Aslinda evet erken yatmak onemli normalde en gec 11 de uyurdum gec saatlere kadar oturan biri degilim bunyem kaldirmiyor. Bu ara oglumun kuzenler falan eve cok geldiler bayramdan beri hep kosturma sanirim o yorgunluk gecmedi.Dinlenemiyoruzki canim şöyle 3 gun falan full yatmam lazim benimde bebek olmadan anca gücümü toparlarim. Aksam kacta yatiyon? Ben 9 da uyuyorum bebekle baska türlü uykusuz kaliyorum.
1.5 ay oncesi baktirmistim yine baktirayim canim yani boyle 2 cocukla zorCanım ben ekstra uykusuz kalınca öyle oluyorum gece alin iyi uyumadıysa falaneğer devam ederse bir vitamin değerlerine baktır istersen
Tesekkur ederim canim aldim ekran goruntusunu. Ben de kendime imom almistim o hafta da Yigitte isal baslayinca o mu etki etti dedigim her seyi biraktim. Propolis iciyordum onu da icmiyorum korkumdan. Her defasinda.doktora sorayim diyorum unutuyorum.Ben de öyleyim malım kıymetlidir çok özenli kullanır saklarım. 2. El bir şey kullanacaksam çoooook iyi tanıdığım biri olmalı herkesin eşyasını kullanamam. Çok temiz bı arkadaşım var mesela Ekin'in destek minderini ondan aldım kullanıp geri vericem. Kendi eşyamı da herkese veremem kitaplarım dahil sadece kardeşimle paylaşabiliyorum
Çok zor ve yıpratıcı süreçler geçirdiniz canım hala da o bölgede yaşayanlar için büyük sorunlar devam ediyor ne yazık ki. Biz bile çok korkmuştuk ki sizi hayal edemiyorum. Çok büyük bir felaket küçük kıyamet. Rabbim tekrarini yaşatmasın sizlere uzun ömürler versinBu yıl sivrisinek, böcek, karınca, sürüngenler de inanilmaz bir artış var. Deprem bölgesinde de yer yerinden oynadi denge bozuldu iyice artmıştır
Sen de mi deprem bölgesindeydin canımÇok geçmiş olsun
İnşallah iş yükün hep böyle devam eder canımşuan hangi şehirdesin çevrende yok mu güvenebilecegin biri
Valla canim ben de öyleydim üzerime ölü toprağı serpilmiş gibiydi. Spor iyi geldi onun haricinde şu takviyeye başladım inanilmaz toparladi beni
Bayramin yorgunlgu canim...Aslinda evet erken yatmak onemli normalde en gec 11 de uyurdum gec saatlere kadar oturan biri degilim bunyem kaldirmiyor. Bu ara oglumun kuzenler falan eve cok geldiler bayramdan beri hep kosturma sanirim o yorgunluk gecmedi.
O ananesinde biz eşimle geldikAaaa ekinide sokcanmi denize
Allah bir daha kimseye yasatmasin canim insallah cok acilar cektik halen gece uyurken gece uyanirken aklima geliyor. Ruya miydi gercek miydi diyorum.Hamileydik o korkuyla karnim tas kesiliyordu. En cokta esimin yigenin acisi cok buyuk benim icin. Gecen oglum anne Tuba neden artik bize gelmiyor diyor. Sapsari saclari vardi anne sac rengim Tubaya benziyor falan boyle konusmalar gecince iyice uzuluyorum.Oglum onu.unutmus saniyordum en son gecen sene gormustu. Aniden aklina geldi ondan bahsediyor falan. Bu yasnanalardan sonra cocuklarimi kimseye birakip disari cikamiyorum. Senin de istifa etmen en guzeli olmus bebegini guzelce gozunun önunde buyutursun. Ben de 2 yasina kadar calismam.Canım deprem bölgesi olması (kreş, bakıcı , ev saglık koşulları, suan artan yılan sinek akrep olayları su elektrige erişimin sınırlılıgı)bebeğimin henuz 4 aylık olması oradaki koşullar benim hamıle iken depreme yakalanmıs olmam evımın yıkılması psikolojik saglık durumum ve kurumumun yurtdısı uluslararası bir sivil toplum kurulusu olması nedeniyle sorun etmedıler destek oldular sagolsunlar donmek istediğimi fakat kosulların buna elvermediğini bir kadın ve sivil toplum calısanı olarak anlayıs beklediğimi belirten mail attım taaaa irlandalara oradaki kurumun üst düzey ceo direktörlerine sagolsunlar anlayısla karşıladılar
Aynen canim zaten bunyem zayif cok cabuk yoruluyorum.Bayramin yorgunlgu canim...
Onu getirmedim zaten günübirlik geliyoruz sahile sıcakta heder olur diyeBiz ayaklarini sokmustuk, cok sevmistiminseo
Oo superBiz cup cup yapmaya geldik
Ayy doğru vallaa İzmirdeydin di mi canım sen? Benim cocuklugum üni hayatım izmirde geçt teyzem aliağada oturuyor dayım karşıyaka ananem de evka4 de oturuyordu aah aah:))) sen neresindensin? Bi de ne büyük şans İstanbulun denizine güvenilmez hijyen acısındanOnu getirmedim zaten günübirlik geliyoruz sahile sıcakta heder olur diyeona havuz aldık terasta sokucam bakalim sevecek mi banyoyu çok seviyor artık ama havuza ne tepki verir bilmiyorum
ben buna neden bu kadar duygulandım
Canım deprem bölgesi olması (kreş, bakıcı , ev saglık koşulları, suan artan yılan sinek akrep olayları su elektrige erişimin sınırlılıgı)bebeğimin henuz 4 aylık olması oradaki koşullar benim hamıle iken depreme yakalanmıs olmam evımın yıkılması psikolojik saglık durumum ve kurumumun yurtdısı uluslararası bir sivil toplum kurulusu olması nedeniyle sorun etmedıler destek oldular sagolsunlar donmek istediğimi fakat kosulların buna elvermediğini bir kadın ve sivil toplum calısanı olarak anlayıs beklediğimi belirten mail attım taaaa irlandalara oradaki kurumun üst düzey ceo direktörlerine sagolsunlar anlayısla karşıladılar
Allah bu acıyı bir daha yasatmasın insallahUluslararası bir kurumda calısıyordum bende fakat deprem bölgesi olması suan oradaki saglık kosulları yasam sartları dönsem kiralık ev dahi yok şehir diye bir sey kalmadı orada calısanlar konteynırda kalıyorlar, bakıcı kreş toplu tasıma hiçbir sey yok maalesef onun dısında ben hala terapi alıyorum psikolojik olarak cok etkılendık hala afrika kıtasında olmama ragmen ufak bir ses veya sallanmada deprem sanıyorum hala kabus göruyorum bu nedenle calısmak oraya dönmek bizim için uygun değil . şartları cok iyi olan işimden istifa etmek durumunda kaldım iş yerime bu durumu bu sekılde neden dönemeyecegım hakkında yukardaki sebepleri bir kadın ve uluslararası sivil toplum calısanı olarak ayrıntılandırarak acıklayıcı bir mail attım ve haklarımı talep ettim boyle talepte bulundum onlarda sagolsunlar anlayısla karşıladılar annemlerın evi köyde az hasarlı oturuyorlar fakat yılan cıkmıs merdivende görmusler kız kardesıminde evş yıkıldıgı için çiflık evındeler .eşini yeni akrep sokmus hemde eşi minik kızının yatagına uzandıgında kızının yastıgının altından cıkıp sokmus akrep . Altyapıda buyuk hasar aldıgından okadar cogalmıski yılan ve akrep vakaları felaket allah orda kalanlara yardımcı olsun aklım hep ailemle kucuk kardeslerım minik yigenım var orada ya dısarda iken yılan akrep vb yaklasırsa dıye cok korkuyorumkızkardesık annemler okadar pinpirikli dikkatli farkındalıkları yüksek insanlardıki akrep yılan bunların basımıza gelcegını bunları dusunmek durumunda olacagımızı hiç dusunmezdikher anımıza şükretmeliyiz gercekten
Biz cup cup yapmaya geldik
Canım yatmıyor hayır ama tam tersi şekilde koymanız lazım güvenliği açısından. Eklediğim gibiKızlar bu puset oto koltuğu değil yatmıyor değil mi bunlar izmire gitmiştik yatıralım dedik rahat değil sanki kızce ya ? Altını destekledik ama ne bileyimEki Görüntüle 3267925
Ya ben yanlis video atmisim buraya hahshehdhBi de şey vardı ya, bankta oturan dedelerin üzerine yukarıdan oturmasınlar diye bir şeyler fırlatanlar
Ülkenin bir kısmı cumartesi bir kısmı pazar sokağa çıkardı filan.. hey gidi ne günlerdi
Ya ben yanlis video atmisim buraya hahshehdhbunu atacaktim bir de komik videoya duygulandim yazmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?