Bizim puset ayni zamanda oto koltugu ama arabaya baglaninca dik pozisyona geliyor yani oturmasi gerekiyor bende henuz oturamadigi icin arabaya yatay seklinde koyuyorumKızlar bu puset oto koltuğu değil yatmıyor değil mi bunlar izmire gitmiştik yatıralım dedik rahat değil sanki kızce ya ? Altını destekledik ama ne bileyimEki Görüntüle 3267925
Annemi ariyorum yarim saatte bir arama artik çocuğun keyfi yerinde diyip kızıyorOo superEkinsiz hem de eve gidince sana hesapini sormasin
Evet canım bizim için büyük şans sahillere yakınlıkAyy doğru vallaa İzmirdeydin di mi canım sen? Benim cocuklugum üni hayatım izmirde geçt teyzem aliağada oturuyor dayım karşıyaka ananem de evka4 de oturuyordu aah aah:))) sen neresindensin? Bi de ne büyük şans İstanbulun denizine güvenilmez hijyen acısından
Gelin gidelim canimAyy bizi de götür, Bursa 50 derece filan
Ayyy çok heyecanlıKızlar dün akşam yemek yiyoruz Ekin de pusetinde bizi izliyor biz yemek yedikçe o ağzını açıp kapıyor sapirdatiyor o kadar komikti ki videoya çektimsanırım Ekin artik ek gidaya hazir yarin kabak tadimi ile basliyoruz
Bebeğin durumuna ve gelisimine bağlı dedi canim ama Ekin hazir yani çok eminimAyyy çok heyecanlıdoktor ne demişti canım tadıma başlama konusunda
Ben aynılarını kullanıyorum canım. Kabızlık yapmadı bizde ama kakasının rengi biraz koyulaştı doktorumuz normal dedi. Ana sağlığının verdiği d vitaminini ağzından çıkarıp içmiyordu bunları hiç ağzından çıkarmıyor içiyor kolay şekilde ben memnunum canım.Eki Görüntüle 3267928
Selam arkadaşlarım bugün doktor kontrolümüz vardı. Artık bunları kullanıcaz sizde kullananlar var mı? Arya kilo 7300 boy 63 cm olmuş çok şülür herşey güzel. Emerken sürekki kafa çevirmesini sordum korkma o meme reddi değil artık sosyalleşmek istiyor bütün sesleri benle konuşuyorlar sanıyor dediallahın tospikleri yaaaa 4.ay aşılarını olduk önlem amaçlı eve gelince çay kaşığından biraz fazla calpol verdim. Güneş kremi sordum 6. Ayından sonrası için bi güneş kremi önerdi ama ismini unuttum eşimde kaldı kağıt. Aşıyı sordum. Bu arada aşı biraz daha toprlanmış gibiydi akşam balaban krem sürdüm sabaha maşallah daha iyiydi ama bence kremle alakalı değil gerçekren te 3 kere falan iltihap aktı. Doktor da zaten öncesinde 3-4 kere iltihaplanıp kabuk olucak soyulcak tekrar kabuk olucak dedi. Oturma için kucağınızda biraz biraz oturtabilirsiniz henüz erken 1 ay sonra başlıcaz dedi. Böyle arkadaşlarım
Ben de 2 gündür kahvaltıda kaşığın ucuyla labne yoğurt tarzı şeyler veriyorum çok güzel yiyor canım. Oğlumun favorisi labne oldu yalana yalana yiyor maşallah. 2 haftaya kadar sebze tadimlarina da başlayacağım haşlama aparatı aldım onun gelmesini bekliyorum ben. Yerken izlemek çok güzel oluyor çok seviyorum bir şeyler yedirmeyiKızlar dün akşam yemek yiyoruz Ekin de pusetinde bizi izliyor biz yemek yedikçe o ağzını açıp kapıyor sapirdatiyor o kadar komikti ki videoya çektimsanırım Ekin artik ek gidaya hazir yarin kabak tadimi ile basliyoruz
İnşallah canımİnşallah iş yükün hep böyle devam eder canımşuan hangi şehirdesin çevrende yok mu güvenebilecegin biri
Canım Migros’ta oluyorKızlar tatlı patates hangi markette oluyor biliyor musunuz?
Orcan Altan diye bir doktor takip ediyorum yoğurtla başlatıyor ek gıdaya canım bir bak onun paylaşımlarınaBebeğin durumuna ve gelisimine bağlı dedi canim ama Ekin hazir yani çok eminim5. Ayda baslayabilirsin demişti. Ben yarin yavastan baslicam zaten 1-2 çay kaşığı tadacak maksat kati gida ve yutmayı öğrensin. Yoğurdu kimi doktor 6. Ay sonrasi verin diyor napsam onda kararsizim acaba beklesem mi yoksa versem mi acaba
İlk gören hediye alırİşte dişimsii bişiyyyy teyseleriii
File de var kuzuKızlar tatlı patates hangi markette oluyor biliyor musunuz?
Yaaa maşallahhhh ekin şuan 5 aylık oldu muKızlar dün akşam yemek yiyoruz Ekin de pusetinde bizi izliyor biz yemek yedikçe o ağzını açıp kapıyor sapirdatiyor o kadar komikti ki videoya çektimsanırım Ekin artik ek gidaya hazir yarin kabak tadimi ile basliyoruz
Aha haaa oyle olur zaten sen keyfine bakarsin da Ekin bakmaz miAnnemi ariyorum yarim saatte bir arama artik çocuğun keyfi yerinde diyip kızıyorEvde 1 saatteb fazla uyumaz annem 11.30 da uyutmus hala uyuyormuş
Evet canım bizim için büyük şans sahillere yakınlıknerde okudun dokuz Eylül mü? Biz torbali tarafindayiz gümüldür Özdere Seferihisar falan yakın bize
Gelin gidelim canim
Yogurdu da 5. Ay da tattir canim zaten ek gida da yogurt bas taci sen onu da tattir benceBebeğin durumuna ve gelisimine bağlı dedi canim ama Ekin hazir yani çok eminim5. Ayda baslayabilirsin demişti. Ben yarin yavastan baslicam zaten 1-2 çay kaşığı tadacak maksat kati gida ve yutmayı öğrensin. Yoğurdu kimi doktor 6. Ay sonrasi verin diyor napsam onda kararsizim acaba beklesem mi yoksa versem mi acaba
Bugün herkesin aşı günü ve kontörlü herhaldeBizde bugün 4. ay kontrollerimizi ve aşılarımızı olduk. Gelişimi normal ilerliyormuş bir sıkıntı görmedi çok şükür. Kan damlasına başlattı, sağlık ocağının verdiğini sordum kullanabilirsin dedi onu kullanacağım. D vitaminine de devam ediyoruz.
Menenjit aşısını zorunlu aşılar bittikten sonra 10. Ay gibi yaparız çok yüklenmeye gerek yok dedi. Zaten bir sonraki ay rota 2. doz yapılacak.
Destekli oturtmak ve ek gıda için de erken olduğunu söyledi. Zaten bende ek gıdayı 6. Aydan önce istemiyordum.
Günde yarım saat falan güneşe çıkar gerçek d vitamini de alsın dedi. İstersen yüzdürebilirsin dedi. Belki haftaya akşamüzerleri 4 gibi olmak kaydıyla yüzmeye gideriz
Kilosu bana az geliyor, bu ay 500 gr almış ama doktorum normal dedi bu yüzden içim rahatladı. Kilosu 6100 gr boyu 62 cm.
İnşallah aşılar ateş yapmaz kızıma. İlk dozları yapmamıştı.
Masallah her seyi de guzel canim. Sen Sadece emziriyor musun?Bu aylarda herkesin sanirim kilo alimi dustu.Onceki aylar kac aliyordu?Bugün herkesin aşı günü ve kontörlü herhaldeBizde şimdi çıktık.Aşı öncesinde bir çay kaşığından biraz fazla calpol verdim,ateşi çıkmaz umarım ya Bu ay 7250 olmuş,boy da 65 cm.Bu ay 600 gr almış bu durumda .Bu sıcakta kg almıyorlar sanki ya Kafasındaki bıngıldakı kontrol etti d vitamini bazen aksatıyordum düzenli kullanın dedi.Biz de kan damlasını başlatılıyoruz bugün itibarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?