Valla takip ettiğim bir doktor vardi isofixli alın diyorduKızlar oto koltuğu ne kullanıyorsunuz? Bebek arabasının pusetini kullanıyorduk ama gidip geldiğimiz yollar çok kötü. Daha emniyetli bir şey olsun istiyorum ..
Ben de aynı her telden çalıyorumBen hiç gerilmiyorum da adama o kadar çok soru soruyorum ki aldığım cevaplar birbirine giriyoren iyisi içeri girmeden aç telefonun ses kaydini dursun
Evet bir sürü marka model var kiminin fiyatı çok uçukValla takip ettiğim bir doktor vardi isofixli alın diyordu
Bazen indirime giriyor e bebekte istersen indimleri takip et ona göre alirsinBen de aynı her telden çalıyorum
Evet bir sürü marka model var kiminin fiyatı çok uçuk
Be safe aldık daha kullanmadık canımKızlar oto koltuğu ne kullanıyorsunuz? Bebek arabasının pusetini kullanıyorduk ama gidip geldiğimiz yollar çok kötü. Daha emniyetli bir şey olsun istiyorum ..
Ben şampuan olarak bioderma aldım. Bugün doktora gittik. Dış etkenlerden olmuş gibi dedi. Tam besin alerjisi den şüpjelenmedi. Ama besinlere de dikkat edin dedi. Biodermaya geçmen iyi olmuş dedi. Dalin kuruluk yapıyor dedi.Aslında döküntü tek başına yeterli olmuyor. Bana en önemli belirtiler kilo alamaması, kanlı kaka, geçmeyen sürekli tekrarlayan pişik demişti doktorumuz. Atopik olabilir özel bir şampuan ve krem kullaniyor musunuz benim oğlumun da kulaklarında kuruluk vardı doktor mustelanin atopia diye kremini önerdi
Aa sevindim. Insallah 15 o zamanBizim 25 sürdü canim 15 gün ile 35 gün arasi değişiyormuş
Çok fark var ama alından ölçmeyi önermiyorlar pek. Koltuk altından ölçebiliyor musunBir de anlından ölcünce 38.0 kulaktan 35.4 hangisi dogru
MaalesefÇok fark var ama alından ölçmeyi önermiyorlar pek. Koltuk altından ölçebiliyor musun
Biz de aynı durumdayız yeni başladı. Şimdi annemlerin yanındayım şehirdışında. Onlar yardımcı oluyorlar sağolsunlar ama döndüğümde ne yapacam hiç bilmiyorumOglum 4.atagi yasiyor kizlar 2 gundur. Bu kadar mi huyu degisir ya bi bebegin birdenemzigi elimizle tutarak uyutuyorduk, ozellikle esim ki Bana kolaylik oluyordu. Asla istemiyor 2 gundur. Tam meme duskunu oldu. Surekli emiyor uykuya zor daliyor ve kisacik uyuyor ve cok sicriyor. Ah ah yandim bu sicaklarda ki ne yandim...
Canım muhtemelen kulaktan ölçüm doğrudur çünkü alından ölçünce her seferde farklı sonuç çıkıyor doktorlar önermiyordu o yüzdenMaalesef(
Cok kolay gelsinBiz de aynı durumdayız yeni başladı. Şimdi annemlerin yanındayım şehirdışında. Onlar yardımcı oluyorlar sağolsunlar ama döndüğümde ne yapacam hiç bilmiyorum
Evet kuzum varmış daha önce hiç ihtiyaç olmadığı için dikkatimi çekmemişMigrosta görüyorum ben hep
Ekin kustuğu için tüm takviyelerini uyutmadan önce veriyorum kuzumKizlar siz bu kan damlasini ne zaman veriyorsunuz açlık tokluk farkediyor mu? Ben de bugün başlicam sidefer aldim kullanan var mi?
Öyle tabi canim her seyin organigine ulaşmak zor sadece tavukta dikkat edicem ben ona çünkü yediğimiz tavuklar hiç saglikli değil hızlı büyüsün diye hep ilaç vuruluyorlarCanım sofrada kahvaltı yaparken sütaşın labnesi vardı verdim valla. Labnenin bebeklere göre olanı var mı bilmiyorum. Ben o kadar ince ince her şeyin organiğini araştırmayı düşünmüyorum açıkçası. Onlar da ne kadar sağlıklı ortamlarda yapılıyor kim bilir. Bebek irmiği, bebek tarhanası falan almayı düşünüyorum bir de bebek loru alırım eğer sen düzgün bir yer bulursan. Diğerlerini bizim yediklerimizden vereceğim ben canım. Yogurt mayalama isini düşünüyorum ben. Hiç mayalamadım daha önce annem de bilmiyor nasıl yapıyorsunuz siz ekşi olmaması için?
Bizim de oldu canim bu aşıda kafa ateşi çok fazla oluyor ya kafa 38 çıkıyordu vücut 36,5 bizim de calpol verebilirsin 2,5-3 ml kadar onun dışında beklemekten başka çare yok ama merak etme çok yükselmiyor sonra yavaş yavaş düşüyor şuan vücut savaşıyor antikorlarla hastaliga bağışıklık kazanıyor bu yüzden de ateş yapiyor malesefKızlar sabah 4. Ay asımızı olduk öğleden beri ateş 37.4-37.8 arasında gidip geliyor calpol verdim koltuk altını nemli bezle sildim ama cocugun bası yanıyoe gibi ne zaman gecer bu
Kulak ve koltuk alti en iyisiBir de anlından ölcünce 38.0 kulaktan 35.4 hangisi dogru
İnşallah 5 gün olur arkadaşım Allah düşmanıma vermesin bu atağıAa sevindim. Insallah 15 o zaman
Felaket uykusu diyorlar canim buna. Gündüz hiç uyumayinca ya da 40 dk dan az uykular yaptiklarinda gece böyle bağıra çağıra uyanıyorlar uykudan. Tabi nazar da olabilir ama muhtemelen benim dediğim ile alakali yine de sen bi nazar duasi okuyup bi yüzünü yıka bebişinYa kizlar ben korkmaya basladim eskiden sadece uyurken sicrayarak uyanirdi simdi en ufak seste bile sicrayip agliyor uyanikken bile. Yanina gittim sakinlestirmek icin bu sefer beni gorup korkup tekrar sicradi basladi aglamaya Nazara falanda inanmam ama asagi guneslendirmek icin indirdigimde bi kadin haykirarak sevdiydihayir o korkuyor ben ondan daha cok korkuyorum bugun hic uyumadı dogru dürüst uykusuzluktan olabilirmi
Canim dis.mi degil mi anlamadim ama ben oglumda tetagili cok kullandim cok faydasini gordum.Gunde en fazla 3 defa suruyordum sabah aksam oglen ama huysuzluk durumuna gore sadece gece yatarken de surebiliyordumKızlar nasılsınız? Bebişlerin diş belirtileri başladı mı. Bende durumlar vahim. Dünden beri huzursuz 4 ten sonra sürekli uyandı uyumadı normalde hiç ağlamaz uyandığında hep ağladı ellerini resmen çiğniyor. Dişleri gözüküyor sanki tetagil aldım daha önceden kullanan oldu mu 6 defa diyor günde çok fazla değil mi ya. Ben 1 defa kullanacağım o da yatmadan önce durmazsa artık 2 defa veririm. Meyve filesi iyi diyorlar ama benimkisi emzik emen çocuk onu bile atıyor parmaklarını çiğneyecek illaki. Dişlikleri tutuyor ama ağzına sokmuyor. Ben sokunca yalıyor sadece. Sonra tekrar ellerine. Çok huzursuz 5 dakkada uyuyan çocuk çok zor uyuyor.inşallah tetagil ile yarar doktor onu önerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?