Evet deu tarih öğretmenliğini yarıda bıraktım hemşireliğe geçtim canımAnnemi ariyorum yarim saatte bir arama artik çocuğun keyfi yerinde diyip kızıyorEvde 1 saatteb fazla uyumaz annem 11.30 da uyutmus hala uyuyormuş
Evet canım bizim için büyük şans sahillere yakınlıknerde okudun dokuz Eylül mü? Biz torbali tarafindayiz gümüldür Özdere Seferihisar falan yakın bize
Gelin gidelim canim
Hic kullanmadim canim... Onun yerine ceviz muz badem, yogurt yedirin daha iyi ..Kaşik mamalar hakkinda ne dusunuyorsunuz ek gida donemi icin?
Sicaklarda sinir katsayim bi hayli artiyor benimde:)Oglum 4.atagi yasiyor kizlar 2 gundur. Bu kadar mi huyu degisir ya bi bebegin birdenemzigi elimizle tutarak uyutuyorduk, ozellikle esim ki Bana kolaylik oluyordu. Asla istemiyor 2 gundur. Tam meme duskunu oldu. Surekli emiyor uykuya zor daliyor ve kisacik uyuyor ve cok sicriyor. Ah ah yandim bu sicaklarda ki ne yandim...
Tam da duzene gitmisti bir ay gene ... Neyse saglik olsun sukur ne yapalimSicaklarda sinir katsayim bi hayli artiyor benimde:)
Kuzum o süt kesiği işte yapılır basit ama bebek loru peynir altı suyundan yapılıyormuş çok faydalı kısmı yani. Bizim yaptığımız lorda kazein proteini daha yüksekLor peynir yapımı aslında kolay gibi canım , bence sen de becerikli bi bayana benziyorsun. Bi video da izlemiştim , kolayıma gelmişti benim
Ankaradayim ben ama buranin sicagi çöl sicagi gibi mubarek nem yok ama kupkuru havasida kuru ve sicakTam da duzene gitmisti bir ay gene ... Neyse saglik olsun sukur ne yapalimdimi sicak Istanbulda cekilmiyor ya...
Benim oglum ilk baslarda karisim sevmezdi ben hep peynir zeytin yumurta ayri ayri verdim ama 1 yasinda zeytin harici tek tek yemek.istemedi çilbir yaptim,kuymak yaptim peynir ve yumurtayi anca o sekilde yedirebildim. Ama 2.5 3 yasina gelince yine tek tek yemeye basladi simdi mesela peynirini zeytinini yumurta cesitlerinin her turlusunu yiyor. Bence kizlar ekgida doneminde kendinizi cok kasmayin dogal ve saglikli besinler olduktan sonra yeri geldi karisim yapilir yeri geldi tek tek verilebilir her gun ayni sekilde verildiginde bebeklerde bikiyorlar canimDimi? Ben de hep kendim yapmistim . Hem tatli olunca peynire alisma on asamasi oluyor. Ya da muratbey kasar cesit oluyor.
Ben hic karistirnadim canim kahvaltiliklariminseo her seyin tadini alsin istedim. Gene karistirmam. Tadini alinca buyudukce yiyecegi bilerek ve istahla yiyorlar. Karistiranlar 3yastan sonra sorun yasiyor genelde ...gozlemim :)
Çok seviyor ama bebişler de rahatliyorlarBu annelerde alt açma olayi hepsinde var galiba annem bakarkende surekli altini acardi:)))
Sağol kuzum migrosta buldum Ekin'in sayesinde ben de ilk kez tadicamTeşekkür ederim canım
Afiyet bal şeker olsun ekintoşaaa
Beb de ilk etapta ayri ayri vericem canım karışımlar da lezzetli oluyor ya yaparim ben hep tek düze bebeklere de yazıkDimi? Ben de hep kendim yapmistim . Hem tatli olunca peynire alisma on asamasi oluyor. Ya da muratbey kasar cesit oluyor.
Ben hic karistirnadim canim kahvaltiliklariminseo her seyin tadini alsin istedim. Gene karistirmam. Tadini alinca buyudukce yiyecegi bilerek ve istahla yiyorlar. Karistiranlar 3yastan sonra sorun yasiyor genelde ...gozlemim :)
İçeriği temiz katkisiz ürünler var çok zor durumlarda tercih edilebilir mesela dışardasin yedirecek bişey bulamadin kurtarici olabilir canim ama sürekli gerek yok benceKaşik mamalar hakkinda ne dusunuyorsunuz ek gida donemi icin?
Sağlık çalışanlarının yeri bende ayrı benim eşimde anestezistEvet deu tarih öğretmenliğini yarıda bıraktım hemşireliğe geçtim canım
Canim eger loru kendin yaparsan lor suyunu ayir buzluga at corbalarinda kullan cok faydaliKuzum o süt kesiği işte yapılır basit ama bebek loru peynir altı suyundan yapılıyormuş çok faydalı kısmı yani. Bizim yaptığımız lorda kazein proteini daha yüksek
Klimasiz çıldırsin 24 derece düşük fan havaya vererek açın çocukta rahatlar diğer odalara da gelir serinlik canım biz dün gece klima ile yattik mesela çok sıcaktıOglum 4.atagi yasiyor kizlar 2 gundur. Bu kadar mi huyu degisir ya bi bebegin birdenemzigi elimizle tutarak uyutuyorduk, ozellikle esim ki Bana kolaylik oluyordu. Asla istemiyor 2 gundur. Tam meme duskunu oldu. Surekli emiyor uykuya zor daliyor ve kisacik uyuyor ve cok sicriyor. Ah ah yandim bu sicaklarda ki ne yandim...
Tamam canim aklimda olsun bi de organik tavuk alip haslayacagim tiftip difrize atacağım kolay olur yemeklere geçinceCanim eger loru kendin yaparsan lor suyunu ayir buzluga at corbalarinda kullan cok faydali
O ataği tanimiyorum dedim size tanitmayin banaOglum 4.atagi yasiyor kizlar 2 gundur. Bu kadar mi huyu degisir ya bi bebegin birdenemzigi elimizle tutarak uyutuyorduk, ozellikle esim ki Bana kolaylik oluyordu. Asla istemiyor 2 gundur. Tam meme duskunu oldu. Surekli emiyor uykuya zor daliyor ve kisacik uyuyor ve cok sicriyor. Ah ah yandim bu sicaklarda ki ne yandim...
Çok yakınsa sorun etmez bence. Ben yakın arkadaşımın teklifini sorun etmezdimBende de kucuk gelen kiyafetler var bazisi hic giyilmemis hamiş bi arkim var ama giyilmiş kiyafetleri vermeyi teklif etsem.ayip olurmu diye düşünüyorum bende
Günde 1-2 çay kaşığı veriyorumKızlar sizler bebeklerinize su veriyor musunuz ???
Dün ben de armut yerken, bi heyecanlandı. Ağzına tuttum armutu şapır şupur yalandıKızlar dün akşam yemek yiyoruz Ekin de pusetinde bizi izliyor biz yemek yedikçe o ağzını açıp kapıyor sapirdatiyor o kadar komikti ki videoya çektimsanırım Ekin artik ek gidaya hazir yarin kabak tadimi ile basliyoruz
3. Ayda göz testini yaptirdik biz, göz doktoruna gitmemizi söylemişti çocuk doktorumuz. Goz doktoru ışıkla gözüne baktı , ışık takibi yaptırdı o kadarBizde yarin doktora gitcez bakalim.kac kg olmus:)) su verdigimi sorcam burnunda nefes alirken et gibi cikan sesi sorcam hiriltiyi sorcam göze de randevu aldim 3. Ayda bebeklere yapilan bi test varmis galiba burda kimsede gormedim ama medikal park bide aile sagligi merkezindeki hemsire götürün dedi baska ne sorayim kizlar he bide menenjit asisini hangi ay da yaptiram.onu sorcam
Ek gıdaya geçince ben kendim deneyeceğim lor hatta labne yapan bile var. Denerim.olursa kendim devam ederim .Dimi? Ben de hep kendim yapmistim . Hem tatli olunca peynire alisma on asamasi oluyor. Ya da muratbey kasar cesit oluyor.
Ben ilk oğluma kullanmıştım mesela dışarı çıkacaksam, yolculuğa gideceksem pratik olması açısındanKaşik mamalar hakkinda ne dusunuyorsunuz ek gida donemi icin?
Umarım hiç tanimak zorunda kalmazsinO ataği tanimiyorum dedim size tanitmayin banaBakalim benim kinde nasil etki gosterecek Allah yardimcimiz olsun
Bu güzel fikirleri not ediyorum hemen ,Canim eger loru kendin yaparsan lor suyunu ayir buzluga at corbalarinda kullan cok faydali
Benimki 17 gündür boyle. Uyurken ağlama krizi, uyanınca ağlama krizi. Gülerken aniden bi efkarlanıyor sonra gene ağlama krizi. Gece sürekli ayakta , ayağımın arkası su topladı artıkOglum 4.atagi yasiyor kizlar 2 gundur. Bu kadar mi huyu degisir ya bi bebegin birdenemzigi elimizle tutarak uyutuyorduk, ozellikle esim ki Bana kolaylik oluyordu. Asla istemiyor 2 gundur. Tam meme duskunu oldu. Surekli emiyor uykuya zor daliyor ve kisacik uyuyor ve cok sicriyor. Ah ah yandim bu sicaklarda ki ne yandim...
Fırında çok güzel oluyorÇok seviyor ama bebişler de rahatliyorlar
Sağol kuzum migrosta buldum Ekin'in sayesinde ben de ilk kez tadicam
Beb de ilk etapta ayri ayri vericem canım karışımlar da lezzetli oluyor ya yaparim ben hep tek düze bebeklere de yazık
İçeriği temiz katkisiz ürünler var çok zor durumlarda tercih edilebilir mesela dışardasin yedirecek bişey bulamadin kurtarici olabilir canim ama sürekli gerek yok bence
Sağlık çalışanlarının yeri bende ayrı benim eşimde anestezist
Allah tan simdilik memeye duskun. Red olur diye korkuyordum... Ben de tanimiyordum da vallahi tanimamak mumkun degilmis . ..O ataği tanimiyorum dedim size tanitmayin banaBakalim benim kinde nasil etki gosterecek Allah yardimcimiz olsun
Oyle bir secenek var miUmarım hiç tanimak zorunda kalmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?