2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Oglum 4.atagi yasiyor kizlar 2 gundur. Bu kadar mi huyu degisir ya bi bebegin birden emzigi elimizle tutarak uyutuyorduk, ozellikle esim ki Bana kolaylik oluyordu. Asla istemiyor 2 gundur. Tam meme duskunu oldu. Surekli emiyor uykuya zor daliyor ve kisacik uyuyor ve cok sicriyor. Ah ah yandim bu sicaklarda ki ne yandim...

Evet deu tarih öğretmenliğini yarıda bıraktım hemşireliğe geçtim canım

Sicaklarda sinir katsayim bi hayli artiyor benimde:)

Lor peynir yapımı aslında kolay gibi canım , bence sen de becerikli bi bayana benziyorsun. Bi video da izlemiştim , kolayıma gelmişti benim
Kuzum o süt kesiği işte yapılır basit ama bebek loru peynir altı suyundan yapılıyormuş çok faydalı kısmı yani. Bizim yaptığımız lorda kazein proteini daha yüksek

Benim oglum ilk baslarda karisim sevmezdi ben hep peynir zeytin yumurta ayri ayri verdim ama 1 yasinda zeytin harici tek tek yemek.istemedi çilbir yaptim,kuymak yaptim peynir ve yumurtayi anca o sekilde yedirebildim. Ama 2.5 3 yasina gelince yine tek tek yemeye basladi simdi mesela peynirini zeytinini yumurta cesitlerinin her turlusunu yiyor. Bence kizlar ekgida doneminde kendinizi cok kasmayin dogal ve saglikli besinler olduktan sonra yeri geldi karisim yapilir yeri geldi tek tek verilebilir her gun ayni sekilde verildiginde bebeklerde bikiyorlar canim

Bu annelerde alt açma olayi hepsinde var galiba annem bakarkende surekli altini acardi:)))
Çok seviyor ama bebişler de rahatliyorlar
Teşekkür ederim canım

Afiyet bal şeker olsun ekintoşaaa
Sağol kuzum migrosta buldum Ekin'in sayesinde ben de ilk kez tadicam
Beb de ilk etapta ayri ayri vericem canım karışımlar da lezzetli oluyor ya yaparim ben hep tek düze bebeklere de yazık
Kaşik mamalar hakkinda ne dusunuyorsunuz ek gida donemi icin?
İçeriği temiz katkisiz ürünler var çok zor durumlarda tercih edilebilir mesela dışardasin yedirecek bişey bulamadin kurtarici olabilir canim ama sürekli gerek yok bence
Evet deu tarih öğretmenliğini yarıda bıraktım hemşireliğe geçtim canım
Sağlık çalışanlarının yeri bende ayrı benim eşimde anestezist

Klimasiz çıldırsin 24 derece düşük fan havaya vererek açın çocukta rahatlar diğer odalara da gelir serinlik canım biz dün gece klima ile yattik mesela çok sıcaktı

O ataği tanimiyorum dedim size tanitmayin banaBakalim benim kinde nasil etki gosterecekAllah yardimcimiz olsun

Bende de kucuk gelen kiyafetler var bazisi hic giyilmemis hamiş bi arkim var ama giyilmiş kiyafetleri vermeyi teklif etsem.ayip olurmu diye düşünüyorum bende
Çok yakınsa sorun etmez bence. Ben yakın arkadaşımın teklifini sorun etmezdim
Kızlar sizler bebeklerinize su veriyor musunuz ???
Günde 1-2 çay kaşığı veriyorum
Dün ben de armut yerken, bi heyecanlandı. Ağzına tuttum armutu şapır şupur yalandı
3. Ayda göz testini yaptirdik biz, göz doktoruna gitmemizi söylemişti çocuk doktorumuz. Goz doktoru ışıkla gözüne baktı , ışık takibi yaptırdı o kadar
Ek gıdaya geçince ben kendim deneyeceğim lor hatta labne yapan bile var. Denerim.olursa kendim devam ederim .

Kaşik mamalar hakkinda ne dusunuyorsunuz ek gida donemi icin?
Ben ilk oğluma kullanmıştım mesela dışarı çıkacaksam, yolculuğa gideceksem pratik olması açısından

Benimki 17 gündür boyle. Uyurken ağlama krizi, uyanınca ağlama krizi. Gülerken aniden bi efkarlanıyor sonra gene ağlama krizi. Gece sürekli ayakta , ayağımın arkası su topladı artık

Fırında çok güzel oluyor

O ataği tanimiyorum dedim size tanitmayin banaBakalim benim kinde nasil etki gosterecekAllah yardimcimiz olsun
Allah tan simdilik memeye duskun. Red olur diye korkuyordum... Ben de tanimiyordum da vallahi tanimamak mumkun degilmis . ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…