Tesekkur ederim7.860 grm boyu da 66.5 cm. 6 ay kıyafetler dar gelir 9.aya geç dedi.
Dişler geliyor damaklar hazırlanmis hemen hemen . Bu dönem ağrısı çok olur eğer uyurken ağlayarak uyanıyorsa, memeden ayrılmak istemiyorsa, çok sık uyaniyorsa bil ki diş ağrısı dedi. Ağrı kesici ver oğlum acı çekmesin dedi.
Demir ilacina başladık. Sidefer önerdi. 8 damla şeklinde. D vitamini devam.
Bacaklarında puturlu yerler vardı alrjiymis ama yoğun diyet yapacak gibi değil dedi (beni en üzen bu oldu)
Havalar sıcak olduğu için 5.ayda su vermeye başlayabiliriz şuan vermiyoruz dedi. 6 ayda da ek gıda tadimlara başlayacağız. Suya erken başlamak bağırsak florasinı bozuyor ishal yapabiliyor dedi. Sadece anne sütü alıyor zaten bol bol emzirmeye devam dedi. Sıcaktan emmek istemeyebilir, emzirme öncesi bebeğin yüzünü kollarını yıka, ayrıca emzirme pozisyonunda bebeğe çıplak ten değen yerlerini serinlet daha aktif emer dedi.
Yoğurt yapma Makinesi al mutlaka kullanacağı bişi ben kiwi marka aldim güzel.ya da bebek mağazasından hediye çeki al. Beğenir beğenmez zor işler. Oyun halısı da olurKızlar hamile birine ne hediye alınsa mutlu olur siz olsanız ne isterdinizAklıma hiç bişey gelmedi sanki çok eski bir zamanmış gibi hissediyorum hamileliğimi
Benim de kapali paketler var elimde. Eşimin arkadaşının karısı yeni doğum yapti 1-2-3 no verelim sor dedim. Kem küm yaptilar sleepy kullaniyolarmis yok pişik yapar mi deneyelim bilmem ne ben de kızdım kimseye vermicem bazanin altina koydum ikinciye kullanirim akmaz kokmazEvet cnm her marka bezden var sürekli taştı değiştirdik markayı öyle duruyorlar. Hatta kulanılmayan emzikler küçülen zıbınlar vs bir kutu yapıp vermek istiyorum ihtiyaç sahibi birisine siz ne yapıyorsunuz?
Aferin sana teyzemAnakucağında kitabıyla oynarken uyuyakaldı 45 dkdır ben şok, inanamıyorum, kendi kendine durmayan, ağlayan, kucakta zor uyuttuğum bebek normal bir bebeğe dönüşüyor, çok mutluyumEki Görüntüle 3267645
Ben de kardeşim harici kimseye vermeme kararı aldımİlk bebeği değilse çok sevinecektir. İlkse de ihtiyaci olanları kullanır ya da değişikliğe. Gerçi şimdiki gençler çok akıllı ve makuller. Ben de kardeşimin 2. Bebeği olacak, ona götürdüm bayramda. Hiç almasına gerek yok neredeyse
Hayırlısı olsun canım özel sektörde miydin sen de. Zaten ülke değiştirdin mecbur. Psikologtun di mi?Bende istifa ettim 21 haziran iş bası yapmam gerekıyordu ihbar sürem var onu tamamlıyorum 2 agustosta bitiyor
Ohhh geniş geniş yuvarlansin Alintoşum
Şuan Venüs retroda olmaz ama düşüncem iyi bi vakitteBence çok iyi fikir sanki ne kaybedeceksin, millet yanik tenceresiyle bile video cekip para kazaniyor bizim neyimiz eksik
Yok kız ciddi diyorum benim de ihtiyacim var böyle bi işeOff gülme çok ciddi sardım bu konuya morellim bozuluyo ahagsfdhs
Bir kaç kere mukus farkettim. Ama genel olarak kakası normal. Bizim en önemli belirtisi ciltteki döküntüler. Atopik dermatit olduğunu düşünüyorum. İlçede yaşadığım için alerji uzmanı yok bulunduğum yerde. Kendim takip etmeye çalışıyorum. Banyo yaptırdığım zaman kızarıklık oluyor biraz. O yüzden acaba besinle alakalı değil mi diye de düşünüyorum. Sudan etkileniyor çünkü.Kakası nasıldı mukus var mıydı.
Bizimde çok kötü doktoruna attım endişlenmene gerek yok ağrı yapmaz merak etme 3 4 kere daha olucak kabuk olucak sonra dedi.Kızlar benim kızımın kolundaki aşı yeri baya kötü oldu, bu şekilde olan var mı? Ne yapmak gerekir? Bugün sağlıkocağındaki ebe, beyaz tenlilere de daha fazla yara olur dedi ama bilemedim. Canı yanıyor gibime geliyor
Ooyyy kelebeğin dişi hayırlı olsunnn valla foti bekleriiz maşallahhkızlaaaaar şookkk defne diş çıkarmışşşşşşşş çıkarıyor değil ama bildiğin patlamışşşş bugün tarihe geçsin ayın üçü tam dört aylık kuzubugün ağzında peçete falan var sandım damaktan alıyorum alıyordum gelmiyor ayy bir de inceledim ki tırtıklıııı dişşş demek ki huysuzluk ve salya ondanmış ya daha çok erken
Yani ben 4 5 çay kaşığı veriyorum. Dün biberona böyle 10 cc koydum yarısı yere yarısı ağzına gitti ama çok sıcak ya sanki vermek gerekKızlar sizler bebeklerinize su veriyor musunuz ???
Çok güzel bilgiler teşekkür ederiz canım7.860 grm boyu da 66.5 cm. 6 ay kıyafetler dar gelir 9.aya geç dedi.
Dişler geliyor damaklar hazırlanmis hemen hemen . Bu dönem ağrısı çok olur eğer uyurken ağlayarak uyanıyorsa, memeden ayrılmak istemiyorsa, çok sık uyaniyorsa bil ki diş ağrısı dedi. Ağrı kesici ver oğlum acı çekmesin dedi.
Bacaklarında puturlu yerler vardı alrjiymis ama yoğun diyet yapacak gibi değil dedi (beni en üzen bu oldu)
Havalar sıcak olduğu için 5.ayda su vermeye başlayabiliriz şuan vermiyoruz dedi. 6 ayda da ek gıda tadimlara başlayacağız. Suya erken başlamak bağırsak florasinı bozuyor ishal yapabiliyor dedi. Sadece anne sütü alıyor zaten bol bol emzirmeye devam dedi. Sıcaktan emmek istemeyebilir, emzirme öncesi bebeğin yüzünü kollarını yıka, ayrıca emzirme pozisyonunda bebeğe çıplak ten değen yerlerini serinlet daha aktif emer dedi.
Bence e bebekten hediye çeki veya altın alKızlar hamile birine ne hediye alınsa mutlu olur siz olsanız ne isterdinizAklıma hiç bişey gelmedi sanki çok eski bir zamanmış gibi hissediyorum hamileliğimi
Ben hem mana hem meme devam ettiğim için 10 cc ye yakın veriyorum cok sıcak çünküKızlar sizler bebeklerinize su veriyor musunuz ???
Evet günde 2 mama kaşığı kadar veriyorum benKızlar sizler bebeklerinize su veriyor musunuz ???
Ailem burda değil maalesef zaten olsaydı da annemden pek bir beklentim olamazdı doğrusuYine de evde olacaksin çocuğun gözünün önünde olacak bu çok iyi bir şey canım. Ailen şehir dışında mı
Vermiyorum. Doktorum önermemişti. Fakat çok sıcak bir ilde yaşasaydım belki farklı olurdu.Kızlar sizler bebeklerinize su veriyor musunuz ???
Ne iyi olmuş canım haklaırnı alabilmek senin adına çok sevindim,benim istifam durumunda böyle bir öneriye yanaşacaklarını asla düşünmüyorumBende istifa ettim haklarımı vermeyide kabul etti cok sukur calıstıgım kurum. Tazmınatımı ve işsizlik maasımı alacagım inşallah işssizlik maasınıda tavandan alacağım için olumlu karkı saglayacak inşallah bize
Gerçekten canım annelikte bazı şeyler içgüdüsel gidiyorYa benim ki de hiç ememiyor şuan sıcaktan, elini yüzünü yıkıyordum ben de. Bazı şeyler gerçekten içgüdüsel
Ben de epeydir 6-9-12 giydiriyorum, 3 aylıklar yenidoğan da idi. Bazen kalıbına göre değişiyor, bir de bez bölgesi sıkışsın isteniyorum. Annem boyu uzamaz der hep kasan şeyler giydirirsem
Rica ederim canım ne demek faydası olduysa ne mutluBilgileri paylasman o kadar iyi geliyo ki teşekkürler vallahi
Rica ederim canımTesekkur ederim
Vermiyorum. Daha bu gün kontrolde konuştuk. 5.ayda su ya başlarız 6.ayda ek gıda tadimlarina başlarız diye konuştuk. 4.ayda su tüketimine sıcak bakmıyor.Kızlar sizler bebeklerinize su veriyor musunuz ???
Rica ederim canımÇok güzel bilgiler teşekkür ederiz canım
Sagilan sütün saklanmasında " 3" kural var canım söylenen. 3 saat oda sıcaklığında, 3 gün dolapta, 3 ayda buzlukta. Ona göre ayarlama yapabilirsin. Üzenlerin zaten sağım saat ve tarihini not ediyorsun ona göre ayarlarsın. Şimdiden baslayabilirsin neden olmasın hem vücudun hem emzirmeye hem sağıma ayak uydurması için belirli bir süreye ihtiyacı olacak.Kızlar size bişey danışmak istiyorum. Ben eylül ekim gibi işe dönücem. Sizce şuandan itibaren süt sağiyim mi? 2 3 ay sonra bu kadar sütüm olmamasından korkuyorum.
Haklarınızı vermesi çok iyi olmuş gerçekten. Ben kizimda doğum iznim bittikten sonra 1 yaşına kadar ücretsiz izin almıştım. İse baslamama 1 hafta kala işten çıkarttılar ve çoğu hakkımı vermemişlerdi bende mahkemeye vermiştim. 1 yıl uğraştım mahkemeyle son duruşma da bayramdan önceydi kazandım.Bende istifa ettim haklarımı vermeyide kabul etti cok sukur calıstıgım kurum. Tazmınatımı ve işsizlik maasımı alacagım inşallah işssizlik maasınıda tavandan alacağım için olumlu karkı saglayacak inşallah bize
Olsun hiç canını sıkma. Yardımcı çok daha iyi olur en azından resmi bir ilişki ve ne olmasını istiyorsan açık açık söyleyebilirsin senin istediğin harici bir durum olmaz. Anneanne babaneler kendi kafalarina göre gitmeyi seviyorlar pek ciddiye almiyorlar annenin taleplerini. İnşallah iyi biri denk gelir. Bugün çalıştın mı evde mıydın nasıl geçti?Ailem burda değil maalesef zaten olsaydı da annemden pek bir beklentim olamazdı doğrusuannem biraz sizi zor büyüttüm uğraşamam kafasında eşimin ailesi burda ama onlardan beklentim çok daha düşük bir yardımcı arıyoruz ben işlere bakarken evde Ali’yle ilgilenebilecek biri ama henüz bulamadım,eğer düzgün birini bulabilirsem işe devam edebilirim .Evden çalışmak çok güzel bir imkan ama işte bebek olunca mümkün değil işe konsantre olabilmek
Bence yavaştan başla canım ancaKızlar size bişey danışmak istiyorum. Ben eylül ekim gibi işe dönücem. Sizce şuandan itibaren süt sağiyim mi? 2 3 ay sonra bu kadar sütüm olmamasından korkuyorum.
Bazı sayfalarda buzlukta 6 ay saklanabilceği yazıyor bende 3 kuralı sanıyodum aslındaGerçekten canım annelikte bazı şeyler içgüdüsel gidiyoreskilerin bazı lafları cook mantıklı geliyor gerçekten bol bol giydirilim uzun olsunlar
Rica ederim canım ne demek faydası olduysa ne mutlu
Rica ederim canım
Vermiyorum. Daha bu gün kontrolde konuştuk. 5.ayda su ya başlarız 6.ayda ek gıda tadimlarina başlarız diye konuştuk. 4.ayda su tüketimine sıcak bakmıyor.
Rica ederim canım
Sagilan sütün saklanmasında " 3" kural var canım söylenen. 3 saat oda sıcaklığında, 3 gün dolapta, 3 ayda buzlukta. Ona göre ayarlama yapabilirsin. Üzenlerin zaten sağım saat ve tarihini not ediyorsun ona göre ayarlarsın. Şimdiden baslayabilirsin neden olmasın hem vücudun hem emzirmeye hem sağıma ayak uydurması için belirli bir süreye ihtiyacı olacak.
evet evet dopru bazen anneme bırakıyorum onada veriyorum çok kurtarıcı oluyorOlsun hiç canını sıkma. Yardımcı çok daha iyi olur en azından resmi bir ilişki ve ne olmasını istiyorsan açık açık söyleyebilirsin senin istediğin harici bir durum olmaz. Anneanne babaneler kendi kafalarina göre gitmeyi seviyorlar pek ciddiye almiyorlar annenin taleplerini. İnşallah iyi biri denk gelir. Bugün çalıştın mı evde mıydın nasıl geçti?
Bence yavaştan başla canım anca
Doktorunuz yine cok guzel seyler.soylemis. Peki alerji icin sut urunlerine dikkat mi edeceksin nasil bir yol izleyeceksiniz?7.860 grm boyu da 66.5 cm. 6 ay kıyafetler dar gelir 9.aya geç dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?