2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Valla canim nazar denen sey var inanmasan da var yani uzerine oku devamli. Nazardan sebep sicriyor demiyorum ama nazar var yani.

Ay çok heyecanlii benim de gözüme hep o tatli patatesler çarpiyordu değişik olduklari için aslinda labneyi marketten alabilirsin organik labneler var diye biliyorum ama sen bilirsin ilk sebzelerden mi başlicaksin doktorlar başta meyve vermeyin yoksa sebzeleri yemezler diyor

Evet kuzum bunu aldim labne evet önce sebze eğer çok iştahlı yerse aralara meyve serpistircem filesine koyup veririm

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-04-21-35-45-709_com.whatsapp.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 71
Bağıra çağıra sevdi çocuğu değil mi?Bizim de kv nin komşusu öyle sevmişti geçen haftalarda, çocuk önce bi şaşırdı afalladı sonra gülme ağlama arası kalakaldı..Neyse aldım başka odaya götürdüm oğlumu o gün boyunca sıçrayarak ağladı,ben korktuğunu hissetmiştim.Yarına kadar geçecektir canım inşallah

Yüksek sesten çok irkiliyorlar ya travma yaratacaklar çocuklara

entropii nerelerdesin ya kaç gündür aklımdasın muhtemelen işe döndün ve çok yoğun geçiyor hayatin ama bir selamini özledik

2 saatte bir uyanip emzirme olayi bana zamaninda hayati sorgulatiyordu evet devam ediyor ama artik kendisi dönüp yüzüstü uyuyor eskiden uyumazdi rahat ettim nefessiz kalmiyor artik kendi kendini ayarliyor benim şüşkonun adi da kuzey ilerde kiz arkadasi olursa pusula şeklinde kolye alsin pusula da sadece kuzeyi göstersin hahsjwjd ismi koyduğumuzdan beri bunu hayal ediyorum ben

Ya kızlar benim saç dökülmesine bir de kepek eklendi. Hayatımın ilk defa bir döneminde kepekle uğraşıyorum. Var mı bu durumu yaşayan?

Canım bu genelde sessiz ortamda uyuyan çocuklarda oluyor kardeşimin oğlu da öyleydi çit sesine sıçrardı ben öyle olmasın diye hep seste uyuttum. Sese alışkın değil demekki. Müzikte uyutmayı dene istersen düzelir canım daha çok küçük alışır hemen.

Eşim dün gece bir hapsurdu Ekin uykusundan acı acı bağırarak uyanıp ağladı nerdeyse koca katili olacaktim annewith aklima sen geldin direk
ben gerçekten de böyle binayı ayağa kaldırarak hapşırmayı anlamıyorum. Benim eşimde öyle diyorum bağırma sessiz hapşır oldu nefeste almayın diyor ben de diyorum ki sen öyle bir hapşırıyorsun ki mahallede yankı yapıyot

Canim dis.mi degil mi anlamadim ama ben oglumda tetagili cok kullandim cok faydasini gordum.Gunde en fazla 3 defa suruyordum sabah aksam oglen ama huysuzluk durumuna gore sadece gece yatarken de surebiliyordum
Şimdi yatarken sürdüm canım uyuttum. Bakalım nasıl olacak yarın da 10 gibi sürerim akşam yine yatarken sürerim belki faydasını görürüm ama üzerine 1 saat sonra mama içti etkisi kaybolur mu hemen bilemedim

Sidefer kullaniyoruz rengi bile beyaz kırmızı değil kabızlık yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…