Evet, durduk yere aglayip duruyor ya hep kucakta gezdir dio. Gezdirince de bi sure sonra gene agliyor. Yapacak bir sey kalmiyor...caresizlik cok fazla...Benimki 17 gündür boyle. Uyurken ağlama krizi, uyanınca ağlama krizi. Gülerken aniden bi efkarlanıyor sonra gene ağlama krizi. Gece sürekli ayakta , ayağımın arkası su topladı artık
Ay evet beslensinler de diger turlu idare ediliyor.Allah tan simdilik memeye duskun. Red olur diye korkuyordum... Ben de tanimiyordum da vallahi tanimamak mumkun degilmis . ..
Ben de takip etmiyordum daYa ben hiç takip etmediğimden mi bilmiyorum ama çok çok anladığım bir zaman dilimi değil atak
25 gun muydu atak, 35 mi ? Ne olur 25 olsunBenimki 17 gündür boyle. Uyurken ağlama krizi, uyanınca ağlama krizi. Gülerken aniden bi efkarlanıyor sonra gene ağlama krizi. Gece sürekli ayakta , ayağımın arkası su topladı artık
Oooyyyyyyyy maşallahhhİşte dişimsii bişiyyyy teyseleriii
Bizim 25 sürdü canim 15 gün ile 35 gün arasi değişiyormuş25 gun muydu atak, 35 mi ? Ne olur 25 olsun
Süt ve yoğurda pekmez katılmasının zararlı olduğu görüşü, pekmezde bulunan kan yapıcı demir ile süt ve yoğurtta bulunan kemik geliştirici kalsiyum arasındaki zıt etkileşimdir.
Migrosta görüyorum ben hepKızlar tatlı patates hangi markette oluyor biliyor musunuz?
Bende bugün kullanmaya başladım,hemen emzirme sonrası değil ama biraz tokken verilmeli bence yoksa kusan bir bebekse benim oğlum gibi ortalık batabilirKizlar siz bu kan damlasini ne zaman veriyorsunuz açlık tokluk farkediyor mu? Ben de bugün başlicam sidefer aldim kullanan var mi?
Canım sofrada kahvaltı yaparken sütaşın labnesi vardı verdim valla. Labnenin bebeklere göre olanı var mı bilmiyorum. Ben o kadar ince ince her şeyin organiğini araştırmayı düşünmüyorum açıkçası. Onlar da ne kadar sağlıklı ortamlarda yapılıyor kim bilir. Bebek irmiği, bebek tarhanası falan almayı düşünüyorum bir de bebek loru alırım eğer sen düzgün bir yer bulursan. Diğerlerini bizim yediklerimizden vereceğim ben canım. Yogurt mayalama isini düşünüyorum ben. Hiç mayalamadım daha önce annem de bilmiyor nasıl yapıyorsunuz siz ekşi olmaması için?Labneyi nerden aldın canım ben de bebek loru Alıcam normal lorlar aslında süt kesiğiymis ve yüksek oranda kazein içeriyormus bebek lorunda yüksek oranda protein ve kalsiyum bulunuyormuş bi araştırıp güvenilir yerdeb sipariş vereceğim. Labne avokado çekilmiş ceviz yumurta sarısı karışımı mükemmel kahvaltı olur
Elin yağlı ise başına süreceksin... Boşver napıcan bazıları böyle yarali parmağa işemez derler ya o hesapinstagramda falan story paylaş gören bilen biri çıkar illaki
Bu neeeeeeeeeeeeeateş falan olmadı di mi maşallah
Şimdi 5M migrosa gidiyorum canim bulamazsam fileye bakicam
Hemen bakayim kuzum o zaman bu akşam yoğurt mayalayim ben
Tamam canim sağol migrosta bulamazsam bakicam oraya da
4,5 aylik canim 10 güne 5 ay olucak
Annem altını açmış alt açma örtüsüne yatırmış sele serpe yatıyor halinden çok memnun
Tamam canim mayalayim bugün onu da
Sağol kuzum
Yok canim ne sorun olacak bişi olmaz
Ben 2 saniye yanından ayrılsam kıyamet kopuyor canım. Başkasının kucağında bile olsa bir gözü hep bende. Beni göremezse ağlamaya başlıyor.Bebekleriniz kendi kendine oynuyormu ya uyanikken surekli yaninda istiyor beni. Ayri kanepelerde bile.yatamioz:)
Doktorumuz beslendikten 1 saat sonra verin dedi canım. Ne çok tok ne çok ac olsun dedi. En güzel öyle emiliyormuş.Kizlar siz bu kan damlasini ne zaman veriyorsunuz açlık tokluk farkediyor mu? Ben de bugün başlicam sidefer aldim kullanan var mi?
Teşekkür ederim bana da bir şeyler dedi de unuttum söylediğiniDoktorumuz beslendikten 1 saat sonra verin dedi canım. Ne çok tok ne çok ac olsun dedi. En güzel öyle emiliyormuş.
Ben de doktorun ne dediğini bir tek ben unutuyorum sanıyordumTeşekkür ederim bana da bir şeyler dedi de unuttum söylediğini
Ben hiç gerilmiyorum da adama o kadar çok soru soruyorum ki aldığım cevaplar birbirine giriyorBen de doktorun ne dediğini bir tek ben unutuyorum sanıyordumBir dahakine ses kaydı alıcam o kadar geriliyorum ki eşim olmasa neyi kontrol etti neyi önerdi hiçbiri kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?