2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben şampuan olarak bioderma aldım. Bugün doktora gittik. Dış etkenlerden olmuş gibi dedi. Tam besin alerjisi den şüpjelenmedi. Ama besinlere de dikkat edin dedi. Biodermaya geçmen iyi olmuş dedi. Dalin kuruluk yapıyor dedi.

Kızlar alin bugün sekiz kere bez değiştirdi ishal mi oldu anlamadım üçü kakaydı ama ev 27 derece kısa kollu zıbınla duruyor daha mi çok giydirsem

Biz de aynı durumdayız yeni başladı. Şimdi annemlerin yanındayım şehirdışında. Onlar yardımcı oluyorlar sağolsunlar ama döndüğümde ne yapacam hiç bilmiyorum

Kızlar nasılsınız? Bebişlerin diş belirtileri başladı mı. Bende durumlar vahim. Dünden beri huzursuz 4 ten sonra sürekli uyandı uyumadı normalde hiç ağlamaz uyandığında hep ağladı ellerini resmen çiğniyor. Dişleri gözüküyor sanki tetagil aldım daha önceden kullanan oldu mu 6 defa diyor günde çok fazla değil mi ya. Ben 1 defa kullanacağım o da yatmadan önce durmazsa artık 2 defa veririm. Meyve filesi iyi diyorlar ama benimkisi emzik emen çocuk onu bile atıyor parmaklarını çiğneyecek illaki. Dişlikleri tutuyor ama ağzına sokmuyor. Ben sokunca yalıyor sadece. Sonra tekrar ellerine. Çok huzursuz 5 dakkada uyuyan çocuk çok zor uyuyor. inşallah tetagil ile yarar doktor onu önerdi.

Eklentiler

• 543F8104-7538-49F0-99A7-E2E22FF29395.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 67
Ya kizlar ben korkmaya basladim eskiden sadece uyurken sicrayarak uyanirdi simdi en ufak seste bile sicrayip agliyor uyanikken bile. Yanina gittim sakinlestirmek icin bu sefer beni gorup korkup tekrar sicradi basladi aglamaya Nazara falanda inanmam ama asagi guneslendirmek icin indirdigimde bi kadin haykirarak sevdiydi hayir o korkuyor ben ondan daha cok korkuyorum bugun hic uyumadı dogru dürüst uykusuzluktan olabilirmi

Migrosta görüyorum ben hep
Evet kuzum varmış daha önce hiç ihtiyaç olmadığı için dikkatimi çekmemiş avokado,tatli patates,labne mayalamak için şişe süt ile maya aldim bakalım nasıl olcak
Kizlar siz bu kan damlasini ne zaman veriyorsunuz açlık tokluk farkediyor mu? Ben de bugün başlicam sidefer aldim kullanan var mi?
Ekin kustuğu için tüm takviyelerini uyutmadan önce veriyorum kuzum
Öyle tabi canim her seyin organigine ulaşmak zor sadece tavukta dikkat edicem ben ona çünkü yediğimiz tavuklar hiç saglikli değil hızlı büyüsün diye hep ilaç vuruluyorlar onun dışında sebzeyi de pazardan taze alirim. Yoğurt ben de ilk kez mayalicam a101 den 380 tl ye yoğurt makinesi aldim. Günlük şişe süt aldim narketten bir de yoğurt mayası aldım. 1 lt sütün içine mayayi döküp calkalicam sonra kavanozlara paylaştırcam sütü sabaha 10 saate falan mayalaniyormus bakalim
Kızlar sabah 4. Ay asımızı olduk öğleden beri ateş 37.4-37.8 arasında gidip geliyor calpol verdim koltuk altını nemli bezle sildim ama cocugun bası yanıyoe gibi ne zaman gecer bu
Bizim de oldu canim bu aşıda kafa ateşi çok fazla oluyor ya kafa 38 çıkıyordu vücut 36,5 bizim de calpol verebilirsin 2,5-3 ml kadar onun dışında beklemekten başka çare yok ama merak etme çok yükselmiyor sonra yavaş yavaş düşüyor şuan vücut savaşıyor antikorlarla hastaliga bağışıklık kazanıyor bu yüzden de ateş yapiyor malesef
Bir de anlından ölcünce 38.0 kulaktan 35.4 hangisi dogru
Kulak ve koltuk alti en iyisi
Aa sevindim. Insallah 15 o zaman
İnşallah 5 gün olur arkadaşım Allah düşmanıma vermesin bu atağı

Felaket uykusu diyorlar canim buna. Gündüz hiç uyumayinca ya da 40 dk dan az uykular yaptiklarinda gece böyle bağıra çağıra uyanıyorlar uykudan. Tabi nazar da olabilir ama muhtemelen benim dediğim ile alakali yine de sen bi nazar duasi okuyup bi yüzünü yıka bebişin

Canim dis.mi degil mi anlamadim ama ben oglumda tetagili cok kullandim cok faydasini gordum.Gunde en fazla 3 defa suruyordum sabah aksam oglen ama huysuzluk durumuna gore sadece gece yatarken de surebiliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…