2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Amin canım Allah bir daha yasatmasın cok zor şeyler yasadık annem hala dıyorki inanamıyorum yaşadıklarımıza olanlara her evden minimum 1 kayıp var anneannem 20 yasındaki teyzmeın kızı amcam yengem dayım yengem okadar cok ki kayıplar saymak bitmiyor allah rahmet eylesın kalanlara sabır versin rabbim bir daha yasatmasın , bebeklerimiz iyiki var ben hamilelikte sona dogru dogurmak istemıyordum nasıl boyle bir dunyaya gelecek diye kaygılanıyordum kurdugum tüm düzen hazırlıklar mahfolmustu sizinde desteğiniz eşiminde desteğiyle atlattım cok sukur sonra bebegim bagladı beni hayata annelik duygusu müthiş bir güç verıyor elhamdulillah yinede her sey için allah bir daha yasatmasın , senınle basından beri benzer süreçler yasadık hamilelik vs cok sukur bebeklerimiz kucagımızda en buyuk hediye onlar bize gececek hepsi inşallah
Bende oyle dusunuyorum türk firmalar cok insafsız oluyor gercekten işcilerine karsı amiin canım çok sagol bilmukabele
Allah bu acıyı bir daha yasatmasın insallah
Amin canım sagol

Kızlar hamile birine ne hediye alınsa mutlu olur siz olsanız ne isterdiniz Aklıma hiç bişey gelmedi sanki çok eski bir zamanmış gibi hissediyorum hamileliğimi
Pijama takımı,sortlu tişörtlü olabilir giyer cok lazım oluyor lohusayken. Ya da elbise

Kızlar sizler bebeklerinize su veriyor musunuz ???
Yok canım vermiyorum hepimizin takip ettiği dr var ya o vermeyin bağırsak florasını bozar yazmıstı gecen gün cumartesi kontrole gidince soracagım.

Cok uzuldum kayiplariniz icin. Yaa evet seninle hep ayni gittik. Kanamamiz vardi ikimizinde. Mesela oglum sakin bir bebek diyorsun benim oglum da oyle. Allah zorluklarin yaninda kolayliklarda veriyor iste. Ben de seninle ayni duygulari yasadim boyle zor bir dunyaya bir de cocuk.dogruruyorum diye cok uzuluyordum gelip bu acilari cekecek diye korkularim vardi yeni yeni uzerimden attim.

Kızlar dördüncü ay kontrolümüz var bizim de bu hafta ama pazartesi götürsem bir şey farkeder mi birkaç gün gecikmiş oluyor aşılar sıkıntı olur mu? Hafta sonu planımız var şimdi bebiş sıkıntılı olur aşılardan diye düşündüm

Aşıları sorun olmaz bize sağlık ocağından 5. Ayını doldurmadan yaptır dediler illaki aynı gün olmak zorunda değilmiş

Biz de bu takviyeleri kullanıyoruz arkadaşım. Ben memnunum açıkcası

Labneyi nerden aldın canım ben de bebek loru Alıcam normal lorlar aslında süt kesiğiymis ve yüksek oranda kazein içeriyormus bebek lorunda yüksek oranda protein ve kalsiyum bulunuyormuş bi araştırıp güvenilir yerdeb sipariş vereceğim. Labne avokado çekilmiş ceviz yumurta sarısı karışımı mükemmel kahvaltı olur
Elin yağlı ise başına süreceksin... Boşver napıcan bazıları böyle yarali parmağa işemez derler ya o hesap instagramda falan story paylaş gören bilen biri çıkar illaki
İşte dişimsii bişiyyyy teyseleriii
Bu neeeeeeeeeeeee ateş falan olmadı di mi maşallah
Canım Migros’ta oluyor
Şimdi 5M migrosa gidiyorum canim bulamazsam fileye bakicam
Orcan Altan diye bir doktor takip ediyorum yoğurtla başlatıyor ek gıdaya canım bir bak onun paylaşımlarına
Hemen bakayim kuzum o zaman bu akşam yoğurt mayalayim ben
File de var kuzu
Tamam canim sağol migrosta bulamazsam bakicam oraya da
Yaaa maşallahhhh ekin şuan 5 aylık oldu mu
4,5 aylik canim 10 güne 5 ay olucak
Aha haaa oyle olur zaten sen keyfine bakarsin da Ekin bakmaz mi
Annem altını açmış alt açma örtüsüne yatırmış sele serpe yatıyor halinden çok memnun
Yogurdu da 5. Ay da tattir canim zaten ek gida da yogurt bas taci sen onu da tattir bence
Tamam canim mayalayim bugün onu da
Carrefoursa da gördüm canım
Sağol kuzum
Yok canim ne sorun olacak bişi olmaz

Masallah her seyi de guzel canim. Sen Sadece emziriyor musun?Bu aylarda herkesin sanirim kilo alimi dustu.Onceki aylar kac aliyordu?
Evet sadece emziriyorum,bir de benim sütüm öyle bol olan sütlerden değil.Azaldığını düşünüyorum sütümün.Ben mama vermeme gerek var mı diye sorunca ordaki hemşire kg alımı normal dedi

Aslında döküntü tek başına yeterli olmuyor. Bana en önemli belirtiler kilo alamaması, kanlı kaka, geçmeyen sürekli tekrarlayan pişik demişti doktorumuz. Atopik olabilir özel bir şampuan ve krem kullaniyor musunuz benim oğlumun da kulaklarında kuruluk vardı doktor mustelanin atopia diye kremini önerdi

Lor peynir yapımı aslında kolay gibi canım , bence sen de becerikli bi bayana benziyorsun. Bi video da izlemiştim , kolayıma gelmişti benim

Arkadaşın için çok üzüldüm şimdi. İnşallah önemli bir durum olmamıştır

Bu annelerde alt açma olayi hepsinde var galiba annem bakarkende surekli altini acardi:)))

Evet sadece emziriyorum,bir de benim sütüm öyle bol olan sütlerden değil.Azaldığını düşünüyorum sütümün.Ben mama vermeme gerek var mı diye sorunca ordaki hemşire kg alımı normal dedi
Canim doymazsa zsten bebegin aglar huzursuz olur sana oyle geliyordur.Kilosu da kilo alimida gayet guzel zaten 1 ay sonra ek gida seruveni basliyor. Artik 500_600 alimi normal cunku sadece anne sutu aliyor.

Aşıları sorun olmaz bize sağlık ocağından 5. Ayını doldurmadan yaptır dediler illaki aynı gün olmak zorunda değilmiş
Teşekkür ederim canım
Afiyet bal şeker olsun ekintoşaaa

Bizde yarin doktora gitcez bakalim.kac kg olmus:)) su verdigimi sorcam burnunda nefes alirken et gibi cikan sesi sorcam hiriltiyi sorcam göze de randevu aldim 3. Ayda bebeklere yapilan bi test varmis galiba burda kimsede gormedim ama medikal park bide aile sagligi merkezindeki hemsire götürün dedi baska ne sorayim kizlar he bide menenjit asisini hangi ay da yaptiram.onu sorcam

Lor peynir yapımı aslında kolay gibi canım , bence sen de becerikli bi bayana benziyorsun. Bi video da izlemiştim , kolayıma gelmişti benim
Dimi? Ben de hep kendim yapmistim . Hem tatli olunca peynire alisma on asamasi oluyor. Ya da muratbey kasar cesit oluyor.

Ben hic karistirnadim canim kahvaltiliklari minseo her seyin tadini alsin istedim. Gene karistirmam. Tadini alinca buyudukce yiyecegi bilerek ve istahla yiyorlar. Karistiranlar 3yastan sonra sorun yasiyor genelde ...gozlemim :)

Kaşik mamalar hakkinda ne dusunuyorsunuz ek gida donemi icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…