2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Dinlenemiyoruzki canim şöyle 3 gun falan full yatmam lazim benimde bebek olmadan anca gücümü toparlarim. Aksam kacta yatiyon? Ben 9 da uyuyorum bebekle baska türlü uykusuz kaliyorum.
Aslinda evet erken yatmak onemli normalde en gec 11 de uyurdum gec saatlere kadar oturan biri degilim bunyem kaldirmiyor. Bu ara oglumun kuzenler falan eve cok geldiler bayramdan beri hep kosturma sanirim o yorgunluk gecmedi.

Tesekkur ederim canim aldim ekran goruntusunu. Ben de kendime imom almistim o hafta da Yigitte isal baslayinca o mu etki etti dedigim her seyi biraktim. Propolis iciyordum onu da icmiyorum korkumdan. Her defasinda.doktora sorayim diyorum unutuyorum.

Aslinda evet erken yatmak onemli normalde en gec 11 de uyurdum gec saatlere kadar oturan biri degilim bunyem kaldirmiyor. Bu ara oglumun kuzenler falan eve cok geldiler bayramdan beri hep kosturma sanirim o yorgunluk gecmedi.
Bayramin yorgunlgu canim...

Allah bir daha kimseye yasatmasin canim insallah cok acilar cektik halen gece uyurken gece uyanirken aklima geliyor. Ruya miydi gercek miydi diyorum.Hamileydik o korkuyla karnim tas kesiliyordu. En cokta esimin yigenin acisi cok buyuk benim icin. Gecen oglum anne Tuba neden artik bize gelmiyor diyor. Sapsari saclari vardi anne sac rengim Tubaya benziyor falan boyle konusmalar gecince iyice uzuluyorum.Oglum onu.unutmus saniyordum en son gecen sene gormustu. Aniden aklina geldi ondan bahsediyor falan. Bu yasnanalardan sonra cocuklarimi kimseye birakip disari cikamiyorum. Senin de istifa etmen en guzeli olmus bebegini guzelce gozunun önunde buyutursun. Ben de 2 yasina kadar calismam.

Onu getirmedim zaten günübirlik geliyoruz sahile sıcakta heder olur diye ona havuz aldık terasta sokucam bakalim sevecek mi banyoyu çok seviyor artık ama havuza ne tepki verir bilmiyorum
Ayy doğru vallaa İzmirdeydin di mi canım sen? Benim cocuklugum üni hayatım izmirde geçt teyzem aliağada oturuyor dayım karşıyaka ananem de evka4 de oturuyordu aah aah:))) sen neresindensin? Bi de ne büyük şans İstanbulun denizine güvenilmez hijyen acısından

Kızlar bu puset oto koltuğu değil yatmıyor değil mi bunlar izmire gitmiştik yatıralım dedik rahat değil sanki kızce ya ? Altını destekledik ama ne bileyim

ben buna neden bu kadar duygulandım

Bi de şey vardı ya, bankta oturan dedelerin üzerine yukarıdan oturmasınlar diye bir şeyler fırlatanlar

Ülkenin bir kısmı cumartesi bir kısmı pazar sokağa çıkardı filan.. hey gidi ne günlerdi

Zaten kökeni Türk olan bir firma olsaydı zannetmiyorum maalesef bu anlayışta olsunlar. Kadın hele de anne konusunda bizim ülkemiz çok gerilerde her türlü çalışabilsin yoksa yallah evine modundalar. Çok büyük kul hakkı halbuki. O nedenle de bir arpa boyu yol alınamıyor.

Bundan sonra Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah tüm deprem mağduru kardeşlerimize

Allah bu acıyı bir daha yasatmasın insallah

Eklentiler

• 51B06214-0B3B-47A3-BA00-AD017E843C5A.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 81
Bi de şey vardı ya, bankta oturan dedelerin üzerine yukarıdan oturmasınlar diye bir şeyler fırlatanlar

Ülkenin bir kısmı cumartesi bir kısmı pazar sokağa çıkardı filan.. hey gidi ne günlerdi
Ya ben yanlis video atmisim buraya hahshehdh bunu atacaktim bir de komik videoya duygulandim yazmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…