Valla canim nazar denen sey var inanmasan da var yani uzerine oku devamli. Nazardan sebep sicriyor demiyorum ama nazar var yani.Ya kizlar ben korkmaya basladim eskiden sadece uyurken sicrayarak uyanirdi simdi en ufak seste bile sicrayip agliyor uyanikken bile. Yanina gittim sakinlestirmek icin bu sefer beni gorup korkup tekrar sicradi basladi aglamaya Nazara falanda inanmam ama asagi guneslendirmek icin indirdigimde bi kadin haykirarak sevdiydihayir o korkuyor ben ondan daha cok korkuyorum bugun hic uyumadı dogru dürüst uykusuzluktan olabilirmi
Eşim dün gece bir hapsurdu Ekin uykusundan acı acı bağırarak uyanıp ağladı nerdeyse koca katili olacaktimannewith aklima sen geldin direk
Ay çok heyecanliiEvet kuzum varmış daha önce hiç ihtiyaç olmadığı için dikkatimi çekmemişavokado,tatli patates,labne mayalamak için şişe süt ile maya aldim bakalım nasıl olcak
Ekin kustuğu için tüm takviyelerini uyutmadan önce veriyorum kuzum
Öyle tabi canim her seyin organigine ulaşmak zor sadece tavukta dikkat edicem ben ona çünkü yediğimiz tavuklar hiç saglikli değil hızlı büyüsün diye hep ilaç vuruluyorlaronun dışında sebzeyi de pazardan taze alirim. Yoğurt ben de ilk kez mayalicam a101 den 380 tl ye yoğurt makinesi aldim. Günlük şişe süt aldim narketten bir de yoğurt mayası aldım. 1 lt sütün içine mayayi döküp calkalicam sonra kavanozlara paylaştırcam sütü sabaha 10 saate falan mayalaniyormus bakalim
Bizim de oldu canim bu aşıda kafa ateşi çok fazla oluyor ya kafa 38 çıkıyordu vücut 36,5 bizim de calpol verebilirsin 2,5-3 ml kadar onun dışında beklemekten başka çare yok ama merak etme çok yükselmiyor sonra yavaş yavaş düşüyor şuan vücut savaşıyor antikorlarla hastaliga bağışıklık kazanıyor bu yüzden de ateş yapiyor malesef
Kulak ve koltuk alti en iyisi
İnşallah 5 gün olur arkadaşım Allah düşmanıma vermesin bu atağı
Evet kuzum bunu aldim labneAy çok heyecanliibenim de gözüme hep o tatli patatesler çarpiyordu değişik olduklari için aslinda labneyi marketten alabilirsin organik labneler var diye biliyorum ama sen bilirsin ilk sebzelerden mi başlicaksin doktorlar başta meyve vermeyin yoksa sebzeleri yemezler diyor
Küfürbaz oldum sayesindeo kadar iyi anlıyorum ki seni. Ya insan hapsuracagını hissedip odadan çıkmaz mi? Erkekler neden böylesiniz
Allahim ya ne çabuk bu seviyeye geldiEvet kuzum bunu aldim labneevet önce sebze eğer çok iştahlı yerse aralara meyve serpistircem filesine koyup veririm
Vallahi çok hızlı geçiyor diyolardi doğruymuş o ilk günler 40 i çıkana kadar hiç geçmicek gibiydi bu çocuk nasıl büyüyecek diyordumAllahim ya ne çabuk bu seviyeye geldi
Bağıra çağıra sevdi çocuğu değil mi?Bizim de kv nin komşusu öyle sevmişti geçen haftalarda, çocuk önce bi şaşırdı afalladı sonra gülme ağlama arası kalakaldı..Neyse aldım başka odaya götürdüm oğlumu o gün boyunca sıçrayarak ağladı,ben korktuğunu hissetmiştim.Yarına kadar geçecektir canım inşallahYa kizlar ben korkmaya basladim eskiden sadece uyurken sicrayarak uyanirdi simdi en ufak seste bile sicrayip agliyor uyanikken bile. Yanina gittim sakinlestirmek icin bu sefer beni gorup korkup tekrar sicradi basladi aglamaya Nazara falanda inanmam ama asagi guneslendirmek icin indirdigimde bi kadin haykirarak sevdiydihayir o korkuyor ben ondan daha cok korkuyorum bugun hic uyumadı dogru dürüst uykusuzluktan olabilirmi
Yüksek sesten çok irkiliyorlar ya travma yaratacaklar çocuklaraBağıra çağıra sevdi çocuğu değil mi?Bizim de kv nin komşusu öyle sevmişti geçen haftalarda, çocuk önce bi şaşırdı afalladı sonra gülme ağlama arası kalakaldı..Neyse aldım başka odaya götürdüm oğlumu o gün boyunca sıçrayarak ağladı,ben korktuğunu hissetmiştim.Yarına kadar geçecektir canım inşallah
2 saatte bir uyanip emzirme olayi bana zamaninda hayati sorgulatiyorduVallahi çok hızlı geçiyor diyolardi doğruymuş o ilk günler 40 i çıkana kadar hiç geçmicek gibiydi bu çocuk nasıl büyüyecek diyordumsenin oğlunun dönme olayi noldu canim hala devam ediyor mu uykuda? Bu arada senin tospiğin adı neydi
Ellerine sağlık canım inşallah ben de deneyeceğim en kısa zamanda
Canım bu genelde sessiz ortamda uyuyan çocuklarda oluyor kardeşimin oğlu da öyleydi çit sesine sıçrardı ben öyle olmasın diye hep seste uyuttum. Sese alışkın değil demekki. Müzikte uyutmayı dene istersen düzelir canım daha çok küçük alışır hemen.Ya kizlar ben korkmaya basladim eskiden sadece uyurken sicrayarak uyanirdi simdi en ufak seste bile sicrayip agliyor uyanikken bile. Yanina gittim sakinlestirmek icin bu sefer beni gorup korkup tekrar sicradi basladi aglamaya Nazara falanda inanmam ama asagi guneslendirmek icin indirdigimde bi kadin haykirarak sevdiydihayir o korkuyor ben ondan daha cok korkuyorum bugun hic uyumadı dogru dürüst uykusuzluktan olabilirmi
ben gerçekten de böyle binayı ayağa kaldırarak hapşırmayı anlamıyorum. Benim eşimde öyle diyorum bağırma sessiz hapşır oldu nefeste almayın diyor ben de diyorum ki sen öyle bir hapşırıyorsun ki mahallede yankı yapıyotEşim dün gece bir hapsurdu Ekin uykusundan acı acı bağırarak uyanıp ağladı nerdeyse koca katili olacaktimannewith aklima sen geldin direk
Şimdi yatarken sürdüm canım uyuttum. Bakalım nasıl olacak yarın da 10 gibi sürerim akşam yine yatarken sürerim belki faydasını görürüm ama üzerine 1 saat sonra mama içti etkisi kaybolur mu hemen bilemedimCanim dis.mi degil mi anlamadim ama ben oglumda tetagili cok kullandim cok faydasini gordum.Gunde en fazla 3 defa suruyordum sabah aksam oglen ama huysuzluk durumuna gore sadece gece yatarken de surebiliyordum
Sidefer kullaniyoruz rengi bile beyaz kırmızı değil kabızlık yapmıyorHepinize iyi bayramlar kızlarBayramınız iyi geçiyordur umarım malesef etrafta boş konuşan akıl veren çok oluyor malum Bu arada bir sıkıntımız var sizde de aynısı oldu mu acaba. Demir takviyesine başladığımızdan beri Yağız kaka yaparken zorlanmaya başladı. Ikınıyor ıkınıyor bi türlü yapamıyor çığlık çığlığa ağlıyor canı yanıyor Gece birden ağlayarak uyanması bu yüzdenmiş onu çözdüm. DemirOn verdi doktor ne yapsam değiştirsem mi siz ne kullanıyorsunuz? Hepsi aynı etkiyi yapar mı acaba?
Canım yoğurt mu mayaladın bunda bana link atar mısın incelemem lazım bende istiyorum böyle bişey çünkü
Evet özellikle ani gelen seslere. Alya sese alışık ama birisi aniden öksürse hapşırsa kapı çarpsa sıçrıyor çocuk ona da çare bulamıyorum maalesefYüksek sesten çok irkiliyorlar ya travma yaratacaklar çocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?