimine sıcak bakmıyor.
Çok güzel bilgiler teşekkür ederiz canım
Rica ederim canım
Kızlar size bişey danışmak istiyorum. Ben eylül ekim gibi işe dönücem. Sizce şuandan itibaren süt sağiyim mi? 2 3 ay sonra bu kadar sütüm olmamasından korkuyorum.
Sagilan sütün saklanmasında " 3" kural var canım söylenen. 3 saat oda sıcaklığında, 3 gün dolapta, 3 ayda buzlukta. Ona göre ayarlama yapabilirsin. Üzenlerin zaten sağım saat ve tarihini not ediyorsun ona göre ayarlarsın. Şimdiden baslayabilirsin neden olmasın hem vücudun hem emzirmeye hem sağıma ayak uydurması için belirli bir süreye ihtiyacı olacak.

Haklarınızı vermesi çok iyi olmuş gerçekten. Ben kizimda doğum iznim bittikten sonra 1 yaşına kadar ücretsiz izin almıştım. İse baslamama 1 hafta kala işten çıkarttılar ve çoğu hakkımı vermemişlerdi bende mahkemeye vermiştim. 1 yıl uğraştım mahkemeyle son duruşma da bayramdan önceydi kazandım.
İşçi hakkı yemeyen işverenlerle karşılaşalım her zaman... size de baya yardımcı olmuşlar.

Olsun hiç canını sıkma. Yardımcı çok daha iyi olur en azından resmi bir ilişki ve ne olmasını istiyorsan açık açık söyleyebilirsin senin istediğin harici bir durum olmaz. Anneanne babaneler kendi kafalarina göre gitmeyi seviyorlar pek ciddiye almiyorlar annenin taleplerini. İnşallah iyi biri denk gelir. Bugün çalıştın mı evde mıydın nasıl geçti?
Bence yavaştan başla canım anca

Bazı sayfalarda buzlukta 6 ay saklanabilceği yazıyor bende 3 kuralı sanıyodum aslında
evet evet dopru bazen anneme bırakıyorum onada veriyorum çok kurtarıcı oluyor

Doktorunuz yine cok guzel seyler.soylemis. Peki alerji icin sut urunlerine dikkat mi edeceksin nasil bir yol izleyeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…