2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benimki 17 gündür boyle. Uyurken ağlama krizi, uyanınca ağlama krizi. Gülerken aniden bi efkarlanıyor sonra gene ağlama krizi. Gece sürekli ayakta , ayağımın arkası su topladı artık
Evet, durduk yere aglayip duruyor ya hep kucakta gezdir dio. Gezdirince de bi sure sonra gene agliyor. Yapacak bir sey kalmiyor...caresizlik cok fazla...

Ya ben hiç takip etmediğimden mi bilmiyorum ama çok çok anladığım bir zaman dilimi değil atak
Ben de takip etmiyordum da minseo bahsedince baktim. En azindan kendimi hazirladim, daha toleransim yuksek sanki ... Benim ilk 3 aylik yasadigim kadar zor degil ama 2 gundur. Cok cok zordu oglum... 2 ay 3 haftalik olunca rahatladik. 3 haftadir iyiydi simdi atak cikti saglik olsun gecer gider ...

Benim bebiş de atak döneminde. Uykuya direnme hali, iştahsızlık, sürekli kucak isteme

Kızlar bu arada süt ürünleri ile pekmez karistirilmiyormus aklinizda olsun. Yoğurtla sütle karistirmayin
Süt ve yoğurda pekmez katılmasının zararlı olduğu görüşü, pekmezde bulunan kan yapıcı demir ile süt ve yoğurtta bulunan kemik geliştirici kalsiyum arasındaki zıt etkileşimdir.

Bebekleriniz kendi kendine oynuyormu ya uyanikken surekli yaninda istiyor beni. Ayri kanepelerde bile.yatamioz:)

Kizlar siz bu kan damlasini ne zaman veriyorsunuz açlık tokluk farkediyor mu? Ben de bugün başlicam sidefer aldim kullanan var mi?

Kizlar siz bu kan damlasini ne zaman veriyorsunuz açlık tokluk farkediyor mu? Ben de bugün başlicam sidefer aldim kullanan var mi?
Bende bugün kullanmaya başladım,hemen emzirme sonrası değil ama biraz tokken verilmeli bence yoksa kusan bir bebekse benim oğlum gibi ortalık batabilir

Canım sofrada kahvaltı yaparken sütaşın labnesi vardı verdim valla. Labnenin bebeklere göre olanı var mı bilmiyorum. Ben o kadar ince ince her şeyin organiğini araştırmayı düşünmüyorum açıkçası. Onlar da ne kadar sağlıklı ortamlarda yapılıyor kim bilir. Bebek irmiği, bebek tarhanası falan almayı düşünüyorum bir de bebek loru alırım eğer sen düzgün bir yer bulursan. Diğerlerini bizim yediklerimizden vereceğim ben canım. Yogurt mayalama isini düşünüyorum ben. Hiç mayalamadım daha önce annem de bilmiyor nasıl yapıyorsunuz siz ekşi olmaması için?
Bebekleriniz kendi kendine oynuyormu ya uyanikken surekli yaninda istiyor beni. Ayri kanepelerde bile.yatamioz:)
Ben 2 saniye yanından ayrılsam kıyamet kopuyor canım. Başkasının kucağında bile olsa bir gözü hep bende. Beni göremezse ağlamaya başlıyor.

Kızlar oto koltuğu ne kullanıyorsunuz? Bebek arabasının pusetini kullanıyorduk ama gidip geldiğimiz yollar çok kötü. Daha emniyetli bir şey olsun istiyorum ..

kizlar biraz da motivasyon videosu

Ben de doktorun ne dediğini bir tek ben unutuyorum sanıyordum Bir dahakine ses kaydı alıcam o kadar geriliyorum ki eşim olmasa neyi kontrol etti neyi önerdi hiçbiri kalmaz
Ben hiç gerilmiyorum da adama o kadar çok soru soruyorum ki aldığım cevaplar birbirine giriyor en iyisi içeri girmeden aç telefonun ses kaydini dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…